tasos_vl Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Εγώ λέω να δοκιμάσεις. Έχω ακούσει και το ότι εΐναι δύσκολο να καταστρέψεις τους mediatek Τελικά την φλασαρα χθες το βραδυ (έφαγα ώρες γιατί στο needrom ότι να ναι έλεγε) χωρίς κανένα πρόβλημα κατά το φλασαρισμα. Το δουλεψα ελάχιστα αλλά πάλι είχα θέμα με το touch, οπότε πριν από λίγο εβγαλα το glass protect και είναι κομπλε. ( Και με την 5.1 κομπλε ήταν χωρίς glass και εργοστασιακό φιλμ). Αν θέλει κάποιος να με ρωτίσει κάτι το βλέπω! Επίσης είδα ότι στις κλήσεις πλέον βγάζει κ hd ένδειξη. Κατά τα άλλα λίγο πιο γρήγορο θα έλεγα αλλά έγινε κ recovery θα μου πεις... Edited May 16, 2016 by tasos_vl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Τελικά την φλασαρα χθες το βραδυ (έφαγα ώρες γιατί στο needrom ότι να ναι έλεγε) χωρίς κανένα πρόβλημα κατά το φλασαρισμα. Το δουλεψα ελάχιστα αλλά πάλι είχα θέμα με το touch, οπότε πριν από λίγο εβγαλα το glass protect και είναι κομπλε. ( Και με την 5.1 κομπλε ήταν χωρίς glass και εργοστασιακό φιλμ). Αν θέλει κάποιος να με ρωτίσει κάτι το βλέπω! Επίσης είδα ότι στις κλήσεις πλέον βγάζει κ hd ένδειξη. Κατά τα άλλα λίγο πιο γρήγορο θα έλεγα αλλά έγινε κ recovery θα μου πεις... Ωραία! Μάλλον η προστασία οθόνης θα φταίει :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_vl Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ωραία! Μάλλον η προστασία οθόνης θα φταίει :/ Λογικά ναι.. Απλά με προβλημάτισε απ την αρχή ότι και με την μαμά προστασία οθόνης πάλι δεν ήταν καλή η επαφή. Γι αυτό μπήκα σε αυτή τη διαδικασία με την ρομ. Επίσης στην 6.0 υπάρχει και η δυνατότητα "Λήψη turbo" η οποία σου δίνει παράλληλη λήψη WiFi και δεδομένα κινητής με γρήγορη ταχύτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Λογικά ναι.. Απλά με προβλημάτισε απ την αρχή ότι και με την μαμά προστασία οθόνης πάλι δεν ήταν καλή η επαφή. Γι αυτό μπήκα σε αυτή τη διαδικασία με την ρομ. Επίσης στην 6.0 υπάρχει και η δυνατότητα "Λήψη turbo" η οποία σου δίνει παράλληλη λήψη WiFi και δεδομένα κινητής με γρήγορη ταχύτητα! Ουυυ ωραίο! Δε μου λες τι gpu έχει το pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Λογικά ναι.. Απλά με προβλημάτισε απ την αρχή ότι και με την μαμά προστασία οθόνης πάλι δεν ήταν καλή η επαφή. Γι αυτό μπήκα σε αυτή τη διαδικασία με την ρομ. Επίσης στην 6.0 υπάρχει και η δυνατότητα "Λήψη turbo" η οποία σου δίνει παράλληλη λήψη WiFi και δεδομένα κινητής με γρήγορη ταχύτητα! Πάω στοίχημα ότι όταν θα βγει το X5 max τότε θα βγει και το android 6 γιαυτό το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_vl Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ουυυ ωραίο! Δε μου λες τι gpu έχει το pro? Arm Mali-T720 ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάω στοίχημα ότι όταν θα βγει το X5 max τότε θα βγει και το android 6 γιαυτό το κινητό Τί να πω.. Κοίτα αυτό που έβαλα πρέπει να είναι official απλά δεν το κάναν με OTA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Arm Mali-T720 ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τί να πω.. Κοίτα αυτό που έβαλα πρέπει να είναι official απλά δεν το κάναν με OTA... Γενικά η υποστήριξή τους είναι λίγο μάπα. Το λέω γιατί τα χαρακτηρκστηκά του x5 max είναι σχεδόν ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_vl Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Γενικά η υποστήριξή τους είναι λίγο μάπα. Το λέω γιατί τα χαρακτηρκστηκά του x5 max είναι σχεδόν ίδια To X5 max το δίνει με την 6.0 http://www.doogee.cc/products-detail.php?ProId=69&Cate=5 Η υποστήριξη δεν είναι απλά μάπα... Είναι ανύπαρκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 To X5 max το δίνει με την 6.0 http://www.doogee.cc/products-detail.php?ProId=69&Cate=5 Η υποστήριξη δεν είναι απλά μάπα... Είναι ανύπαρκτη... Ναι γιαυτό το λέω. Θα κάνουν το 6 και για τα δύο! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To X5 max το δίνει με την 6.0 http://www.doogee.cc/products-detail.php?ProId=69&Cate=5 Η υποστήριξη δεν είναι απλά μάπα... Είναι ανύπαρκτη... Επειδή έχω όρεξη τώρα θα δοκιμάσω να περάσω τη cm12.1 του x5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_vl Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ναι γιαυτό το λέω. Θα κάνουν το 6 και για τα δύο! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή έχω όρεξη τώρα θα δοκιμάσω να περάσω τη cm12.1 του x5 Κουράγιο.. Εγώ με το πρόγραμμα από το needrom μέχρι να καταλάβω τι παίζει έσκασα... Αν τα βρεις δύσκολα κάπου μου λες μήπως και μπορώ να βοηθήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Κουράγιο.. Εγώ με το πρόγραμμα από το needrom μέχρι να καταλάβω τι παίζει έσκασα... Αν τα βρεις δύσκολα κάπου μου λες μήπως και μπορώ να βοηθήσω! Ααα δεν είχα σκο0ό να την κάνω port! Αν κάνω 4om port, θα είναι μια με το android 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x6user Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ακόμη δεν κατάφερα να συνδέσω με USB υπολογιστή, το δικό μου X6 pro που (ακόμη) τρέχει Android 5.1, κι αναρρωτιέμαι ΑΝ κάποιος το κατάφερε, χωρίς να κάνει την αναβάθμιση σε 6.0, κλπ. Αν όχι, τότε δεν γλυτώνω τελικά την αναβάθμιση. Πάντως... προς το παρόν κατάφερα να μεταφέρω με "χαζό τρόπο" αρχεία από το κινητό στον υπολογιστή (και αντίστροφα) χρησιμοποιώντας μια micro-SD ram 32Gb και έναν αναγνώστη κάρτας USB (που μου στοίχισε 2 ευρώ από... γνωστό παιγνιδο-μάγαζο με κακοπληρωμένους υπαλλήλους). (Είναι απλό να μεταφέρει κανείς αρχεία από την κύρια μνήμη του κινητού στην πρόσθετη, ή αντιστρόφως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ακόμη δεν κατάφερα να συνδέσω με USB υπολογιστή, το δικό μου X6 pro που (ακόμη) τρέχει Android 5.1, κι αναρρωτιέμαι ΑΝ κάποιος το κατάφερε, χωρίς να κάνει την αναβάθμιση σε 6.0, κλπ. Αν όχι, τότε δεν γλυτώνω τελικά την αναβάθμιση. Πάντως... προς το παρόν κατάφερα να μεταφέρω με "χαζό τρόπο" αρχεία από το κινητό στον υπολογιστή (και αντίστροφα) χρησιμοποιώντας μια micro-SD ram 32Gb και έναν αναγνώστη κάρτας USB (που μου στοίχισε 2 ευρώ από... γνωστό παιγνιδο-μάγαζο με κακοπληρωμένους υπαλλήλους). (Είναι απλό να μεταφέρει κανείς αρχεία από την κύρια μνήμη του κινητού στην πρόσθετη, ή αντιστρόφως) Γτ δεν θες να περασεις το 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_vl Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Γτ δεν θες να περασεις το 6; Κάτι κάνεις λάθος.. Εγώ με την 5.1 μου έβγαζε χώρο αποθήκευσης για μεταφορά αρχείων με το όνομα x6pro. Όταν το συνδέσεις με usb κατέβασε την μπάρα ειδοποιήσεις και επέλεξε απο το usb να κάνεις μεταφορά αρχείων (MTP). Εκεί έχει πολλές επιλογές για το πως θα βλέπει το pc το κινητό. Το pc σου στη "διαχείριση συσκευων" πως βλέπει το κινητό? ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ααα δεν είχα σκο0ό να την κάνω port! Αν κάνω 4om port, θα είναι μια με το android 6 Και πως θα περάσεις νέα rom? Αν περάσεις τη cm θα σβηστεί η 5.1 (εκτός αν κάνω λαθος). Edited May 19, 2016 by tasos_vl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Κάτι κάνεις λάθος.. Εγώ με την 5.1 μου έβγαζε χώρο αποθήκευσης για μεταφορά αρχείων με το όνομα x6pro. Όταν το συνδέσεις με usb κατέβασε την μπάρα ειδοποιήσεις και επέλεξε απο το usb να κάνεις μεταφορά αρχείων (MTP). Εκεί έχει πολλές επιλογές για το πως θα βλέπει το pc το κινητό. Το pc σου στη "διαχείριση συσκευων" πως βλέπει το κινητό? ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πως θα περάσεις νέα rom? Αν περάσεις τη cm θα σβηστεί η 5.1 (εκτός αν κάνω λαθος). Όχι δεν είναι κανονικό flash. Είναι restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Κάτι κάνεις λάθος.. Εγώ με την 5.1 μου έβγαζε χώρο αποθήκευσης για μεταφορά αρχείων με το όνομα x6pro. Όταν το συνδέσεις με usb κατέβασε την μπάρα ειδοποιήσεις και επέλεξε απο το usb να κάνεις μεταφορά αρχείων (MTP). Εκεί έχει πολλές επιλογές για το πως θα βλέπει το pc το κινητό. Το pc σου στη "διαχείριση συσκευων" πως βλέπει το κινητό? ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πως θα περάσεις νέα rom? Αν περάσεις τη cm θα σβηστεί η 5.1 (εκτός αν κάνω λαθος). Ξεκίνησα μια προσπάθεια να κάνω port την Mokee OS από το x5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ξεκίνησα μια προσπάθεια να κάνω port την Mokee OS από το x5 1η προσπάθεια Αποτυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_vl Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) 1η προσπάθεια Αποτυχία Κοιτα.. Παντα οτι κιν κ να ειχα φλασαρα official rom, με την cyanogen δεν εχω διαβασει τι παιζει κ πως τρεχει, δλδ αν τρεχει χωρίς να χασεις την official, αν θελει συγκεκριμενη εκδοση για καθε κινητο και αν οχι, τι γινετε με τα drivers του hardware. Τωρα αν θελεις να μπεις στο download mode (απ οσο καταλαβα οταν φλασαρα το x6pro αυτο ειναι το download mode) κλεινεις τη συσκευη, πατας παρατεταμενα την ενταση + και κουμπωνεις το usb. Κανονικα δεν πρεπει να αναψει τπτ απο τη συσκευη και στο pc κραταει ανεργο το usb. (Οταν το εκλεινα και εβαζα το usb χωρις να παταω τιποτα, απλα φορτιζε και αποσυνδεοταν απο το pc. 3ς ωρες μεχρι να το βρω...) Πιστευω να σε βοηθησα... Edited May 20, 2016 by tasos_vl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Κοιτα.. Παντα οτι κιν κ να ειχα φλασαρα official rom, με την cyanogen δεν εχω διαβασει τι παιζει κ πως τρεχει, δλδ αν τρεχει χωρίς να χασεις την official, αν θελει συγκεκριμενη εκδοση για καθε κινητο και αν οχι, τι γινετε με τα drivers του hardware. Τωρα αν θελεις να μπεις στο download mode (απ οσο καταλαβα οταν φλασαρα το x6pro αυτο ειναι το download mode) κλεινεις τη συσκευη, πατας παρατεταμενα την ενταση + και κουμπωνεις το usb. Κανονικα δεν πρεπει να αναψει τπτ απο τη συσκευη και στο pc κραταει ανεργο το usb. (Οταν το εκλεινα και εβαζα το usb χωρις να παταω τιποτα, απλα φορτιζε και αποσυνδεοταν απο το pc. 3ς ωρες μεχρι να το βρω...) Πιστευω να σε βοηθησα... Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ πως να πορτάρω απο 6580 σε 6580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 καλησπέρα παιδιά . καμία θήκη σιλικόνης υπάρχει ? ψάχνω από ελλάδα αλλά δεν βρίσκω κάτι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 καλησπέρα παιδιά . καμία θήκη σιλικόνης υπάρχει ? ψάχνω από ελλάδα αλλά δεν βρίσκω κάτι Μία μόνο έχω βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Μία μόνο έχω βρει μπορείς να μου δώσεις λίγο link Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 μπορείς να μου δώσεις λίγο link https://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=76&product_id=689 ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορείς να μου δώσεις λίγο link Δεν είναι όμως σιλικόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 https://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=76&product_id=689 ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι όμως σιλικόνης 14€ στην Ελλαδα. 5€ απο banggood http://m.banggood.com/Original-Flip-Leather-Case-Battery-Back-Cover-Case-For-DOOGEE-X6-X6-Pro-p-1043907.html Παντως ειναι πολυ ποιοτικη θηκη. Αξιζει. Την εχω πανω απο 1 μηνα. Το μειονεκτημα της ειναι οτι οι γωνιες του κινητου μενουν ακαλυπτες και σε περιπτωση πτωσης ισως υπαρξει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_vl Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ πως να πορτάρω απο 6580 σε 6580 Δεν το ξερω αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts