Jump to content

ποιο android κινητο ειναι αυτο που θελω? (βαση κριτηριων)

chris2busy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!

ειμαι κατοχος iphone 6 και θελω πολυ να το αλλαξω για ενα αντοιντ γιατι το σιχαθηκα (ειχα πρις αιφον 4ς,5,6).

θελω λοιπον ενα αντροιντ που να πληρει ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ τα παρακατω :

-good battery life

-good display

-good camera

-fast

-θα μου αρεσε να εχει on screen buttons

-καλη ποιοτητα ηχου σε ακουστικα

-μια μη απαραδεκτη υποστηριξη (πχ htc, 1 update και πολυ σου ειναι)

τα κινητα μεχρι στιγμης που με ενθουσιασαν απο αντροιντ αλλα με στεναχωρησαν ειναι τα :

-note 4(μιας και το note 5 δεν ερχεται Ευρωπη), αλλα ειναι ηδη 1 ετους αρα το βλεπω να παιρνει marshmallow σε 10 μηνες και μετα τελος

-nexus 6p...αχ αυτο το ερωτευτηκα αλλα το σασι του ειναι ψευτικο και λυγιζει και σπαει στην μεση το κινητο με το τιποτα (εχει γεμισει βιντεο το youtube)

-lg g4 (αλλα χαλια μαυρα κ αραχνα η μπαταρια-το διαπιστωσα κ απο προσωπικη χρηση).

Παρακαλω δωστε μου ιδεες για συσκευες που ανταποκρινονται στα παραπανω κριτηρια..ευχαριστω πολυ!

Edited by chris2busy

Πιστευω μετα απο iphone 6 καλο ειναι να πας σε nexus,περιμενε το nexus 6p το οποιο ειναι πολυ ομορφο-amoled qhd-ποιοτικη κατασκευη-υποστηριξη-καθαρη εμπειρια android..απο μπαταρια δεν ξερω πως θα τα παει,μαλλον οχι κ τοσο καλα απο οτι βλεπω στο βιντεακι

Επισης θα σου προτεινα κ το moto x style κ το mate 7 3 gb ram με μπαταρια τουμπανη απο οτι ακουγεται κ πολυ ποιοτικη συσκευη αλλα απο υποστιρηξη δεν ακουω καλα λογια.

Γνωμη μου δεν υπαρχει κινητο που να τα εχει οοολα!! καλες αγορες !!

Εγω θα προτεινα και το Samsung Galaxy Edge Plus.Το μονο που δεν καλυπτει ειναι τα on screen buttons.

Εγω θα προτεινα και το Samsung Galaxy Edge Plus.Το μονο που δεν καλυπτει ειναι τα on screen buttons.

Eννοεις οτι απο μπαταρια θα ειναι ανωτερο του παναθλιου iphone 6 (σε αυτο τον τομεα) ?

-ειληκρινησ ερωτηση, δεν εχω εικονα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιστευω μετα απο iphone 6 καλο ειναι να πας σε nexus,περιμενε το nexus 6p το οποιο ειναι πολυ ομορφο-amoled qhd-ποιοτικη κατασκευη-υποστηριξη-καθαρη εμπειρια android..απο μπαταρια δεν ξερω πως θα τα παει,μαλλον οχι κ τοσο καλα απο οτι βλεπω στο βιντεακι

Επισης θα σου προτεινα κ το moto x style κ το mate 7 3 gb ram με μπαταρια τουμπανη απο οτι ακουγεται κ πολυ ποιοτικη συσκευη αλλα απο υποστιρηξη δεν ακουω καλα λογια.

Γνωμη μου δεν υπαρχει κινητο που να τα εχει οοολα!! καλες αγορες !!

Το ξερω ρε γμτ..και οπως ειπα και στο 1ο μνμ, το νεξους 6ρ ηθελα, αλλα εχει προβληματα η μεταλικη του κατασκευη και λυγιζει.. :(:(

Eννοεις οτι απο μπαταρια θα ειναι ανωτερο του παναθλιου iphone 6 (σε αυτο τον τομεα) ?

-ειληκρινησ ερωτηση, δεν εχω εικονα.

Δεν θελω να σου λεω ψεματα,δεν το εχω στα χερια μου.Εχω δει screenshots παιδιων που μιλαμε στο facebook και βλεπω ολο κατι 6ωρα κι 7ωρα.

Νταξει εσυ υπολογισε περιπου 5 ωρες οθονη.

Edited by panosfx

Δεν νομίζω να ειναι τοσο μη μου άπτου οσο δειχνει,αλλωστε δεν θα πεζεις καρατε με το κινητο σου ουτε θα ξεσπας επανω του κ ουτε πιστευω σε μια πτωση θα κοπει στα 2.Δεν ειμαι κ σιγουρος. Πιστευω αν ειχα χρηματα αυτο θα επελεγα γιατι ειναι κ πολυ ομορφο περα απο ολα τα αλλα .

Μιας και είδα την μπαταρία πάνω πάνω στις επιλογές σου, βάλε στη λίστα σου και το Z3 - Z5 που παίζει μόνο του σε αυτόν τον τομέα. Αν διαθέτεις χρήμα πας σε Z5 που είναι αισθητά καλύτερη η κάμερα.

Cubot H1

Σουυυυυπεεεεερρρρρ μπαταρία

(2.5 μέρες ΤΟ ΣΚΙΖΩ-ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ-ΑΝΕΤΑ)

Φοβερή οθόνη 5.5

Καμπάνα σήμα/ακουστικά/GPS/WiFi....

Δεν κολλάει πουθενά, το έχω με 15+ εφαρμογές ανοικτές, Και απλά σε μασαει...

Outε Ίχνος lag.

Φβοοκ, Μέσεντζερ, 4/εμαιλ, LinkedIn, Skype, Viber, what's up, 3 GPS, music, radio, video.....

full EU version-full 4 g bands,

Tα εχει ολα και πολύ καλά μάλιστα.

Θα σου περισσεψουν κι 700 € να πας μια βδομάδα Ζαγοροχώρια.....

:D :D

Edited by celtic1453
In the down down of the writing we became robes...

Πάρε το G4 με Zerolemon 8500mha μπαταρία. Ή συμβιβάσου με κάποιο power bank. Αν περιμένεις σοβαρή αυτονομία δεν θα βρεις πουθενά ειδικά στα επώνυμα. Ίσως τα Sony να έχουν καλύτερη γενικά αυτονομία (αν και στα τελευταία μοντέλα χειροτέρεψε) συγκριτικά με Lg και Samsung αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Αν λιώνει κάποιος το κινητό του σε παιχνίδια αλλά κυρίως σε σερφάρισμα δεν φτουράει κανένα.

Γι αυτό και στο Note έβαλα 6400mha και ξένοιασα και το έχω φτάσει και 15 ώρες ανοιχτή οθόνη με full ίντερνετ πριν σβήσει. Να το βράσω το design όταν μιλάμε για τα αυτονόητα. Χίλιες φορές πάχος και να κάνει αυτό που πλήρωσα να κάνει παρα οι φλίδες υλικού που έχουν και τα τενεκεδάκια των αναψυκτικών.

Πάρε το G4 με Zerolemon 8500mha μπαταρία. Ή συμβιβάσου με κάποιο power bank. Αν περιμένεις σοβαρή αυτονομία δεν θα βρεις πουθενά ειδικά στα επώνυμα. Ίσως τα Sony να έχουν καλύτερη γενικά αυτονομία (αν και στα τελευταία μοντέλα χειροτέρεψε) συγκριτικά με Lg και Samsung αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Αν λιώνει κάποιος το κινητό του σε παιχνίδια αλλά κυρίως σε σερφάρισμα δεν φτουράει κανένα.

Γι αυτό και στο Note έβαλα 6400mha και ξένοιασα και το έχω φτάσει και 15 ώρες ανοιχτή οθόνη με full ίντερνετ πριν σβήσει. Να το βράσω το design όταν μιλάμε για τα αυτονόητα. Χίλιες φορές πάχος και να κάνει αυτό που πλήρωσα να κάνει παρα οι φλίδες υλικού που έχουν και τα τενεκεδάκια των αναψυκτικών.

Τελικα με βλεπω να το παιζω τολμηρος και να παρω το nexus 6p.

Πολλα ατομα λενε οτι ειναι μουφας αυτος που τα λυγιζει και να μην εχει τετοιο προβλημα η συσκευη.

Αν κυκλοφορει Γαλλια, ηδη, θα το δω απο κοντα μιας και θα παω Παρισι απο βδομαδα.και εαν ειναι κομπλε, θα το τιμησω.

Ειναι ισως το μονο που πληρει σε τετοιο βαθμο ολα μου τα κριτηρια :)

Tολμηρος με το Nexus???

Όχι, είναι ότι πιο αξιόλογο σε pure ANDROID, με φουλ ενημερώσεις, από ΚΟΡΥΦΑΙΑ εταιρεία όπως η Huawei.....

Tολμηρος με το Nexus???

Όχι, είναι ότι πιο αξιόλογο σε pure ANDROID, με φουλ ενημερώσεις, από ΚΟΡΥΦΑΙΑ εταιρεία όπως η Huawei.....

Για το θεμα με το σασι που λυγιζει εννοω τολμηροσ βρε συ.

Ολα τα αλλα κριτηρια τα πληρει, τα ιδια ακριβως εγραψα και πιο πανω.

Για το θεμα με το σασι που λυγιζει εννοω τολμηροσ βρε συ.

Ολα τα αλλα κριτηρια τα πληρει, τα ιδια ακριβως εγραψα και πιο πανω.

Δε νομίζω να λυγίζει παραπάνω από ένα 6s...

Κάτι που παρατήρησα: Στο πρώτο Post λες για Nexus 6, όχι 6P.

Στην θέση σου θα πήγαινα σε Nexus 6(σκέτο) με μπαταρία να είναι το μόνο "meh" κομμάτι.

Αλλιώς Z3-Z5 που λένε και παραπάνω (Z5 για την κάμερα, Ζ3 αν δεν είσαι τόσο φανατικά υπερ).

Γιατι ομως σιχαθηκες το iPhone 6; εκτός απο τη μπαταρία..

γιατι δεν μπορω να κανω αυτονοητα πραγματα, οπως να κανω reply email με attachment (2015 δεν εχουμε ειπαμε?), να στειλω με μειλ 2 διαφορετυκου τυπου αρχεια (πχ dpf+ecxel), το να μεταφερω φωτο στο κινητο απο τον υπολογιστη θελει διαδικασιες που καθε αλλο παρα user friendly ειναι, που δεν μπορω να εχω desktop browsing (της προκοπης) με τον σαφαρι (εχει κανεις σας πιστωτικη στην πειραιως πχ, να δει το υπολοιπο του μεσω iphone? εν ολιγοις..NOPE) και γενικα της μπαταρια οπως ειπες που φοβαμαι να χρησιμοποιησω το 600€+ κινητο μου γιατι θα ξεμεινω μεχρι το μεσημερι και δεν θα μπορω να κανω κλησεις.

γιατι δεν μπορω να κανω αυτονοητα πραγματα, οπως να κανω reply email με attachment (2015 δεν εχουμε ειπαμε?), να στειλω με μειλ 2 διαφορετυκου τυπου αρχεια (πχ dpf+ecxel), το να μεταφερω φωτο στο κινητο απο τον υπολογιστη θελει διαδικασιες που καθε αλλο παρα user friendly ειναι, που δεν μπορω να εχω desktop browsing (της προκοπης) με τον σαφαρι (εχει κανεις σας πιστωτικη στην πειραιως πχ, να δει το υπολοιπο του μεσω iphone? εν ολιγοις..NOPE) και γενικα της μπαταρια οπως ειπες που φοβαμαι να χρησιμοποιησω το 600€+ κινητο μου γιατι θα ξεμεινω μεχρι το μεσημερι και δεν θα μπορω να κανω κλησεις.

Δεν διαφωνώ με την άποψη σου στα παραπάνω αλλά ειδικά η Πειραιώς έχει apps τόσο σε ios όσο και σε Android που κάνουν τα πάντα. Όσο για συσκευή έχω το note 3 με την rom του note 5 εννοείται από xda και δεν το αλλάζω με τίποτα. Στη θέση σου από όσα έχουν γράψει οι φίλοι παραπάνω θα προτιμούσα ή το S6 edge plus που είναι σε άλλη κλάση από μόνο του ή χωρίς δεύτερη σκέψη το Note 4. Όλα όμως είναι θέμα που έχει να κάνει με τις προσωπικές προτεραιότητες του καθενός.

Δεν διαφωνώ με την άποψη σου στα παραπάνω αλλά ειδικά η Πειραιώς έχει apps τόσο σε ios όσο και σε Android που κάνουν τα πάντα. Όσο για συσκευή έχω το note 3 με την rom του note 5 εννοείται από xda και δεν το αλλάζω με τίποτα. Στη θέση σου από όσα έχουν γράψει οι φίλοι παραπάνω θα προτιμούσα ή το S6 edge plus που είναι σε άλλη κλάση από μόνο του ή χωρίς δεύτερη σκέψη το Note 4. Όλα όμως είναι θέμα που έχει να κάνει με τις προσωπικές προτεραιότητες του καθενός.

δυστυχως για πιστωτικες καρτες και διαχειρηση τους δεν εχει (μονο για να βλεπεις εταιριες που σου δινουν bonus κτλ).

αν δεν γυρισω με nexus 6p απο Παρισι, μεχρι την αλλη κυριακη, παω κατευθειαν για S6 edge plus.και το note 4 ειναι εξαιρετο, αλλα ειναι ηδη στην αγορα 1 χρονο, αρα σε 5-6 μηνες θα το χει παρατησει η σαμσουνγκ..thats how it is..