Jump to content

Syberia 1/2 Android

king2009
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και μπήκαν σε προσφορά αυτά τα 2 υπέροχα adventures είπα να κάνω ένα θέμα να συζητάμε την ιστορία του και να βοηθαμε αν κάποιος κολλήσει σε ένα σημείο.

Αν ξεκινήσετε το παιχνίδι σε κάποιο σημείο θα πάρετε ένα ημερολόγιο. Διαβάστε το όλο για να καταλάβετε πόσο προσεγμένη δουλειά έχει γίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Edited by king2009

Και πάλι έχεις δίκιο. Αυτό έκανα και κατάλαβα όλη την ιστορία. Τώρα έχει νόημα και το παιχνίδι. Πραγματικά είναι καλό.

Απλά ελπίζω να μην έχω αφήσει τίποτα από το σημείο που είμαι και να μη με αφήνει να προχωρήσω άλλο. Τώρα είμαι στον υποτιθέμενο τάφο του μικρού.

Και πάλι έχεις δίκιο. Αυτό έκανα και κατάλαβα όλη την ιστορία. Τώρα έχει νόημα και το παιχνίδι. Πραγματικά είναι καλό.

Απλά ελπίζω να μην έχω αφήσει τίποτα από το σημείο που είμαι και να μη με αφήνει να προχωρήσω άλλο. Τώρα είμαι στον υποτιθέμενο τάφο του μικρού.

Εγώ το άφησα πηγαίνοντας στον τάφο. Το μυστήριο είναι όταν ήταν ο Hans σε κόμμα και ξύπνησε και άρχισε να ζωγραφίζει μαμούθ στα ξαφνικά. Το ημερολόγιο είναι του 1938 που ήταν 18 ο Hans τώρα είμαστε στο 2002 θα είναι 82 λογικά θα τον βρούμε στην Σιβηρία. Ζεις το παιχνίδι πραγματικά.

Δεν γίνεται να αφήσεις κάτι όλα θα γίνουν. Απλά έχει ένα achievement που λέει ότι πρέπει να μιλήσεις με όλους για όλα τα θέματα. Στον συμβολαιογραφο που πήγα όταν πάτησα το mission με είπε τι να κάνω και κοιμήθηκε μετά δεν με άφησε να τον ρωτήσω για τα άλλα θέματα.

Edited by truckman

Εγώ το άφησα πηγαίνοντας στον τάφο. Το μυστήριο είναι όταν ήταν ο Hans σε κόμμα και ξύπνησε και άρχισε να ζωγραφίζει μαμούθ στα ξαφνικά. Το ημερολόγιο είναι του 1938 που ήταν 18 ο Hans τώρα είμαστε στο 2002 θα είναι 82 λογικά θα τον βρούμε στην Σιβηρία. Ζεις το παιχνίδι πραγματικά.

Δεν γίνεται να αφήσεις κάτι όλα θα γίνουν. Απλά έχει ένα achievement που λέει ότι πρέπει να μιλήσεις με όλους για όλα τα θέματα. Στον συμβολαιογραφο που πήγα όταν πάτησα το mission με είπε τι να κάνω και κοιμήθηκε μετά δεν με άφησε να τον ρωτήσω για τα άλλα θέματα.

Ωχ και εγώ δεν θυμάμαι να έκανα όλους τους διαλόγους μαζί του!

Πάντως και μέσα στην σπηλιά, η κούκλα που είχε μαζί του, μαμούθ ήταν και φυσικά δεν είχε χτυπήσει ακόμη.

Μετά το room και room 2 δεν θυμάμαι να μου άρεσε τόσο παιχνίδι αυτού του στιλ.

Edited by truckman

Μάγκες η ιστορία είναι γραμμένη στα αγγλικά η έχει και ελληνικά;Καποιος που δεν γνωρίζει πολυ καλά μπορεί να το παίξει;

Edited by truckman

Δεν είναι σίγουρος αλλά ελληνικά δεν νομίζω πως υπάρχουν. Δεν ξέρω αν παίζεται χωρίς γνώση αγγλικών, αλλά σίγουρα βοηθάει στο να μπεις στο κλίμα, χωρίς να πατάς αριστερά και δεξιά

Ωχ και εγώ δεν θυμάμαι να έκανα όλους τους διαλόγους μαζί του!

Πάντως και μέσα στην σπηλιά, η κούκλα που είχε μαζί του, μαμούθ ήταν και φυσικά δεν είχε χτυπήσει ακόμη.

Μετά το room και room 2 δεν θυμάμαι να μου άρεσε τόσο παιχνίδι αυτού του στιλ.

Σίγουρα ήταν το μαμούθ στη σπηλιά πριν χτυπήσει γιατί νομίζω ότι μετά το ατύχημα άρχισε να φτιάχνει μαμούθ? Για τα achievements δεν πειράζει αρκεί να χαρούμε το παιχνίδι. Το room 2 το τερμάτισα 2 φορές πάρα πολύ καλό το 1 δεν το έχω παίξει ακόμα.

Edited by truckman

Εκεί στην εκκλησία, στην συρταροθήκη, ανοίγω όλα τα συρτάρια αλλά εκείνον τον μοχλό που είναι στα δεξιά δεν κατάφερα να τον κάνω να κινηθεί ή το έκανα και δεν το κατάλαβα. Έχω κολλήσει λίγο.... Μου λείπουν κάποια αντικείμενα για να φύγει το τρένο. Από ότι κατάλαβα, ένας μουσικός κύλινδρος ή κάτι τέτοιο και κάτι που μπαίνει στην μέση, σαν τραπέζι που είναι στο τρένο. Το μαμούθ και τον πρώτο μουσικό κύλινδρο τον άφησα.

[/color]

Εκεί στην εκκλησία, στην συρταροθήκη, ανοίγω όλα τα συρτάρια αλλά εκείνον τον μοχλό που είναι στα δεξιά δεν κατάφερα να τον κάνω να κινηθεί ή το έκανα και δεν το κατάλαβα. Έχω κολλήσει λίγο.... Μου λείπουν κάποια αντικείμενα για να φύγει το τρένο. Από ότι κατάλαβα, ένας μουσικός κύλινδρος ή κάτι τέτοιο και κάτι που μπαίνει στην μέση, σαν τραπέζι που είναι στο τρένο. Το μαμούθ και τον πρώτο μουσικό κύλινδρο τον άφησα.

Το βράδυ που θα το συνεχίσω θα σε πω. Έναν κυλινδρο πήρα και εγώ για δεύτερο ακόμα τίποτα. Στο εργοστάσιο τον έφτιαξες τον οσκαρ?

Edited by truckman

Ναι. Έφτιαξα μερικά ζευγάρια, αλλά ήθελε έναν συγκεκριμένο τρόπο και συνδυασμό με τους δύο μοχλούς.

Θα ξέρεις ότι έχει φτιάξει τα σωστά, όταν θα παίξει βίντεο.

Ναι. Έφτιαξα μερικά ζευγάρια, αλλά ήθελε έναν συγκεκριμένο τρόπο και συνδυασμό με τους δύο μοχλούς.

Θα ξέρεις ότι έχει φτιάξει τα σωστά, όταν θα παίξει βίντεο.

Για τους κυλίνδρους ένας βρίσκεται στον τάφο μέσα και ένας σε ένα γραφείο κοντά στο εργοστάσιο. Τώρα πήρα τον δεύτερο. Στο τραίνο θέλει 4 κυλίνδρους και ένας ακόμα μόνος του.

Πω εντάξει έπος. Ο δεύτερος κυλινδρος πρέπει να πάει στο εργοστάσιο να παίξει στο μηχάνημα που βρήκαμε τον άλλο κυλινδρο. Ο Hans με την Annie πήγαν στη σπηλιά βρήκαν τις ζωγραφιές με τα μαμούθ και το μαμούθ doll πήγε να το πάρει και έπεσε χτύπησε και τότε μπήκε σε κόμμα.

Edited by king2009

Πω πω, μόνο που τα διάβασα κουράστηκα! Το κλειδί για το καπέλο στον τάφο, που είναι;

Με μπέρδεψες τώρα πιο καπέλο? Στον τάφο βρήκα τον κυλινδρο. Ίσως δεν έφτασα ακόμα εκεί.

Εκεί στην εκκλησία, που πηγαίνεις πάνω με το ασανσέρ, δεν έβαλες μια από τις κάρτες στην πλάτη μίας μηχανής και έσκυψε ένα automaton και έδειξε το καπέλο του πάνω από τον τάφο και μέσα είχε ένα σχήμα σαν σταυρό που μπαίνει ένα κλειδί; Edited by truckman

Εκεί στην εκκλησία, που πηγαίνεις πάνω με το ασανσέρ, δεν έβαλες μια από τις κάρτες στην πλάτη μίας μηχανής και έσκυψε ένα automaton και έδειξε το καπέλο του πάνω από τον τάφο και μέσα είχε ένα σχήμα σαν σταυρό που μπαίνει ένα κλειδί;

Το key είναι εκεί στην εκκλησία από πίσω σε ένα συρτάρι έχει κρυφό πάτο από πίσω. Όταν πήγα εκεί το είχα ήδη το κλειδί και το έβαλα στο καπέλο αμέσως. Μετά θα πάρεις τον κυλινδρο από μέσα και θα τον πας εκεί που βρήκες τον άλλο κυλινδρο και θα τον βάλεις να παίξει.

Edited by king2009

Μιας και μπήκαν σε προσφορά αυτά τα 2 υπέροχα adventures είπα να κάνω ένα θέμα να συζητάμε την ιστορία του και να βοηθαμε αν κάποιος κολλήσει σε ένα σημείο.

Είχα καταλάβει ότι κάτι παίζει με εκείνο το πλάγιο κλειδί και τελικά το βρήκα. Τώρα είμαι στον επόμενο σταθμό.

Το ότι δεν έχω όλες τις εικόνες από τα bonus, σημαίνει πως δεν έκανα ότι ακριβώς έπρεπε στην Βαλαντιλέν.

Ευχαριστώ που άνοιξες θέμα και μπορούμε να το συζητάμε ελεύθερα.

Edited by cb600f

Είχα καταλάβει ότι κάτι παίζει με εκείνο το πλάγιο κλειδί και τελικά το βρήκα. Τώρα είμαι στον επόμενο σταθμό.

Το ότι δεν έχω όλες τις εικόνες από τα bonus, σημαίνει πως δεν έκανα ότι ακριβώς έπρεπε στην Βαλαντιλέν.

Ευχαριστώ που άνοιξες θέμα και μπορούμε να το συζητάμε ελεύθερα.

Τα bonus ειναι απλα για να ξεκλειδωσεις αυτα που εχει το παιχνιδι δεν ειναι ολα αναγκαια για να το τερματισεις.3-4 κολπακια που εκανα μεχρι τωρα δεν χρειαζονταν για την ιστορια απλα αν τα βρεις και τα κανεις ξεκλειδωνεις τα bonus.Παμε να τερματισουμε το 1 να συνεχισουμε και το εκπληκτικο 2.Το 2016 λενε βγαινει το Syberia 3.

Ψάχνω τώρα για μανιτάρια στον σταθμό και το πανεπιστήμιο.

Εκεί είμαι και εγώ προσπαθω να διωξω τα πουλιά να ανέβω στην σκαλα. Πανεμορφα γραφικά πάντως και η λεπτομέρεια είναι απίστευτη.

Για τα πουλιά θα θέλει μάλλον εκείνα που μοιάζουν με σταφύλια. Στο βιβλίο από την βιβλιοθήκη διάβασα αν θυμάμαι καλά, πως αυτή είναι η αγαπημένη τους τροφή.

Τα έχω τερματίσει και τα δύο παιχνίδια στο pc ΄΄στην εποχή τους΄΄, πραγματικά εξαιρετικές gaming εμπειρίες. Η αλήθεια είναι το mobile gaming προσφέρεται για τέτοια adventure παιχνίδια και το βλέπουμε και σε άλλες κυκλοφορίες. Καλή σας απόλαυση!

Για τα πουλιά θα θέλει μάλλον εκείνα που μοιάζουν με σταφύλια. Στο βιβλίο από την βιβλιοθήκη διάβασα αν θυμάμαι καλά, πως αυτή είναι η αγαπημένη τους τροφή.

Μάλλον ναι είναι λίγο δύσκολα τα γράμματα στα 2 τα βιβλία της βιβλιοθήκης που πήρα και δεν μπόρεσα να τα διαβάσω ολόκληρα. Έδωσα το μαμούθ στον καθηγητή πήρα και τον κυλινδρο και τώρα ψάχνω λεφτά να δώσω στους ψαράδες.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα έχω τερματίσει και τα δύο παιχνίδια στο pc ΄΄στην εποχή τους΄΄, πραγματικά εξαιρετικές gaming εμπειρίες. Η αλήθεια είναι το mobile gaming προσφέρεται για τέτοια adventure παιχνίδια και το βλέπουμε και σε άλλες κυκλοφορίες. Καλή σας απόλαυση!

Να σε καλά φίλε μου κινητό με καλά ακουστικά είναι ότι πρέπει για τέτοια παιχνίδια. Αν το δοκιμάσεις πες μας αν είναι βελτιωμένα τα γραφικά σε σχέση με την pc έκδοση του 2002. Εγώ έχω εκπλαγεί με την λεπτομέρεια που υπάρχει στο παιχνίδι.

Έφτασα στην τρίτη στάση. Ψάχνω την Έλενα τώρα. Τα achievements δεν τα δίνει πάντως. Σε ένα που λέει να ακούσεις όλους τους κυλίνδρους έχω και τους 4 τους είδα αλλά τίποτα όπως και στο να βρεις ένα amerzone book πάλι τίποτα. Φαίνεται είναι bug η μπορεί να υπάρχει και άλλος κυλινδρος/άλλο βιβλίο.

Μπράβο ρε θηρίο. Έχω κολλήσει με τα γιαγκαλα κολα και δεν συμμαζεύεται . Έδωσα το μαμούθ στον καθηγητή, πήρα ότι ήταν να πάρω από το εργαστήριο και τέλος. Κάνω γύρους σαν χαζός.