TakeOverNet Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 ακριβως για αυτο και εγω σταματησα να το χρησιμοποιω ανεξαρτητα με το οτι δεν εχει απενεργοποιηθει ακομα αλλα ειναι αβεβαιο και θα εχανα μαιλ για αυτο . εγω εβαλα το vodafone360.gr και ειναι πολυ καλυτερο απο το αλλο. διοτι σου ερχεται και το θεμα του μυνηματος και ενα κομματι απο το κειμενο του μυνηματος ενω με το vodafone mail ερχοτανε μονο το θεμα. οποτε καλυτερα!!! . 360???? Μηπως να επελεγες κατι αλλο, γιατι το βλεπω και αυτο να καταργηται πανευερωπαικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 360???? Μηπως να επελεγες κατι αλλο, γιατι το βλεπω και αυτο να καταργηται πανευερωπαικα??? η αμεσως επομενη επιλογη ειναι το κοσμοτε μαιλ που δεν με βολευει διοτι θα κουβαλαω 2 συσκευες μαζι μου ενω εχω βονταφον σαν βασικο κινητο καθημερινης χρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 η αμεσως επομενη επιλογη ειναι το κοσμοτε μαιλ που δεν με βολευει διοτι θα κουβαλαω 2 συσκευες μαζι μου ενω εχω βονταφον σαν βασικο κινητο καθημερινης χρησης. επίσης σήμερα μου ήρθε μύνημα ότι το vodafone 360 από 1/1 καταργείται. Αμάν τα κατάργησαν όλα! :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts