Jump to content

Lenovo Vibe P1 Pro

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά παίζει να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας έξω από το πλαίσιο της;

Μόνο με κάποιο application

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χέρεται,

Έχω το Lenovo p1(c58) με την πιραγμένη κινέζικη ROM.Οπότε "φλάσαρα" την ευρωπαϊκή (p1a42) βάση του οδηγού στην σελ 19.

Όλα οκ..απλώς είχα στην συνέχεια το πρόβλημα με τον google account.Δεν μπορούσα να παρακάμψω την ταυτοποίηση στοιχείων της google.Αν και είχα σβήσει τον λογαριασμό μου από το κινητό πριν κάνω το "φλασάρισμα" ,μετά το από αυτό δεν μου αναγνώριζε να στοιχεία και έτσι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα στο κινητό.Ακολούθησα τον οδηγό που παραθέτω λίγο πιο κάτω(προσοχή λειτουργεί ΜΟΝΟ με email της μορφής τρεχαγιρεβόπουλος@HOTMAIL.COM

ΟΔΗΓΟΣ: https://www.youtube.com/watch?v=xxoEcgYk7JY

Πιστεύω να φανεί χρήσιμο..

Ευχαριστώ. Για τις φωτογραφίες έχουμε καμιά ιδέα;

Νομίζω με το applock από playstore. Δεν το θυμάμαι καλά αλλά νομίζω έχει επιλογές τι θέλεις να κλειδώσεις.

Edited by Athens16

Νομίζω με το applock από playstore. Δεν το θυμάμαι καλά αλλά νομίζω έχει επιλογές τι θέλεις να κλειδώσεις.

Την εφαρμογή αυτή την γνωρίζω ( ίσως γίνεται και μέσα από τηλεφωνο) αλλά έλεγα μήπως γίνεται ή "εξαφάνιση".

Γινεται να απενεργοποιηθει η ταχεια φορτιση;

Φόρτιση με απλό φόρτιση και όχι με το δικό του

Μανώλης

Παιδιά ή εφαρμογή της κάμερας είναι η κλασική superlenovocamera ή κάποια άλλη.γιατι ή lenovo είχε πιο πολλές επιλογές

Με το nfc τελικά τι παίζει; Διάβασα ότι υπάρχει μόνο στο p1c72 ενώ στο ,58 όχι....υπέρυθρες για να λειτουργήσει σαν τηλεκοντρόλ έχει;

Με το nfc τελικά τι παίζει; Διάβασα ότι υπάρχει μόνο στο p1c72 ενώ στο ,58 όχι....υπέρυθρες για να λειτουργήσει σαν τηλεκοντρόλ έχει;

Όχι δεν έχει υπερυθρες

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπέρα σας....λέω να αγοράσω το κινητό από Ελλάδα .....κάτι όμως είδα οτι δεν εχει γυροσκόπιο. Αυτό τι σημαίνει ? δηλαδη δεν εχει αυτόματη περιστροφή η οθονη όταν το γυρίσεις πλάγια ? Επηρεάζει κάπου αλλόυ την λειτουργία του κινητού ??? Δηλαδή στις εφαρμογες για παραδειγμα GPS igo θα εχει πρόβλημα ??? παρακαλώ μια απάντηση ........σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :worry: :worry: :worry: Edited by Matthaios_Ch

Καλησπέρα σας....λέω να αγοράσω το κινητό από Ελλάδα .....κάτι όμως είδα οτι δεν εχει γυροσκόπιο. Αυτό τι σημαίνει ? δηλαδη δεν εχει αυτόματη περιστροφή η οθονη όταν το γυρίσεις πλάγια ? Επηρεάζει κάπου αλλόυ την λειτουργία του κινητού ??? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Που το είδες; για δώσε το λινκ...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

πήρα την lenovo εδώ Ελλάδα και μου το ειπαν ......το ίδιο και στα Public το απόγευμα θα πάω να δω ξανά ......ποιες οι παρενέργειες στο κινητό θα μου πει καποιος εαν ειναι δυνατόν ??

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Που το είδες; για δώσε το λινκ...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

θα πάω στα public απόγευμα να το διαπιστώσω από κοντά

Καλησπέρα σας....λέω να αγοράσω το κινητό από Ελλάδα .....κάτι όμως είδα οτι δεν εχει γυροσκόπιο. Αυτό τι σημαίνει ? δηλαδη δεν εχει αυτόματη περιστροφή η οθονη όταν το γυρίσεις πλάγια ? Επηρεάζει κάπου αλλόυ την λειτουργία του κινητού ??? Δηλαδή στις εφαρμογες για παραδειγμα GPS igo θα εχει πρόβλημα ??? παρακαλώ μια απάντηση ........σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :worry: :worry: :worry:

Πάντως εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την περιστροφή της οθόνης... Δεν πρέπει να ισχύει αυτό που σου είπαν

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την περιστροφή της οθόνης... Δεν πρέπει να ισχύει αυτό που σου είπαν

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση. Καποιες ερωτησεις αν γινεται διοτι εχω σκοπο να το αγοράσω σημερα

1. Σε εφαρμογη GPS το εχεις δοκιμασει ?? δουλεύει κανονικά??? :cry:

2. η οθονη περιστρεφεται δλαδή και αυτόματα ??? :cry:

3. τελικά η μη υπαρξη γυροσκοπίου που επηρεαζει το κινητο???? :cry:

4. εισαι απόλυτα ευχαριστημενος να το αγοράσω ??? :cry:

Ευχαριστώ πολύ για την αμεση ανταπόκριση

Ευχαριστώ για την απάντηση. Καποιες ερωτησεις αν γινεται διοτι εχω σκοπο να το αγοράσω σημερα

1. Σε εφαρμογη GPS το εχεις δοκιμασει ?? δουλεύει κανονικά??? :cry:

2. η οθονη περιστρεφεται δλαδή και αυτόματα ??? :cry:

3. τελικά η μη υπαρξη γυροσκοπίου που επηρεαζει το κινητο???? :cry:

4. εισαι απόλυτα ευχαριστημενος να το αγοράσω ??? :cry:

Ευχαριστώ πολύ για την αμεση ανταπόκριση

Το gps δουλεύει άριστα σε εμένα.

Περιστρέφεται κανονικά και αυτόματα.εχεθ εξαλλου επιλογή στις ρυθμίσεις για αυτο.ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος εγώ. Απλά αν δεν το βιαζεσαι θα μπορούσες να περιμένεις να πάρεις στα ίδια λεφτά το viber p2 που βγαίνει σε λίγες μέρες.

Το gps δουλεύει άριστα σε εμένα.

Περιστρέφεται κανονικά και αυτόματα.εχεθ εξαλλου επιλογή στις ρυθμίσεις για αυτο.ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος εγώ. Απλά αν δεν το βιαζεσαι θα μπορούσες να περιμένεις να πάρεις στα ίδια λεφτά το viber p2 που βγαίνει σε λίγες μέρες.

:happy::happy: σε ευχαριστώ πολύ .......εχειw δίκιο αλλά θα ειναι στα 399 ευρώ ενώ το viber p1 pro ειναι τωρα στα 299 με 24 ατοκες (Public) Ευχαριστώ πολύ να εισαι καλά!!!

Μία χαρά περιστρέφεται και το gps σκοτώνει άμεσο και γρήγορο
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

:happy::happy: σε ευχαριστώ πολύ .......εχειw δίκιο αλλά θα ειναι στα 399 ευρώ ενώ το viber p1 pro ειναι τωρα στα 299 με 24 ατοκες (Public) Ευχαριστώ πολύ να εισαι καλά!!!

Πολλά λεφτά!!!! Με 300 ευρώ υπάρχουν δυνατές επιλογές. και σε άλλα κινητα. Θέλεις σίγουρα να το πάρεις από public? Κρίμα είναι να δώσεις τόσα χρήματα όταν μπορείς να το βρεις στα μισά λεφτά. Σε διπλανό φόρουμ υπάρχουν αγγελίες πώλησης του γύρω στα 150 ευρώ , απλά πρέπει να ναι από Κινα όπου βέβαια αν έχουν την ευρωπαϊκή ρομ δεν θα έχεις θέμα.

skroutz και bestprice εψαξες?

Εγώ πάντως δεν θα έδινα τόσα χρήματα. Καλύτερα όπως είπε κι ένα παιδί πιο πάνω να περιμένεις να πάρεις το vibe p2.

Edited by Athens16

Εγώ το πήρα 260 από Ελλαδα. Ψξε στο skroutz.ε ιμαι απουτα ευχαριστημένος αλλά εγώ τι βιαζομουν γιατι το προηγούμενο samsung s 4 που είχα το εσπασα. Πάντως αν δεν το χρειαζοσουν άμεσα θα περίμενα το p2. Από Ελλαδα το πήρα γιατί με κινεζικές τον την έχω πατήσει και δεν ήμουν για πειράματα. Ή επιλογή είναι δική σου. Τι p1 πάντως αξίζει

Με τίποτα από Public! Το πληρώνεις πάνω από διπλάσια τιμή.

Εγώ με 260 ευρώ έχω πάρει 2, ένα για μένα κι ένα για την γυναίκα μου με 2GB RAM/16GB ROM.

Άσε που αν το πάρεις από vickmall, θα στο στείλουν έτοιμο με την international rom

που παίρνει όλα τα updates, και μαζί θα πάρεις θήκη σιλικόνης, tempered glass και screen protector.

Εμένα μου έκαναν και δώρο ακουστικά! Δεν αξίζει για κανένα λόγω από Public.

Εδώ το link για την έκδοση 2GB RAM / 16Gb ROM στα $140=130 ευρώ:

http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html

Κι εδώ το link για την έκδοση 3GB RAM / 16 GB ROM στα $183=170 ευρώ:

http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-pro-3gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html

Σε 2 εβδομάδες είναι στην πόρτα σου!!!

Edited by akisthegreat

Με τίποτα από Public! Το πληρώνεις πάνω από διπλάσια τιμή.

Εγώ με 260 ευρώ έχω πάρει 2, ένα για μένα κι ένα για την γυναίκα μου με 2GB RAM/16GB ROM.

Άσε που αν το πάρεις από vickmall, θα στο στείλουν έτοιμο με την international rom

που παίρνει όλα τα updates, και μαζί θα πάρεις θήκη σιλικόνης, tempered glass και screen protector.

Εμένα μου έκαναν και δώρο ακουστικά! Δεν αξίζει για κανένα λόγω από Public.

Εδώ το link για την έκδοση 2GB RAM / 16Gb ROM στα $140=130 ευρώ:

http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html

Κι εδώ το link για την έκδοση 3GB RAM / 16 GB ROM στα $183=170 ευρώ:

http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-pro-3gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html

Σε 2 εβδομάδες είναι στην πόρτα σου!!!

Μπορείς να δεις κι εδώ . Εγώ από δω το πήρα με καλή τιμη, με την εγγύηση του και περασμένη την ευρωπαϊκή oficial rom .http://experts-mobiles.gr/Lenovo-Vibe-P1

Τα υπόλοιπα καταστήματα το εχουν πολύ ακριβά.

Μπορείς να δεις κι εδώ . Εγώ από δω το πήρα με καλή τιμη, με την εγγύηση του και περασμένη την ευρωπαϊκή oficial rom .http://experts-mobiles.gr/Lenovo-Vibe-P1

Τα υπόλοιπα καταστήματα το εχουν πολύ ακριβά.

Απλά δεν το έχει διαθέσιμο, είναι με προπαραγγελία, οπότε θα περιμένει και πάλι.

Και κάνει 185 ευρώ τα 2GB RAM και δεν δίνει ούτε tempered glass ούτε ακουστικά.

Καλύτερα να πάρει με 170 από vickmall την έκδοση 3GB RAM αν τον ενδιαφέρει.

Εγώ πάντως και με 2GB RAM δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Ενώ το είχαν την προηγούμενη εβδομάδα τα σκουτζομάγαζα στα 185-190 ευρώ

μάλλον τους τελείωσαν και περιμένουν κι αυτοί να παραλάβουν από vickmall.......:lol::lol::lol::p:p:p

Απλά δεν το έχει διαθέσιμο, είναι με προπαραγγελία, οπότε θα περιμένει και πάλι.

Και κάνει 185 ευρώ τα 2GB RAM και δεν δίνει ούτε tempered glass ούτε ακουστικά.

Καλύτερα να πάρει με 170 από vickmall την έκδοση 3GB RAM αν τον ενδιαφέρει.

Εγώ πάντως και με 2GB RAM δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Ενώ το είχαν την προηγούμενη εβδομάδα τα σκουτζομάγαζα στα 185-190 ευρώ

μάλλον τους τελείωσαν και περιμένουν κι αυτοί να παραλάβουν από vickmall.......:lol::lol::lol::p:p:p

Δεν το πρόσεξα ότι δεν είναι ετοιμοπαραδοτο. Απλά εδώ αν χρειαστεί κατι, έχει την εγγύηση και την αμεσότητα λόγω ελλαδας και φυσικού καταστήματος. Αν πάθει οτιδήποτε από Κινα τρεχα γυρυε μετά....