Jump to content

Leagoo Alfa 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

από το everbuying πάντως που το πήρα εγώ λέει αποστολή σε 4-10 μέρες.

ενώ ένας έχει αφήσει και review, αλλά μερικοί είναι τόσο καμένοι που αφήνουν review πριν παραλάβουν το προϊόν.

• Απαντήσεις 218
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ενημέρωση σε όσους το παρήγγειλαν από το everbuying.

Μου στείλαν απάντηση ότι λόγω ζήτησης υπάρχει έλειψη αποθέματος και περιμένουν νέες παραλαβές σε 7-15 μέρες.

Οπότε προβλέπω να έρχεται με το νέο έτος.

Μου πρότειναν ή να περιμένω, ή να το αλλάξω με κάποιο μοντέλο διαθέσιμο ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα στο balance.

Προσωπικά θα περιμένω λίγο ακόμη μιας και δε το έχω άμεσα ανάγκη.

Αλλά αν είναι να παραλάβω σε κανένα δίμηνο, δεν αξίζει. Μέχρι τότε θα έχει βγει άλλη προσφορά.

Αν το παραλάβει κανείς ας ενημερώσει.

Για ενημέρωση σε όσους το παρήγγειλαν από το everbuying.

Μου στείλαν απάντηση ότι λόγω ζήτησης υπάρχει έλειψη αποθέματος και περιμένουν νέες παραλαβές σε 7-15 μέρες.

Οπότε προβλέπω να έρχεται με το νέο έτος.

Μου πρότειναν ή να περιμένω, ή να το αλλάξω με κάποιο μοντέλο διαθέσιμο ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα στο balance.

Προσωπικά θα περιμένω λίγο ακόμη μιας και δε το έχω άμεσα ανάγκη.

Αλλά αν είναι να παραλάβω σε κανένα δίμηνο, δεν αξίζει. Μέχρι τότε θα έχει βγει άλλη προσφορά.

Αν το παραλάβει κανείς ας ενημερώσει.

Ποιος να παραλαβει..... :mad: Στην ιδια μοιρα ειμαστε ολοι!

Εχεις δικιο σε οσα λες λες παντως. Το πηρα βεβαια σε προσφορα, αλλα αξιζει να περιμενω?

Ετσι κι ετσι δεν ειναι και κανενα χαιτεκ! :lol: Μεχρι να το παρουμε στα χερια μας θα το εχει ξεχασει ακομα και η εταιρεια που το εβγαλε!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Πήρα μήνυμα από everbuying ότι το κινητό ξεκίνησε το ταξίδι του απ'την ανατολή..!

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Πήρα μήνυμα από everbuying ότι το κινητό ξεκίνησε το ταξίδι του απ'την ανατολή..!

εμενα μου απαντησαν οτι θα χρειαστουν 10-15 εργασιμες ακομα :mad:

τους απαντησα οτι η το στελνουν η να βαλουν τα χρηματα πισω αι στο διαολο με τα λαμογια

Edited by mples

Δηλαδη σου δώσανε track number ???

(τους είχα κράξει στο νήμα τους εχθές για την καθυστέρηση..:cool:)

Εγω ελεγα θα το στειλουν σε ολους τωρα... Κοιτα, μπορει να ειναι αυτοματοποιημενο μηνυμα και να το στειλουν οπου ναναι. Η' μπορει να το επισπευσουν με το μηνυμα που εστειλες. Αλλα δεν εκαναν απατεωνια, presale ηταν και το ξεραμε

Ναι,πηρα tn SG

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

κι εγώ έλαβα mail ότι το στείλανε σήμερα. Μου δώσανε και track no.

Πάλι καλά, λογικά πριν τα χριστούγεννα θα είναι εδώ.

Πάντως όπως ειπώθηκε, ήταν presell και το ξέραμε. Όποιος το ήθελε άμεσα κακώς το αγόρασε.

μα τ λετε ρε παιδια που δεν εκαναν απατεωνια αφου δεν εκαναν απατεωνια τοτε γιατι το δειχνουν διαθεσιμο εδω και 15 μερες στο σαιτ ?

δηλαδη οποιος το πηρε σε προσφορα ειναι κοροιδο και πρεπει να περιμενει κανα 3 μηνω να του το στειλουν

Τωρα γραφει limited sale 140 κομματια για το μαυρο και 149 για το ασπρο. Αν λενε ψεμματα και δεν υπαρχει, οντως ειναι απατεωνια.

Πιστευω οτι συνεπεσε η παραλαβη τους με τη black friday και ή εξαντληθηκε ή δεν προσεξαν να στειλουν τα presale. Αν ειναι ετσι ειναι φαουλ. Αλλα το θεωρω πιθανο να στελνουν οτι ναναι μηνυματα και στις επομενες μερες να σας σταλθει.

Μια πλήρης φόρτιση.

Τωρα γραφει limited sale 140 κομματια για το μαυρο και 149 για το ασπρο. Αν λενε ψεμματα και δεν υπαρχει, οντως ειναι απατεωνια.

Πιστευω οτι συνεπεσε η παραλαβη τους με τη black friday και ή εξαντληθηκε ή δεν προσεξαν να στειλουν τα presale. Αν ειναι ετσι ειναι φαουλ. Αλλα το θεωρω πιθανο να στελνουν οτι ναναι μηνυματα και στις επομενες μερες να σας σταλθει.

Απλα μας δουλευουν εμενα ενω περιμενο 20 μερες μου απαντησαν χτες οτι θελουν 15 εργασιμες ακομα:mad:

Και αν θελω να.διαλεξω κατι αλλο

Τους απαντησα η να το στειλουν η τα λεφτα μου πισω

Ακομα καμια απαντηση θα περιμενο μεχρι δευτερα αν δεν το στειλουν θα παω πειπαλ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μακρια απο αυτους.ειναι λαμογια δευτερη φορα.που μου το κανουν 2 στα 2 φαουλ μακρια !!!!

Εγώ το παράγγειλα από ALIEXPRESS 56€ (δεν πρόλαβα προσφορά) καθόσον έχει την καλύτερη κάμερα σε αυτή την κατηγορία (sony 13mp) στις 17/11. Eίμαι ακόμη σε κατάσταση processing of order και παρόλα τα απανωτά emails μου μου λένε ότι θα το στείλουν σύντομα. Προφανώς υπάρχει έλλειψη και την πατήσαμε. Από την άλλη φοβάμαι να κάνω cancel γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ μέχρι να μπουν τα λεφτά στην prepaid παλι και μπορέι και στον επομενο να τραβήξω τα ίδια :( :(

έχει την καλύτερη κάμερα σε αυτή την κατηγορία (sony 13mp)

8αρα κάμερα έχει, όχι 13άρα.

κι από τη στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει και δεν υπάρχει κανένα review δε μπορούμε να ξέρουμε για την ποιότητα της κάμερας καθώς και γενικά του κινητού.

8αρα κάμερα έχει, όχι 13άρα.

κι από τη στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει και δεν υπάρχει κανένα review δε μπορούμε να ξέρουμε για την ποιότητα της κάμερας καθώς και γενικά του κινητού.

Ουπς....έχεις δίκιο.....!!

Εμενα ακομα δεν εχει ξεκινησει, απλα μου εδωσαν tracking number οι τεραστιοι.

Μια πλήρης φόρτιση.

Εμενα ακομα δεν εχει ξεκινησει, απλα μου εδωσαν tracking number οι τεραστιοι.

Για να παρηγορηθεις, θα σου πω οτι εγω δεν εχω ουτε καν τρακινγκ ναμπερ για κανενα απο τα δυο που παρηγγειλα!!! :p

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Έλα, ξεκόλλησε!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εγώ το παράγγειλα από ALIEXPRESS 56€ (δεν πρόλαβα προσφορά) καθόσον έχει την καλύτερη κάμερα σε αυτή την κατηγορία (sony 13mp) στις 17/11. Eίμαι ακόμη σε κατάσταση processing of order και παρόλα τα απανωτά emails μου μου λένε ότι θα το στείλουν σύντομα. Προφανώς υπάρχει έλλειψη και την πατήσαμε. Από την άλλη φοβάμαι να κάνω cancel γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ μέχρι να μπουν τα λεφτά στην prepaid παλι και μπορέι και στον επομενο να τραβήξω τα ίδια :( :(

καλα τοσα μαγαζιά αξιόπιστα και φθηνότερα απο αλιεξπρες εσυ παραγγειλες δεν καταλαβαίνω την λογικη σας :wacko: