aggelosn Δημοσιεύτηκε November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2015 Στο κινητό μου έχω περίπου 140 εφαρμογές με λειτουργικό σύστημα android και όλες το τελευταίο διάστημα και ιδίως από αρχές Οκτωβρίου έχουν δεχθεί ουκ ολίγες ενημερώσεις. Μαντέψτε ποια μοναδική εφαρμογή δεν έχει πάρει καμιά ενημέρωση σχεδόν από τα μέσα Ιουλίου ; Δεν πάει πουθενά ο νους σας ; Να σας βοηθήσω λίγο να μην σας κουράζω. Μα φυσικά αυτή του novago. Τι σας εκπλήσσει; Δεν το περιμένατε ότι δεν μπορείτε να προσφέρετε μια εφαρμογή αντάξια του ονόματος της εταιρίας σας ; Ή μήπως τελικά προσφέρετε ακριβώς αυτό, μια εφαρμογή αντάξιας της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρετε ως εταιρία ; Αλήθεια ποιο τμήμα είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση της εφαρμογής σας στο android ; Ποια διαδικασία ακολουθείται με βάση την συνήθη πορεία των πραγμάτων για την ενημέρωση της; Ποιος αποφασίζει και με βάση ποια κριτήρια για την ενημέρωση ή μη της εφαρμογής ; Τι κόστος επιφέρει για την εταιρία η ενημέρωση μιας εφαρμογής; Χρειάζεται να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας και στα θέματα της ημερήσιας διάταξης να προστεθεί και η έγκριση ή μη της ενημέρωσης της εφαρμογής σας; Σέβεστε ή όχι τους πελάτες σας ; Πιστεύετε ότι χρειάζεται να προσλάβετε κάποιο εξειδικευμένο προσωπικό με γνώσεις πυρηνικής φυσικής για να βγάλετε ένα update λίγων mb ; Στο πρόγραμμα σας είναι μόνο να προσπαθείτε να προσελκύσετε νέους πελάτες αδιαφορώντας πλήρως για τους ήδη υπάρχοντες ; Θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε σε όλες μου τις ερωτήσεις μια προς μια. Σας ευχαριστώ πολύ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καλησπέρα aggelosn, Η παρουσία μας εδώ έχει σκοπό να εξυπηρετήσει τα μέλη του φόρουμ πάνω σε τεχνικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με υπηρεσίες που λαμβάνουν από την εταιρεία μας. Από τα λεγόμενά σου συμπεραίνουμε ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τη χρήση του NovaGo σε mobile συσκευή με λειτουργικό Android 6.0. Δυστυχώς δεν είναι ακόμη έτοιμη η απαραίτητη αναβάθμιση της εφαρμογής NovaGo ώστε να συνεργάζεται σωστά με την αντίστοιχη έκδοση του συγκεκριμένου λειτουργικού και δεν έχουμε ενημέρωση για συγκεκριμένη ημερομηνία που θα έχει υλοποιηθεί. Παραμένουμε στη διάθεσή σου. Δημήτρης, Forthnet Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Δεν είναι ακόμα έτοιμη η ενημέρωση της εφαρμογής ενω το γνωρίζετε ως εταιρεία από το πρώτο 5νθήμερο του Οκτωμβρίου ? Έχουν περάσει 50 ημέρες και ακόμη δεν έχετε συγκεκριμένη ημερομηνία για την αναβάθμιση της ; Πως σας φαίνεται εσας αυτό ; Αναφέρεται ή όχι στο επίσημο site της εταιρείας σας http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go/suhnes-erotiseis/ ότι το novago τρέχει σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android: 4.2 (Jelly Bean) και άνω ; Εσάς το android 6.0 σαν τι σας μοιάζει για λειτουργικό σύστημα πάνω από το 4.2 ή κάτω ; Υπάρχει λοιπόν παραπληροφόρηση του κοινού ή όχι ; Ξέχασα εσεις είστε μόνο για τεχνικά ζητήματα, θα πρέπει να ρωτήσω το MIT για περισσότερες πληροφορίες. Το ύφος μου φυσικά είναι αντίστοιχο των υπηρεσιών που προσφέρει η forthnet γιατί κακά τα ψέμματα η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ασχοληθεί κανείς από την εταιρεία σας με το θέμα της αναβάθμισης της εφαρμογής. Το πιο τίμιο θα ήταν να βγαίνατε και να πείτε την αλήθεια. Μόνο με την αλήθεια κερδίζεται ο σεβασμός του καταναλωτή ακόμα και όταν η εταιρεία παραμένει άπραγη και απρόθυμη για την αναβάθμιση μιας απλής εφαρμογής. Όπως καταλαβαίνετε δεν πήρα την απάντηση που θέλω αντιθέτως η απάντηση σας χωλαίνει και για αυτό δεν φταίτε εσεις προσωπικά αλλά η εταιρεία σας, η οποία δεν φαίνεται να εκτιμά καθόλου τους πελάτες της και αυτό έχει αντίκτυπο στον κατήφορο που έχει πάρει εδω και καιρό... Πλέον παύω να μετράω μέρες από το πότε η forthnet γνώριζε το θέμα της αναβάθμισης και αρχίζω να μετρώ μέρες που μου μένουν για να φύγω ως συνδρομητής από το nova full pack...και είναι τόσο μα τόσο λίγες που δεν σας κρύβω την χαρά μου !!! Edited November 24, 2015 by aggelosn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλησπέρα aggelosn, Κατανοούμε την αναστάτωση που έχει προκύψει. Ωστόσο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας, με τη διάθεση της έκδοσης 6.0 του λειτουργικού Android, φρόντισε για την ενημέρωση των συνδρομητών με την αποστολή σχετικού newsletter: http://i.imgur.com/sirIcsu.jpg Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για νέα έκδοση της εφαρμογής το συντομότερο δυνατό, η οποία θα είναι συμβατή με την έκδοση λειτουργικού Android 6.0 Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς. Αλέξης, Forthnet Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts