Jump to content

Lenovo Vibe P1 Pro

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πρέπει η συσκευή να είναι ρουτ.

οχι πλεον, λειτουργει μια χαρα και χωρις ρουτ πια, το εχω στην ταμπλετα μου με κιτκατ αρουταριστη και δουλευει ρολοι εδω και ενα χρονο :)

Αλλο πράγμα η Alfa...

οχι πλεον, λειτουργει μια χαρα και χωρις ρουτ πια, το εχω στην ταμπλετα μου με κιτκατ αρουταριστη και δουλευει ρολοι εδω και ενα χρονο :)

Από playstore το κατεβασες? Γιατί εκεί νομίζω διάβασα ότι θέλει ρουτ.

Από playstore το κατεβασες? Γιατί εκεί νομίζω διάβασα ότι θέλει ρουτ.

playstore κανονικα και με το νομο, κατεβασε το, στησε το και θα με θυμηθεις

Αλλο πράγμα η Alfa...

Υπαρχει τροπος να να μεταφερω εφαρμογες στην sd χωρις ενοποιηση χωρου ?

Ισως με root αλλα δε θελω να το κανω γιατι δε θα μου παιζει το novago

Αν οχι καπου ειδα οτι μπορεις να κανεις 2 paritions στην sd και να κανεις ενοποιηση μονο στο ενα και το αλλο να ειναι σαν κανονικη καρτα sd

Το δοκιμασα αλλα δεν

Υπαρχει τροπος να να μεταφερω εφαρμογες στην sd χωρις ενοποιηση χωρου ?

Ισως με root αλλα δε θελω να το κανω γιατι δε θα μου παιζει το novago

Αν οχι καπου ειδα οτι μπορεις να κανεις 2 paritions στην sd και να κανεις ενοποιηση μονο στο ενα και το αλλο να ειναι σαν κανονικη καρτα sd

Το δοκιμασα αλλα δεν

Root θέλει κι αυτό με τα 2 partitions.

To είχα κάνει στο προηγούμενο κιν.

Με root μπορούμε να πάμε τις εφαρμογές στην sd χωρίς ενοποίηση χώρου?

Υπάρχει απλός τρόπος για root?

Αν χρειαστεί να βάλω το novago μπορεί να δουλέψει με unroot?

Καλημερα σε ολους. Με τον Nova Launcher Prime δεν μου βγαζει notification banges [την φουσκα με την ειδοποιηση πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης] στην εφαρμογη του τηλεφωνου και στον messenger του facebook ενω σε ολες τις αλλες εφαρμογες οπως sms, viber, facebook κτλ βγαζει κανονικα. Ο μονος τροπος που εχω βρει μεχρι τωρα για να βγαζει στην εφαρμογη του τηλεφωνου ηταν να αλαξω την εργοστασιακη εφαρμογη με καποια αλλη απο play store οπως True caller η True Phone Dialer & Contacts αλλα με τον messenger του facebook καμια λυση μεχρι τωρα. Η συσκευη ειναι P1a42 με S288 και η εκδοση με τα 16gb. Αν καποιος εχει το ιδιο θεμα και εχει βρει καποια λυση ωστε να εχει την φουσκα με την ειδοποιηση σε ολες τις εφαρμογες ας βοηθησει...

Καλο μεσημερι..μπορει καποιος κατοχος να με διαφωτισει για τα εξης (για αγορα απο την Ελλαδα):

1) την καρτα μνημης τη βλεπει διαφορετικα σε σχεση με την εσωτερικη μνημη ή ενιαια; ολες οι microSD ειναι συμβατες;

2) η μεταφορα ή εγκατασταση εφαρμογων - παιχνιδιων μπορει να γινει στην καρτα μνημης ή οχι;

3) το κινητο μπορει να λειτουργησει ως mobile hotspot; (το note 3 με εχει βοηθησει και μου εχει λυσει τα χερια σε αυτο το θεμα)

4) η ληψη φωτο-βιντεο ειναι αρκετα ικανοποιητικη; (στο οχι και τοσο καλο περιβαλλον του public που δοκιμασα μου φανηκε ικανοποιητικη)

5) παιζει ολα τα φορματ βιντεο;

6) εκτος απο το screen film και τη θηκη που δινει η lenovo χρειαζεται κατι αλλο για εξτρα προστασια;

Ευχαριστω.

Καλο μεσημερι..μπορει καποιος κατοχος να με διαφωτισει για τα εξης (για αγορα απο την Ελλαδα):

1) την καρτα μνημης τη βλεπει διαφορετικα σε σχεση με την εσωτερικη μνημη ή ενιαια; ολες οι microSD ειναι συμβατες;

2) η μεταφορα ή εγκατασταση εφαρμογων - παιχνιδιων μπορει να γινει στην καρτα μνημης ή οχι;

3) το κινητο μπορει να λειτουργησει ως mobile hotspot; (το note 3 με εχει βοηθησει και μου εχει λυσει τα χερια σε αυτο το θεμα)

4) η ληψη φωτο-βιντεο ειναι αρκετα ικανοποιητικη; (στο οχι και τοσο καλο περιβαλλον του public που δοκιμασα μου φανηκε ικανοποιητικη)

5) παιζει ολα τα φορματ βιντεο;

6) εκτος απο το screen film και τη θηκη που δινει η lenovo χρειαζεται κατι αλλο για εξτρα προστασια;

Ευχαριστω.

1 2) πρεπει να κανεις ενοποιηση χωρου για να πανε οι εφαρμογες εκει αλλα σε μενα τουλαχιστον μετα δε μου βλεπει την sd οταν το συνδεω με το pc με usb και δεν εχω βρει λυση

3) ναι

4) αρκετα καλη

5) ναι

6) tempered glass και θηκη

Σ'ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση. Tempered glass και θηκη με διαστασεις που ισχυουν για το p1; (για το pro δεν πολυβρισκω)

Η ενοποιηση χωρου πως γινεται;

ναι για το P1 το ιδιο ειναι

αν παρεις απο το vickmall εχει και μπορεις να τα παραγγειλεις

στο android 6 οταν βαλεις την sd σε ρωταει αν θες να κανεις ενοποιηση ή να την εχεις σαν εξωτερικο χωρο

Ξαφνικά μου κάνει το εξής: Όταν η οθόνη είναι σβηστή και πατήσω το power ή το home button το τηλέφωνο δονείται (αυτό κάπως ακούγεται :O :p) Νομίζω είχε ξανασυμβεί αυτό, αλλά δε θυμάμαι πως είχα απενεργοποιήσει τη δόνηση στο πάτημα του power/home button με κλειστή οθόνη. Ξέρει κανείς; Μήπως είναι θέμα του Nova Launcher;
There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't...

Ξαφνικά μου κάνει το εξής: Όταν η οθόνη είναι σβηστή και πατήσω το power ή το home button το τηλέφωνο δονείται (αυτό κάπως ακούγεται :O :p) Νομίζω είχε ξανασυμβεί αυτό, αλλά δε θυμάμαι πως είχα απενεργοποιήσει τη δόνηση στο πάτημα του power/home button με κλειστή οθόνη. Ξέρει κανείς; Μήπως είναι θέμα του Nova Launcher;

Αν έχεις βάλει δακτυλικό αποτύπωμα έτσι κάνει. Δονείται όταν διαβάζει το αποτύπωμα αλλά το κάνει σε ελάχιστο χρόνο γιατί το δακτυλικό το διαβάζει αστραπιαία.

Καλημερα σε ολους

Εχω βρει μια αδικαιολογητη διαφορα αναμεσα στα διαφορα κινεζομαγαζα οπου το εχουν γυρω στα 200υsd και το alliexpress που το εχει 112euro ενω στην ελλαδα εχει αυτη τη στιγμη π.χ στο eshop 259ευρο την χαμηλοτερη αξιζει κατα τη γνωμη σας η διαφορα να το παρω απο aliexpress?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλημερα σε ολους

Εχω βρει μια αδικαιολογητη διαφορα αναμεσα στα διαφορα κινεζομαγαζα οπου το εχουν γυρω στα 200υsd και το alliexpress που το εχει 112euro ενω στην ελλαδα εχει αυτη τη στιγμη π.χ στο eshop 259ευρο την χαμηλοτερη αξιζει κατα τη γνωμη σας η διαφορα να το παρω απο aliexpress?

Εδώ το βρίσκει κάποιος γύρω στα 180 το 2ram, 16rom. Εγώ πάντως προτιμησα αγορά από δω λόγω αμεσοτητας, γρήγορης παραλαβής και εγγύησης κι ας έδωσα 185 ευρώ. Το eshop όπως και άλλα μεγάλα μαγαζιά το χει ακριβά.

Ρίξε μία ματιά εδώ:

http://www.unifone.gr/Lenovo?product_id=87

http://experts-mobiles.gr/Lenovo-Vibe-P1

Κι εδώ το turbo με τα 3 giga ram. https://dikarto.gr/kinhta-smartphones/384-lenovo-vibe-p1-turbo-3gb-me-.html

Ψάξε όμως γενικά ίσως το βρεις ακόμη πιο φτηνά. Υπάρχει και αγγελία εδώ μέσα σε λογική τιμή. Ρίξε μία ματιά στις αγγελίες.

Edited by Athens16

Ευχαριστω για την απαντηση!

Απλα θελω το 3gb και επισεις να εχει την Β20συχνοτητα λογω wind αυτο που ειδα δεν φαινεται να την υποστηριζει.... Η κανω λαθος;

Καλημερα σε ολους

Αν δεν σε πειράζει να παραλάβεις μετά τις γιορτές και να πληρώσεις και τελωνείο... :cool:

Προσωπικά αν μπορούσα θα προτιμούσα την προσφορά του e-shop στα 260€.

Ναι είναι 86€ ακριβότερο απ' αυτό που εγώ αγόρασα από την Vickmall αλλά στο τέλος η διαφορά αυτή εξανεμίζεται.

Μην ξεχνάς πως όλα τα Κινέζικα έχουν μόνον 16GB ROM (αντί για 32GB των ευρωπαϊκών...) και πως το Pro του e-shop είναι η έκδοση του P1a42 με 3GB RAM & 32GB ROM - το αντίστοιχο του P1c72(3/16GB) και όχι του φθηνότερου P1c58(2/16GB) των Κινέζων.

Επίσης μεγάλη & αδικαιολόγητη διαφορά κάνει στα κινεζομάγαζα και το χρώμα που θα διαλέξεις, με το χρυσαφί να είναι το φθηνότερο.

Το δε ανθρακί / σκούρο γκρί του e-shop δεν υπάρχει σε κανένα κινεζομάγαζο.

Τέλος μην ξεχνάς πως τα περισσότερα (πλήν Vickmall) κινέζικα έρχονται με Android 5.1.1 και χρειάζονται root για να λάβουν Android 6.0.1, ενώ τα γνήσια ευρωπαϊκά (με τα 32GB ROM) λαμβάνουν τις αναβαθμίσεις τους ΟΤΑ.

Πληροφοριακά η τελευταία "επίσημη" ROM είναι η P1a42_S288 και από όσο ξέρω η Lenovo δεν έχει βγάλει πιο καινούργια

Πρόσεχε λοιπόν ποιά ακριβώς έκδοση (Χρώμα/RAM/ROM) θα διαλέξεις και από πού...

Edited by apost_V

People should not be afraid of their governments.

Governments should be afraid of their people.

Του eshop υποστηριζει την Β20; και εγω προς το eshop κλινω....

99%

δείχνει να είναι η ευρωπαική έκδοση

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ευχαριστω για την απαντηση!

Απλα θελω το 3gb και επισεις να εχει την Β20συχνοτητα λογω wind αυτο που ειδα δεν φαινεται να την υποστηριζει.... Η κανω λαθος;

Δεν κάνεις λάθος. Κανένα κινέζικο P1 δεν υποστηρίζει την Β20 για 4G σήμα. Άλλη μια διαφορά των Ευρωπαϊκών από τα Κινέζικα Ρ1.

Edited by apost_V

Δεν κάνεις λάθος. Κανένα κινέζικο P1 δεν υποστηρίζει την Β20 για 4G σήμα. Άλλη μια διαφορά των Ευρωπαϊκών από τα Κινέζικα Ρ1.

Άλλο B20 άλλο 4g φίλτατε...

4g θα έχει αλλά λόγο έλλειψης της Β20 πιθανόν σε κάποια "κατσάβραχα" με πάροχο Wind να μην έχει 4g...;)

Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Άλλο B20 άλλο 4g φίλτατε...

4g θα έχει αλλά λόγο έλλειψης της Β20 πιθανόν σε κάποια "κατσάβραχα" με πάροχο Wind να μην έχει 4g...;)

Σωστό. Η Β20 αφορά κυρίως το δίκτυο 4G της Wind στην επαρχία ("κατσάβραχα"...). Εννοείται πως θα έχει 3G ή ό,τι άλλο εκπέμπει η Wind εκεί (στα "κατσάβραχα").:cool: