rikki Δημοσιεύτηκε November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ INSPIRON N7010.OTAN TO ΑΝΟΙΓΩ ΝΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ An operating system wasn’t found.Try disconnecting any drives that don't contain an perating system. Press Ctr l+Alt+Del to restart. Σας παρακαλω θα το εκτιμουσα πολλυ αν με βοηθουσατε να μου πειτε τι μπορω να κανω Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπέρα και καλοσόρισες. Βεβαιώσου ότι : 1. Δεν έχεις ξεχασμένο usb επάνω 2. DVD στο drive 3. Μπες στο BIOS πατώντας F2 ή Del ή F10 (σου βγάζει στην αρχή πιο κουμπί να πατήσεις) και τσεκάρισε το Boot Order. Στην επιλογή 1 πρέπει να έχει τον σκληρό σου δίσκο. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ INSPIRON N7010.OTAN TO ΑΝΟΙΓΩ ΝΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ An operating system wasn’t found.Try disconnecting any drives that don't contain an perating system. Press Ctr l+Alt+Del to restart. Σας παρακαλω θα το εκτιμουσα πολλυ αν με βοηθουσατε να μου πειτε τι μπορω να κανω Σας ευχαριστω Καταρχήν έχεις σίγουρα λειτουργικό σύστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καταρχήν έχεις σίγουρα λειτουργικό σύστημα; Καλησπέρα και καλοσόρισες. Βεβαιώσου ότι : 1. Δεν έχεις ξεχασμένο usb επάνω 2. DVD στο drive 3. Μπες στο BIOS πατώντας F2 ή Del ή F10 (σου βγάζει στην αρχή πιο κουμπί να πατήσεις) και τσεκάρισε το Boot Order. Στην επιλογή 1 πρέπει να έχει τον σκληρό σου δίσκο. Σωστός :rolleyes:;) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rikki Δημ. November 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 καλημερα.φιλε μπηκα στο bios τσεκαρισα το boot order και υπαρχει στην επιλογη 1 ο σκληρος δισκος,αλλα παλι τα ιδια μου γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 καλημερα.φιλε μπηκα στο bios τσεκαρισα το boot order και υπαρχει στην επιλογη 1 ο σκληρος δισκος,αλλα παλι τα ιδια μου γραφει Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα bootable USB με όποια έκδοση των Windows θες και να προσπαθήσεις να τα εγκαταστήσεις στο σκληρό κι αν σου εμφανίσει μήνυμα ότι η εγκατάστασή τους δεν μπορεί να γίνει στο C: (ή σε όποιο άλλο partition θες), τότε χάλασε. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 καλημερα.φιλε μπηκα στο bios τσεκαρισα το boot order και υπαρχει στην επιλογη 1 ο σκληρος δισκος,αλλα παλι τα ιδια μου γραφει Εφόσον στο bios φαίνεται ο δίσκος, τα σενάρια είναι 2: 1) Είτε από λάθος χρήστη είτε από κάποιο malware/virus σβήστηκαν κάποια δεδομένα του δίσκου που είναι απαραίτητα για την εκκίνηση του συστήματος ή ακόμα και ολόκληρος ο δίσκος 2) Ο δίσκος έφτασε στο τέλος της ζωής του και χρειάζεται να αντικατασταθεί Μπορείς να κατεβάσεις μια live linux διανομή (π.χ. linux mate από εδώ), να γράψεις το iso σε ένα dvd/usb και να μπουτάρεις με αυτό (αφού επιλέξεις από το bios την αντίστοιχη επιλογή για boot). Στη συνέχειa τρέχοντας την εφαρμογή "disk" μπορείς να τρέξεις ένα διαγνωστικό αν δεις να ο δίσκος είναι ok. Αν ο δίσκος είναι Ok, τότε μπορείς (πάλι μέσα από το Linux mint) να δεις αν έχει δεδομένα και να αντιγράψεις σε κάποιον εξωτερικό -για παν ενδεχόμενο- τα αρχεία σου. Κάνε όσα σου έγραψα και πες μου τι βρήκες στον δίσκο για να δούμε πώς θα επαναφέρουμε τα windows. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts