Giann1s_ Δημοσιεύτηκε October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2015 Γειά σας. Είμαι καινούριος στην παρέα αν και εχω παρακολουθήσει αρκετές απο τις συζητήσεις κατά καιρούς. Ο λόγος που ανοίγω το θέμα είναι γιατί πρόκειται να αγοράσω το πρώτο μου smartphone αν και οδεύω στα 30. Παρότι ασχολούμαι με την τεχνολογία στο θέμα κινητό έχω μεινει πίσω. Γι αυτό και θέλω την γνώμη σας για τα παραπάνω κινητά. Η χρήση του θα είναι ελαφριά (τηλέφωνα λόγω δουλειάς, ίντερνετ για ενημέρωση και mails και στην πολύ βαρεμάρα κάνα παιχνιδάκι να περάσει η ώρα). Για την ώρα αν και φοβάμαι για την επιλογή σκευτομαι το lumia 640 xl, δεν ξέρω μήπως λόγω των χαμηλότερων χαρακτηριστικών απο τα άλλα 2 δεν κάνω σωστή επιλογή. Το θέμα λειτουργικού δεν με απασχολεί καθως όπως ανέφερα δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία σε smartphones. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειά σας, απο αυτη θα κριθεί και η αγορά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Και οι τρεις είναι καλές συσκευές για την περίπτωση σου..:) Το Νοκια είναι εξαιρετικο κ μην το φοβάσαι καθόλου, θα το ευχαριστηθεις μιας κ δε θέλεις πολλά πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giann1s_ Δημ. October 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Σήμερα πήγα και είδα τα κινητά από κοντά! Όπως μου είπε και ο πωλητής το lumia αν καταφέρεις να το συνηθήσεις είναι μιά χαρά κινητό... όση ώρα το επεξεργάστηκα δεν φάνηκε να κολάει παρ'οτι έχει λιγότερα χαρακτηριστικά από τα άλλα 2. Σίγουρα θα οφείλεται στο λογισμικό του.. Έχει και πολύ καλή κάμερα... Οχι οτι και τα αλλα 2 κινητα υστερούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Σήμερα πήγα και είδα τα κινητά από κοντά! Όπως μου είπε και ο πωλητής το lumia αν καταφέρεις να το συνηθήσεις είναι μιά χαρά κινητό... όση ώρα το επεξεργάστηκα δεν φάνηκε να κολάει παρ'οτι έχει λιγότερα χαρακτηριστικά από τα άλλα 2. Σίγουρα θα οφείλεται στο λογισμικό του.. Έχει και πολύ καλή κάμερα... Οχι οτι και τα αλλα 2 κινητα υστερούν... Είναι πολύ εύκολο και ταχύτατο λειτουργικό! Σε λίγο θα πάρει και τα 10άρια. Δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Εγώ θα έπαιρνα με κλειστά το lumia. Μετά από 5 χρόνια περιήγησης σε όλα τα λειτουργικά και με κορυφαίες συσκευές, έχω καταλήξει στο windows έστω κι αν είναι πίσω σε σχέση με τα άλλα δύο. Εμένα με καλύπτει σχεδόν απόλυτα. Και είμαι και heavy user όπως λένε. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giann1s_ Δημ. October 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Χαίρομαι που το ακούω γιατί το παράγγειλα... υπήρξαν κάποια άτομα που μου είπαν να προτιμήσω την sony λόγω χαρακτηριστικών αλλά πιστεύω οτι για τον λόγο που το χρειάζομαι θα με καλύψει... Αν έχει καποιος το 640 xl μπορει να προτείνει κάποια κομψή θήκη μιας και ήδη η συσκευή ειναι γομάρι; Αν πρόσεξα καλά της microsoft το η πλάτη αντικαθιστά το πίσω καπάκι του κινητού... Κομψό μεν, δεν ξέρω όμως αν προφέρει προστασία επι της ουσίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Εγώ θα πήγαινα στο huawei. Το m4 δεν το υπολογίζω καν. Το 640 από την άλλη,συμπαθητικό,όμως τα πλακίδια τα απεχθάνομαι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giann1s_ Δημ. October 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Μόλις παρέλαβα το 640xl... Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οτι πορότι το φοβόμουν δεν κολάει καθόλου, έχει πολύ καλη κάμερα με αρκετές ρυθμίσεις, έυκολο λογισμικό και τρελή αυτονομία... Το επεξεργαζόμουν μια ολόκληρη ημέρα και από το 50% κατέβηκε στο 18% αργα το βράδυ και αφου είχα ανοιχτό το ίντερνετ, παιχνίδια και gps κατα τη διάρκεια της ημέρας... Δεν ξέρω αν πρόκειται για μια συσκευή η οποία θα αντέξει στον χρόνο λόγω καλπάζουζας τεχνολογίας, Δεν βλέπω όμως τον λόγο να δίνει κάποιος ένα σκασμό λευτά για να αγοράσει ακριβότερα κινητά από αυτό... ευχαριστω και τα παιδιά απο το φόρουμ που βοήθησαν στην επιλογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Μόλις παρέλαβα το 640xl... Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οτι πορότι το φοβόμουν δεν κολάει καθόλου, έχει πολύ καλη κάμερα με αρκετές ρυθμίσεις, έυκολο λογισμικό και τρελή αυτονομία... Το επεξεργαζόμουν μια ολόκληρη ημέρα και από το 50% κατέβηκε στο 18% αργα το βράδυ και αφου είχα ανοιχτό το ίντερνετ, παιχνίδια και gps κατα τη διάρκεια της ημέρας... Δεν ξέρω αν πρόκειται για μια συσκευή η οποία θα αντέξει στον χρόνο λόγω καλπάζουζας τεχνολογίας, Δεν βλέπω όμως τον λόγο να δίνει κάποιος ένα σκασμό λευτά για να αγοράσει ακριβότερα κινητά από αυτό... ευχαριστω και τα παιδιά απο το φόρουμ που βοήθησαν στην επιλογη... Καλορίζικο!!! Έχω προτείνει το 640DS και το 640XL σε αρκετούς φίλους και γνωστούς που με ρωτάνε τι κινητό να πάρουν και όλοι τους έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η Microsoft και βλέπω πολλούς πλέον να κυκλοφορούν με ένα LUMIA στο χέρι. Σύντομα θα πάρει και την αναβάθμιση στα 10 και αναμένουμε βελτίωση στο επίπεδο των εφαρμογών. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Χαίρομαι που το ακούω γιατί το παράγγειλα... υπήρξαν κάποια άτομα που μου είπαν να προτιμήσω την sony λόγω χαρακτηριστικών αλλά πιστεύω οτι για τον λόγο που το χρειάζομαι θα με καλύψει... Αν έχει καποιος το 640 xl μπορει να προτείνει κάποια κομψή θήκη μιας και ήδη η συσκευή ειναι γομάρι; Αν πρόσεξα καλά της microsoft το η πλάτη αντικαθιστά το πίσω καπάκι του κινητού... Κομψό μεν, δεν ξέρω όμως αν προφέρει προστασία επι της ουσίας. εγω εβαλα την διαφανη πλατη πανω από το πορτοκαλι καπακι για να μην χασω το χρωμα και να το βλεπω γρηγορα. Εβαλα και τζαμακι 9Η (όχι ζελατινα) και είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giann1s_ Δημ. October 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 εγω εβαλα την διαφανη πλατη πανω από το πορτοκαλι καπακι για να μην χασω το χρωμα και να το βλεπω γρηγορα. Εβαλα και τζαμακι 9Η (όχι ζελατινα) και είμαι οκ. Να σου πώ την αλήθεια το ίδιο σκευτόμουν και γω... τζαμάκι εννοείς το tempered glass; Κάνει δουλειά οσον αφορά την αποφυγη φθορών; Εναλλακτικα σκευτόμουν αυτό http://warp.gr/nillkin-folio-microsoft-lumia-640xl-black.html . Φαινεται ωραία θήκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts