nif Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 από το everbuying πάντως που το πήρα εγώ λέει αποστολή σε 4-10 μέρες. ενώ ένας έχει αφήσει και review, αλλά μερικοί είναι τόσο καμένοι που αφήνουν review πριν παραλάβουν το προϊόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Για ενημέρωση σε όσους το παρήγγειλαν από το everbuying. Μου στείλαν απάντηση ότι λόγω ζήτησης υπάρχει έλειψη αποθέματος και περιμένουν νέες παραλαβές σε 7-15 μέρες. Οπότε προβλέπω να έρχεται με το νέο έτος. Μου πρότειναν ή να περιμένω, ή να το αλλάξω με κάποιο μοντέλο διαθέσιμο ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα στο balance. Προσωπικά θα περιμένω λίγο ακόμη μιας και δε το έχω άμεσα ανάγκη. Αλλά αν είναι να παραλάβω σε κανένα δίμηνο, δεν αξίζει. Μέχρι τότε θα έχει βγει άλλη προσφορά. Αν το παραλάβει κανείς ας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Για ενημέρωση σε όσους το παρήγγειλαν από το everbuying. Μου στείλαν απάντηση ότι λόγω ζήτησης υπάρχει έλειψη αποθέματος και περιμένουν νέες παραλαβές σε 7-15 μέρες. Οπότε προβλέπω να έρχεται με το νέο έτος. Μου πρότειναν ή να περιμένω, ή να το αλλάξω με κάποιο μοντέλο διαθέσιμο ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα στο balance. Προσωπικά θα περιμένω λίγο ακόμη μιας και δε το έχω άμεσα ανάγκη. Αλλά αν είναι να παραλάβω σε κανένα δίμηνο, δεν αξίζει. Μέχρι τότε θα έχει βγει άλλη προσφορά. Αν το παραλάβει κανείς ας ενημερώσει. Ποιος να παραλαβει..... :mad: Στην ιδια μοιρα ειμαστε ολοι! Εχεις δικιο σε οσα λες λες παντως. Το πηρα βεβαια σε προσφορα, αλλα αξιζει να περιμενω? Ετσι κι ετσι δεν ειναι και κανενα χαιτεκ! :lol: Μεχρι να το παρουμε στα χερια μας θα το εχει ξεχασει ακομα και η εταιρεια που το εβγαλε! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 με το πειπαλ ποσο καιρο εχουμε διορια ρε παιδια ? αυτοι μας δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 6 μήνες. Άνετα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 6 μήνες. Άνετα :) 6 μηνες 45 μερες δεν ηταν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Έχει γίνει 6 μήνες (180 μέρες) εδώ και αρκετό καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 180 μερες ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 δεν το ηξερα παιδια ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Πήρα μήνυμα από everbuying ότι το κινητό ξεκίνησε το ταξίδι του απ'την ανατολή..! Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Πήρα μήνυμα από everbuying ότι το κινητό ξεκίνησε το ταξίδι του απ'την ανατολή..! εμενα μου απαντησαν οτι θα χρειαστουν 10-15 εργασιμες ακομα :mad: τους απαντησα οτι η το στελνουν η να βαλουν τα χρηματα πισω αι στο διαολο με τα λαμογια Edited November 28, 2015 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Πήρα μήνυμα από everbuying ότι το κινητό ξεκίνησε το ταξίδι του απ'την ανατολή..! Δηλαδη σου δώσανε track number ??? (τους είχα κράξει στο νήμα τους εχθές για την καθυστέρηση..:cool:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Εγω ελεγα θα το στειλουν σε ολους τωρα... Κοιτα, μπορει να ειναι αυτοματοποιημενο μηνυμα και να το στειλουν οπου ναναι. Η' μπορει να το επισπευσουν με το μηνυμα που εστειλες. Αλλα δεν εκαναν απατεωνια, presale ηταν και το ξεραμε Ναι,πηρα tn SG Edited November 28, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 κι εγώ έλαβα mail ότι το στείλανε σήμερα. Μου δώσανε και track no. Πάλι καλά, λογικά πριν τα χριστούγεννα θα είναι εδώ. Πάντως όπως ειπώθηκε, ήταν presell και το ξέραμε. Όποιος το ήθελε άμεσα κακώς το αγόρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 μα τ λετε ρε παιδια που δεν εκαναν απατεωνια αφου δεν εκαναν απατεωνια τοτε γιατι το δειχνουν διαθεσιμο εδω και 15 μερες στο σαιτ ? δηλαδη οποιος το πηρε σε προσφορα ειναι κοροιδο και πρεπει να περιμενει κανα 3 μηνω να του το στειλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Τωρα γραφει limited sale 140 κομματια για το μαυρο και 149 για το ασπρο. Αν λενε ψεμματα και δεν υπαρχει, οντως ειναι απατεωνια. Πιστευω οτι συνεπεσε η παραλαβη τους με τη black friday και ή εξαντληθηκε ή δεν προσεξαν να στειλουν τα presale. Αν ειναι ετσι ειναι φαουλ. Αλλα το θεωρω πιθανο να στελνουν οτι ναναι μηνυματα και στις επομενες μερες να σας σταλθει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Τωρα γραφει limited sale 140 κομματια για το μαυρο και 149 για το ασπρο. Αν λενε ψεμματα και δεν υπαρχει, οντως ειναι απατεωνια. Πιστευω οτι συνεπεσε η παραλαβη τους με τη black friday και ή εξαντληθηκε ή δεν προσεξαν να στειλουν τα presale. Αν ειναι ετσι ειναι φαουλ. Αλλα το θεωρω πιθανο να στελνουν οτι ναναι μηνυματα και στις επομενες μερες να σας σταλθει. Απλα μας δουλευουν εμενα ενω περιμενο 20 μερες μου απαντησαν χτες οτι θελουν 15 εργασιμες ακομα:mad: Και αν θελω να.διαλεξω κατι αλλο Τους απαντησα η να το στειλουν η τα λεφτα μου πισω Ακομα καμια απαντηση θα περιμενο μεχρι δευτερα αν δεν το στειλουν θα παω πειπαλ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μακρια απο αυτους.ειναι λαμογια δευτερη φορα.που μου το κανουν 2 στα 2 φαουλ μακρια !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 μου εβαλαν πισω τα λεφτα τελικα μακρια απο τα λαμογια του everbuying Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish1975 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εγώ το παράγγειλα από ALIEXPRESS 56€ (δεν πρόλαβα προσφορά) καθόσον έχει την καλύτερη κάμερα σε αυτή την κατηγορία (sony 13mp) στις 17/11. Eίμαι ακόμη σε κατάσταση processing of order και παρόλα τα απανωτά emails μου μου λένε ότι θα το στείλουν σύντομα. Προφανώς υπάρχει έλλειψη και την πατήσαμε. Από την άλλη φοβάμαι να κάνω cancel γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ μέχρι να μπουν τα λεφτά στην prepaid παλι και μπορέι και στον επομενο να τραβήξω τα ίδια :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 έχει την καλύτερη κάμερα σε αυτή την κατηγορία (sony 13mp) 8αρα κάμερα έχει, όχι 13άρα. κι από τη στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει και δεν υπάρχει κανένα review δε μπορούμε να ξέρουμε για την ποιότητα της κάμερας καθώς και γενικά του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwish1975 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 8αρα κάμερα έχει, όχι 13άρα. κι από τη στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει και δεν υπάρχει κανένα review δε μπορούμε να ξέρουμε για την ποιότητα της κάμερας καθώς και γενικά του κινητού. Ουπς....έχεις δίκιο.....!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Εμενα ακομα δεν εχει ξεκινησει, απλα μου εδωσαν tracking number οι τεραστιοι. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Εμενα ακομα δεν εχει ξεκινησει, απλα μου εδωσαν tracking number οι τεραστιοι. Για να παρηγορηθεις, θα σου πω οτι εγω δεν εχω ουτε καν τρακινγκ ναμπερ για κανενα απο τα δυο που παρηγγειλα!!! :p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Έλα, ξεκόλλησε! Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Εγώ το παράγγειλα από ALIEXPRESS 56€ (δεν πρόλαβα προσφορά) καθόσον έχει την καλύτερη κάμερα σε αυτή την κατηγορία (sony 13mp) στις 17/11. Eίμαι ακόμη σε κατάσταση processing of order και παρόλα τα απανωτά emails μου μου λένε ότι θα το στείλουν σύντομα. Προφανώς υπάρχει έλλειψη και την πατήσαμε. Από την άλλη φοβάμαι να κάνω cancel γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ μέχρι να μπουν τα λεφτά στην prepaid παλι και μπορέι και στον επομενο να τραβήξω τα ίδια :( :( καλα τοσα μαγαζιά αξιόπιστα και φθηνότερα απο αλιεξπρες εσυ παραγγειλες δεν καταλαβαίνω την λογικη σας :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts