thatswhatshesaid Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Σε 2 σπίτια έχω και Meaco και Inventor (dessicant και οι 2). Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση και των δύο, ο Inventor έχει ελάχιστα χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ichor Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Η μυρωδιά του ζεόλιθου με τι μοιάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzop Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Είχα αγοράσει προ ετών κι εγώ έναν meaco. Τελικά δεν είναι απαραίτητος για τα ελληνικά σπίτια. Μας το πέρασαν κι αυτό στον εγκέφαλο σαν απαραίτητο λες και ζούμε σε κλίμα με 90% υγρασία. Αρκεί τα μεσημέρια να αεριζουμε το σπίτι μας και κυρίως το μπάνιο που κάνουμε ντους και την κουζίνα που μαγειρεύουμε και να απομονώνουμε όσο μπορούμε αυτούς τους χώρους κλείνοντας τις πόρτες τους... Σιγα μην καίμε έξτρα ρεύμα για αφυγραντηρα στην Ελλάδα! Ήμαρτον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Είχα αγοράσει προ ετών κι εγώ έναν meaco. Τελικά δεν είναι απαραίτητος για τα ελληνικά σπίτια. Μας το πέρασαν κι αυτό στον εγκέφαλο σαν απαραίτητο λες και ζούμε σε κλίμα με 90% υγρασία. Αρκεί τα μεσημέρια να αεριζουμε το σπίτι μας και κυρίως το μπάνιο που κάνουμε ντους και την κουζίνα που μαγειρεύουμε και να απομονώνουμε όσο μπορούμε αυτούς τους χώρους κλείνοντας τις πόρτες τους... Σιγα μην καίμε έξτρα ρεύμα για αφυγραντηρα στην Ελλάδα! Ήμαρτον!!! Δεν έχουν όλα τα σπίτια ανάγκη τον αφυγραντήρα . Τα πράγματα είναι απλά . Μετράς την υγρασία στο χώρο σου . Αν είναι πάνω απο 60 % τότε ναι θέλεις αφυγραντήρα . Η υγρασία στο χώρο μας θέλουμε να είναι μεταξύ 45-60 % . Στη περίπτωση σου αν έχεις κάτω απο 60 % υγρασία αερίζοντας το χώρο μια φορά το 24ώρο δεν τον έχεις ανάγκη .Αν τώρα αερίζεις το χώρο σου κάθε λίγο και λιγάκι για να πέσει η υγρασία αυτό ενεργειακά δεν είναι καλή λύση. Επιβαρύνεις το σύστημα θέρμανσης .Καίει παραπάνω και δεν έχεις θερμική άνεση . Άλλοι έχουν σοβαρά θέματα με την υγρασία στην περιοχή τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZZRas Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Έναν Morris πήρα 16L στα 129€ σε cracy sunday του οποίου οι προδιαγραφές είναι για 80 τετραγωνικά... μια χαρά δουλειά κάνει αφού τον πάω από δωμάτιο σε δωμάτιο και όχι για όλο το σπίτι... εκεί που υπάρχει πρόβλημα... και 10 χρόνια εγγύηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Έναν Morris πήρα 16L στα 129€ σε cracy sunday του οποίου οι προδιαγραφές είναι για 80 τετραγωνικά... μια χαρά δουλειά κάνει αφού τον πάω από δωμάτιο σε δωμάτιο και όχι για όλο το σπίτι... εκεί που υπάρχει πρόβλημα... και 10 χρόνια εγγύηση!!! Διευκρίνιση: Τα 10 χρόνια αφορούν τον συμπιεστή . Όχι τα ηλεκτρονικά μέρη, τις πλακέτες και το μοτέρ του ανεμιστήρα . Αυτά έχουν 5 χρόνια . Καλορίζικος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZZRas Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Ευχαριστώ !!! Ναι έχεις απόλυτο δίκιο ... 10 χρόνια συμπιεστής και 5 χρόνια το υπόλοιπο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9192 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 εγω εχω εναν invertor και εναν morris ο morris ειναι καλυτερος σε θεμα αφυγρανσης αλλα βγαζει πιο πολλα προβλημματα Παράθεση p30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts