Aachen Δημοσιεύτηκε November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2015 Παιδιά κάποιος στο fb έφτιαξε fake προφίλ με τα στοιχεία μου το όνομα μου όλα τα ίδια μιλάμε,υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω ποιος τον έφτιαξε αυτόν τον λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f117 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 μιλα με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. 11188 τηλ....24ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. November 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Τον λογαριασμο τον ανεφερα και τον εκλεισε το facebook,μπορει να το βρει η διωξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 η διώξη μπορει αν δώσει προσβαση στη διωξη το facebook. Εξαρταται την κατηγορια. Προσωποποίηση μου φαινεται αρκετά ευλογος λογος αρκει να ενδιαφερεται η διωξη να ξοδεψει χρονο και πορους για να δουν για ποιο λογο καποιος εκανε ψευτικο account. https://govtrequests.facebook.com/country/Greece/2015-H1/ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts