Ntouris3 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Δεν το ξερω αυτο... Λογικό... Μήπως αν μοντάρω το update script στην τοποθεσία rom.zip/META-INF/google/android/ (δεν είμαι σίγουρος αν το έγγραψα σωστά) να μπορέσει να την φλασάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_vl Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 14€ στην Ελλαδα. 5€ απο banggood http://m.banggood.com/Original-Flip-Leather-Case-Battery-Back-Cover-Case-For-DOOGEE-X6-X6-Pro-p-1043907.html Παντως ειναι πολυ ποιοτικη θηκη. Αξιζει. Την εχω πανω απο 1 μηνα. Το μειονεκτημα της ειναι οτι οι γωνιες του κινητου μενουν ακαλυπτες και σε περιπτωση πτωσης ισως υπαρξει προβλημα. Εγω έχω σιλικόνη σε μαύρο χρωμα. Εχω παρει κ δευτερη για ρεζερβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έχω ένα πρόβλημα παιδιά . Όταν με περνούν τηλεφωνώ ακούγετε χαμηλόφωνα ο συνομηλητης . Έχω κάνει τα πάντα ένταση ακουστικού στο τέρμα και στης ρυθμίσεις ήχου άνοιξα τα πάντα . Είναι θέμα της δικιάς μου συσκευής η γενικά ακούγεται χαμηλόφωνα σε αυτό το μοντέλο ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έχω ένα πρόβλημα παιδιά . Όταν με περνούν τηλεφωνώ ακούγετε χαμηλόφωνα ο συνομηλητης . Έχω κάνει τα πάντα ένταση ακουστικού στο τέρμα και στης ρυθμίσεις ήχου άνοιξα τα πάντα . Είναι θέμα της δικιάς μου συσκευής η γενικά ακούγεται χαμηλόφωνα σε αυτό το μοντέλο ? X6 ή X6 pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 X6 ή X6 pro; Η συσκευη μου ειναι το x6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Η συσκευη μου ειναι το x6 Κι εγώ το X6 έχω. Τα παράπονα για τον ήχο ξεκίνησαν να υπάρχουν απ τον Φεβρουάριο. Οπότε δοκίμασε να βάλεις το σύστημα του Ιανουαρίου όπως εγώ γτ εγώ δεν έχω ακόμβ κάποιο θέμα με τον ήχο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Κι εγώ το X6 έχω. Τα παράπονα για τον ήχο ξεκίνησαν να υπάρχουν απ τον Φεβρουάριο. Οπότε δοκίμασε να βάλεις το σύστημα του Ιανουαρίου όπως εγώ γτ εγώ δεν έχω ακόμβ κάποιο θέμα με τον ήχο :) κατάλαβα . άρα το πρόβλημα έγινε με το που κάναμε την τελευταία ενημέρωση . δεν το είχα δοκιμάσει ποιο πριν για να έχω μια άποψη , μόλις το άνοιξα έκανα ότι update μου έβγαλε και το έδωσα στην γυναίκα με την μια . στην αρχή σκέφτηκα μήπως έπεσα σε ελατωματική συσκευή και είπα να το πάω πίσω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 κατάλαβα . άρα το πρόβλημα έγινε με το που κάναμε την τελευταία ενημέρωση . δεν το είχα δοκιμάσει ποιο πριν για να έχω μια άποψη , μόλις το άνοιξα έκανα ότι update μου έβγαλε και το έδωσα στην γυναίκα με την μια . στην αρχή σκέφτηκα μήπως έπεσα σε ελατωματική συσκευή και είπα να το πάω πίσω Εγώ πάντως σε συστίνω να κάνεις υποβάθμηση. Αν θες σε γράφω και το πως αλλά νομίζω κάτι μπορεί να γίνει με την εγγύηση. Διάλεξε και πες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εγώ πάντως σε συστίνω να κάνεις υποβάθμηση. Αν θες σε γράφω και το πως αλλά νομίζω κάτι μπορεί να γίνει με την εγγύηση. Διάλεξε και πες! καλημέρα . αν μπορείς πες μου λίγο πως μπορώ να το κάνω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 καλημέρα . αν μπορείς πες μου λίγο πως μπορώ να το κάνω Χρειάζεσαι: Sp flash tools Τα drivers του Χ6 Τη rom.rar που θες να περάσεις Winrar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 1) Εγκατέστησε τα drivers 2) Αποσυμπίεσε (Extract)* το sp flash tools 3) Αποσυμπίεσε (Extract)* τη rom.rar* σε ένα φάκελο μόνη της 4) Άνοιξε το αρχείο flash tool.exe από τον φάκελο sp flash tools που αποσυμπίεσες. 5) Στο πρόγραμμα που θα ανοίξει πάτα εκεί που λέει "scatter load"*. Πάτα εκεί. Θα σε ανοίξει ένα παράθυρο της εξερεύνησης αρχείων. Τώρα μέσα σε εκείνο το παράθυρο πρέπει να μπεις στον φάκελο που αποσυμπίεσες τη rom.rar* από εκεί μέσα επιλέγεις το αρχείο MTK6580_scatter.txt*. Περίμενε να φορτώσει. 6) Αφού φορτώσει πάτα το κουμπί "download" και σύνδεσε το κινητό* σου χωρίς μπαταρία στον υπολογιστή σου. Μετά από λίγο βάλε πίσω την μπαταρία χωρίς όμως να το ανοίξεις. 7) Περίμενε να τελιώσει το φλασάρισμα (μπάρα στο κάτω μέρος του προγράμματος) και όταν σου βγάλει το μήνυμα "download ok" είσαι εντάξει!* *χρειάζεσαι το winrar για να αποσυμπιέσεις *rom.rar: κανονικά η rom δεν θα ονομάζεται rom.rar αλλά χχχχχ.rar. Η κατάληξη .rar είναι για φλασάρισμα από τον υπολογιστή και η κατάληξη .zip είναι για φλασάρισμα απτο κινητό * Το όνομα του MTK6580_scatter.txt και "scatter load" ίσως να είναι λίγο διαφορετικά *Όταν συνδέσεις το κινητό όπως σου είπα ποιό πάνω αλλά η μπάρα δεν φορτώνει δοκίμασε να επαναλάβεις την διαδικασία σύνδεσης αλλά αυτή τη φορά να πατάς (καθώς το συνδέεις) το volume up ή down *Μετά το από αυτό το φλασάρισμα η πρώτη εκκίνηση μπορεί να πάρει πολύ ώρα Ελπίζω να σε βοήθησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 1) Εγκατέστησε τα drivers 2) Αποσυμπίεσε (Extract)* το sp flash tools 3) Αποσυμπίεσε (Extract)* τη rom.rar* σε ένα φάκελο μόνη της 4) Άνοιξε το αρχείο flash tool.exe από τον φάκελο sp flash tools που αποσυμπίεσες. 5) Στο πρόγραμμα που θα ανοίξει πάτα εκεί που λέει "scatter load"*. Πάτα εκεί. Θα σε ανοίξει ένα παράθυρο της εξερεύνησης αρχείων. Τώρα μέσα σε εκείνο το παράθυρο πρέπει να μπεις στον φάκελο που αποσυμπίεσες τη rom.rar* από εκεί μέσα επιλέγεις το αρχείο MTK6580_scatter.txt*. Περίμενε να φορτώσει. 6) Αφού φορτώσει πάτα το κουμπί "download" και σύνδεσε το κινητό* σου χωρίς μπαταρία στον υπολογιστή σου. Μετά από λίγο βάλε πίσω την μπαταρία χωρίς όμως να το ανοίξεις. 7) Περίμενε να τελιώσει το φλασάρισμα (μπάρα στο κάτω μέρος του προγράμματος) και όταν σου βγάλει το μήνυμα "download ok" είσαι εντάξει!* *χρειάζεσαι το winrar για να αποσυμπιέσεις *rom.rar: κανονικά η rom δεν θα ονομάζεται rom.rar αλλά χχχχχ.rar. Η κατάληξη .rar είναι για φλασάρισμα από τον υπολογιστή και η κατάληξη .zip είναι για φλασάρισμα απτο κινητό * Το όνομα του MTK6580_scatter.txt και "scatter load" ίσως να είναι λίγο διαφορετικά *Όταν συνδέσεις το κινητό όπως σου είπα ποιό πάνω αλλά η μπάρα δεν φορτώνει δοκίμασε να επαναλάβεις την διαδικασία σύνδεσης αλλά αυτή τη φορά να πατάς (καθώς το συνδέεις) το volume up ή down *Μετά το από αυτό το φλασάρισμα η πρώτη εκκίνηση μπορεί να πάρει πολύ ώρα Ελπίζω να σε βοήθησα :) να σε καλά για τον οδηγό ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 να σε καλά για τον οδηγό ευχαριστώ Τίποτα! Ότι χρειαστείς πες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Tι έγινε με το σαιτ της Doogee? http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=13&rct=j&q=doogee%20x6&ved=0ahUKEwi68Y3TsfLMAhWBnRoKHfLNAUIQFghLMAw&url=http%3A%2F%2Fwww.doogeemobile.com%2Fdoogee-x6.html&usg=AFQjCNF4gfY1l4cHTi_8eclPVVt4cWLF_Q&sig2=fNDYXthT9xuyoscS8klasQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_vl Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Tι έγινε με το σαιτ της Doogee? http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=13&rct=j&q=doogee%20x6&ved=0ahUKEwi68Y3TsfLMAhWBnRoKHfLNAUIQFghLMAw&url=http%3A%2F%2Fwww.doogeemobile.com%2Fdoogee-x6.html&usg=AFQjCNF4gfY1l4cHTi_8eclPVVt4cWLF_Q&sig2=fNDYXthT9xuyoscS8klasQ Αυτο ειναι πωληση και δεν νομιζω να ειναι official ή για πωληση απο την doogee. Το official ειναι http://www.doogee.cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Αυτο ειναι πωληση και δεν νομιζω να ειναι official ή για πωληση απο την doogee. Το official ειναι http://www.doogee.cc Οψχι εδώ είναι το support . Επίσης έκανα port την rom xui και φτιάχνω τα bugs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Φοραω ROM Doogee-X6pro-Android5.1-20160108. Μου βγαζει ενημερωση για ROM Doogee-X6pro-Android5.1-20160115. Την κανω και μετα ..... ΖΟΝΓΚ !!!!! Βγαινει το φοβερο ρομποτακι με την κοιλια ανοικτη !!!!! :( Οσες φορες και αν το εκανα τα ιδια. καμια ιδεα καποιος ???????????????? :confused: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Φοραω ROM Doogee-X6pro-Android5.1-20160108. Μου βγαζει ενημερωση για ROM Doogee-X6pro-Android5.1-20160115. Την κανω και μετα ..... ΖΟΝΓΚ !!!!! Βγαινει το φοβερο ρομποτακι με την κοιλια ανοικτη !!!!! :( Οσες φορες και αν το εκανα τα ιδια. καμια ιδεα καποιος ???????????????? :confused: Χαλασμένο update μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Χαλασμένο update μάλλονΟποτε την αγνοω. Εξαλλου ειναι απο 08/01/2016 ........ Παλια αρκετα, ωστε να δινει κατι καινουριο ...;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Οποτε την αγνοω. Εξαλλου ειναι απο 08/01/2016 ........ Παλια αρκετα, ωστε να δινει κατι καινουριο ...;) Δοκίμασες να βάλεις το 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Δοκίμασες να βάλεις το 6;6 ? Ποιο 6 ? Για πες ...... :wacko: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 6 ? Ποιο 6 ? Για πες ...... :wacko: Το android 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Το android 6Που υπαρχει ? Για δωσε κανένα λινκ .... :confused: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Που υπαρχει ? Για δωσε κανένα λινκ .... :confused: Υπάρχει αυτό http://www.needrom.com/download/doogee-x6-pro-6-0/ αλλά δεν ξέρω το πόσο θα δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Υπαρχει καποια ρυθμιση για τα μηνυματα στο x6pro και unroot, ετσι ωστε μετα τους 70 χαρακτηρες να μην χρεωνομαι 2 sms; Ή πρεπει να κατεβασω καποια αλλη εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts