MALAKOSMARINOS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Γειά σας παιδιά, είχα παραγγείλει 4 tempered glass αλλά για το xiaomi redmi note 2 και κατά λάθος μου έστειλαν του redmi note 3,κι επειδή δεν είμαι σε φάση να τα στείλω και να μου στείλουν άλλα, θα πάει πολύς καιρός, εάν κάποιος θέλει να αγοράσει ας μου στείλει μήνυμα, είμαι από Αθήνα όποιος ενδιαφέρεταιστείλτε μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Για να πάω απο multi σε official απο που κατεβαζω την official? Το βρήκα. Αν ακολούθησε αυτή τη διαδικασία είμαι εντάξει? en.miui.com/a-232.html Αυτή η διαδικασία είναι για ξεκλειδωμένο bootloader. Για κλειδωμένο ακολούθησε τον οδηγό στη πρώτη σελίδα ή αυτό http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html Αυτή είναι η official fastboot developer 6.3.19 http://bigota.d.miui.com/6.3.19/hennessy_images_6.3.19_20160129.0000.14_5.0_cn_c3509c211d.tgz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Αυτή η διαδικασία είναι για ξεκλειδωμένο bootloader. Για κλειδωμένο ακολούθησε τον οδηγό στη πρώτη σελίδα ή αυτό http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html Αυτή είναι η official fastboot developer 6.3.19 http://bigota.d.miui.com/6.3.19/hennessy_images_6.3.19_20160129.0000.14_5.0_cn_c3509c211d.tgz Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 καλησπερα .μετα απο 1 μηνα χρησης εχω ενα τεραστιο θεμα με το wifi .δεν συνδεεται πλεον πουθενα.σε κανενα ρουτερ.το εχω παρει απο vickmall και φοραει την multi 7.0.19.0.0 .δεν εχω ασχοληθει καθολου με ρομ .το εχω αφησει ετσι .ποια μου προτεινετε να βαλω κατεθειαν απο τον updater? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 καλησπερα .μετα απο 1 μηνα χρησης εχω ενα τεραστιο θεμα με το wifi .δεν συνδεεται πλεον πουθενα.σε κανενα ρουτερ.το εχω παρει απο vickmall και φοραει την multi 7.0.19.0.0 .δεν εχω ασχοληθει καθολου με ρομ .το εχω αφησει ετσι .ποια μου προτεινετε να βαλω κατεθειαν απο τον updater? απο τον updater μην βαλεις καμια γιατι δεν θα παρει καμια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 μμμ μάλιστα. τι προτείνεις; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 μμμ μάλιστα. τι προτείνεις; το τριπτυχο της επιτυχιας. αιτηση για ξεκλειδωμα. φλασαρισμα νεοτερης multi για να εχεις ελληνικα και οταν ερθει το κλειδι official developer , recovery και μετα ελληνικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 το τριπτυχο της επιτυχιας. αιτηση για ξεκλειδωμα. φλασαρισμα νεοτερης multi για να εχεις ελληνικα και οταν ερθει το κλειδι official developer , recovery και μετα ελληνικη για πιο λόγο δεν μπορώ να πάω σε νεότερη multi κατευθείαν; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 για πιο λόγο δεν μπορώ να πάω σε νεότερη multi κατευθείαν; Εως τότε βολέψου με τις δεκάδες ρομ του αγγλικού. Διαλέγεις και βάζεις... http://en.miui.com/type-86-679.html Έχει οδηγό στη πρώτη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) εχω το 32 και εχω μόλις τα μισα ελευθερα. με καμια 30 προγράμματα και το sygic με χαρτες ετρωπης. Με 30 apps εννοείς και το sygic σου έμειναν τα μισά απ' τα 32gb;;; ή δε κατάλαβα καλά; ----- Με official rom τα αυτόματα update android απ την εταιρεία, σταματάνε κάποια στιγμή; Αν ναι, πρέπει να φλασάρω custom rom και να κάνω το update μόνος; Edited March 26, 2016 by LandJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Με 30 apps εννοείς και το sygic σου έμειναν τα μισά απ' τα 32gb;;; ή δε κατάλαβα καλά; ----- Με official rom τα αυτόματα update android απ την εταιρεία, σταματάνε κάποια στιγμή; Αν ναι, πρέπει να φλασάρω custom rom και να κάνω το update μόνος;ναι εχω δεκαεξι υπολοιπο. http://s11.postimg.org/t6h859our/Screenshot_2016_03_26_19_04_54_com_android_setti.png με οφισιαλ δεν σταματάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 ναι εχω δεκαεξι υπολοιπο. http://s11.postimg.org/t6h859our/Screenshot_2016_03_26_19_04_54_com_android_setti.png με οφισιαλ δεν σταματάνε Μήπως έχεις 3-4 ρομ αποθηκευμένες-ξεχασμένες στη μνήμη και κανα 2 twrp-backup; Γιατί αυτά έχω εγώ , και τρώνε 6-7GB μόνα τους.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 δυο ρομ εχω και χαρτες sygic 5γιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 δυο ρομ εχω και χαρτες sygic 5γιγα Βαckup από twrp δεν έχεις; Α,φιλαράκι θα σε μαλώσω!:):) Αυτό επιβάλλεται για μέγιστη ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Την κατέβασα σεμερα από το miui ποιά η διάφορα με την developer? Επίσης πέρνει ota updates? MIUI 7.2 stable 7.2.3.0 LHNCNDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Την κατέβασα σεμερα από το miui ποιά η διάφορα με την developer? Επίσης πέρνει ota updates? MIUI 7.2 stable 7.2.3.0 LHNCNDA Πώς την κατέβασες; Αν είναι official, παίρνει updates κανονικά. Developer rom είναι μια δοκιμαστική ρομ που πάνω της γίνονται συνεχώς βελτιώσεις(γι'αυτό και τα συχνα updates), με περισσοτερες λειτουργιες που χρειαζονται δοκιμές. Γι'αυτό και, τυπικά τουλάχιστον, δεν είναι και τόσο σταθερες, και είναι και κάποιες εκδόσεις μπροστά από τις stable. Stable ρομ είναι όπως λέει και το όνομα της, μια σταθερή ρομ. Ουσιαστικά είναι μια δοκιμασμένη developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Πώς την κατέβασες; Αν είναι official, παίρνει updates κανονικά. Developer rom είναι μια δοκιμαστική ρομ που πάνω της γίνονται συνεχώς βελτιώσεις(γι'αυτό και τα συχνα updates), με περισσοτερες λειτουργιες που χρειαζονται δοκιμές. Γι'αυτό και, τυπικά τουλάχιστον, δεν είναι και τόσο σταθερες, και είναι και κάποιες εκδόσεις μπροστά από τις stable. Stable ρομ είναι όπως λέει και το όνομα της, μια σταθερή ρομ. Ουσιαστικά είναι μια δοκιμασμένη developer. Την κατέβασα από τη σελίδα της miui εννοώ αλλά την πέρασα με τόν οδηγό του φίλου ninjamoz (όποιος έχει αμφιβολία και δε το έχει ξανακάνει η διαδικασία είναι αρκετά απλά στη πράξη μπορεί όπως την διαβάσεις να μπερδευτεις λίγο αλλά στο τέλος όλα καλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Την κατέβασα από τη σελίδα της miui εννοώ αλλά την πέρασα με τόν οδηγό του φίλου ninjamoz (όποιος έχει αμφιβολία και δε το έχει ξανακάνει η διαδικασία είναι αρκετά απλά στη πράξη μπορεί όπως την διαβάσεις να μπερδευτεις λίγο αλλά στο τέλος όλα καλά) Και πάλι δεν κατάλαβα, η ρομ που πέρασες είναι official; Βαλε ένα screenshot από τις ρυθμίσεις ή στειλε το λινκ που τη κατέβασες, αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Και πάλι δεν κατάλαβα, η ρομ που πέρασες είναι official; Βαλε ένα screenshot από τις ρυθμίσεις ή στειλε το λινκ που τη κατέβασες, αν θέλεις. Υποθέτω πως είναι η official http://en.miui.com/a-234.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Υποθέτω πως είναι η official http://en.miui.com/a-234.html Ναι, αυτή η σελιδα έχει μόνο official και όπως σου απάντησε και ο φίλος ninjamoz θα έχεις updates μεχρι να βαρεθεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 απίστευτο πραγματικά Επεσε απο μισο μετρο εμενα και εσπασε και το tempered και η οθόνη.Λοιπον αφήστε τα μούφα βιντεάκια και παρτε καμια θηκη της προκοπης γιατι θα το κλαιτε σαν και εμενα. Σκεφτομαι να το σκοτωσω κανα 100ρικο https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/a140933b487fb8d95134cce9e55c8588.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Επεσε απο μισο μετρο εμενα και εσπασε και το tempered και η οθόνη.Λοιπον αφήστε τα μούφα βιντεάκια και παρτε καμια θηκη της προκοπης γιατι θα το κλαιτε σαν και εμενα. Σκεφτομαι να το σκοτωσω κανα 100ρικο Ναι ρε φίλε και εμένα χτύπησε σε αυτό ακριβώς το σημείο. Έχει ένα πολυ μικρο χτυπηματακι στην ακρη, μάλλον το tempered glass με έσωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Δεν ξερω τι να κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Δεν ξερω τι να κανω.. Δεν δουλεύει κανονικά το digitiger; Tίποτα δεν θα κάνεις. Θα πάρεις ένα καινούριο tempered glass, θα το περάσεις και θα το δουλεύεις έτσι μεχρι να το βαρεθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Επεσε απο μισο μετρο εμενα και εσπασε και το tempered και η οθόνη.Λοιπον αφήστε τα μούφα βιντεάκια και παρτε καμια θηκη της προκοπης γιατι θα το κλαιτε σαν και εμενα. Σκεφτομαι να το σκοτωσω κανα 100ρικο Και από το βίντεο φαίνεται ότι είναι μούφα αρκετά από τα test. Απλά ξέρεις τι με προβληματίζει? Ότι το βίντεο δεν είναι από κάποιον τυχαίο αλλά από την ίδια την εταιρεία. Γιατί να το κάνει? Απλά την αξιοπιστία της χάνει έτσι... Δεν ξέρω, δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts