angeleon98 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Χαίρεται και από μένα, ψάχνω αυτές τις μέρες για κινητό κάτοχος του χ9. Θέλω να ρωτήσω το ότι είναι 64bit έχει κανένα θέμα με τις εφαρμογές ή μπορεί να τις "τρέξει" ολες ? Και κάτι ακόμη είμαι ανάμεσα σε αυτό και το χ16. Για πείτε καμμια γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanis Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλησπέρα σας, Ο αδερφος μου εχει αγορασει το Cubot Χ17 και μεσα σε 6 μήνες του έβγάλε 2 φορές το ίδιο πρόβλημα(δεν αναγνωριζει την καρτα SIM) Απο το καταστημα που το πηρε του λενε οτι φταιει ο ιδιος και οτι το προβλημα προεκυψε απο την χρηση...(η μονη φορα που ''ανοιξε'' το κινητο ηταν για να βαλει την καρτα SIM οταν το πρωτοαγορασε. Κάποια συμβουλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Δοκίμασε την σιμ σε άλλο κινητό;Στο΄κινητό έβαλε αλλη σιμ; Η σιμ είναι κομμένη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanis Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Η SIM ειναι οκ γιατι στο παλιο του κινητο που χρησιμοποιει σαν εφεδρικο δουλευει κανονικα.Το κινητο εμφανισε το προβλημα στους 3-4 μηνες.Σταλθηκε στο Service,επισκευαστηκε(θεωρητικα) αλλα μετα απο ενα μηνα παλι το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Η SIM ειναι οκ γιατι στο παλιο του κινητο που χρησιμοποιει σαν εφεδρικο δουλευει κανονικα.Το κινητο εμφανισε το προβλημα στους 3-4 μηνες.Σταλθηκε στο Service,επισκευαστηκε(θεωρητικα) αλλα μετα απο ενα μηνα παλι το ιδιο. Προφανως θα εχεις ηδη βρει λυση, αν ομως οχι τοτε δοκιμασε να αφαιρεσεις το πιν απο την καρτα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts