Jump to content

Redmi Note 3

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παραγγειλα για φιλο το note 3.Φοραει μνημη 7.019.0.0.Πως μπορω να την αναβαθμισω.Δε γνωριζω πολλα απο Xiaomi.

Διαβάζεις το πρώτο μήνυμα του θέματος "οδηγός για νέους κατόχους redmi note 3"!

Οταν το παραγγειλα ειχα μιλησει για να ερθει με την κινεζικη.Αυτη η μνημη τι ειναι γνωριζεις.Ειναι περιπου οπως με την meizu.

Οταν το παραγγειλα ειχα μιλησει για να ερθει με την κινεζικη.Αυτη η μνημη τι ειναι γνωριζεις.Ειναι περιπου οπως με την meizu.

το μετέφρασες ; :)

ROM είναι η λέξη και δεν έχει σχέση με την μνήμη ROM

είναι το "λειτουργικό" που φοράει

Καπως ετσι ειναι και με το meizu που εχω.Αυτη τι μνημη ειναι μηπως γνωριζεις.Καποια international της xiaomi.

Αν έχει ελληνικά μέσα δεν είναι η official αγγλοκινεζικη,και δεν μπορείς να αναβαθμίσεις σε νεότερη μεσα απ τον updater!

Μόνο με sp flashtool και υπολογιστή!

Αν η rom είναι έτσι όπως την γράφεις 7.019.0.0,τοτε σίγουρα δεν είναι official!

Διάβασε όλους τους οδηγούς του πρώτου μηνύματος και μετά αποφασίζεις.

Αν έχει ελληνικά μέσα δεν είναι η official αγγλοκινεζικη,και δεν μπορείς να αναβαθμίσεις σε νεότερη μεσα απ τον updater!

Μόνο με sp flashtool και υπολογιστή!

Αν η rom είναι έτσι όπως την γράφεις 7.019.0.0,τοτε σίγουρα δεν είναι official!

Διάβασε όλους τους οδηγούς του πρώτου μηνύματος και μετά αποφασίζεις.

Ευχαριστω νομιζω εχει βγαλει και η teamwin recovery για το note 3

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω νομιζω εχει βγαλει και η teamwin recovery για το note 3

Πρεπει να υπαρχει και app στο playstore.Γνωριζεις κατι σχετικα με αυτο?

Μη μπερδεύεσαι,αυτό που γράφεις(twrp) είναι custom recovery, και για να περαστεί πρέπει καταρχήν να ξεκλειδώσεις τον bootloader!

Είναι λίγο δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία με αίτηση στην xiaomi και αναμονή για να πάρεις την έγκριση.

Μη μπερδεύεσαι,αυτό που γράφεις(twrp) είναι custom recovery, και για να περαστεί πρέπει καταρχήν να ξεκλειδώσεις τον bootloader!

Είναι λίγο δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία με αίτηση στην xiaomi και αναμονή για να πάρεις την έγκριση.

ΟK καταλαβα σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.Απλα στα meizu ειναι λιγο πιο απλα για της αναβαθμισης και δεν εχω ασχοληθει καθολου με την Xiaomi.Αμα χρειαστω κατι θα σου ξαναστειλω να μου δωσεις τα φωτα σου.

Καλημερα!

Μετα απο ενα μηνα περιπου,ξαναγυρναω στο redmi note 3.αυτην την φορα με τα 3 γιγα ;)

Επειδη δεν ξερω αν εχει ξεκλειδωσει ο προηγουμενος τον bootloadet, τι ρομ προτεινετε να φλασαρω μεχρι να κανω τις απαραιτητες ενεργεις ξεκλειδωματος?

Καλημερα!

Μετα απο ενα μηνα περιπου,ξαναγυρναω στο redmi note 3.αυτην την φορα με τα 3 γιγα ;)

Επειδη δεν ξερω αν εχει ξεκλειδωσει ο προηγουμενος τον bootloadet, τι ρομ προτεινετε να φλασαρω μεχρι να κανω τις απαραιτητες ενεργεις ξεκλειδωματος?

http://en.miui.com/thread-239876-1-1.html

αν περασεις αυτην,θα εχεις τα παντα,και δεν χρειαζεται να σε απασχολει ποτε θα ξεκλειδωθει ο botloader.Η ελληνικη για μενα δεν αξιζει μια,και σορρυ που το λεω.Καθε εβδομαδα το ιδιο changelog,και αλλα ζει μονο το νουμερο της ρομ!Αυτη φιλε ειναι φουλ ελληνικα ολα,και εχει τα παντα.Αυτη ειχα και εγω πριν βαλω ελληνικη.

Τωρα κατεβαζω αυτη http://en.miui.com/thread-254338-1-1.html

Edited by therion1985
Aντώνης

Την space ειδα και γω και μου κανε το κλικ...αυτη θα κατεβασω και γω ;)

Μολις την πέρασα!:) Ξεκιναω στησιμο και ελεγχο να δω τι παίζει!

Aντώνης

Μολις την πέρασα!:) Ξεκιναω στησιμο και ελεγχο να δω τι παίζει!

Κιολας ρε θηριο? (Ονομα και πραγμα χαχα)

Περιμενω εντυπωσεις!

Εγω θα φλασαρω το απογευμα...

Κιολας ρε θηριο? (Ονομα και πραγμα χαχα)

Περιμενω εντυπωσεις!

Εγω θα φλασαρω το απογευμα...

Δουλευουν τα παντα σουπερ.Αυτο το Ios animation μονο δεν μου αρεσει πολυ.Ψαχνω πώς να το αλλάξω!

Aντώνης

Παιδια, για να καταλαβω.. Οταν πηρα το κινητο και ειχε κανονικα MIUI7 αλλα ειχε και ελληνικα μεσα, δεν ειναι oficial rom? ετσι διαβασα εδω στο foroum. ισχυει?

Έχει κατεβάσει κανείς κάνα antivirus ή χρησιμοποιείται το security που έχει η συσκευή ?

Επίσης ποιά είναι ή τελευταία stable official?.γιατί είμαι με 7.2.3.0 και δε βγάζει update

Edited by Sokk

Έχει κατεβάσει κανείς κάνα antivirus ή χρησιμοποιείται το security που έχει η συσκευή ?

Επίσης ποιά είναι ή τελευταία stable official?.γιατί είμαι με 7.2.3.0 και δε βγάζει update

Εγω δεν εχω βαλει τπτ προσωπικα

Παιδια προσπαθω να φλασαρω μια ρομ με το sp flash toll.. Αλλα στο τελευταιο βημα που συνδεω το κινητο μου βγαζει παντ αυτο το error

[ATTACH]65121[/ATTACH]

εχω κανει την διαδικασια 10 φορες.. παντα το ιδιο. μπορει να με βοηθησει καποιος?

Αν δεν κάνω λάθος δεν πατάς έγκαιρα το vol down+USB cable

Ή δεν έχεις σωστούς drivers

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Αν δεν κάνω λάθος δεν πατάς έγκαιρα το vol down+USB cable

Ή δεν έχεις σωστούς drivers

Δεν μπορώ να καταλάβω. Έχω εγκαταστήσει τους drivers 10 φορές το λιγότερο. Windows 10 έχω.. κάνω και την διαδικασία περί γνήσιας υπογραφής που πρέπει στα 10... Τι να πω. Τόσο ανάπηρος να είμαι και να μην μπορώ να βάλω σωστά το καλώδιο χαχαχα..

Λογικά κάτι με τους drivers γίνεται...δες εκεινη την ώρα αν έχεις άγνωστη συσκευή.

Μήπως φταίει και η έκδοση του SP tools???

Λογικά κάτι με τους drivers γίνεται...δες εκεινη την ώρα αν έχεις άγνωστη συσκευή.

Μήπως φταίει και η έκδοση του SP tools???

Η αλήθεια είναι ότι η ρομ που κατεβάζω έχει μέσα και το so tools το οποίος όμως κολλάει.. Οπότε κατέβασα μπήκα και κατέβασα την τέλευταια έκδοση..

Τώρα όσο για αν φαίνεται σαν άγνωστη συσκευή θα το δω λίγο αργότερα και θα σου πω.