denthnpalevw Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Γειά σας. Παρέλαβα προχθές. Και οι sim δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Επίσης παιδιά κάτω από το 15% μπαταριά το έβαλα στην εξοικονόμηση ενεργείας που ζήτησε και αυτό σε 3 λεπτά είχε κλείσει! Πράγμα που και αυτό το είχα διαβάσει στα προβλήματα. Για τσεκαρε το. Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλορίζικο, όποτε μπορέσεις δώσε μας ένα αναλυτικό review και τσέκαρε εάν σου είναι εύκολο αυτό με την ταυτόχρονη λειτουργία 2 sim ΚΑΙ κάρτα μνήμης. Δευτερη sim δεν εχω βαλει αλλα μια δοκιμή θα κανω. Προς το παρον εχω βαλει στην πρωτη θεση και επισης μια sd χωρις κανενα προβλημα. Η μπαταριά απο χτες με αρκετο σκάλισμα τωρα ειναι στο 40% Θα το αφησω να κανει τρεις κύκλους και θα επανελθω με λεπτομέρειες Το δακτυλικό αποτύπωμα παντως δουλευει τέλεια και ειναι αρκετα γρηγορο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Δευτερη sim δεν εχω βαλει αλλα μια δοκιμή θα κανω. Προς το παρον εχω βαλει στην πρωτη θεση και επισης μια sd χωρις κανενα προβλημα. Η μπαταριά απο χτες με αρκετο σκάλισμα τωρα ειναι στο 40% Θα το αφησω να κανει τρεις κύκλους και θα επανελθω με λεπτομέρειες Το δακτυλικό αποτύπωμα παντως δουλευει τέλεια και ειναι αρκετα γρηγορο Ναι και στο δικό μου η μπαταρία δείχνει καλά σημάδια αλλά από το 15% και κάτω χάθηκε!!! Το δαχτυλικό που δοκίμασα είναι όλα τα λεφτά όντως... Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthnpalevw Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Και σε μένα η μπαταρία από το 15 πάει μήνες σε χρόνο dt ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηδέν * Διόρθωση γράφω απ το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Φοβάμαι πως ειναι γενικό το θέμα με την μπαταρία. Το αφήσαμε χτες την νυχτα στο 26% και σήμερα το πρωί το βρήκαμε κλειστό και άδειο. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Φοβάμαι πως ειναι γενικό το θέμα με την μπαταρία. Το αφήσαμε χτες την νυχτα στο 26% και σήμερα το πρωί το βρήκαμε κλειστό και άδειο. Φόρτισέ το και βάλε μια εφαρμογή να παρακολουθήσεις λίγο την κατανάλωση, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις εάν φταίει κάποια εφαρμογή ή το ίδιο το λειτουργικό "τρώει" τη μπαταρία. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 αφου δεν καταφερα να το ανοιξω τους εστειλα μειλ και μου απαντησαν να βγαλω την μπαταρια για πεντε λεπτα να την ξαναβαλω και να του κανω επαναφορα. Εβγαλα λοιπον την μπαταρια και την ξαναεβαλα και το ανοιξα κανονικα και απο τοτε δουλευει χωρις προβλημα .Στην προσπαθεια μου ομως να βγαλω το καπακι το εσπασα και τωρα δεν παταει καλα και δεν παιζει το ηχειο .Δεν του εχω βαλει ακομα καρτες μεσα να δω τι γίνετε του εβαλα ομως καρτα μνημης και παιζει κανονικα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Πως το ανοιξες το καπακι? Δεν ειναι κολλημενο? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 οχι ειναι κουμπωτό αλλα πρεπει να προσεξεις γιατι το καπακι εχει και γυρο γυρο πιο χονδρο και πρεπει να βαλεις το μαχαιρακι η το νυχι αναμεσα απο το οβαλ και το καπακι και να το τραβήξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Μπορείς να βάλεις μια φώτο αυτού που περιγράφεις; Μην το σπάσω και εγώ Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 εκει πανω απο το σκελετο που δειχνει το βελος http://i586.photobucket.com/albums/ss310/panoslitos/KING.jpg' alt='KING.jpg'> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamodoukah Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 καλησπερα παιδια σημερα παρελαβα το Κ2 σε πρωτη φαση ειναι πολυ καλο κινητο αλλα εχω 1 προβλημα με το που παω να κανω εγκατασταση το google play μου βγαζει error 505 ξερει κανει τη παιζει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Παράξενο που δεν είχες προεγκατεστημένο play Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, κανένα νέο από την χρήση της συσκευής ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Η συσκευή τελικά μετα απο δυο τρεις επαφορτισεις δείχνει να σταθεροποιείται. Γενικά δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα απλώς θα ήθελα να είχε μεγαλύτερη αυτονομία Με χαμηλή φωτεινότητα βγάζει τεσσεράμισι ώρες οθόνης που δεν την βρίσκω και πολυ καλή. Η μπαταρία πιστεύω πως δεν έχει τα ma που γράφει Edited January 2, 2016 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εγώ πάντως το έστειλα πίσω και ησύχασα. Όταν φτάσει στο to2c έχουμε συνεννοηθεί να μου το αλλάξουν με άλλης εταιρείας. Ας ελπίσουμε ότι δε θα το παίξουν ... Κινέζοι τότε! χαχα! Οπότε θα πάω ή σε xiaomi note 3 (3/32) ή στο νέο ulefon power. Μα και εγώ έπεσα σε νεκρή sim1. Για τη μπαταρία το πίστευα και εγώ ότι κάπως θα έστρωνε. Κάντε και κανένα battery calibration. Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Η συσκευή τελικά μετα απο δυο τρεις επαφορτισεις δείχνει να σταθεροποιείται. Γενικά δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα απλώς θα ήθελα να είχε μεγαλύτερη αυτονομία Με χαμηλή φωτεινότητα βγάζει τεσσεράμισι ώρες οθόνης που δεν την βρίσκω και πολυ καλή. Η μπαταρία πιστεύω πως δεν έχει τα ma που γράφει Για βάλε το aida64 από το playstore και πες μας τί σου γράφει για την μπαταρία. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Αυτό εδώ μου βγάζει... Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να διαβάζει τα πραγματικά Amber της μπαταρίας; Edited January 3, 2016 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Θα έπρεπε να σου βγάζει και το capacity μετά το voltage. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 to2c. Μόλις έκοψα μια παλιά wind που είχα και στη sim1 δεν την αναγνώρισε αλλά ευτυχώς την "είδε" στη sim2. Άρα το πρόβλημα με τη sim1 είναι υπαρκτό. Δηλαδή έτσι πάει το δίκαρτο και θα είμαι πάλι με 1 sim!!! Βαλε ενα κομματι ταινια πισω απο τη sim που δε λειτουργει ωστε να αυξηθει το παχος και δοκιμασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthnpalevw Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Χθες (ως δικαρτο) δούλευε κανονικά. Το βάζω τσέπη, με το που το βγάζω Sim card settings changed. Ωπ λέω. Ρισετ τίποτα. Βγάζω βάζω τίποτα. Βάζω χαρτάκι πίσω από σιμ ένα τίποτα. Λέω την κάτσαμε ποιος το γυρνάει πίσω τώρα. Κάνω τραμπα τις σιμ και όλα κανονικά. Ελπίζω να μην το ξαναεμφανισει. 160105 μόλις ήρθε Ota Ξέρουμε τι ειναι? Edited February 4, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Απ΄ότι φαίνεται το πρόβλημα με το sim slot είναι γενικό...sim 1 slot problem. Κρίμα για μια τόσο όμορφη και πλήρης συσκευή... Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 160105 μόλις ήρθε Ota Ξέρουμε τι ειναι? Προς το παρόν δεν βλέπω κάποια διαφορά Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthnpalevw Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Bug fixes έλεγε.... Ξέρουμε τι bugs? Μια γρήγορη έρευνα δεν βρήκα κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts