konstantinos7 Δημοσιεύτηκε October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2015 (edited) Καλησπερα, εχω ενα παλιο λαπτοπ με Ubuntu 14.04 LTS Το εκλεισα χθες και σημερα το ανοιξα και δε μου εμφανιζει τις μπαρες. Με googlarisma βλεπω οτι ειναι γνωστο bug για το unity. Terminal δεν μπορω να τρεξω. Μονο hard terminal στο οποιο περασα κατι εντολες που βρηκα. Καμια δε φανηκε να δουλευει. Μονο μια βρηκα που με κανει logout. Με βγαζει δηλαδη στην οθονη για επιλογη χρηστη. Σε guest εμφανιζονται ολα κανονικα. Στο λογαριασμο τον βασικο τιποτα. Επειδη οι γνωσεις μου σε περιβαλλοντα linux ειναι πολυ βασικα. Και απο τις εντολες που λενε στα ask ubuntu "για μενα δουλεψε αυτο", "για μενα αλλαξα εκεινο" κλπ, δεν βγαζω ακρη... ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ. Ευχαριστω! Edited October 29, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=45&t=30716 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts