antreas1981 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Δεν μου αφηνειτο Cinerama ανοιχτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Διόρθωσή viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πρέπει η συσκευή να είναι ρουτ. οχι πλεον, λειτουργει μια χαρα και χωρις ρουτ πια, το εχω στην ταμπλετα μου με κιτκατ αρουταριστη και δουλευει ρολοι εδω και ενα χρονο :) Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 οχι πλεον, λειτουργει μια χαρα και χωρις ρουτ πια, το εχω στην ταμπλετα μου με κιτκατ αρουταριστη και δουλευει ρολοι εδω και ενα χρονο :) Από playstore το κατεβασες? Γιατί εκεί νομίζω διάβασα ότι θέλει ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Από playstore το κατεβασες? Γιατί εκεί νομίζω διάβασα ότι θέλει ρουτ. playstore κανονικα και με το νομο, κατεβασε το, στησε το και θα με θυμηθεις Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Υπαρχει τροπος να να μεταφερω εφαρμογες στην sd χωρις ενοποιηση χωρου ? Ισως με root αλλα δε θελω να το κανω γιατι δε θα μου παιζει το novago Αν οχι καπου ειδα οτι μπορεις να κανεις 2 paritions στην sd και να κανεις ενοποιηση μονο στο ενα και το αλλο να ειναι σαν κανονικη καρτα sd Το δοκιμασα αλλα δεν Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Υπαρχει τροπος να να μεταφερω εφαρμογες στην sd χωρις ενοποιηση χωρου ? Ισως με root αλλα δε θελω να το κανω γιατι δε θα μου παιζει το novago Αν οχι καπου ειδα οτι μπορεις να κανεις 2 paritions στην sd και να κανεις ενοποιηση μονο στο ενα και το αλλο να ειναι σαν κανονικη καρτα sd Το δοκιμασα αλλα δεν Root θέλει κι αυτό με τα 2 partitions. To είχα κάνει στο προηγούμενο κιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Video από τι lg g3 δεν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Με root μπορούμε να πάμε τις εφαρμογές στην sd χωρίς ενοποίηση χώρου? Υπάρχει απλός τρόπος για root? Αν χρειαστεί να βάλω το novago μπορεί να δουλέψει με unroot? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gakis1976 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Καλημερα σε ολους. Με τον Nova Launcher Prime δεν μου βγαζει notification banges [την φουσκα με την ειδοποιηση πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης] στην εφαρμογη του τηλεφωνου και στον messenger του facebook ενω σε ολες τις αλλες εφαρμογες οπως sms, viber, facebook κτλ βγαζει κανονικα. Ο μονος τροπος που εχω βρει μεχρι τωρα για να βγαζει στην εφαρμογη του τηλεφωνου ηταν να αλαξω την εργοστασιακη εφαρμογη με καποια αλλη απο play store οπως True caller η True Phone Dialer & Contacts αλλα με τον messenger του facebook καμια λυση μεχρι τωρα. Η συσκευη ειναι P1a42 με S288 και η εκδοση με τα 16gb. Αν καποιος εχει το ιδιο θεμα και εχει βρει καποια λυση ωστε να εχει την φουσκα με την ειδοποιηση σε ολες τις εφαρμογες ας βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Καλο μεσημερι..μπορει καποιος κατοχος να με διαφωτισει για τα εξης (για αγορα απο την Ελλαδα): 1) την καρτα μνημης τη βλεπει διαφορετικα σε σχεση με την εσωτερικη μνημη ή ενιαια; ολες οι microSD ειναι συμβατες; 2) η μεταφορα ή εγκατασταση εφαρμογων - παιχνιδιων μπορει να γινει στην καρτα μνημης ή οχι; 3) το κινητο μπορει να λειτουργησει ως mobile hotspot; (το note 3 με εχει βοηθησει και μου εχει λυσει τα χερια σε αυτο το θεμα) 4) η ληψη φωτο-βιντεο ειναι αρκετα ικανοποιητικη; (στο οχι και τοσο καλο περιβαλλον του public που δοκιμασα μου φανηκε ικανοποιητικη) 5) παιζει ολα τα φορματ βιντεο; 6) εκτος απο το screen film και τη θηκη που δινει η lenovo χρειαζεται κατι αλλο για εξτρα προστασια; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Καλο μεσημερι..μπορει καποιος κατοχος να με διαφωτισει για τα εξης (για αγορα απο την Ελλαδα): 1) την καρτα μνημης τη βλεπει διαφορετικα σε σχεση με την εσωτερικη μνημη ή ενιαια; ολες οι microSD ειναι συμβατες; 2) η μεταφορα ή εγκατασταση εφαρμογων - παιχνιδιων μπορει να γινει στην καρτα μνημης ή οχι; 3) το κινητο μπορει να λειτουργησει ως mobile hotspot; (το note 3 με εχει βοηθησει και μου εχει λυσει τα χερια σε αυτο το θεμα) 4) η ληψη φωτο-βιντεο ειναι αρκετα ικανοποιητικη; (στο οχι και τοσο καλο περιβαλλον του public που δοκιμασα μου φανηκε ικανοποιητικη) 5) παιζει ολα τα φορματ βιντεο; 6) εκτος απο το screen film και τη θηκη που δινει η lenovo χρειαζεται κατι αλλο για εξτρα προστασια; Ευχαριστω. 1 2) πρεπει να κανεις ενοποιηση χωρου για να πανε οι εφαρμογες εκει αλλα σε μενα τουλαχιστον μετα δε μου βλεπει την sd οταν το συνδεω με το pc με usb και δεν εχω βρει λυση 3) ναι 4) αρκετα καλη 5) ναι 6) tempered glass και θηκη Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Σ'ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση. Tempered glass και θηκη με διαστασεις που ισχυουν για το p1; (για το pro δεν πολυβρισκω) Η ενοποιηση χωρου πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 ναι για το P1 το ιδιο ειναι αν παρεις απο το vickmall εχει και μπορεις να τα παραγγειλεις στο android 6 οταν βαλεις την sd σε ρωταει αν θες να κανεις ενοποιηση ή να την εχεις σαν εξωτερικο χωρο Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ξαφνικά μου κάνει το εξής: Όταν η οθόνη είναι σβηστή και πατήσω το power ή το home button το τηλέφωνο δονείται (αυτό κάπως ακούγεται :O :p) Νομίζω είχε ξανασυμβεί αυτό, αλλά δε θυμάμαι πως είχα απενεργοποιήσει τη δόνηση στο πάτημα του power/home button με κλειστή οθόνη. Ξέρει κανείς; Μήπως είναι θέμα του Nova Launcher; Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ξαφνικά μου κάνει το εξής: Όταν η οθόνη είναι σβηστή και πατήσω το power ή το home button το τηλέφωνο δονείται (αυτό κάπως ακούγεται :O :p) Νομίζω είχε ξανασυμβεί αυτό, αλλά δε θυμάμαι πως είχα απενεργοποιήσει τη δόνηση στο πάτημα του power/home button με κλειστή οθόνη. Ξέρει κανείς; Μήπως είναι θέμα του Nova Launcher; Αν έχεις βάλει δακτυλικό αποτύπωμα έτσι κάνει. Δονείται όταν διαβάζει το αποτύπωμα αλλά το κάνει σε ελάχιστο χρόνο γιατί το δακτυλικό το διαβάζει αστραπιαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotimo Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλημερα σε ολους Εχω βρει μια αδικαιολογητη διαφορα αναμεσα στα διαφορα κινεζομαγαζα οπου το εχουν γυρω στα 200υsd και το alliexpress που το εχει 112euro ενω στην ελλαδα εχει αυτη τη στιγμη π.χ στο eshop 259ευρο την χαμηλοτερη αξιζει κατα τη γνωμη σας η διαφορα να το παρω απο aliexpress? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) Καλημερα σε ολους Εχω βρει μια αδικαιολογητη διαφορα αναμεσα στα διαφορα κινεζομαγαζα οπου το εχουν γυρω στα 200υsd και το alliexpress που το εχει 112euro ενω στην ελλαδα εχει αυτη τη στιγμη π.χ στο eshop 259ευρο την χαμηλοτερη αξιζει κατα τη γνωμη σας η διαφορα να το παρω απο aliexpress? Ευχαριστω εκ των προτερων Εδώ το βρίσκει κάποιος γύρω στα 180 το 2ram, 16rom. Εγώ πάντως προτιμησα αγορά από δω λόγω αμεσοτητας, γρήγορης παραλαβής και εγγύησης κι ας έδωσα 185 ευρώ. Το eshop όπως και άλλα μεγάλα μαγαζιά το χει ακριβά. Ρίξε μία ματιά εδώ: http://www.unifone.gr/Lenovo?product_id=87 http://experts-mobiles.gr/Lenovo-Vibe-P1 Κι εδώ το turbo με τα 3 giga ram. https://dikarto.gr/kinhta-smartphones/384-lenovo-vibe-p1-turbo-3gb-me-.html Ψάξε όμως γενικά ίσως το βρεις ακόμη πιο φτηνά. Υπάρχει και αγγελία εδώ μέσα σε λογική τιμή. Ρίξε μία ματιά στις αγγελίες. Edited December 11, 2016 by Athens16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotimo Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση! Απλα θελω το 3gb και επισεις να εχει την Β20συχνοτητα λογω wind αυτο που ειδα δεν φαινεται να την υποστηριζει.... Η κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) Καλημερα σε ολους Εχω βρει μια αδικαιολογητη διαφορα αναμεσα στα διαφορα κινεζομαγαζα οπου το εχουν γυρω στα 200υsd και το alliexpress που το εχει 112euro ενω στην ελλαδα εχει αυτη τη στιγμη π.χ στο eshop 259ευρο την χαμηλοτερη αξιζει κατα τη γνωμη σας η διαφορα να το παρω απο aliexpress? Ευχαριστω εκ των προτερων Αν δεν σε πειράζει να παραλάβεις μετά τις γιορτές και να πληρώσεις και τελωνείο... :cool: Προσωπικά αν μπορούσα θα προτιμούσα την προσφορά του e-shop στα 260€. Ναι είναι 86€ ακριβότερο απ' αυτό που εγώ αγόρασα από την Vickmall αλλά στο τέλος η διαφορά αυτή εξανεμίζεται. Μην ξεχνάς πως όλα τα Κινέζικα έχουν μόνον 16GB ROM (αντί για 32GB των ευρωπαϊκών...) και πως το Pro του e-shop είναι η έκδοση του P1a42 με 3GB RAM & 32GB ROM - το αντίστοιχο του P1c72(3/16GB) και όχι του φθηνότερου P1c58(2/16GB) των Κινέζων. Επίσης μεγάλη & αδικαιολόγητη διαφορά κάνει στα κινεζομάγαζα και το χρώμα που θα διαλέξεις, με το χρυσαφί να είναι το φθηνότερο. Το δε ανθρακί / σκούρο γκρί του e-shop δεν υπάρχει σε κανένα κινεζομάγαζο. Τέλος μην ξεχνάς πως τα περισσότερα (πλήν Vickmall) κινέζικα έρχονται με Android 5.1.1 και χρειάζονται root για να λάβουν Android 6.0.1, ενώ τα γνήσια ευρωπαϊκά (με τα 32GB ROM) λαμβάνουν τις αναβαθμίσεις τους ΟΤΑ. Πληροφοριακά η τελευταία "επίσημη" ROM είναι η P1a42_S288 και από όσο ξέρω η Lenovo δεν έχει βγάλει πιο καινούργια Πρόσεχε λοιπόν ποιά ακριβώς έκδοση (Χρώμα/RAM/ROM) θα διαλέξεις και από πού... Edited December 11, 2016 by apost_V Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotimo Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Του eshop υποστηριζει την Β20; και εγω προς το eshop κλινω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Του eshop υποστηριζει την Β20; και εγω προς το eshop κλινω.... 99% δείχνει να είναι η ευρωπαική έκδοση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση! Απλα θελω το 3gb και επισεις να εχει την Β20συχνοτητα λογω wind αυτο που ειδα δεν φαινεται να την υποστηριζει.... Η κανω λαθος; Δεν κάνεις λάθος. Κανένα κινέζικο P1 δεν υποστηρίζει την Β20 για 4G σήμα. Άλλη μια διαφορά των Ευρωπαϊκών από τα Κινέζικα Ρ1. Edited December 11, 2016 by apost_V Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Δεν κάνεις λάθος. Κανένα κινέζικο P1 δεν υποστηρίζει την Β20 για 4G σήμα. Άλλη μια διαφορά των Ευρωπαϊκών από τα Κινέζικα Ρ1. Άλλο B20 άλλο 4g φίλτατε... 4g θα έχει αλλά λόγο έλλειψης της Β20 πιθανόν σε κάποια "κατσάβραχα" με πάροχο Wind να μην έχει 4g...;) Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Άλλο B20 άλλο 4g φίλτατε... 4g θα έχει αλλά λόγο έλλειψης της Β20 πιθανόν σε κάποια "κατσάβραχα" με πάροχο Wind να μην έχει 4g...;) Σωστό. Η Β20 αφορά κυρίως το δίκτυο 4G της Wind στην επαρχία ("κατσάβραχα"...). Εννοείται πως θα έχει 3G ή ό,τι άλλο εκπέμπει η Wind εκεί (στα "κατσάβραχα").:cool: Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts