Jump to content

Redmi Note 3

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον παιδια μια βοηθεια,οποιος μπορει.Θελω να φλασαρω developer rom απο το miui gr αλλα δε ξερω πως!Να αναφερω πως εχω μακ!Σε windows ξερω,αλλα το προβλημα ειναι οτι δε μπορω αυτη τη στιγμη να εχω και windows στο μακ.Θελω επισης να ρωτησω κατι ακομα.Το κιν.φοραει τωρα την Xiaomi eu 7.1 Stable 7.1.6.0 (multi),με Ελληνικα κανονικα!Και μεσα στις εφαρμογες βλεπω και το "super user"!!Μηπως τελικα μπορω να φλασαρω κατευθειαν τη ρομ που θελω,χωρις κατι αλλο?Παντως TWRP δε βλεπω να εχει!Και οταν παω να μπω σε recoveri δε μπαινει και μου βγαζει στην οθονη ενα καλοδιο που συνδεεται σε usb...

Ελα φίλε, διάβασε αυτό. Μάλλον βγάλανε sp flashtool για Mac.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1080614

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελα φίλε, διάβασε αυτό. Μάλλον βγάλανε sp flashtool για Mac.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1080614

Οκ!!Θα το δω και θα προσπαθησω να περασω ρομ.Ευχαριστω πολυ.Ελπιζω μονο μην ειναι κλειδωμενο και τη πατησω...!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Οκ!!Θα το δω και θα προσπαθησω να περασω ρομ.Ευχαριστω πολυ.Ελπιζω μονο μην ειναι κλειδωμενο και τη πατησω...!!

Τι εννοείς κλειδωμένο;

Μπορεί κάποιος από εδώ να μου πει από ποιο site/μαγαζί να παραγγείλω το redmi note 3? υπάρχει κανα εκπτωτικό κουπόνι? και θα θελα να μου προτείνετε και απο ευρωπαικά μαγαζια!! ευχαριστώ

Εγω το πηρα απο το youhoo.gr 275€ και παρεελαβα σε 24 ωρες. Ειναι στη Δραμμα και εχει και service αν μακρυα απο εμας το χρειαστω.32gb gold.

Εσύ το ξεκλειδωσες το δικό σου bootloader;

Δε ξερω!!Το πηρα απο ενα φιλο στη κατασταση που περιγραφω πιο πανω.Παντως recovery mode δε κανει!!Μου βγαζει στην οθονη ενα καλοδιο usb και μενει εκει!!Φυσικα ειναι φορτισμενο το κιν.(90%)

Apple iPhone 14 Pro Max

εννοείται οτι ειναι κλειδωμενο. σε μακ δεν ξερω αν μπορεις να ξεκλειδωσεις και να βάλεις και ρικαβερι

Οκ,αλλα πως μπηκε η multi??Και αν θελω να βαλω ας πουμε τη πιο προσφατη μουλτι,τι να κανω (σε windows)?

Apple iPhone 14 Pro Max

Mε το flashtool. Βρε παιδιά διαβαστε λιγο, μην ερχεστε αδιάβαστοι.:)

Ok,θα δοκιμασω! :)

Apple iPhone 14 Pro Max

Εγω το πηρα απο το youhoo.gr 275€ και παρεελαβα σε 24 ωρες. Ειναι στη Δραμμα και εχει και service αν μακρυα απο εμας το χρειαστω.32gb gold.

180 απο κινα 280 ελλαδα , ληστεια πραγματικη

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

εννοείται οτι ειναι κλειδωμενο. σε μακ δεν ξερω αν μπορεις να ξεκλειδωσεις και να βάλεις και ρικαβερι

Mε το flashtool. Βρε παιδιά διαβαστε λιγο, μην ερχεστε αδιάβαστοι.:)

Παιδες κουραστηκα!!Δε μπορω να τα καταφερω ουτε σε windows!!Ισως θελει πρωτα ξεκλειδωμα ο bootloader.Που σημαινει πρεπει να κανω αιτηση στη Xiaomi απ'οτι καταλαβα!!Οποτε τα παραταω προς το παρον και θελω μονο ενα τελευταιο ερωτημα να κανω.Αν θελω να βαλω τη νεοτερη ρομ απ'αυτη που εχω-γραφω ποια-πως θα τη περασω?Απο την αναβαθμιση μεσα απο τη συσκευη?Αφου πρωτα τη ριξω μεσα.:p

Apple iPhone 14 Pro Max

180 απο κινα 280 ελλαδα , ληστεια πραγματικη

Έχουμε και τα τελωνειακα, και το φπα για αυτό φτανουν εδώ σε αυτή την τιμή. Και ειμαστε και τυχεροί που τα περναμε απο ταχυδρομείο και δε μας τα στελνουν τελωνείο.

Aντώνης

Παιδες κουραστηκα!!Δε μπορω να τα καταφερω ουτε σε windows!!Ισως θελει πρωτα ξεκλειδωμα ο bootloader.Που σημαινει πρεπει να κανω αιτηση στη Xiaomi απ'οτι καταλαβα!!Οποτε τα παραταω προς το παρον και θελω μονο ενα τελευταιο ερωτημα να κανω.Αν θελω να βαλω τη νεοτερη ρομ απ'αυτη που εχω-γραφω ποια-πως θα τη περασω?Απο την αναβαθμιση μεσα απο τη συσκευη?Αφου πρωτα τη ριξω μεσα.:p

Φίλε μου μην απελπίζεσαι. Γι'αυτό υπάρχει το flashtool, για κλειδωμένους bootloader και περιπτώσεις ανάγκης. ποιο ειναι το πρόβλημα και δεν μπορεις να τα καταφέρις ούτε σε windows;

Δεν νομίζω να γινεται αναβαθμιση από τον updater για πειραγμένες ρομ. Αυτό που σου εστειλα για φλασαρισμα σε mac δεν βοήθησε; Εγραφαν οτι τα καταφερανε.

Βγήκε καινούρια έκδοση του mi pcsuite. Όσοι είχαν πρόβλημα να συνδεθούν στο παλιό ας το κατεβάσουν.

​http://en.miui.com/forum.php?mod=attachment&aid=NTkyODI4fGU5YWIzMGVkfDE0NTc5NDEyNzB8MTU5MjIwMzQzMHwyNDA1ODI%3D​

Edited by arist1976

Καλημερα!Θελω να θέσω μια φιλοσοφική ερώτηση!:lol:

Γιατι ντέ και καλά πρέπει να εχουμε ξεκλείδωτο bootloader?

Χρονια κάτοχος samsung που ηταν ξεκλείδωτα αυτά είχα ολα τα hacks και τις ανεσεις που ηθελα.Αυτά ηταν τα εξής

Full theming,sound boost,να μην μετατρεπεται τι μηνημα σε mms,xposed(εδω δουλευουν ελάχιστα).

custom recovery(το χρησιμοποιουσα μονο για backup)

Με μια custom rom με fast boot που πέρασα,μπορω να εχω σχεδον τα πάντα.Δεν εχω custom recovery γιατι μαλλον μου κανακλειδωσε,αλλα εχω ολα τα hack που θελω.Το μονο που δεν εχω καταφερει να πετυχω ειναι να φτιαξω στρογγυλή μπαταρία με ποσοστά,αλλά που θα μου πάει θα το πετυχω.:p

Αρα λοιπόν γιατι ξεκλείδωτος Bootloader?Ισως για την ευκολία να περνας μια ρομ,χωρις να χάνεις τα αρχεία σου?Μπορει.Πάντως εγω είμαι φιλος των full wipes και του ξαναστησίματος απο την αρχή.Οπότε δεν χρειαζομτε να αγχωνομαστε γιατί εχουμε κλειδωμένους bootloader!

Aντώνης

Καλημερα!Θελω να θέσω μια φιλοσοφική ερώτηση!:lol:

Γιατι ντέ και καλά πρέπει να εχουμε ξεκλείδωτο bootloader?

Χρονια κάτοχος samsung που ηταν ξεκλείδωτα αυτά είχα ολα τα hacks και τις ανεσεις που ηθελα.Αυτά ηταν τα εξής

Full theming,sound boost,να μην μετατρεπεται τι μηνημα σε mms,xposed(εδω δουλευουν ελάχιστα).

custom recovery(το χρησιμοποιουσα μονο για backup)

Με μια custom rom με fast boot που πέρασα,μπορω να εχω σχεδον τα πάντα.Δεν εχω custom recovery γιατι μαλλον μου κανακλειδωσε,αλλα εχω ολα τα hack που θελω.Το μονο που δεν εχω καταφερει να πετυχω ειναι να φτιαξω στρογγυλή μπαταρία με ποσοστά,αλλά που θα μου πάει θα το πετυχω.:p

Αρα λοιπόν γιατι ξεκλείδωτος Bootloader?Ισως για την ευκολία να περνας μια ρομ,χωρις να χάνεις τα αρχεία σου?Μπορει.Πάντως εγω είμαι φιλος των full wipes και του ξαναστησίματος απο την αρχή.Οπότε δεν χρειαζομτε να αγχωνομαστε γιατί εχουμε κλειδωμένους bootloader!

Τι να σου πω,όπως το προτιμάει κανείς. Εγώ προσωπικά θέλω να έχω πλήρη προσβση στη συσκευή μου(και στο partition της recovery). Και δεν πρέπει να υποτιμάμε τις δυνατότητες που σου δίνει η recovery. Εκτός από το εύκολο φλασάρισμα και τα μερικα wipes, υπάρχει και το nandroid backup που σου παρέχει απόλυτη ασφάλεια. Αν κάτι πάει στραβά στη συσκευή σου, μπορείς να το διορθώσεις πριν μπει στο android.Βασικά γιατί να μην έχεις και αυτη την επιλογή; Όπως το προτιμάει κανείς..:)

Παιδια μηπως ξέρετε τι ωρα ελλαδος εξαργυρωνουμε τα κουπόνια στο aliexpress? Ειναι εκτος θεματος η ερώτηση αν γνωρίζει καποιος ασ μου απαντήση ευχαριστώ.

Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το windroid toolkit 3.1; Είχα μια παλιότερη εκδση αλλά αυτό είναι πραγματικό πολυεργαλείο. Περνάει drivers, κανεις αίτηση για ξεκλείδωμα,περνάει twrp, κάνει root και πολλά άλλα. Και είναι σχετικά απλό στη χρήση. Ρίξτε μια ματιά όποιος θέλει.

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=228132&highlight=windroid%2B3.1

Φίλε μου μην απελπίζεσαι. Γι'αυτό υπάρχει το flashtool, για κλειδωμένους bootloader και περιπτώσεις ανάγκης. ποιο ειναι το πρόβλημα και δεν μπορεις να τα καταφέρις ούτε σε windows;

Δεν νομίζω να γινεται αναβαθμιση από τον updater για πειραγμένες ρομ. Αυτό που σου εστειλα για φλασαρισμα σε mac δεν βοήθησε; Εγραφαν οτι τα καταφερανε.

Βασικα απελπιστηκα καθως δεν ειμαι και πολυ εξπερ!Επειτα σε windows 10 δε τα καταφερα!Ζητησα βοηθεια και στο miui.gr αλλα μεχρι στιγμης παλι δε τα καταφερα.Μιλαω για μακ που με ενδιαφερει πιο πολυ.Τωρα,ξαναρωταω,γιατι η εγω δε καταλαβα καλα,η εσεις! :) Ας πουμε οτι δε τα καταφερνω και μενω σ αυτη τη ρομ που εχω (Xiaomi.eu 7.1 Stable 7.1.6.0).Πως θα μπορεσω να παω στην αντιστοιχη επομενη??Και δε μπορω να καταλαβω,πως μπηκε αυτη που εχω τωρα,χωρις να μπαινει σε recovery?

Apple iPhone 14 Pro Max

Βασικα απελπιστηκα καθως δεν ειμαι και πολυ εξπερ!Επειτα σε windows 10 δε τα καταφερα!Ζητησα βοηθεια και στο miui.gr αλλα μεχρι στιγμης παλι δε τα καταφερα.Μιλαω για μακ που με ενδιαφερει πιο πολυ.Τωρα,ξαναρωταω,γιατι η εγω δε καταλαβα καλα,η εσεις! :) Ας πουμε οτι δε τα καταφερνω και μενω σ αυτη τη ρομ που εχω (Xiaomi.eu 7.1 Stable 7.1.6.0).Πως θα μπορεσω να παω στην αντιστοιχη επομενη??Και δε μπορω να καταλαβω,πως μπηκε αυτη που εχω τωρα,χωρις να μπαινει σε recovery?

Γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε;:) Σου απάντησα οτι περάσανε την ευρωπαική ρομ με το flashtool. Μια εφαρμογή που τη χρησιμοποιούμε για να περάσουμε ρομ οταν εχουμε κλειδωμένο bootloader(ελλείψη recovery) ή σε περιπτώσεις ανάγκης. Έχει οδηγό του φίλου ninjamoz στη πρώτη σελίδα. Ρίξε μια ματιά και θα σου λυθούνε οι απορίες.

Γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε;:) Σου απάντησα οτι περάσανε την ευρωπαική ρομ με το flashtool. Μια εφαρμογή που τη χρησιμοποιούμε για να περάσουμε ρομ οταν εχουμε κλειδωμένο bootloader(ελλείψη recovery) ή σε περιπτώσεις ανάγκης. Έχει οδηγό του φίλου ninjamoz στη πρώτη σελίδα. Ρίξε μια ματιά και θα σου λυθούνε οι απορίες.

Ok!Θα κοιταξω παλι και θα προσπαθησω να βαλω windows 7 πρωτα στο μακ,γιατι τα επομενα δε τα παιρνει καθως ειναι 5ετιας!!Μπας και κανω τη δουλεια μου.Ευχαριστω ξανα! :)

Apple iPhone 14 Pro Max

Ok!Θα κοιταξω παλι και θα προσπαθησω να βαλω windows 7 πρωτα στο μακ,γιατι τα επομενα δε τα παιρνει καθως ειναι 5ετιας!!Μπας και κανω τη δουλεια μου.Ευχαριστω ξανα! :)

Διάβασε αυτά και μιλάμε αν εχεις απορίες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6607654#post6607654

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6505012#post6505012

http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html

Και τα τρία περιγράφουν τον ίδιο τρόπο με άλλα λόγια. Έλα βρε, εύκολο είναι.:)

Παιδιά, θέλω να αγοράσω το κινητό για το παιδί μου και θα ήθελα την βοήθειά σας: 1ον) έρχεται με μια συγκεκριμένη ρομ ή μπορείς να επιλέξεις και αν ναι ποια να επιλέξω; 2ον) έχει μεγάλες διαφορές (αξίζει τα παραπάνω ευρώ) η έκδοση των 3gb ram; και τέλος από που να την παραγγείλω; ευχαριστώ εκ των προτέρων!