Jump to content

Πόσο τελικά αξίζει να ασχοληθείς με κινεζική συσκευή;

ALXGS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι amoled δεν καίνε όταν είναι μαύρο το backround. Σε browsing όμως που είναι λευκό έχουν αυξημένη κατανάλωση.

Βάζεις τον browser σε ''νυχτερινή λειτουργία'' και καθάρισες... :D

Βάζεις τον browser σε ''νυχτερινή λειτουργία'' και καθάρισες... :D

Γινεται κάτι τέτοιο;:blink:

Oneplus5 8/128 Android 10

Γινεται κάτι τέτοιο;:blink:

Σε όλα. Ή βάζεις ρύθμιση για αυτόματη αντίθεση αλλά χάνει πολύ μετά το να βλέπεις άσπρα τα γράμματα και μαύρα τα υπόλοιπα.

Γίνεται σε αυτόν που χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον...

CM browser

5μισάρι δε λέω όχι, αλλά από 5 και πάνω οκ μου είναι. Για τις amoled δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο που λες! Γιατί δηλαδή.. αυτοί που έχουν τις ναυαρχίδες της samsung έχουν πρόβλημα στο browsing? Δεν βλέπουν καλά/καθαρά κτλ;

Το s5 περιμένω ένα 6ωρο τουλάχιστον αν το σκίσω σε μια μέρα. Σε 2ημερο σίγουρα λιγότερο. Κάνα 4ωρο.

Κατανοώ ότι οι μεγάλοι επεξεργαστές και οι μεγάλες οθόνες με μεγάλη ανάλυση δεν μπορούν να φάνε λίγη μπαταρία, αλλά δεν θέλω σε 3 ώρες να μένω από μπαταρία όπως τα redmi note 2!

Βάσει των τεστ στο gsmarena,το s5 δεν έχει κακή μπαταρία. Λογικά το περιμένω λίγο χειρότερο από το δικό μου

Απλά η εμπειρία browsing έχει διαφορά από 5" στις 5", που δεν θα έλεγα ότι είναι και μικρή. Anyway

Όταν λέω οι OLED δεν τα πάνε καλά με το browsing, εννοώ αυτό που ειπώθηκε και παραπάνω, ότι στο λευκό έχουν σημαντικά αυξημένη κατανάλωση και όταν κάνεις browsing κατά κανόνα λευκό παίζει στην οθόνη.

Για το S5, δε λέω κι εγώ ότι έχει κακή μπαταρία, καλή έχει, αλλά αν μου έβγαζε 5 ώρες browsing, εγώ θα του έκανα τάμα :P

Και καλά είναι γενικά τα test του gsmarena, αλλά σε real use υπάρχει μεγάλη απόκλιση σε νούμερα όπως καταλαβαίνεις, όταν μιλάμε για συσκευές με ανοιχτά 3G/4G, συγχρονισμούς, φορτωμένες με εφαρμογές

Ρώτησε στο topic της συσκευής εδώ μέσα τους κατόχους, να πάρεις ιδέα από SOT σε πραγματική χρήση με stock software (έχω κι εγώ απορία:P)

Τώρα για το night mode στον browser που αναφέρθηκε, συγνώμη αλλά δεν θεωρώ ότι είναι λύση, αλλά ημίμετρο στην καλύτερη

Το browsing δεν είναι ανάγνωση pdf, δεν μιλάμε για ένα κείμενο και απλά αλλάζουμε το χρώμα της γραμματοσειράς και του background

Βάλτε ένα τυχαίο site σε night mode, π.χ. το myphone.gr και πείτε μου αν λέτε "αα τι ωραία.."

Αλλάζει εντελώς η εμπειρία και όχι προς το καλύτερο;)

Eννοείται ότι ο CM Browser είναι πολύ καλός, δεν αφορά συγκεκριμένο browser αυτό που λεώ

αλλά δεν θέλω σε 3 ώρες να μένω από μπαταρία όπως τα redmi note 2!
Ανάλογα και την χρήση που κάνεις, εγώ στο δικό μου redmi note 2 που το έχω με μία SIM βγάζω 5.5 ώρες οθόνης με browsing μέσω WiFi (Φωτεινότητα μη αυτόματη στο 50%). Αν παίζεις παιχνίδια ή έχεις μόνιμα ανοιχτά τα δεδομένα ή το 4G τότε θα σου βγάλει κάνα 3ωρο.