Kleart Δημοσιεύτηκε October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2015 Καλησπέρα σε όλους σας , άνοιξα αυτό το θέμα επειδή ήθελα να πάρω την γνώμη σας σχετικά με την αγορά καινούριου smartphone. :up: Λοιπόν έχω δύο επιλογές : 1) Nokia Lumia 1320. Χαρακτηριστικά : Οθόνη: 6.0", CPU: 1700 MHz, Πυρήνες CPU: 2, RAM: 1 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 8 GB, Δίκτυο Σύνδεσης: 4G / 3G, Λειτουργικό Σύστημα: Windows Phone, Κάμερα: 5 Megapixels & 0.3 η δευτερεύουσα Τιμή :156,30€ . 2)Lenovo A916 : Χαρακτηριστικά : Οθόνη: 5.5", CPU: 1400 MHz, Πυρήνες CPU: 8, RAM: 1 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 8.0 GB, Δίκτυο Σύνδεσης: 3.5G / 3G / 4G, Λειτουργικό Σύστημα: Android, Κάμερα:13Megapixels & 2 Megapixels η δευτερεύουσα . Τιμή : 158.0 € Πείτε μου την γνώμη σας :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε 640xl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Συμφωνώ με τον φιλο απο πανω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Συμφωνώ και εγώ για το 640 xl... Το απλό 3G (αν δε σου είναι απαραίτητο το 4G) έχει καμιά 25 ευρώ παραπάνω... Όσον αφορά τα 2 που αναφέρεις, το Lenovo αν και δεν ξέρω πως πηγαίνει (μπορεί να πηγαίνει και σφαίρα), εγώ προσωπικά θα το έβγαζα από τις πιθανές επιλογές... Αndroid με 1GB Ram, δε θα αγόραζα πλέον... Υ.Γ. Να υποθέσω ότι θες μόνο από Ελλάδα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kleart Δημ. October 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :) Γενικά όμως τα Windows Phones όσο αφορά τις εφαρμογές ...έχω ακούσει πως δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο market...Ισχύει ;; Δεν έχω ξαναπάρει Windows Phone γι'αυτό ρωτάω ... προηγουμένως είχα το Samsung Galaxy S4 αλλά διαλύθηκε ... και σχετικά με την Lenovo έχει αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα ;...έχω ακούσει πως τα στέλνουν στην Κίνα (μπορεί να κάνω και λάθος όμως δεν ξέρω) :confused: Edited October 25, 2015 by Kleart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :) Γενικά όμως τα Windows Phones όσο αφορά τις εφαρμογές ...έχω ακούσει πως δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο market...Ισχύει ;; Δεν έχω ξαναπάρει Windows Phone γι'αυτό ρωτάω ... προηγουμένως είχα το Samsung Galaxy S4 αλλά διαλύθηκε ... και σχετικά με την Lenovo έχει αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα ;...έχω ακούσει πως τα στέλνουν στην Κίνα (μπορεί να κάνω και λάθος όμως δεν ξέρω) :confused: Μπες στο windows market για wp και κλάψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :) Γενικά όμως τα Windows Phones όσο αφορά τις εφαρμογές ...έχω ακούσει πως δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο market...Ισχύει ;; Δεν έχω ξαναπάρει Windows Phone γι'αυτό ρωτάω ... προηγουμένως είχα το Samsung Galaxy S4 αλλά διαλύθηκε ... και σχετικά με την Lenovo έχει αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα ;...έχω ακούσει πως τα στέλνουν στην Κίνα (μπορεί να κάνω και λάθος όμως δεν ξέρω) :confused: Nαι συγκριτικά με Android και iOs δεν έχουν τόσο μεγάλη ποικιλία... Γνώμη μου είναι να κάτσεις να δεις τι εφαρμογές χρησιμοποιείς και χρειάζεσαι και να τσεκάρεις αν αυτές είναι διαθέσιμες σε Windows Phone... Υπόψιν ότι από σχετικά δυνατό τηλέφωνο (S4) πας σε mid range, οπότε υπάρχει περίπτωση ανεξαρτήτως λειτουργικού να απογοητευτείς... Σχετικά με τα Lenovo δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με την εγγύησή τους, υποθέτω αν αγοράσεις από Ελλάδα και μάλιστα από μεγάλο κατάστημα, είσαι οκ όσον αφορά εγγύηση, ανεξάρτητα από το που στέλνεται... Αν αγοράσεις από Κίνα, ισχύει ότι ισχύει με όλα τα Κινέζικα μάλλον... Αναλαμβάνεις εσύ όλη τη διαδικασία να συνεννοηθείς, να το στείλεις πίσω, να περιμένεις κλπ... By the way στο minideal το Lenovo που αναφέρεις, το έχει στα 87 ευρώ... Have a look: http://www.minideal.net/lenovo-a916-4g-fdd-dual-sim-smartphone-mtk6592-octa-core-5-5inch-hd-screen-ram-2gb-13-0mp.html Οπότε τα 158 που το βρήκες εδώ, μάλλον είναι υπερβολικά για το συγκεκριμένο... Eπίσης αν θέλεις πες, πόσα χρήματα διαθέτεις για να σου προτείνει κάποιος κάτι συγκεκριμένο... Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι στα 150-160 ευρώ (αν δε μου διαφεύγει κάτι) δε θα βρεις κάτι αντίστοιχα καλό με το S4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kleart Δημ. October 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Spyro ευχαριστώ για την απάντηση σου ... Διαθέτω 160 € μέχρι στιγμής μπορεί να βάλω και άλλα στην άκρη αλλά για την στιγμή αυτά έχω ...το S4 ήταν πάρα πολύ καλό ...αλλά μετά από 2 χρόνια καθημερινής χρήσης δεν άντεξε άλλο ... Σχετικά με το Lumia 1320 όμως ...ή καλύτερα γενικά ένα κινητό 6" ...έχω αρχίσει να φοβάμαι ... καθώς είναι όχι πολύ μικρότερο από ένα tablet 7" ... τι πιστεύεται θα βολεύει ή μπα ...(εννοώ θα χωράει στην τσέπη) ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robbergr Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 εξαρτάται πάντα από το συγκεκριμένο κινητό που κοιτάς ΠΧ. το Lenovo K920 που είναι 6" δεν δείχνει το μεγεθος του γιατί έχει πολύ μικρά πλαίσια. το ίδιο ισχύει και με τα κινητά της LG 9πολύ μικρά πλαίσια) το 1320 το έχω δεί από κοντά και είναι μεγάλο καλύτερρα πήγαινε σε κάτι αλλο αν σε ενδιαφέρει να μπαίνει σε τσέπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Spyro ευχαριστώ για την απάντηση σου ... Διαθέτω 160 € μέχρι στιγμής μπορεί να βάλω και άλλα στην άκρη αλλά για την στιγμή αυτά έχω ...το S4 ήταν πάρα πολύ καλό ...αλλά μετά από 2 χρόνια καθημερινής χρήσης δεν άντεξε άλλο ... Σχετικά με το Lumia 1320 όμως ...ή καλύτερα γενικά ένα κινητό 6" ...έχω αρχίσει να φοβάμαι ... καθώς είναι όχι πολύ μικρότερο από ένα tablet 7" ... τι πιστεύεται θα βολεύει ή μπα ...(εννοώ θα χωράει στην τσέπη) ; :) Όπως είπε και ο φίλος από πάνω το μέγεθος διαφέρει από τηλ. σε τηλ. ακόμα και αν έχουν το ίδιο μέγεθος οθόνης... Το Lumia 1320, δεν το έχω δει από κοντά, αλλά σίγουρα θα είναι όσο μεγάλο μπορεί να είναι ένα τηλέφωνο 6 ιντσών... Το αν θα σε βολεύει ή οχι δε νομίζω ότι μπορεί να στο απαντήσει κάποιος καθώς είναι κάτι σχετικό... Αν σε ενδιαφέρει το 1320, πήγαινε σε ενα κατάστημα δες το από κοντά, κρατησέ το και δες αν είσαι οκ... Προσωπικά πχ το τελευταίο τηλ. που αγόρασα ήταν 5.5 ιντσών και προσανατολίζομαι το επόμενο να είναι μικρότερο... Αλλά ξαναλέω ότι αυτό ειναι προσωπική άποψη και ξέρω πολλούς που έχουν βολευτεί με 5.5 ίντσες ή και παραπάνω και δεν ξαναγυρνάνε σε κάτι μικρότερο... Τέλος όσον αφορά άλλες επιλογές, σε αυτό το budget από Ελλάδα κιόλας δεν ξέρω τι καλές επιλογές παίζουν στις 5.5-6 ίντσες... Οπότε ας απαντήσει κάποιος που ξέρει εγγυημένα... :) Αν κοιτούσες και από Κίνα θα σου πρότεινα να δεις το Μeizu M2 Νote, που νομίζω για τα χρήματα στα οποία παίζει, είναι μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Επειδή έχω μια απορία. Για πιο λόγο κοιτάς το 1320 και όχι το νεότερο 640xl; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kleart Δημ. October 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Επειδή έχω μια απορία. Για πιο λόγο κοιτάς το 1320 και όχι το νεότερο 640xl; Επειδή φοβάμαι πως τα 1GB RAM που έχει δεν θα αντέξουν την αναβάθμιση σε Windows 10 ... Επίσης δεν είχα σκεφτει καν για το 640XL ...εσείς μου το θυμήσατε ...και ίσως τελικά πάρω αυτό ...σε σύγκριση με το Lumia 1320 έχει πολύ πιο φοβερές κάμερες ... γενικά δεν είμαι απαιτητικός χρήστης ...δηλαδή ποτέ δεν φόρτοσα κανένα κινητό μου με βαριές εφαρμογές ...απλά θελω να πηγαίνει smoothly και να μην έχει lags στις πιο απαραίτητες εφαρμογές ...(Facebook, Twitter , Youtube κ.α ) . Το Lenovo μάλλον θα το αποκλείσω...γενικά δεν θέλω να ασχοληθώ με κινεζικες μαρκες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kleart Δημ. October 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο ;; ... γίνετε εάν πάρω Windows Phone 8.1... να έχει το Cortana μέσα ...; Εάν αγοράω ένα Windows Phone και βάλω την γλώσσα του συστήματος να είναι English (US) ή English(UK) ...θα έχει Cortana ή όχι ... Edited November 5, 2015 by Kleart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts