Jump to content

Προβλήματα με την FORTHNET

lazlo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολους

Ειμαι και εγω δυστηχως κατοχος Forthnet συνδεσης με NOVA εδώ και 2 χρονια

Κάθε φορα λοιπον τα κλασικα κολπα της εταιρειας.......ανα δυο με τρεις μηνες κατεβαζουν την ταχυτητα και πρεπει να παρεις τηλεφωνο να αρχισεις τα βρισίδια για να σε ανεβασουν παλι εκει που ησουν...κάθε φορα όμως βρισκουν και μια ΗΛΙΘΙΑ δικαιολογια.... φταιει το μοντεμ (δικο σας είναι) φταιει η ασυρματη συνδεση (με καλωδιο είμαι) φταιει η αποσταση (μα μεχρι τωρα στην ιδια θεση της πολης είμαι...εκτος και εάν εγινε σεισμος και μεταφερθηκε το σπιτι λιγα χιλιοστα πιο περα) ......κάθε φορα ...ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Μου βαλανε οι ανθρωποι ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ να αλαξω ΟΛΕΣ της τηλεφωνικες συσκευες γιατι λενε κανουν βραχυκύκλωμα.....:blink: οκ τις αλλαξα. Τωρα φταιει η γραμμη θα στειλουμε τεχνικο...ΩΠ!!! φταιει το μπριζακι!! Οκ λεω θα το αλλαξω.... ΤΙΠΟΤΑ! ξαναπερνω τηλεφωνο ....η κλασικη αναμονη της FORTHNET ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 15-25-45 λεπτα!:mad: το σηκωνει ο τεχνικος και ακουει καντηλια..... την άλλη μερα η γραμμη ΟΛΑ ΟΚ !:confused:

Μετα από λιγους μηνες τα ιδια αλλα αυτην την φορα ΔΕΝ περασε το δικο τους....φωνες απειλες και ως δια μαγειας η γραμμη ΟΚ!! από 700mb/s κατεβασμα ......στα 1,2mb/s!:confused: (κατά τα αλλα ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ η περιοχη μου , είμαι μακρια).

Όλα οκ όπως ειπα και παλι μεχρι πριν 5 μερες!!.......τα ιδια.... η γραμμη στον πατο...τηλεφωνο και παλι φωνες κακο.... Δεν μπορει κυριε η γραμμη να ανεβει πιο ψηλα ...:X τι να τους πεις τωρα?? τους λεω ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ αφου μεχρι χθες ημουν στα 1,2mb/s! ..

όχι κυριε λαθος κανετε ΔΕΝ μπορειτε να εχετε τετοια γραμμη:X ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

το καραγκιοζιλικη τους δεν λεγεται!!

Θα στειλουν λεει τεχνικο :lol::lol: κλασικα παλι τα ιδια θα εχω!! αλλαγη τηλεφωνικων συσκευών, μπριζακι, και ΙΣΩΣ σπιτι!!!!!!!!

θα μου πειτε γιατι δεν φευγεις! Ναι εχετε δικαιο αλλα το nova το εβαλα για τα παιδια αλλα τωρα που βρηκα τον ΟΤΕ με περισσοτερα πακετα και φθηνοτερο σε τιμη και την iptv με χιλιαδες καναλια ΚΑΙ ελληνικα θα την κανω από την ακατανομαστη

ΜΑΚΡΙΑ από FORTHNET

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους

Καλησπέρα lazlo,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας και ζητούμε συγνώμη για την όποια τυχόν αναστάτωση έχει προκύψει.

Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τα όσα μας αναφέρεις καθώς και την επιθυμία σου για παραπάνω ταχύτητα στο internet.

Για να δούμε πώς θα μπορούσαμε να σε εξυπηρετήσουμε, θα ήθελες να μας ενημερώσεις, μέσω pm, με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου;

Γιώτα, Forthnet Support

Σε αναμονη ακομη να γινει η γραμμη εκει που ηταν!!!:blink:

Το καλο είναι ότι ανεβηκε λιγο το download στα 800/Kbs........ ή εγινε μονο του....ή κατι αποφασισαν να κανουν.

Αναμονη σε 3-4 μηνες θα παει εκει που ηταν!

• 2 weeks later...

Καλημέρα lazlo,

Καθώς έχει πλέον ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος με επίσκεψη τεχνικού μας στο χώρο σου, όπως και σε συνέχεια των επικοινωνιών που υπήρξαν το διάστημα που μεσολάβησε, σήμερα πραγματοποιήθηκε εκ νέου επικοινωνία με αρμόδιο συνάδελφο για έλεγχο και επιβεβαίωση ορθής λειτουργίας της υπηρεσίας, μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι σε κάτι επιπλέον;

Παναγιώτης, Forthnet Support

Καλημέρα lazlo,

Καθώς έχει πλέον ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος με επίσκεψη τεχνικού μας στο χώρο σου, όπως και σε συνέχεια των επικοινωνιών που υπήρξαν το διάστημα που μεσολάβησε, σήμερα πραγματοποιήθηκε εκ νέου επικοινωνία με αρμόδιο συνάδελφο για έλεγχο και επιβεβαίωση ορθής λειτουργίας της υπηρεσίας, μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι σε κάτι επιπλέον;

Παναγιώτης, Forthnet Support

Όχι φιλε!! σηκωνω τα χερια ψηλα!!!

Ειμαι πλεον στα 700Kb/s ενώ ημουν στα 1.2mb/s και μου ειπαν ότι κατι τετοιο δεν ισχυει!:confused: τεσπα δεν πειραζει.....μαλλον επι 4 μηνες εβλεπα "λαθος" ταχύτητες!! :confused: δεν περιμενα να μου πουν και τιποτα άλλο! άλλος μου λεει να βαλω φιλτρακια στις τηλεφωνικες συσκευες και ο άλλος μου λεει γιατι εβαλα φιλτρακια ...... ότι ναναι.

Αστο φιλε όπως είναι, δεν βγαζεις ακρη οποτε κανω και εγω πως δεν καταλαβαίνω.

αφου μου λενε ότι δεν γινοταν με τιποτα να εχω τετοια ταχυτητα αρα κατι ξερουν ....εγω δεν ξερω και δεν εβλεπα σωστα τι εγραφε ο υπολογιστης 4 μηνες τωρα!!!!

κλειδωστε το θεμα και αφήστε το ... να πω όμως κατι σε οσους θελουν να βαλουν forthnet........ΠΑΡΤΕ χαπια για να κανατε υπομονή όταν τους καλειτε για καποιο πρόβλημα..απο 10-25 λεπτα αναμονη...και γυαλια μυωπιας 6 βαθμων γιατι ΟΤΑΝ ο υπολογιστης σας δειχνει μηνες τωρα καποια ταχυτητα αυτοι θα κανουν τα παντα να σας αποδειξουν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!

Σας ευχαριστω!:cool:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...