antontotis Δημοσιεύτηκε November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2015 Το ξέρω.... Είναι εντελώς διαφορετικά κινητά :lol: Καταρχήν τα δικαρτα eu j5 παρουσιάζουν κάποιο θέμα;;;; Από εκεί κ πέρα Στο 640 μου αρέσουν οι5,5'' και οι απροβληματιστοι χάρτες Στο j5 η εμφάνιση, η μπαταρία Όσο αφορά στο λειτουργικό δεν έχω ιδιαίτερο θέμα μιας κ είμαι κάτοχος wp κ λίγο αναπολώ την εποχή android Βοηθήστε με γιατί εδώ κ 2μηνες ψάχνω απάντηση σε ποιο δικαρτο να καταλήξω :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo-di Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 640 XL από εμένα μεγάλη οθόνη δεν κολλάει χάρτες φοβερούς μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Χμμμ, βασικά είναι παρόμοια κινητά, πέραν των οθονών και των λειτουργικών. Amoled + Αndroid, LCD + WP Οι κάμερες πρέπει να είναι παρεμφερείς. Εγώ με το J5 είμαι κατευχαριστημένος, πάντως. Windows Phone δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Είμαι πολύ google based πλέον. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Νομίζω ίσως τα δύο πιο αξιόλογα vfm κοντά στα 180. Το θέμα είναι ότι το ένα φοράει αντροιντ και το άλλο Windows άρα οποίο σε βολεύει . Εγώ προσωπικά άντεξα 3 μέρες με το ζόρι μάλιστα στο 930 Lumia, αν και έχω ακούσει και θετικά σχόλια για τα Windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antontotis Δημ. November 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Έχει κανείς το δικαρτο j5; σε Εκείνο η 2η σιμ αποκλείει την επεκτάσιμη μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 640 XL από εμένα μεγάλη οθόνη δεν κολλάει χάρτες φοβερούς μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Ποιος σου ειπε φιλε μου οτι το j5 κολλαει;Επειδη τα ειχα και τα 2 δεν κολλαει κανενα απλως προτιμω το j5 λογω android και μπαταριας δεν υπαρχει αυτη η μπαταρια καλυτερη απο το 640:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Έχει κανείς το δικαρτο j5; σε Εκείνο η 2η σιμ αποκλείει την επεκτάσιμη μνήμη; Οχι η δευτερη σιμ δεν παιζει ρολο η καρτα μνημης εχει δικια της θηκη πανω απο την καρτα σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antontotis Δημ. November 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Niiiiice , τώρα μένει να μάθουμε αν έχουν θέμα τα ευρωπαϊκά δικαρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Δε νομίζω να έχουν θέμα. Αλλά το δίκαρτο ξεκινάει στα 230 ευρώ. Δεν είναι τόσο vfm όσο το μονόκαρτο J5... Από δίκαρτα στα 200 ευρω παίζουν τα Lenovo S60 και Huawei P8lite στα 179 και 199 αντίστοιχα. Και με 2gb RAM. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antontotis Δημ. November 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το Lenovo δεν παίζει έτσι κ αλλιώς, το lite δεν έχει την μπαταρία του j5 κ δεν με τρελαίνει γενικώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Γιατί το απορρίπτεις το Lenovo; Το είχε η αδερφή μου. Μια χαρά κινητάκι. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antontotis Δημ. November 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Γιατί το απορρίπτεις το Lenovo; Το είχε η αδερφή μου. Μια χαρά κινητάκι. Lenovo σε κινητό πολύ δύσκολα. Τα θεωρώ πολύ πίσω ακόμα , κ από προσωπική εμπειρία πολύ κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts