Jump to content

Lenovo Vibe P1 Pro

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλήμερα,

Παρέλαβα και εγώ απο vickmall, ημερομηνία παραγγελίας 4/9 και ήρθε 16/9

Πήρα την έκδοση με τα 3gb RAM, και έκανα την αναβάθμιση σε S288, πολύ εύκολα.

Το μικρο το update δεν το έπαιρνε, όποτε είπα να το κάνω χειροκίνητα.

Έχω δυο απορίες,

Στην πλάτη, στο αυτοκόλλητο που έχει, γράφει σαν μοντέλο κινητού P1c72 ενώ στις πληροφορίες γράφει P1a42, υπάρχει κάποιος με τα 3gb να επιβεβαιώσει;

Επίσης τα πλήκτρα της φωνής, δεν κάνουν πολύ έντονα τον χαρακτηριστικο ήχο "κλικ" που κάνει το κουμπί on/off, υπάρχει κάποιος που να έχει παρατηρήσει αυτή την διαφορά;

Πολυ ωραίο κινητό με πολύ καλή αυτονομία.

Έκανες αναβάθμιση με το QFIL ή μέσω update;

Πως την έκανες χειροκίνητα την μικρή αναβάθμιση;

Είναι φυσιολογικό να έχουν αλλάξει οι πληροφορίες της συσκευής από p1c72 σε c42, πέρασες τη rom του ενός μοντέλου στο άλλο, δε θα έχεις πρόβλημα.

Edited by basdel
διορθωση

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έκανες αναβάθμιση με το QFIL ή μέσω update;

Πως την έκανες χειροκίνητα την μικρή αναβάθμιση;

Είναι φυσιολογικό να έχουν αλλάξει οι πληροφορίες της συσκευής από p1c72 σε c42, πέρασες τη rom του ενός μοντέλου στο άλλο, δε θα έχεις πρόβλημα.

εβαλα την 288 μεσω QFIL χειροκινητα.

το μικρο το update δεν το επαιρνε, με πεταγε στο κινεζικο recovery.

Το κουμπι της εντασης σου δουλευει κανονικα; δηλαδη να μπορεις να νιωθεις το "κλικ" με τα δαχτυλα χωρις να βλεπεις;

εχω το κινητο περιπου ενα μηνα, ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο με 2 μειον για μενα.

λιγο βαρυ και χαλια καμερα, ειδικα η μπροστινη.

υπαρχει λυση για βελτιωση της καμερας;

εχω το κινητο περιπου ενα μηνα, ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο με 2 μειον για μενα.

λιγο βαρυ και χαλια καμερα, ειδικα η μπροστινη.

υπαρχει λυση για βελτιωση της καμερας;

Όταν λες χάλια κάμερα με πιο τηλέφωνο το συγκρίνεις με iPhone ή Samsung s7 γιατί εγώ νομίζω ότι η κάμερα του είναι πολύ καλή για τα χρήματα που δίνεις

Μανώλης

Καλήμερα,

Παρέλαβα και εγώ απο vickmall, ημερομηνία παραγγελίας 4/9 και ήρθε 16/9

Πήρα την έκδοση με τα 3gb RAM, και έκανα την αναβάθμιση σε S288, πολύ εύκολα.

Το μικρο το update δεν το έπαιρνε, όποτε είπα να το κάνω χειροκίνητα.

Έχω δυο απορίες,

Στην πλάτη, στο αυτοκόλλητο που έχει, γράφει σαν μοντέλο κινητού P1c72 ενώ στις πληροφορίες γράφει P1a42, υπάρχει κάποιος με τα 3gb να επιβεβαιώσει;

Επίσης τα πλήκτρα της φωνής, δεν κάνουν πολύ έντονα τον χαρακτηριστικο ήχο "κλικ" που κάνει το κουμπί on/off, υπάρχει κάποιος που να έχει παρατηρήσει αυτή την διαφορά;

Πολυ ωραίο κινητό με πολύ καλή αυτονομία.

Το κινέζικο vibe p1 με την κινεζική ρομ και τα 3 ραμ είναι το p1c72. . Όταν του περνάς την p1a42 , μετά ονομάζεται έτσι γιατί έχει πλέον την ευρωπαϊκή ρομ το κινητό. Όσο για τα κουμπιά πηγαίνετε βρε παιδιά στις ρυθμίσεις, δοκιμάσετε το κινητό, έχει τόσες ρυθμίσεις .... Ήχοι πληκτρολόγιου, ήχοι πλήκτρων, ήχος κατα το κλείδωμα κλπ. Αν δεν το χεις τσεκαρισμενο τι ήχο περιμένεις να ακουσεις?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν λες χάλια κάμερα με πιο τηλέφωνο το συγκρίνεις με iPhone ή Samsung s7 γιατί εγώ νομίζω ότι η κάμερα του είναι πολύ καλή για τα χρήματα που δίνεις

Ακριβώς έτσι. Ή κάμερα του μία χαρά είναι. Απλα η μπροστινή δεν είναι και Samsung....

Όσο για το βάρος που λέει ο averel11, 5000 mA μπαταρία έχεις τι περιμενες? Επόμενο είναι να είναι μερικά γραμμάρια πιο βαρύ από την αλλά κινητά. Αλλιώς ας επερνες ένα πιο ελαφρύ αγκαλιά με τον φορτιστη ή το powerbank...

Το κινέζικο vibe p1 με την κινεζική ρομ και τα 3 ραμ είναι το p1c72. . Όταν του περνάς την p1a42 , μετά ονομάζεται έτσι γιατί έχει πλέον την ευρωπαϊκή ρομ το κινητό. Όσο για τα κουμπιά πηγαίνετε βρε παιδιά στις ρυθμίσεις, δοκιμάσετε το κινητό, έχει τόσες ρυθμίσεις .... Ήχοι πληκτρολόγιου, ήχοι πλήκτρων, ήχος κατα το κλείδωμα κλπ. Αν δεν το χεις τσεκαρισμενο τι ήχο περιμένεις να ακουσεις?

το πραγματικο ηχο που κανει οταν πατας την ενταση. Το κλικ που κανει το κουμπι του on/off κανει τον ιδιο και της εντασης;

το συγκρινω με p9 lite αλλα και με αλλα. τα χρωματα της καμερας δεν ειναι ζεστα, ειναι ξεθωριασμενα, ειδικα της μπρος καμερας

Μιλαω για τον φυσικο ηχο που κανουν τα κουμπια αυτα.

Και η αισθηση στο δαχτυλο. ειναι ιδια του on/off με την ενταση του ηχου?

http://i.imgur.com/wYLARNm.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι ακουστικά δεν έχει και πλέον λίγες φορές θα βρεις ακουστικά μέσα δυστυχώς...όσο αφορά την θήκη είναι μια απλή σιλικόνης και το tempered glass δεν αξίζει και πολλά, καλύτερα παραγγειλε ένα της nilkin

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ζητησα να μου περασουν εκεινη το τζαμακ που μου εδιναν δωρο.

ηρθε ετσι.http://i.imgur.com/aud4uhC.jpg

παραλληλα ειχα παρει και το τζαμακι της nillkin.

εβγαλα το παλιο, καθαρισα πολυ καλα και εφαρμοσα της nillkin.

το ιδιο αποτελεσμα. στο ιδιο ακριβως σημειο.

το πραγματικο ηχο που κανει οταν πατας την ενταση. Το κλικ που κανει το κουμπι του on/off κανει τον ιδιο και της εντασης;

Τον ήχο στο κουμπί ον οφ τον κάνει γιατί έχεις τσεκαρει να τον κάνει. Αλλιώς δεν θα έκανε ηχο και θα ήταν όπως το πλήκτρο της έντασης. Το πλήκτρο έντασης βγάζει ήχο μόνο κατά τη λήψη φωτογραφιών. Όσο για τον φυσικό ήχο και αίσθηση των κουμπιών είναι ίδια. Όσο για το tempered glass δεν το εβαλες καλά γι αυτό δεν έκατσε σωστά.

Edited by Athens16

Τον ήχο στο κουμπί ον οφ τον κάνει γιατί έχεις τσεκαρει να τον κάνει. Αλλιώς δεν θα έκανε ηχο και θα ήταν όπως το πλήκτρο της έντασης.

φιλε μου κανε μου μια χαρη αν μπορεις θα με σωσεις.

Κλεισε το κινητο και πατα το on/off κουμπι πολυ κοντα στο αυτι σου.

Θα κανει εναν χαρακτηριστικο ηχο "κλικ" καμια σχεση με τους ηχους ειδοποιησης του κινητου.

Επισης αυτο το κλικ συνοδευεται με μια συγκεκριμενη αισθηση στο δαχτυλο.

Θα θελα να μου πεις αν στα κανει ολα αυτα και στα πληκτρα της εντασης

φιλε μου κανε μου μια χαρη αν μπορεις θα με σωσεις.

Κλεισε το κινητο και πατα το on/off κουμπι πολυ κοντα στο αυτι σου.

Θα κανει εναν χαρακτηριστικο ηχο "κλικ" καμια σχεση με τους ηχους ειδοποιησης του κινητου.

Επισης αυτο το κλικ συνοδευεται με μια συγκεκριμενη αισθηση στο δαχτυλο.

Θα θελα να μου πεις αν στα κανει ολα αυτα και στα πληκτρα της εντασης

Ναι το ίδιο ήχο κάνει και στα δύο κουμπιά. Και στο ον οφ και στο έντασης. Όσο για το τζαμακι προσπάθησε να βγαλεις τον αέρα που έχει μείνει για να κάτσει σωστά. Δοκίμασε να βάλεις την θήκη και μετά πίεσε το προς τα έξω προς τη θήκη για να κάτσει.

Edited by Athens16

Ναι το ίδιο ήχο κάνει και στα δύο κουμπιά. Και στο ον οφ και στο έντασης. Όσο για το τζαμακι προσπάθησε να βγαλεις τον αέρα που έχει μείνει για να κάτσει σωστά. Δοκίμασε να βάλεις την θήκη και μετά πίεσε το προς τα έξω προς τη θήκη για να κάτσει.

δεν νομιζω να εχει να κανει με αερα. γιατι και το πρωτο που εβαλαν στο vickmall ηταν ετσι.

θα πρεπει να τσεκαρω με το κουμπι παντως απο κοντα.

το συγκρινω με p9 lite αλλα και με αλλα. τα χρωματα της καμερας δεν ειναι ζεστα, ειναι ξεθωριασμενα, ειδικα της μπρος καμερας

Πήγαινε στις ρυθμίσεις της μπροστινης κάμερας.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν νομιζω να εχει να κανει με αερα. γιατι και το πρωτο που εβαλαν στο vickmall ηταν ετσι.

Εμένα πάντως έκατσε μία χαρά. Αυτό που έβαλα.

To p9 lite μπροστα εχει 8αρα καμερα και το δικο μας 5αρα ομως ναι η μπροστα καμερα δεν ειναι τοσο καλη για σελφι αλλα για συνομιλιες μια χαρα.Κανενα κινητο δεν ειναι τελειο αλλα και το συγκεκριμενο ειναι απο τα πιο αξιολογα πηγαινε στην προβολη και φτιαξε τα χρωματα μονος σου απο τη ρυθμιση.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κι εγώ με το tempered glass,δύο έχω βάλει και τα 2 το ίδιο κάθονται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και το δικό σου στα ίδια σημεια. Κάτι γίνεται ρε παιδιά με τις δύο πάνω γωνίες του κινητού και δε νομιζω να έβαλα κι εγώ και το ένα(Nilkin) και το αλλο (vickmal) τόσο λάθος,έχω βάλει πάνω από 20 τζαμακια και σε φίλους μόνο στο galaxy note 4 με τις κουρμπες,έκανε βλακεία.Και τώρα κι εδώ.Δεν είναι θέμα αέρα,δεν στρώνει το τζαμακια σε αυτά τα σημεία.Θα δοκίμασω και τρίτο και θα σας πω,πάντως κάτι γίνεται!!

Είμαι μεταξύ του Lenovo Vibe P1 2GB+16GB στα 126 ευρώ απο Vickmall και του Lenovo K5 Note 3GB + 32GB απο Gearbest στα 142 ευρώ.Καθε βοήθεια-γνώμη ευπρόσδεκτη.

Ποστάρω εδώ γιατί στο άλλο νήμα του Lenovo K5 Note δεν έχει σχεδόν τίποτα.

Είμαι μεταξύ του Lenovo Vibe P1 2GB+16GB στα 126 ευρώ απο Vickmall και του Lenovo K5 Note 3GB + 32GB απο Gearbest στα 142 ευρώ.Καθε βοήθεια-γνώμη ευπρόσδεκτη.

Ποστάρω εδώ γιατί στο άλλο νήμα του Lenovo K5 Note δεν έχει σχεδόν τίποτα.

Μόνος σου την έδωσες την απάντηση χαχα;)

Αν ο θέτεις έτσι έχεις δίκιο.Από τεχνικά χαρκτηριστικά γνωρίζει κανείς;

Φιλε μου τα χαρακτηριστικα τα εχει στο σκρουτζ μπες και δες.Οσο αφορα τα 2 εννοειται P1 δαγκωτο αλλα το 32αρι προτιμησε.

Αν ο θέτεις έτσι έχεις δίκιο.Από τεχνικά χαρκτηριστικά γνωρίζει κανείς;

http://www.phonearena.com/phones/compare/Lenovo-Vibe-K5-Plus,Lenovo-Vibe-P1/phones/9976,9589

Για τα λεφτα του νομιζω ειναι απο τα καλυτερα ακολουθει ενα βιντεακι που λυνει καποιες αποριες.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κι εγώ με το tempered glass,δύο έχω βάλει και τα 2 το ίδιο κάθονται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και το δικό σου στα ίδια σημεια. Κάτι γίνεται ρε παιδιά με τις δύο πάνω γωνίες του κινητού και δε νομιζω να έβαλα κι εγώ και το ένα(Nilkin) και το αλλο (vickmal) τόσο λάθος,έχω βάλει πάνω από 20 τζαμακια και σε φίλους μόνο στο galaxy note 4 με τις κουρμπες,έκανε βλακεία.Και τώρα κι εδώ.Δεν είναι θέμα αέρα,δεν στρώνει το τζαμακια σε αυτά τα σημεία.Θα δοκίμασω και τρίτο και θα σας πω,πάντως κάτι γίνεται!!

με τα κουμπια της εντασης εχεις θεμα; ειναι πολυ μαλακα και δεν κανουν τον χαρακτηριστικο "ηχο του κλικ;

επισης το double tap δουλευει κανονικα ή εχει θεμα με το τζαμακι;

Edited by tzotzotzo

με τα κουμπια της εντασης εχεις θεμα; ειναι πολυ μαλακα και δεν κανουν τον χαρακτηριστικο "ηχο του κλικ;

επισης το double tap δουλευει κανονικα ή εχει θεμα με το τζαμακι;

Όχι δεν έχω θέματα τέτοια,μόνο οπτικό είναι το προβλημα

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδω ειναι το προβλημα μου:

Γι αυτό το θέμα μήπως να επικοινωνούσες με Vickmal και να τους έστελνες και το βιντεακι?

Σήμερα παρέλλαβα το δικό μου, από aliexpress. Όλα άριστα χωρίς προβλήματα. Ήμουν έτοιμος να φλασάρω κλπ, είχα κατεβάσει τις απαραίτητες εφαρμογές, το ανοίγω και τι βλέπω; Μία ευρωπαiκή rom με αριθμό έκδοσης p1c58_272_160506_row (android 6.01). Ψάχνω στο internet και δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες γι΄αυτή τη rom. Μενού όλα στα Ελληνικά, χωρίς κνέζικα, είναι φανερό ότι είναι γνήσια row. Αυτό που δε βρίσκω είναι από που κάνει update, δεν κατάφερα ακόμη να το ανακαλύψω... Edited by basdel
συμπληρωση