AntoineG Δημοσιεύτηκε October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2015 Καλησπέρα,ψάχνω να αγοράσω μια συσκευή με περίπου 150Ε ..Έχετε κάτι στο μυαλό σας παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Πολυ γενικο...πες τι θες περιπου,βοηθα λιγο...οθονη,μνημη,λειτουργικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoineG Δημ. October 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Πολυ γενικο...πες τι θες περιπου,βοηθα λιγο...οθονη,μνημη,λειτουργικο.... Έχεις δίκιο,λάθος μου. Λειτουργικό Android..από 4.4.2 και πάνω Για σχετικά βαριά χρήση,ίντερνετ,gaming κλπ Αποθηκευτικός χώρος: Τουλάχιστον 8GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 core prime value edition στα 159 στις αλυσίδες πιο χαμηλά από skroutzομαζα Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoineG Δημ. October 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 core prime value edition στα 159 στις αλυσίδες πιο χαμηλά από skroutzομαζα Πολύ καλή πρόταση..! Το θέμα είναι ότι έχω ήδη Galaxy S,και έχω ψιλοβαρεθεί το design της samsung.. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο..:O ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.skroutz.gr/s/6561198/HTC-Desire-526G-8GB.html Αυτό φαίνεται καλό....είναι σίγουρα 8πύρηνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 xiaomi note 2...μονοδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoineG Δημ. October 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 xiaomi note 2...μονοδρομος Δυστυχώς είναι πολύ πάνω από το μπάτζετ...και δεν τρελαίνομαι με το UI που φοράνε τα Xiaomi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 S3 neo στα 158 ευρώ μακράν η καλύτερη επιλογή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoineG Δημ. October 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Βρήκα και το Motorola Moto G (2nd gen) στα 169Ε ...Φαίνεται καλή επιλογή και θα πάρει και Marshmallow...Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Σίγουρα αξίζει, αξιόλογη συσκευή...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Δες και το samsung galaxy j5.Εχει την κλασσικη εμφανιση της samsung αλλα ειναι εξαιρετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoineG Δημ. October 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Δες και το samsung galaxy j5.Εχει την κλασσικη εμφανιση της samsung αλλα ειναι εξαιρετικο. Καλό,αλλά ακριβό...με έξοδα αποστολής και αντικαταβολή θα φτάσει περίπου στα 200Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 για το Motorola Moto G (2nd gen) συμφωνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Με το 1gb ram όμως είναι σίγουρο πως τα επόμενα χρόνια θα ζοριστεί ρε παιδιά... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoineG Δημ. October 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Τα κινητά της LG λένε τίποτα παιδιά? (L Bello II,Leon,Spirit,Magna κλπ) Έχει κανείς άποψη πάνω σε αυτά? Φαίνονται καλές συσκευές και σε χαμηλές τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εχουν πολυ μετριες οθονες. Εχω το Bello πρωτης γενιας και δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την σχεση τιμης-ποιοτητας... Γνωμη μου ειναι πως πανω απο 4,5 ιντσες οθονη επιβαλλεται τουλαχιστον 720p και ως επι το πλειστον τα φτηνα LG εχουν 854x480... Βασει αυτου, ισως να αξιζε το Magna ή το Spirit. Αλλα με ενα 30-50αρι ακομα παιρνεις το J5 το οποιο πηγα και τεσταρα σε ενα καταστημα πριν λιγο. Ειναι Α-ΨΟ-ΓΟ. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Με το 1gb ram όμως είναι σίγουρο πως τα επόμενα χρόνια θα ζοριστεί ρε παιδιά... θεωρητικά έτσι είναι, αλλά η συγκεκριμένη συσκευή συμπεριφέρεται σαν να έχει 1,5 μπορεί και 2 gb ram!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μην συγχεεις την σβελταδα και την απαιτηση του λειτουργικου για RAM με αυτη των εφαρμογων ομως ;) Μπορει το λειτουργικο να ανταπεξερχεται με το 1gb γιατι ειναι optimized για το συγκεκριμενο hardware, αλλα οι εκαστοτε εφαρμογες (ακομα και απλες οπως το fb) με καθε update φροντιζουν να "συγχρονιζονται" με οτι hardware θεωρειται τρεχον την περιοδο που αναβαθμιζονται. Π.χ. πριν απο 2 χρονια τα 512mb ηταν mainstream για midrange κινητο, οποτε το fb λειτουργουσε απροβληματιστα. Πλεον η ελαχιστη απαιτηση για να τρεξει χωρις να θες να σπασεις τη συσκευη ειναι το 1gb. Για συσκευη που θελεις να κρατησεις πανω απο 12μηνο εν ετει 2015( με midrange κινητα που εχουν 2gb) το 1gb ειναι επιφοβο κατ' εμε... Και το fb ηταν απλο παραδειγμα. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Από το να πάρεις Android με 1 giga ram,πάνε σε Windows που είναι πιο ελαφρύ λειτουργικό..lumia 640 στα 135 ευρώ με Hd οθόνη και δικαρτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoineG Δημ. October 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Από το να πάρεις Android με 1 giga ram,πάνε σε Windows που είναι πιο ελαφρύ λειτουργικό..lumia 640 στα 135 ευρώ με Hd οθόνη και δικαρτο.. Δεν τα μπορώ καθόλου τα Windows Phone..πολύ βαρετά (κατά τη δική μου άποψη) και με πάρα πολλές ελλείψεις στο store! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχουν πολυ μετριες οθονες. Εχω το Bello πρωτης γενιας και δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την σχεση τιμης-ποιοτητας... Γνωμη μου ειναι πως πανω απο 4,5 ιντσες οθονη επιβαλλεται τουλαχιστον 720p και ως επι το πλειστον τα φτηνα LG εχουν 854x480... Βασει αυτου, ισως να αξιζε το Magna ή το Spirit. Αλλα με ενα 30-50αρι ακομα παιρνεις το J5 το οποιο πηγα και τεσταρα σε ενα καταστημα πριν λιγο. Ειναι Α-ΨΟ-ΓΟ. To J5 φαίνεται τουμπανάκι και πολύ όμορφο σχεδιαστικά..απλά δεν νομίζω να μπορέσω σε αυτά τα στάνταρ τιμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Βρες αν μπορείς το huawei 3c 4g πραγματικα η καλύτερη επιλογή μακράν και σε τιμή χαμηλοτερη των 150€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Γνωμη μου ειναι πως στα λεφτα που ψαχνεις δεν υπαρχει κατι να αξιζει. Τα ιδια χαρακτηριστικα σχεδον παιζουν σε χαμηλοτερες τιμες αν κανεις καποιες υποχωρησεις. Αλλιως σαφως καλυτερες επιδοσεις εχεις αν ανεβεις λιγο στο budget σου... Πηγαινε σε κατι φτηνοτερο οπως Motorol Moto E 2015 που ειναι φτηνο και αξιολογο... 110 euro για 4g με χαρακτηριστικα του moto g πλην οθονης και καμερας. Δες εδω μια γρηγορη συγκριση: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7247&idPhone2=6986&idPhone3=7184 Edited October 21, 2015 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoineG Δημ. October 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Στο bestprice.gr υπάρχει και το LG G4c στα 152Ε ..Είναι καλή περίπτωση? ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωμη μου ειναι πως στα λεφτα που ψαχνεις δεν υπαρχει κατι να αξιζει. Τα ιδια χαρακτηριστικα σχεδον παιζουν σε χαμηλοτερες τιμες αν κανεις καποιες υποχωρησεις. Αλλιως σαφως καλυτερες επιδοσεις εχεις αν ανεβεις λιγο στο budget σου... Πηγαινε σε κατι φτηνοτερο οπως Motorol Moto E 2015 που ειναι φτηνο και αξιολογο... 110 euro για 4g με χαρακτηριστικα του moto g πλην οθονης και καμερας. Δες εδω μια γρηγορη συγκριση: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7247&idPhone2=6986&idPhone3=7184 Φίλε μπορεί να σου φανεί περίεργο,αλλά μου φαίνεται τραγικό γεγονός ένα κινητό στις μέρες μας να μην έχει φλας στην κάμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εντωμεταξύ ξαναδιάβασα το topic, και είδα ότι λες 169 για το Moto G 2nd gen. Νόμιζα ότι έλεγες το Moto G 3rd Gen τόση ώρα εγώ. :P Γι' αυτό το έβαλα και στη σύγκριση. Φυσικά το Moto G 2nd gen είναι ακόμα χειρότερο από το 3rd Gen που με τη σειρά του είναι χειρότερο του J5. moto e 2015 - 110 euros (Snapdragon 410 - 1gb ram - 5mpixels) moto g 2nd - 169 euros (Snapdragon 400 - 1gb ram - 8mpixels) moto g 3rd - 188 euros (Snapdragon 410 - 1gb ram - 13mpixels) samsung j5 - 185 euros (Snapdragon 410 - 1,5gb ram - 13mpixels) Εγώ επιμένω για 15-20 ευρώ να πας στο J5. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntoineG Δημ. October 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εντωμεταξύ ξαναδιάβασα το topic, και είδα ότι λες 169 για το Moto G 2nd gen. Νόμιζα ότι έλεγες το Moto G 3rd Gen τόση ώρα εγώ. :P Γι' αυτό το έβαλα και στη σύγκριση. Φυσικά το Moto G 2nd gen είναι ακόμα χειρότερο από το 3rd Gen που με τη σειρά του είναι χειρότερο του J5. moto e 2015 - 110 euros (Snapdragon 410 - 1gb ram - 5mpixels) moto g 2nd - 169 euros (Snapdragon 400 - 1gb ram - 8mpixels) moto g 3rd - 188 euros (Snapdragon 410 - 1gb ram - 13mpixels) samsung j5 - 185 euros (Snapdragon 410 - 1,5gb ram - 13mpixels) Εγώ επιμένω για 15-20 ευρώ να πας στο J5. Το σκέφτομαι πολύ για J5 και αρχίζω να καταλήγω σε αυτό...εξάλλου θα κάνω την παραγγελία μου σε καμιά 15αριά μέρες..πιστεύω να είμαι τυχερός και να το βρω σε καμιά προσφορά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts