Jump to content

Lenovo Vibe P1 Pro

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτέλους έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου. Ο ebuyer από τον οποίο το αγόρασα μου είπε ότι έχει περάσει κάποια Αγγλική/Ευρωπαϊκή έκδοση του firmware. Στο status βλέπω P1C72. Φαντάζομαι πως πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες που έχουν δοθεί εδώ, σωστά;

Έκανα τι διαδικασία. Το QFIL έκανε το download, το τηλέφωνο έκανε reboot και τώρα με ρωτάει για το USB computer connection. Πώς προχωράω;; To home button δε φαίνεται να κάνει κάτι;;; :confused:

There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't...

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τώρα βλέπω αυτό στο QFIL:

Total download file size: 2102.315MB
Throughput: 13.05786M/s
Reset Phone
Waiting for reset done...
[b]Download Fail:FireHose Fail Fail to find QDLoader port after switch[/b]
Finish Download

Επισυνάπτω και το log από το QFIL

[ATTACH]66143[/ATTACH]

Έπρεπε να βγάλω το USB καλώδιο. Απλά η διαδικασία έγινε τόσο γρήγορα που μπερδεύτηκα. Τώρα πρέπει να κάνω τα OTA updates. Όλα καλά μέχρι στιγμής :)

Έπρεπε να βγάλω το USB καλώδιο. Απλά η διαδικασία έγινε τόσο γρήγορα που μπερδεύτηκα. Τώρα πρέπει να κάνω τα OTA updates. Όλα καλά μέχρι στιγμής :)

εκανες ota update? πως πήγε? ολα καλα? γνώμη για το τηλέφωνο θα μας πεις? εγω θα παραλάβω αύριο μεθαύριο μάλλον.

εκανες ota update? πως πήγε? ολα καλα? γνώμη για το τηλέφωνο θα μας πεις? εγω θα παραλάβω αύριο μεθαύριο μάλλον.

μαζι το παραγγειλαμε μαλλον

κι εγω περιμενω για αυριο μεθαυριο και σκεπτομαι αν πρεπει να το πειραξω ή οχι

επιδει ξερω οτι θα με τρώει......... θα το πειραξω και θα πω και ενα τραγούδι............ εκτος αν παίρνει απο μονο του την αναβάθμιση!!

Αν θέλετε να έχετε αναβαθμίσεις πρέπει να έχετε την επίσημη ευρωπαϊκή ρομ.

Η οποια ειναι μονο η a42

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

O ταχυφορτηστής του P1 Vibe δουλεύει ως ταχυφορτιστής και στα υπόλοιπα κινητά;

Τα φορτίζει γρηγορότερα δηλαδή χωρίς να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα;

Έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις κανονικά. Περισσότερα θα γράψω αύριο. Για την ώρα μπορεί να μου πει κάποιος αν και πως μπορώ να βάλω τα εικονίδια για το σήμα της κινητής στη δεξιά μεριά του status bar δίπλα από τη μπαταρία και το εικονίδιο για το wifi;;; Ευχαριστώ Edited by hellion13

Έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις κανονικά. Περισσότερα θα γράψω αύριο. Για την ώρα μπορεί να μου πει κάποιος αν και πως μπορώ να βάλω τα εικονίδια για το σήμα της κινητής στη δεξιά μεριά του status bar δίπλα από τη μπαταρία και το εικονίδιο για το wifi;;; Ευχαριστώ

Δε γίνεται από όσο ξέρω.Υπαρχει κινητό που μεταφέρονται αυτά;

Του wifi δεξιά ειναι

Edited by komias2

Έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις κανονικά. Περισσότερα θα γράψω αύριο. Για την ώρα μπορεί να μου πει κάποιος αν και πως μπορώ να βάλω τα εικονίδια για το σήμα της κινητής στη δεξιά μεριά του status bar δίπλα από τη μπαταρία και το εικονίδιο για το wifi;;; Ευχαριστώ

Δεν γίνεται. Ίσως με κάποιον launcher ή νομίζω αν το κινητό είναι ρουτ.

Λοιπόν περί αυτονομίας ο λογος.

Το χρησιμοποιησα ως απλός προς μέσο χρήστη με τηλέφωνα καποια μυνήματα, βαϊμπερ και σερφαρισμα οποτε το χρειαστηκα.Το τηλέφωνο δεν έκλεισε ακόμα τη στιγμή που γράφω και συγχρονιζαν μέρα νύχτα καιρός, fb, viber, email,gmail

Και τα αποτελέσματα;

3 ημέρες και 17 ώρες +4,53 ώρες οθόνη και ακόμα βρίσκεται στο 19℅ και θα μου βγάλει και την σημερινή μέρα πιστεύω και χωρίς την λειτουργία του διακόπτη οικονομιας.

Τέλειο και άριστο.

@komias2, Athens16: Ευχαριστώ. Μικρό το κακό.

Κατά τ' άλλα, πρώτες εντυπώσεις θετικές γενικά. Προερχόμενος όμως από το ZUK Z1 (που κοντά δυο μήνες ο Κινέζος ακόμα το φτιάχνει :mad:) δε μπορώ να πω ότι είμαι τρελά ενθουσιασμένος. Σα σχέδιο και αίσθηση στο χέρι προτιμώ το ZUK. Επίσης η Cyanogen δεν παίζεται!!! :up:

Τελοσπάντων, το κινητό για τα λεφτά και τα χαρακτηριστικά του είναι ίσως ότι πιο value for money υπάρχει αυτή τη στιγμή συγκρινόμενο ίσως μόνο με το Xiaomi Redmi Note 3 Pro (για το οποίο διαβάζω πολύ καλά λόγια). Δεν το συζητάμε αυτό :up: Με μπαταριούκλα, NFC (που δε νομίζω να χρησιμοποιήσω ποτέ), ξεχωριστό SD card slot, ραδιόφωνο και Android πολύ καθαρό χωρίς βλακοεφαρμογές του κατασκευαστή είναι μια χαρά. Με Nova Launcher το κινητό γίνεται δύο σκάλες καλύτερο. Το θεωρώ απαραίτητο (τουλάχιστον για μένα, στο ZUK είχα το stock launcher).

Επίσης ήχος από τα ακουστικά (προσωπικά πολύ σημαντικό για χρήση ως mp3 player, ήμεθα και audiophile :p) πολύ καλός, όχι όμως όπως του ZUK που με το AudioFX της Cyanogen η ακρόαση μουσικής γίνεται μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Αγόρασα όμως το Poweramp το οποίο είναι ίσως ο καλύτερος audio player αυτή τη στιγμή! Πραγματικά το ηχητικό αποτέλεσμα είναι ίδιο, αν όχι καλύτερο του ZUK.

Για την κάμερα δε μπορώ να πω, αλλά τα δείγματα που έχω δει σε διάφορα reviews είναι πολύ καλά. Τράβηξα και μερικές φωτογραφίες που μου φάνηκαν πάρα πολύ καλές. Νομίζω πως στον τομέα αυτό υπερέχει του ZUK (από το οποίο ήμουν αρκετά ικανοποιημένος).

H P1A42 περάστηκε πανεύκολα και πανγρήγορα, τόσο που με μπέρδεψε (όπως φάνηκε από τα προηγούμενα μηνύματά μου). Σχετικά με την κινεζοεφαρμογή που πάει να εγκατασταθεί μετά το πέρασμα των drivers από το Lenovo suite (την ανέφερε κάποιος φίλος πριν), απλώς κλείσιμο του σχετικού παραθύρου και η εγκατάσταση δεν προχωρά. Επίσης εδώ βρήκα link που περιλαμβάνει την S288:

https://yadi.sk/d/hY3kNWJGrnpCU?ncrnd=5389

Ίσως να μπορούσα να την περάσω κατευθείαν ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Προτίμησα όμως να ακολουθήσω επακριβώς τα βήματα που έχουν αναφερθεί εδώ για σιγουριά, αλλά και για να έχω την χαρά των OTA updates :p

Συμπερασματικά, πολύ, μα πάρα πολύ τίμιο κινητό! Θα ήθελα την έκδοση με τα 3GB RAM (πιο future proof) σε μαύρο χρώμα, αλλά ακόμα κι έτσι είναι μια χαρά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα ;)

@komias2, Athens16: Ευχαριστώ. Μικρό το κακό.

Κατά τ' άλλα, πρώτες εντυπώσεις θετικές γενικά. Προερχόμενος όμως από το ZUK Z1 (που κοντά δυο μήνες ο Κινέζος ακόμα το φτιάχνει :mad:) δε μπορώ να πω ότι είμαι τρελά ενθουσιασμένος. Σα σχέδιο και αίσθηση στο χέρι προτιμώ το ZUK. Επίσης η Cyanogen δεν παίζεται!!! :up:

Τελοσπάντων, το κινητό για τα λεφτά και τα χαρακτηριστικά του είναι ίσως ότι πιο value for money υπάρχει αυτή τη στιγμή συγκρινόμενο ίσως μόνο με το Xiaomi Redmi Note 3 Pro (για το οποίο διαβάζω πολύ καλά λόγια). Δεν το συζητάμε αυτό :up: Με μπαταριούκλα, NFC (που δε νομίζω να χρησιμοποιήσω ποτέ), ξεχωριστό SD card slot, ραδιόφωνο και Android πολύ καθαρό χωρίς βλακοεφαρμογές του κατασκευαστή είναι μια χαρά. Με Nova Launcher το κινητό γίνεται δύο σκάλες καλύτερο. Το θεωρώ απαραίτητο (τουλάχιστον για μένα, στο ZUK είχα το stock launcher).

Επίσης ήχος από τα ακουστικά (προσωπικά πολύ σημαντικό για χρήση ως mp3 player, ήμεθα και audiophile :p) πολύ καλός, όχι όμως όπως του ZUK που με το AudioFX της Cyanogen η ακρόαση μουσικής γίνεται μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Αγόρασα όμως το Poweramp το οποίο είναι ίσως ο καλύτερος audio player αυτή τη στιγμή! Πραγματικά το ηχητικό αποτέλεσμα είναι ίδιο, αν όχι καλύτερο του ZUK.

Για την κάμερα δε μπορώ να πω, αλλά τα δείγματα που έχω δει σε διάφορα reviews είναι πολύ καλά. Τράβηξα και μερικές φωτογραφίες που μου φάνηκαν πάρα πολύ καλές. Νομίζω πως στον τομέα αυτό υπερέχει του ZUK (από το οποίο ήμουν αρκετά ικανοποιημένος).

H P1A42 περάστηκε πανεύκολα και πανγρήγορα, τόσο που με μπέρδεψε (όπως φάνηκε από τα προηγούμενα μηνύματά μου). Σχετικά με την κινεζοεφαρμογή που πάει να εγκατασταθεί μετά το πέρασμα των drivers από το Lenovo suite (την ανέφερε κάποιος φίλος πριν), απλώς κλείσιμο του σχετικού παραθύρου και η εγκατάσταση δεν προχωρά. Επίσης εδώ βρήκα link που περιλαμβάνει την S288:

https://yadi.sk/d/hY3kNWJGrnpCU?ncrnd=5389

Ίσως να μπορούσα να την περάσω κατευθείαν ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Προτίμησα όμως να ακολουθήσω επακριβώς τα βήματα που έχουν αναφερθεί εδώ για σιγουριά, αλλά και για να έχω την χαρά των OTA updates :p

Συμπερασματικά, πολύ, μα πάρα πολύ τίμιο κινητό! Θα ήθελα την έκδοση με τα 3GB RAM (πιο future proof) σε μαύρο χρώμα, αλλά ακόμα κι έτσι είναι μια χαρά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα ;)

Πολύ καλή περιγραφή! Με το καλό να το χαρείς. Κι όταν έρθει ο καιρός για αλλαγή δες για το P2! Εγώ δηλαδή αυτό θα κάνω μιας κι έχω καταευχαριστηθει ήδη το P1. Ή lenovo με κέρδισε!

Εντάξει πιασαμε τις 4 ημέρες +5:12 ώρες οθόνη έχει 12℅ ακόμα αλλά θα μπει για φόρτιση μιαααα χαρά.:happy:

Πολύ καλή περιγραφή! Με το καλό να το χαρείς. Κι όταν έρθει ο καιρός για αλλαγή δες για το P2! Εγώ δηλαδή αυτό θα κάνω μιας κι έχω καταευχαριστηθει ήδη το P1. Ή lenovo με κέρδισε!

Μπα δε νομίζω. Γενικά δεν αλλάζω κινητά εύκολα. Με το ZUK ήμουν και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δε θα έπαιρνα το P1 αν δεν υπήρχε πρόβλημα στα ξαφνικά με το εν λόγω ZUK. Κι επειδή μου είχαν σπάσει τα νεύρα να κυκλοφορώ με ένα tablet της Acer, προχώρησα στην αγορά του P1. Πάντως όντως φαίνεται πως η Lenovo φτιάχνει καλά κινητά. Της λείπει όμως η προώθηση στην Ευρώπη. Και πρέπει να κυνηγάμε τα κινεζομάγαζα και τους πωλητές στο ebay :down:

Εντάξει πιασαμε τις 4 ημέρες +5:12 ώρες οθόνη έχει 12℅ ακόμα αλλά θα μπει για φόρτιση μιαααα χαρά.:happy:

Χρησιμοποιείς το διακόπτη στο πλάι για τη διαχείριση της ενέργειας;;

Επίσης δύο ερωτήσεις:

1. Γίνεται να έχουμε 4x4 ή 5x5 grid για το unlock pattern;;

2. Μπορώ να ανοίγω το dialer κάνοντας swipe από τα αριστερά στη lock screen αντί για το voice search;;

Μπα δε νομίζω. Γενικά δεν αλλάζω κινητά εύκολα. Με το ZUK ήμουν και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δε θα έπαιρνα το P1 αν δεν υπήρχε πρόβλημα στα ξαφνικά με το εν λόγω ZUK. Κι επειδή μου είχαν σπάσει τα νεύρα να κυκλοφορώ με ένα tablet της Acer, προχώρησα στην αγορά του P1. Πάντως όντως φαίνεται πως η Lenovo φτιάχνει καλά κινητά. Της λείπει όμως η προώθηση στην Ευρώπη. Και πρέπει να κυνηγάμε τα κινεζομάγαζα και τους πωλητές στο ebay :down:

Επίσης δύο ερωτήσεις:

2. Μπορώ να ανοίγω το dialer κάνοντας swipe από τα αριστερά στη lock screen αντί για το voice search;;

Αμα διαβασεις πιο πισω γραφω οτι δε χρησιμοποιω το διακοπτη ενεργειας

Επίσης δύο ερωτήσεις:

Το 1 δεν το γνωρίζω.. Τι ακριβώς εννοείς?

Το 2 δες στα θέματα της οθόνης κλειδώματος ποιο σε βολευει. Νομίζω τα τέσσερα τελευταία έχουν αριστερά το τηλέφωνο.

Το 1 δεν το γνωρίζω.. Τι ακριβώς εννοείς?

Εννοώ αυτό εδώ που έχει το Cyanogen. Νόμιζα πως ήταν χαρακτηριστικό γενικά των πιο πρόσφατων εκδόσεων Android.

Το 2 δες στα θέματα της οθόνης κλειδώματος ποιο σε βολευει. Νομίζω τα τέσσερα τελευταία έχουν αριστερά το τηλέφωνο.

Ευχαριστώ :)

Καλημέρα ερώτηση; Μπορώ να κάνω τη διαδικασία για ροοτ που αναγράφει ο οδηγός στη σελίδα 28 αλλά με αυτή την έκδοση P1a42_S135_151013_ROW_QPST.

Ευχαριστώ...

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Edited by splus

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

Εννοώ αυτό εδώ που έχει το Cyanogen. Νόμιζα πως ήταν χαρακτηριστικό γενικά των πιο πρόσφατων εκδόσεων Android.

Ευχαριστώ :)

Ναι σαι καλά.

Όχι δεν ειναι χαρακτηριστικο της 6 απ όσο ξέρω. Κοίτα στο play store.

Edited by Athens16

ΟΚ, ευχαριστώ. Δεν ασχολούμαι παραπάνω. Το έχω φέρει στα μέτρα μου και όλα καλά :)

Καλησπέρα σε όλους!

Μόλις παρέλαβα το κινητό από Vickmall.

Είχα ετοιμαστεί για να του περάσω την σωστή Rom σύμφωνα με την σελίδα 19 αλλά παρατήρησα στις ρυθμίσεις ότι λέει μοντέλο Lenovo P1a42 και αριθμό έκδοσης P1a42_S288_160721_ROW.

Μήπως δεν χρειάζεται να του φλασαρω την άλλη Rom?

Παρακαλώ πείτε μου για να μην το σετάρω τσάμπα.

Ευχαριστώ!

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι. Είσαι κομπλέ :)