Jump to content

Επιλογή μεταξύ κινητών (< 250 euro)

Samps
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θα έχουν μόνο οι συνδρομητές της wind πρόβλημα με την έλλειψη της 800ρας μπάντας.

Θα υπολειτουργεί το 4G σε όλες τις εταιρείες κινητής, εφόσον όλες θα τη χρησιμοποιήσουν αυτή την μπάντα και το πρόβλημα θα υφίσταται κυρίως στην ποιότητα του σήματος σε εσωτερικούς χώρους.

Δεν θα έχουν μόνο οι συνδρομητές της wind πρόβλημα με την έλλειψη της 800ρας μπάντας.

Θα υπολειτουργεί το 4G σε όλες τις εταιρείες κινητής, εφόσον όλες θα τη χρησιμοποιήσουν αυτή την μπάντα και το πρόβλημα θα υφίσταται κυρίως στην ποιότητα του σήματος σε εσωτερικούς χώρους.

Σε 5-6 χρόνια αυτά που λες και πάλι αμφιβάλλω. Μην ξεχνάτε ότι η 800άρα έχει οροφή 50mbps. Με 3g+ έχεις 42mbps. Μήπως υπερβάλλουμε με την 800άρα λοιπόν; Απλά έλεος.... Πολύς ντόρος για το τίποτα.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Μόνο αν έχεις wind έχεις πρόβλημα για την μπάντα τον 800

Εγώ που είμαι στη Wind με συσκευή Lenovo A806, γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα με το 4G? :confused::confused:

Εκτός κι αν λέτε για κάτι που ΘΑ γίνει στο μέλλον.....

Προφανώς γιατί διάβασα το θέμα και τρολάρω για μια ανακοίνωση περί συχνοτήτων που ίσως γίνει μετά από 5-6 χρόνια!

Βάλε και 2-3 χρονάκια λόγω τοποθεσίας(βλ. Ελλάδα) και γραφειοκρατίας.....+ 23% ΦΠΑ....

:lol: