sotimo Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλα αν κατσαβραχα λεμε Ναυπλιο 150χιλ απκ αθηνα οπου εκπεμπει 4g στα 800mhz (B20) ok.... Η B20ειναι βασικη πια για wind + εκτος αθηνας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλα αν κατσαβραχα λεμε Ναυπλιο 150χιλ απκ αθηνα οπου εκπεμπει 4g στα 800mhz (B20) ok.... Η B20ειναι βασικη πια για wind + εκτος αθηνας.... Και όχι μόνο, την χρησιμοποιεί κει ή voda αρκετά ως πολύ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Για την ενοποιηση χωρου ισχυει το εξης Αφου επιλεξουμε να χρησιμοποιησει την καρτα σαν εσωτερικη μνημη πρεπει μετα να επιλεξουμε το Μετακινηση δεδομενων οποτε αν συνδεσουμε το τηλεφωνο στο pc με usb βλεπουμε την καρτα πια και μπορουμε να μεταφερουμε οτι αρχειο θελουμε (Αν δεν κανουμε μετακινηση βλεπουμε μονο την εσωτερικη μνημη) https://www.youtube.com/watch?v=8h94v8G9nxA Edited December 12, 2016 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Αν έχεις βάλει δακτυλικό αποτύπωμα έτσι κάνει. Δονείται όταν διαβάζει το αποτύπωμα αλλά το κάνει σε ελάχιστο χρόνο γιατί το δακτυλικό το διαβάζει αστραπιαία. Όχι, ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει το δακτυλικό αποτύπωμα. Τελικά έφτιαξε μόνο του. Πιστεύω πώς είναι κάποιο χαζοbug. Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotimo Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Απευθυνομαι στους κατοχους του pro Η ποιοτητα της καμερας πως ειναι;;; εχω ακουσει πολλα αρνητικα σχολια και δυστηχως δεν εχω βρει καποιο review.... Καθε βοηθεια πολυτιμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Απευθυνομαι στους κατοχους του pro Η ποιοτητα της καμερας πως ειναι;;; εχω ακουσει πολλα αρνητικα σχολια και δυστηχως δεν εχω βρει καποιο review.... Καθε βοηθεια πολυτιμη.... Μια χαρά είναι η κάμερα. Πολύ καθαρές φωτογραφίες. Νομίζω καλύτερες από του ZUK Z1 που επίσης έχω. Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Η κάμερα είναι μία χαρά. (Πριν από αυτό το κινητό είχα galaxy s4). Παιδιά ψάχνω θήκη για το κινητό μου που να καλύπτει και την οθόνη και να κλείνει με μαγνητακι. (Κατά προτίμηση στο πλάι και όχι πάνω) ειχα πάρει από το ebay αλλά δυστυχώς ήταν λίγο πιο μικρή οπότε τζάμπα τα λεφτά....έχετε να μου προτείνεται είτε από Ελλαδα είτε μέσω ebay για πιο φθηνά ; ( Αν υπάρχει και με τζαμακι ώστε να βλέπω ποιος με καλεί ακόμα καλύτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Η κάμερα είναι μία χαρά. (Πριν από αυτό το κινητό είχα galaxy s4). Παιδιά ψάχνω θήκη για το κινητό μου που να καλύπτει και την οθόνη και να κλείνει με μαγνητακι. (Κατά προτίμηση στο πλάι και όχι πάνω) ειχα πάρει από το ebay αλλά δυστυχώς ήταν λίγο πιο μικρή οπότε τζάμπα τα λεφτά....έχετε να μου προτείνεται είτε από Ελλαδα είτε μέσω ebay για πιο φθηνά ; ( Αν υπάρχει και με τζαμακι ώστε να βλέπω ποιος με καλεί ακόμα καλύτερα) Εγώ πήρα στην γυναίκα μου αυτή την θήκη σε χρυσό χρώμα : http://www.vickmall.com/nillkin-new-leather-case-sparkle-leather-case-for-lenovo-vibe-p1-lenovo-vibe-p1.html Δεν κλείνει με μαγνητάκι, αλλά εφαρμόζει τέλεια και έχει και τζαμάκι για να βλέπεις ποιος σε καλεί... Την βρίσκεις και εδώ : https://www.aliexpress.com/store/product/Flip-Case-For-Lenovo-Vibe-P1-Nillkin-Hollowed-Out-Window-Leather-PC-Cover-For-Lenovo-P1/324267_32528155826.html http://www.ebay.com/itm/Genuine-Nillkin-PU-Leather-Window-View-Flip-Case-Cover-For-Lenovo-Vibe-P1m-5-0-/381518109198?var=&hash=item58d4405a0e:m:mIdPGbPB6rh7MuCLmV0XZpg Και Ελλάδα : http://warp.gr/nillkin-sparkle-s-view-folio-lenovo-p1-white.html?ref=bestprice.gr Edited December 14, 2016 by akisthegreat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 H προσφορά του eshop σταμάτησε; Βρίσκω μόνο το χρυσό σε τιμή 266. Δυστυχώς χθες έχασα το δικό μου και ψάχνομαι για αντικατάσταση..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 H προσφορά του eshop σταμάτησε; Βρίσκω μόνο το χρυσό σε τιμή 266. Δυστυχώς χθες έχασα το δικό μου και ψάχνομαι για αντικατάσταση..... :( Διάβασε μία σελίδα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 H προσφορά του eshop σταμάτησε; Βρίσκω μόνο το χρυσό σε τιμή 266. Δυστυχώς χθες έχασα το δικό μου και ψάχνομαι για αντικατάσταση..... :( Πρόσεχε !!! Το eshop έχει την Ευρωπαϊκή έκδοση με τα 32GB ROM & την Β20(800ΜΗΖ). Το Pro(3/32GB) υπάρχει πάντα σε γκρί στο πούμπλικ με 299€ & 12 άτοκες. Οι Unifone / Experts mob / Dikarto πουλάνε την Κινεζική έκδοση με 16GB ROM & χωρίς την Β20.:!: Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Πρόσεχε !!! Το eshop έχει την Ευρωπαϊκή έκδοση με τα 32GB ROM & την Β20(800ΜΗΖ). Το Pro(3/32GB) υπάρχει πάντα σε γκρί στο πούμπλικ με 299€ & 12 άτοκες. Οι Unifone / Experts mob / Dikarto πουλάνε την Κινεζική έκδοση με 16GB ROM & χωρίς την Β20.:!: Ναι τα γνωρίζω αυτά. Ευχαριστώ πάντως που τα επισημαίνεις. Αυτό του ehsop / public θέλω (φαντάζομαι μεταξύ τους δεν έχουν διαφορές) απλά κοιτάζω το καλύτερο που μπορώ να βρω σε τιμή. Αυτό που έχασα ήταν το 32/2 ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάβασε μία σελίδα πριν. Τη διάβασα φίλε μου. Γι' αυτό ρωτάω. Edited December 14, 2016 by trinoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Ναι τα γνωρίζω αυτά. Ευχαριστώ πάντως που τα επισημαίνεις. Αυτό του ehsop / public θέλω (φαντάζομαι μεταξύ τους δεν έχουν διαφορές) απλά κοιτάζω το καλύτερο που μπορώ να βρω σε τιμή. ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τη διάβασα φίλε μου. Γι' αυτό ρωτάω. Αν μένεις Αθήνα ή Θεσσαλονικη μία χαρά 4g θα πιανεις πάντως και χωρίς την Β20. Τώρα αν καιγεσαι πια τόσο για την Β20 δώσε κανά κατοσταρικο παραπάνω για να πιανεις με Wind 4g στην επαρχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αυτό που έχασα ήταν το 32/2 Αν σε ενδιαφέρει το 32/3 (Pro) , σε σκούρο γκρί υπάρχει & στο you.gr με 259€ και χωρίς μεταφορικά. Τώρα. :cool: Όσο για το 2/32 που έχασες, τουλάχιστον στο σκρούτζ ξεκινάει από τα 290€... Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Κι εδώ με 3 giga rom , 16 giga ram http://www.shopweb.gr/τεχνολογια/ΚΙΝΗΤΑ-ΤΗΛΕΦΩΝΑ/lenovo-vibe-p1-3ram-16gb-5000mah-gold.html Edited December 14, 2016 by Athens16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αν σε ενδιαφέρει το 32/3 (Pro) , σε σκούρο γκρί υπάρχει & στο you.gr με 259€ και χωρίς μεταφορικά. Τώρα. :cool: Όσο για το 2/32 που έχασες, τουλάχιστον στο σκρούτζ ξεκινάει από τα 290€... Ευχαριστώ! Εντάξει.... εννοείται ότι προτιμώ το 32/3 στα 258 (ή και στα 266 από το eshop) από το 32/2 στα 290 :) :) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μένεις Αθήνα ή Θεσσαλονικη μία χαρά 4g θα πιανεις πάντως και χωρίς την Β20. Τώρα αν καιγεσαι πια τόσο για την Β20 δώσε κανά κατοσταρικο παραπάνω για να πιανεις με Wind 4g στην επαρχία. Θεσσαλονίκη είμαι. Δεν είναι ότι καίγομαι για την B20 παρότι έχω wind. Ωστόσο δεν είμαι για να περιμένω κανένα μήνα για παράδοση και τελευταία μου έχουν σταματήσει και στο τελωνείο δυο δεματάκια από Κίνα (και ξέρω ότι έχει συμβεί και σε άλλους τελευταία), οπότε είναι ένα ρίσκο. Επίσης απ' ότι διαβάζω τα εκ Κίνας απεσταλμένα, ακόμη κι αν φοράνε Ευρωπαϊκή ROM έχουν θεματάκι με το NFC το οποίο το χρειάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Ευχαριστώ! Εντάξει.... εννοείται ότι προτιμώ το 32/3 στα 258 (ή και στα 266 από το eshop) από το 32/2 στα 290 :) :) Επίσης απ' ότι διαβάζω τα εκ Κίνας απεσταλμένα, ακόμη κι αν φοράνε Ευρωπαϊκή ROM έχουν θεματάκι με το NFC το οποίο το χρειάζομαι. Τόσο όλα τα εκ Κίνας όσο και τα "Ελληνικά" με 2/16GB (P1c58) δεν έχουν NFC, ασχέτως με την ROM που έχουν εγκατεστημένη.:!: Αντίθετα τα Κινέζικα με 3/16GB (P1c72) και όλα τα Ευρωπαϊκά (όπως το 2/32GB (P1a42) που είχες ή αυτά με 3/32GB (επίσης P1a42)) έχουν κανονικά NFC. Edited December 14, 2016 by apost_V Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Πρόσεχε !!! Το eshop έχει την Ευρωπαϊκή έκδοση με τα 32GB ROM & την Β20(800ΜΗΖ). Το Pro(3/32GB) υπάρχει πάντα σε γκρί στο πούμπλικ με 299€ & 12 άτοκες. Οι Unifone / Experts mob / Dikarto πουλάνε την Κινεζική έκδοση με 16GB ROM & χωρίς την Β20.:!: Για δείξε μας το λινκ από το δικαρτο.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Για δείξε μας το λινκ από το δικαρτο.... https://dikarto.gr/kinhta-smartphones/384-lenovo-vibe-p1-turbo-3gb-me-.html 239€ για το 3/16GB και μόνο σε χρυσαφί χρώμα. Edited December 14, 2016 by apost_V Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Βρε παιδιά το κινητό με σκληρή χρήση ιντερνέτ κυρίως μου βγάζει 5 - 5:30 ώρες οθόνη και λίγη αναμονή 8 ώρες..είναι λογικό; το pro έχω 3 ram-16gb από vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 https://dikarto.gr/kinhta-smartphones/384-lenovo-vibe-p1-turbo-3gb-me-.html 239€ για το 3/16GB και μόνο σε χρυσαφί χρώμα. Γιατί έγραψες 2/16 σύντροφε για αυτό σε ρώτησα ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Βρε παιδιά το κινητό με σκληρή χρήση ιντερνέτ κυρίως μου βγάζει 5 - 5:30 ώρες οθόνη και λίγη αναμονή 8 ώρες..είναι λογικό; το pro έχω 3 ram-16gb από vickmall με σκληρη χρηση 5μιση ωρες και δεν εισαι ευχαριστημενος?? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ναιι άλλοι βγάζουν 10 ώρες οθόνη και 1 ημερα + αναμονή. Σκληρή εννοώ ιντερνέτ όχι παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ναιι άλλοι βγάζουν 10 ώρες οθόνη και 1 ημερα + αναμονή. Σκληρή εννοώ ιντερνέτ όχι παιχνίδια τοτε θα σου τρεχουν εφαρμογες στο παρασκηνιο, βαλε greenify, προσαρμοσε το στις αναγκες σου και το ξαναβλεπεις Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 καλησπερα μπορει κάποιος να ανεβάσει φωτό να δω φωτο πως είναι ? θέλω με hdr και να εχει focus η φωτο!!και οι δυο εκδοσεις έχούν την ίδια καμερα? ευχαριστώ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts