alkis_7 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε να προτείνουμε καμία καλή θήκη για το Note 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε να προτείνουμε καμία καλή θήκη για το Note 3; http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Case-100-Original-iPaky-PC-TPU-w-Frame-Silicone-Case-Back-cover/32563027989.html Θα σου πρότεινα αυτή. Όχι απαραίτητα από το ίδιο μαγαζί . Την έχω και ούτε μεγαλώνει ιδιαίτερα το κινητό ούτε εμποδίζει σήμα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Sos !! παιδια μηπωσ ξερει κανεις πως απαινεργοποιουμε τον xiaomi λογαριασμό η το σβηνουμε τελειως? Σημερα θα το δωσω το κινητό ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f15 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Sos !! παιδια μηπωσ ξερει κανεις πως απαινεργοποιουμε τον xiaomi λογαριασμό η το σβηνουμε τελειως? Σημερα θα το δωσω το κινητό ευχαριστώ! Καθαρή διαγραφή δεν γίνεται γρήγορα , αλλά μπορείς να κανεις αυτό : Αποσύνδεση από Mi Cloud και συνδεθείτε με έναν άλλο (νέο)λογαριασμό. Στη συνέχεια, κάνεις συγχρονισμό . Ο αργός τρόπος (ανάλογα το φορτίο του server) (διαγραφη λογαριασμου) είναι εδώ : http://www.accountdeleters.com/mi-xiaomi/ Edited April 18, 2016 by f15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχουμε να προτείνουμε καμία καλή θήκη για το Note 3; Κλασσικά, Quicksand εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καθαρή διαγραφή δεν γίνεται γρήγορα , αλλά μπορείς να κανεις αυτό : Αποσύνδεση από Mi Cloud και συνδεθείτε με έναν άλλο (νέο)λογαριασμό. Στη συνέχεια, κάνεις συγχρονισμό . Ο αργός τρόπος (ανάλογα το φορτίο του server) (διαγραφη λογαριασμου) είναι εδώ : http://www.accountdeleters.com/mi-xiaomi/ Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Οι τελευταίες ελληνικές ρομ γίνονται όλο και καλύτερες. Αρχίζει και αποκτά μεγάλη αυτονομία το τηλέφωνο. χθες εβαλα και γω και πραγματικα εχει ανεβει η αυτονομια απο τη πρωτη μερα επισης καταπληκτικο το xiaomi backup.υποδειγμα για τη google Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Χτες φλασαρα και γω την ελληνικη ρομ! Αψογη και γρηγορη! Πιο γρηγορη πιο αμεση και καλυτερα μπαταρια βλεπω σε σχεση με μια που ειχα φλασαρει απο το miui.com Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Χτες φλασαρα και γω την ελληνικη ρομ! Αψογη και γρηγορη! Πιο γρηγορη πιο αμεση και καλυτερα μπαταρια βλεπω σε σχεση με μια που ειχα φλασαρει απο το miui.com Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk απλα καμια επαφη.και γω ειχα περασει μια για να εχω ρουτ,καμια μα καμια σχεση σε ολα τα επιπεδα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια τα παιδια παντως! Ενισχυσα κιολας την προσπαθεια τους ;) Αισθητη η διαφορα αναμεσα στις ρομς! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Εχω και γω το redmi note 3 MTK edition .Εχω περασμένη την developer rom και έχω ξεκλείδωτο τον bootloader. Γνωρίζεται που θα βρω τον οδηγό για να εγκαταστήσω την ελληνική rom; Νομιζω ότι θα πρέπει να εγκαταστήσω TWRP .... που υπάρχουν οι οδηγίες εγκατάστασης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Εχω και γω το redmi note 3 MTK edition .Εχω περασμένη την developer rom και έχω ξεκλείδωτο τον bootloader. Γνωρίζεται που θα βρω τον οδηγό για να εγκαταστήσω την ελληνική rom; Νομιζω ότι θα πρέπει να εγκαταστήσω TWRP .... που υπάρχουν οι οδηγίες εγκατάστασης; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11067-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1 αλλα πρωτα κατεβασε το νεο ζιπ της ελληνικης ρομ ειναι στην πρωτη σελιδα του ελληνικου φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11067-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1 αλλα πρωτα κατεβασε το νεο ζιπ της ελληνικης ρομ ειναι στην πρωτη σελιδα του ελληνικου φορουμ Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Είμαι στο σημείο που γραφει: Πληκτρολογούμε fastboot boot redminote3_twrp.img "To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM." δινω "fastboot boot redminote3_twrp.img" και μου γραφει "downloading boot.img" OKAY booting... FAILED Edited April 19, 2016 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Είμαι στο σημείο που πληκτρολογώ απο DOS την εντολή "adb reboot bootloader" και μου γραφει "reboot bootloader is disabled". Any clue? το ιδιο ελεγε και μενα κλεισε το κινητο και αναψε το με πατημενα το vol down+power μεχρι να δεις στην οθονη να γραφει 'fastboot' απο κει και μετα συνεχιζεις τον οδηγο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Είμαι στο σημείο που γραφει: Πληκτρολογούμε fastboot boot redminote3_twrp.img "To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM." δινω "fastboot boot redminote3_twrp.img" και μου γραφει "downloading boot.img" OKAY booting... FAILED Διαβασε και λίγο παρακάτω Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε.... Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote3_twrp.img Μετά θα σβήσετε το κινητό χωρίς να το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery. Μετά θα το ανάψετε ξανά εσείς κατευθείαν σε recovery και θα είστε με twrp. Κάνουμε flash τώρα την ελληνική Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παίδες,σόρρυ αλλά είναι πολλές οι σελίδες. Αν θέλετε πείτε ένα καλό keyboard δωρεάν,με Ελληνικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παίδες,σόρρυ αλλά είναι πολλές οι σελίδες. Αν θέλετε πείτε ένα καλό keyboard δωρεάν,με Ελληνικά! :) SwiftKey Keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) SwiftKey Keyboard Έγινε,φίλος. :) Και κάτι τελευταίο,έβαλα Google apps σύμφωνα με τον οδηγό. Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα όμως. Βγάζει ένα "Error retrieving information from server. [RPC:S-7:AEC-7 QYP6- G6KZ-4CTT3O]) Edited April 19, 2016 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisSe Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπερα παιδια και απο μενα. Μολις παρελαβα σημερα το xiaomi redmi note 3 3/32 gold. Το ειχα παρει για τη κοπελα του αδερφου μου αλλα τελικα χαλασε η δουλεια....:oops: και μας εμεινε !!!! Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Ποια ρομ προτεινετε μέσω. Recovey Edited April 20, 2016 by panos666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Έγινε,φίλος. :) Και κάτι τελευταίο,έβαλα Google apps σύμφωνα με τον οδηγό. Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα όμως. Βγάζει ένα "Error retrieving information from server. [RPC:S-7:AEC-7 QYP6- G6KZ-4CTT3O]) Δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτί. Απλά ήθελα να πω ότι λάθος πληκτρολόγιο σου είπα τις προάλλες.. Το flesky ήθελα να σου προτείνω απλά μπερδεύτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτί. Απλά ήθελα να πω ότι λάθος πληκτρολόγιο σου είπα τις προάλλες.. Το flesky ήθελα να σου προτείνω απλά μπερδεύτηκα Λύθηκε το θέμα από μόνο του. Ωραίο το Fleksy . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisSe Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) Καλησπερα παιδια και απο μενα. Μολις παρελαβα σημερα το xiaomi redmi note 3 3/32 gold. Το ειχα παρει για τη κοπελα του αδερφου μου αλλα τελικα χαλασε η δουλεια....:oops: και μας εμεινε !!!! Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ. Παίδες επειδή πολλοί ρωτάτε έχουμε δυο επιλογές. Υπάρχει ένα REDMI 3 2/16 classic gold που είναι στο κουτί με τις ζελατίνες του κανονικά, και ένα REDMI NOTE 3 3/32 mtk helio, στο οποίο βάλαμε το tempered glass γιατί το κιν ήταν να πάει εκτός πόλης Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει πμ για ποιο κινητό ενδιαφέρεται γιατί ένα από τα δυο (όποιο θα μείνει) θα πάει για δώρο γενεθλίων της γυναίκας τις επόμενες μέρες. Και τα δυο κινητα ειναι με official CN/EN Edited April 22, 2016 by StathisSe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) παιδια καλησπερα.μολις παρελαβα το κινητο.πηρα την αγγλοκινεζικη εκδοση 2gb /16gbrom.εχω κανει εγκατασταση το playstore αλλα δε μπορω να κατεβασω εφαρμογες ,μου εμφανιζει error.εχω απελπιστει.μπορειτε να βοηθησετε; Edited April 22, 2016 by GIORGOSGGGGGG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 παιδια καλησπερα.μολις παρελαβα το κινητο.πηρα την αγγλοκινεζικη εκδοση 2gb /16gbrom.εχω κανει εγκατασταση το playstore αλλα δε μπορω να κατεβασω εφαρμογες ,μου εμφανιζει error.εχω απελπιστει.μπορειτε να βοηθησετε; δες ποια εκδοση κατεβασες και κανε update το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts