Jump to content

Καταστροφή κάρτας ήχου σε λάπτοπ

zaf_4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άνοιξα χθες ένα παλιό toshiba λαπτοπ δεκαετίας. Έχω ξανανοίξει αλλά μου έκανε εντύπωση που για να το καθαρίσω και να του βάλω πάστα έπρεπε να βγάλω όλες τις βίδες, πληκτρολόγιο ώστε να γυρίσω την μητρική και να κάνω την τοποθέτηση(πάστας).

Δυστυχώς τα ηχειάκια συνδέονταν (2+2) καλωδιάκια πάνω στην μητρική. Προσπάθησα να τα βγάλω και με δυσκολία βγήκαν. Όλα καλά το καθάρισα κλπ και μετά αφού το τοποθέτησα είδα ότι δεν έχω ήχο. Οπότε και θεωρώ εκείνη έκανα την ζημιά!

4 καλώδια που συνδέονται στην μητρική και στην άκρη είχε το γνωστό άσπρο κούμπωμα. Το οποίο δεν έβγαινε, αλλά βγήκαν τα καλώδια. Οπότε να η πατάτα. Τώρα τι κάνω; Πως μπορώ να έχω ήχο;

Η μόνη σκέψη μου είναι ότι μόνο με ακουστικά ή εξωτερικά ηχειάκια. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω κάποια εναλλακτική;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Βλέπω ότι είμαστε γειτονιά. Έχεις μήνυμα

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Με εξωτερική usb κάρτα ηχου

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Γιατί να έχει χαλάσει η κάρτα ήχου;Αφού τα ηχεία χάλασε. :confused:

Δανεισου κάποια ακουστικά να δεις αν παίζουν..αν παίζουν καλώς ή δοκίμασε εξωτερικά ηχεία...

Εγώ φταιω δεν το διάβασα καλά...πάντως αν δεν παίζουν και με αυτά θες και κάρτα ηχου

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

το εικονιδιο του ηχου λειτουργει; (ασχετως αν δεν ακους τιποτα-απο τα προφανως "χαλασμενα" ενσωματωμενα ηχεια)

δοκιμασες να συνδεσεις ακουστικα/hands free; αν λειτουργουν, τοτε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με εξωτερικα ηχεια (2.1 ιδανικα)

Δουλεύουν με ακουστικά. Είναι σίγουρο ότι έχουν χαλάσει τα καλώδια για τα ηχεία. Προς το παρόν μένουμε με εξωτερικά ηχεία και βλέπουμε για αργότερα! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και ένα συν στον φίλτατο γείτονα George_Kont για το π.μ.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1