mlojim Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Νάτο και ζωντανό .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Νάτο και ζωντανό .... αν προσέξατε γράφει για την κάμερα 5mp και 2mp πίσω μπροστά. υποτίθεται έχει 8mp/5mp αντίστοιχα. με interpolation είναι τελικά; δε γράφανε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish1975 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 αν προσέξατε γράφει για την κάμερα 5mp και 2mp πίσω μπροστά. υποτίθεται έχει 8mp/5mp αντίστοιχα. με interpolation είναι τελικά; δε γράφανε τίποτα Tην πατήσαμε με τους κινέζους. Υποτίθεται επειδή ήταν 8mp πίσω και 5mp μπροστά το παρέγγειλα γιατί το LANDVO 500s που χρησιμοποιεί η γυναίκα μου και έχει 5 interpolated στα 8mp και 2mp στα 5mp είναι απαράδεκτο (φωτογραφικά). Εκτός αυτού το έχω παραγγείλει από τις 17/11 και ακόμη περιμένω να παραληφθεί από έμπορα του aliexpress για να μου το στείλει. Παρ'το αυγό και κούρευτω με τους κινέζους. Έτσι μου έρχεται να το ακυρώσω αν έχει τέτοια μάπα κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Με τέτοια τιμή το λογικό είναι πως έχει 5άρη φακό άσχετα με το τι γράφουν τα μαγαζιά. Επίσης με τέτοια τιμή δεν περιμένεις φωτογραφική μηχανή, είσαι ευχαριστημένος αν δουλεύει το κινητό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish1975 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Με τέτοια τιμή το λογικό είναι πως έχει 5άρη φακό άσχετα με το τι γράφουν τα μαγαζιά. Επίσης με τέτοια τιμή δεν περιμένεις φωτογραφική μηχανή, είσαι ευχαριστημένος αν δουλεύει το κινητό :lol: τώρα να πω ότι έχεις άδικο......δεν έχεις :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 αυτο με την καμερα πχ 5 interpolated τι ειναι ρε παιδια γενικα μιλαω το ακουω και δεν ξερω τι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 αυτο με την καμερα πχ 5 interpolated τι ειναι ρε παιδια γενικα μιλαω το ακουω και δεν ξερω τι ειναι Όταν λέμε για το Α5 οτι έχει 5άρα κάμερα (8 interpolated) σημαίνει οτι ο φακός βγάζει φωτογραφίες 5ΜΡ και με λογισμικό δημιουργούνται νέα πιξελ και η ανάλυση ανεβαίνει στα 8ΜΡ Φυσικά η ποιότητα δεν θα είναι ίδια. Το λογισμικό δημιουργεί εικόνα απο το μηδέν παρεμβάλλοντας πιξελ ανάμεσα στα υπάρχοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 και δε μου κάθοταν καλά σε αυτή την τιμή να έχει 8 και 5Mp. δεν έστεκε. και επίσης τραβάει video σε 1280*720. οι 5αρες τραβάνε σε τέτοια ανάλυση, αν δε κάνω λάθος όσες 8αρες έχω δει τραβάνε full hd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 παιδιά εγώ το παρέλαβα σήμερα. οι κάμερες τελικά είναι 5/2. δεν έχει καν επιλογή για 8/5. σε video έχει επιλογή να τραβήξεις 1080p δε ξέρω όμως μήπως είναι μαϊμουδέ... ποιότητα κατασκευής.. μου δίνει την εντύπωση φτηνιάρικου. πολύ φοβάμαι πως αν μου πέσει θα γίνει puzzle το lenovo Α660 που έχω σου δίνει ασφαλώς καλύτερη αίσθηση και φαίνεται πιο στιβαρό. το wifi του είναι καλό. καλύτερο από το Α660. περισσότερες πληροφορίες μόλις ασχοληθώ μαζί του παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 ......... ποιότητα κατασκευής.. μου δίνει την εντύπωση φτηνιάρικου. ........ Μα ειναι! Καλομιλητο παντως! Παιζει να εισαι και ο πρωτος που παραλαμβανει.... Απο που ? Εμενα απο Εβερ, ολο μου στελνουνε μνμ να ακυρωσω και ολο τους λεω ΟΧΙ !!!!! Περιμενουμε περισσοτερα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Χαχα την εντύπωση του φτηνιάρικου.. και έχει 40€ Εμένα ακόμα τίποτα και νόμιζα ότι θα παραλαβω πρώτος. Πάντως έχω καμιά 15αριά παραγγελίες απο Οκτώβρη και δεν έχει έρθει καμία Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Λοιπον, μολις παρελαβα. Το κινητακι δεν υπαρχει για τα λεφτα του. Πολυ λεπτο και ελαφρυ, εχει φωτιζομενα πληκτρα, ολα τα smart gestures και black control, αλλα εχει μεγαλα bezels. Ενα μεγαλο θετικο που βρηκα ειναι οτι το καπακι ειναι μονο στην πισω πλευρα και το πανω και κατω μερος ειναι ενιαιο με το σωμα και δινει πιο σταθερη κατασκευη. Το πισω καπακι ειναι σχετικα ευτελες, λεπτο πλαστικο. Ειναι πολυ ευχαριστο περιβαλλον, σχεδον στοκ android, φωτεινοτητα αρκετα καλη και οθονη πολυ καλη για τα λεφτα του. Το gps με επιασε εντος κτιριου. Το ηχειακι σχετικα χαμηλο και "ραδιοφωνικο". Η καμερα οκ μετρια και η σβελταδα ικανοποιητικη, δεν περιμενεις να ειναι καλυτερο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Απο οτι βλεπω στο βιντεο δεν εχει φωτιζομενα πληκτρα οπως ισχυριζεσαι Edited December 18, 2015 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Ειναι ιδια κλαση, το εχω φερει και εκεινο. Αυτο ειναι λιγακι πιο καλο εξωτερικα, το doogee ειναι λιγο αλλοπροσαλλο απ`εξω, ειναι πιο φαρδυ το πισω μερος απο οτι η οθονη, αλλα ειναι λιγακι πιο σβελτο νομιζω αν και δεν το κρατησα πανω απο μερα. Και αυτο θα φυγει απο τα χερια μου. Επισης αυτο εχει ενα διακοπτακι στο notification center που αλλαζει απο 3G σε 2G, για οποιον του ειναι χρησιμο και δε θελει exposed. Πιστευω παρτε οποιο βρειτε φτηνοτερα και οποιο θεωρειτε πιο ομορφο. Εγω το πηρα απο evrbuying εκει στα 43€ Edited December 18, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μα ειναι! Καλομιλητο παντως! Παιζει να εισαι και ο πρωτος που παραλαμβανει.... Απο που ? Εμενα απο Εβερ, ολο μου στελνουνε μνμ να ακυρωσω και ολο τους λεω ΟΧΙ !!!!! Περιμενουμε περισσοτερα! από everbuying κι εγώ. το gps λίγο που το δοκίμασα (20χμ διαδρομή) δουλεύει μια χαρά. μόνο μέσα στη πόλη, μόλις ξεκίνησα τα είχε παίξει και με έβγαζε αλλού. ίσως τα κτήρια, ίσως ήθελε να πάρει μπρος... παρατήρησα ότι καθώς βάζω τη φωτεινότητα οθόνης στο αυτόματο, δε δουλεύει σωστά. ενώ δηλαδή έχει ήλιο δε μου ανεβάζει τη φωτεινότητα και επίσης στο σκοτάδι, δε τη ρίχνει. 1-2 φορές δούλεψε σωστά αλλά γενικά κάτι δε πάει καλά σε αυτό το θέμα. πρόβλημα αισθητήρα; @Roid_rage, έχεις το ίδιο θέμα; η μπαταρία σα να πέφτει γρήγορα. τη φόρτισα στο 100%, δε πρόλαβα να συνδέσω δυο usb stick να δω αν τα αναγνωρίσει και έπεσε στο 96%. μέσα σε 1 λεπτό. το φόρτισα πάλι και το άφησα με ανοιχτό το wifi να το τεστάρω να δω πόσο θα πέσει. σύνδεσα 2 usb, 1 8GB/fat32 -το αναγνώρισε. 1 16Gb/ntfs -όχι (ζήτησε να κάνει format -δε το έκανα) η κάμερα μου φαίνεται σα να έχει αρκετό θόρυβο. δυστυχώς όση ώρα και να έφαγα προσπαθώντας να το κάνω root, δε κατάφερα τίποτα. δε μπορώ να βρω και drivers για να το αναγνωρίσει ο υπολογιστής. όποιος έχει να προτείνει κάτι είμαι όλος αυτιά αν και το βλέπω δύσκολο. το wifi όπως είπα και πριν είναι καλό. τα πλήκτρα είναι φωτιζόμενα, το κακό είναι ότι δεν έχει notification led. μεγάλο μείον αυτό, δε ξέρω πως θα την παλέψω. :p ξέρει κανείς πως διάολο θα αφαιρέσω ττην πρώτη και την τελευταία αρχική επιφάνεια; τη σαχλαμάρα με τη μουσική εννοώ και αυτή με τις φωτό. δεν είναι widget. για τα λεφτά του πάντως είναι μια χαρά. αν γίνει και root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Εγω οπως το πηρα, το τσεκαρα λιγο και το εδωσα, δεν ξερω λεπτομερειες.. Αλλα εχω την εντυπωση οτι οντως η αυτοματη φωτεινοτητα δε δουλευε, αλλα παντα την απενεργοποιω. Η μπαταρια δε μου φανηκε να πεφτει πολυ στο λιγο που το κρατησα, αλλα συνηθως ειναι προβλημα ενδειξης, αφηνε το να φορτιζει για λιγο παραπανω στο 100% και σβησε το batterystats. root δεν ασχοληθηκα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish1975 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 κάποιος που το έχει δουλέψει αυτές τις μέρες?? ΕΝτυπώσεις?? Η κάμερα τελικά είναι 5άρα? Δεν μπορεί να έχεις αμπιστοσύνη στους Κινέζους :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 κάποιος που το έχει δουλέψει αυτές τις μέρες?? ΕΝτυπώσεις?? Η κάμερα τελικά είναι 5άρα? Δεν μπορεί να έχεις αμπιστοσύνη στους Κινέζους :( Θεωρω οτι το να περιμενει καποιος σε αυτη τη τιμη να εχει κατι που δεν το εχουν πολυ ακριβοτερα κινητα, οπως η καλη καμερα, ειναι ουτοπικο! Και ακομη περισσοτερο να στεναχωριεται γι αυτο η να νομιζει οτι τον κοροιδεψαν, ειναι ακομα χειροτερο. Σε αυτη τη τιμη περιμενεις απλα ενα κινητο να κανει στοιχειωδώς την δουλεια του, και προοριζεται για καποιον ρουκι η καποιον που δεν εχει πολλες απαιτησεις (ελαχιστες μαλλον). Ξερεις ποσες μαναδες, μπαμπαδες και πιτσιρικες θα ... βολεψει ? :lol: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 τα πλήκτρα είναι φωτιζόμενα, το κακό είναι ότι δεν έχει notification led. μεγάλο μείον αυτό, δε ξέρω πως θα την παλέψω. :p Καλα αυτο το πραγμα να βαζουν φωτιζομενα πληκτρα και να μην βαζουν notification led ειναι τρελη χαζομαρα ,οχι μονο για αυτο που ειναι κινητο 60$ αλλα και αλλα που ζητανε τα διπλα λεφτα. Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Παιδιά μια βοήθεια γιατί μάλλον την έκανα την βλακεία μου. Κατάφερα και το έκανα root, αλλα τώρα δε μου δουλεύει η κάμερα. Όποιο app και να βάλω που έχει να κάνει με την κάμερα κλείνει. Μετά το root αφαίρεσα ενα app με όνομα makeup.apk, κάπως έτσι.... Η εφαρμογή της κάμερας πάντως υπάρχει. Error opening camera driver. .. Μου βγάζει ή απλά κλείνει γράφοντας not responding, ανάλογα την εφαρμογή. Τώρα το σακάτεψα ή έχει θέμα hardware η κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Με τι το έκανες ρουτ, για να ξέρω και γω; Καμιά επανεκκίνηση εκανες; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Αυτο το makeup τελικα το εχουνε ολα τα LEAGOO :mad: Τους ειπε κανεις οτι ειμαστε ασχημοι και θελουν να μας ομορφηνουν η παιζει τιποτα αλλο? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Απ ότι είδα στο νετ, το ίδιο πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε πολλούς με συσκευή nexus, αλλά σε αυτούς λύθηκε με clear cache του app. Έκανα ρεσταρτ, έκανα ό,τι διάβασα αλλά τίποτα. Δε μπόρεσα να μπω σε recovery mode. Έκανα όμως factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις. Όταν ξεκίνησε το κινητό δεν εμφανίζοταν στην αρχική το εικονίδιο της κάμερας. Αν πάω settings - apps υπάρχει όμως το app της κάμερας. Κατέβασα κάποιες εφαρμογές που εμφανίζουν πληροφορίες για τη συσκευή και στην καρτέλα της κάμερας όλα είχαν τελείως κενο σα να μην έχει κάμερα. Δε ξέρω αν αυτό που έσβησα έχει να κάνει με την κάμερα ή είναι άσχετο. Πάντως η καθεαυτού εφαρμογή της κάμερας δε σβήστηκε, αλλά δεν εμφανίζεται και το εικονίδιο. Τι είναι αυτό το ...makeup.. κάτι; Το πέρασα για γυναικείο παιχνίδι και το έσβησα. Ροοτ το έκανα με την τελευταία έκδοση του app του kingoroo, έβαλα και το supersu μετά. Παιδιά όποιος μπορεί ας μου στείλει αυτό το αρχείο που έσβησα μήπως και δουλέψει η κάμερα. Κάντε το καλό, μέρες που είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Εγω δεν το έχω στα χέρια μου, θα στο είχα στείλει ήδη. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Επίσης με το factory reset μου έχασε και το root. Όχι ότι είναι πρόβλημα αυτό αλλά είχα την εντύπωση πως δε χάνεται. Θα το παλέψω λίγο ακόμη με την κάμερα κι αν δε βγάλω άκρη θα στείλω mail στο support. βασικά αν ήταν θέμα hardware δε θα δούλευε η μια; να χάλασαν και οι 2; Η μπαταρία απο το λίγο που το έχω φαίνεται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts