ablaz3r Δημοσιεύτηκε December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 23, 2004 Καλησπέρα. Έχω αυτό εδώ το gps receiver: http://www.cartft.com/carpc/catalog/il/38 που αν δεν κάνω λάθος έχει -175db ευαισθησία, και το χρησιμοποιώ με το ipaq 2220 και το destinator. Το πρόβλημα μου είναι ότι πολύ συχνά δεν πιάνει αρκετά δυνατό σήμα από τους δορυφόρους με αποτέλεσμα το destinator να λέει "Ασθενές σήμα, παρακαλώ ελέγξτε την κεραία". Το περίεργο είναι ότι μου το κάνει κυρίως σε μεγάλους δρόμους, όπως Κηφισίας, Μεσογείων και Εθνική Οδό! Μάλιστα χτες το βράδυ που μπήκα στην εθνική από Κηφισιά, και βγήκα Πειραιώς η κατάσταση ήταν δραματική... Μόνο σε ελάχιστα σημεία έπιανε σήμα... Το gps το βάζω πάνω στον ουρανό του αμαξιού (από έξω) για να έχω καλύτερο σήμα αλλά πάλι τα ίδια... Αντίθετα σε μικρότερους δρόμους (στενάκια) στα Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Κηφισιά που το έχω δοκιμάσει τα πάει μια χαρά... Καμιά Ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 to gps sou....petakse to k pare allo...plaka kano...skeftomai...pianei sima apo posous doryforous sinithos?alla ti leo?ashetos eimai k ego...apla vazo ena post na pas parapano mpas k sou apantisei kapoios eidimon Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkaratha Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Σε τι baud rate το έχεις συνδεδεμένο? Εγω είχα τέτοια προβλήματα όταν ήταν στα 4800 αλλά με τα 38400 δεν είχα. Πάντως με 2 διαφορετικά GPS που έχω πλέον δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Periergo mou fainetai file pantos. Ego exo problimata me to gps mou alla otan eimai se mikrous dromous oxi otan eimai se megalous otan den exei doriforous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 mia kai milame gia gps etoimazomai gia spoudes sto tei serron tmima geopliroforikis kai topografias.tha mporeso na vro douleia meta tin sxoli? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ablaz3r Δημ. December 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkaratha (24 Δεκ. 2004 , 10:38) Σε τι baud rate το έχεις συνδεδεμένο? Εγω είχα τέτοια προβλήματα όταν ήταν στα 4800 αλλά με τα 38400 δεν είχα. Πάντως με 2 διαφορετικά GPS που έχω πλέον δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Στα 4800 το έχω... Θα δοκιμάσω να το βάλω στα 38400! Ευχαριστώ! υ.γ. Συνήθως πιάνει 6-7 δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Το gps δεν είναι πολύ καλό...Εμένα πιάνει το λιγότερο 8 δορυφόρους και σε ανοιχτό δρόμο έως και 12... Πριν αγοράσουμε gps το ψάχνουμε λιγάκι το θέμα.Δεν παίρνουμε ότι σαβούρα να 'ναι... Υ.Γ:Μιλάω για bluetooth gps και μάλιστα μέσα από στο παρπριζ... Με κεραία έξω έχει σταθερά 12 δορυφόρους αλλά δεν θέλω καλώδια. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Ti gps exeis gkp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 HOLUX GR-231!!! Simply the best!!! Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 apo pou to agorases to HOLUX GR-231 ??? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Το gps δεν είναι πολύ καλό...Εμένα πιάνει το λιγότερο 8 δορυφόρους και σε ανοιχτό δρόμο έως και 12... Πριν αγοράσουμε gps το ψάχνουμε λιγάκι το θέμα.Δεν παίρνουμε ότι σαβούρα να 'ναι... Υ.Γ:Μιλάω για bluetooth gps και μάλιστα μέσα από στο παρπριζ... Με κεραία έξω έχει σταθερά 12 δορυφόρους αλλά δεν θέλω καλώδια. Exw to Falkon NAVI1 me ekswterikh keraia idia marka kai to poly 10 doryforoys na exw dei max thn stigmh poy mesa apo to parpriz epiane standar 8-9 ... Ti lete na ftaiei? Basika panw apo thn ekswterikh keraia pernaei to lepto men mpratso toy yaloka8aristhra. Lete ne meiwnei ayto thn sta8mh toy lambanomenoy shmatos? Eyxaristw Sygnwmmh gia ta greeklish paidia grafw mesa apo Linux sthn doyleia kai den exoyn ellhnika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Kάθε ώρα και στιγμή. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 giati kathe wra kai stigmi? pia marka GPS eheis? sas parakalw, eseis pou asholiste kai xerete , protinete mou ena kalo GPS pou na min hanei doriforous. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Eγώ έχω το BT της Fortuna (το Clip-On το μπλε). Δεν εχω κεραία, το τοποθετώ μπροστά από το ταμπλό και πιάνει απο 3 μέχρι 8 δορυφόρους, τις περισσότερες φορές 6. [Το παμπριζ είναι το κανονικό της Peugeot χωρίς επιπλέον φίλτρα] Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 eho to leadtek b/t...piano apo 6 to ligotero os 10...8-9 sunithos....pano stin consola tou amaksiou Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 giati kathe wra kai stigmi? pia marka GPS eheis? sas parakalw, eseis pou asholiste kai xerete , protinete mou ena kalo GPS pou na min hanei doriforous. BLUE MEDIA. Βέβαια δεν το έχω πολυψάξει. Ούτε καν το εχω δηλώσει όπως μου ζητάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 εχω το falcom navi-1 και εχει σταθερα 8-9 δορυφορους μεσα στην Αθηνα. σημα χανει μονο κατω απο γεφυρες (πχ στον περιφερειακο Υμηττου) αλλα ποτε σε ανοικτο δρομο ουτε και σε στενο. Ολα αυτα χωρις εξωτερικη κεραια μεσα απο παρμπριζ (Peugeot) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 to falcom ,i to leadtek pou proaneferan prin oi filoi oti doulevoun hwris provlima,poso kostizoun? mporw na ta agorasw apo kapio magazi stin athina? i estw elliniko e-shop ? den tha protimousa xeno gia polous logous. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ablaz3r Δημ. January 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 apo pou to agorases to HOLUX GR-231 ??? Εγώ το αγόρασα από e-bay.co.uk. Σύνολο 160 euro μαζί με μεταφορικά. Και πράγματι είναι Άψογο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 edw stin Athina , iparhei kati to axiologo, pou na axizei na agorasw? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts