bill_viper Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Τί να κάνουν?Να βγάλουν αναβάθμιση για το Ρ800?Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Δεν πειραζει...οπως χασανε χρηματα που δεν πουλουσαν msduo ετσι θα τα χασουν και τωρα...... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Λοιπον... Χθες αποφασισα να κανω ενα μικρο search για msduo και φυσικα για το CAR-100 Παιρνω την Στουρναρη και μπαινω στον Γερμανο....ρωταω και μου λενε ή Δευτερα ή Τεταρτη θα ερθουν οι msduo....θα παρω αυριο τηλ να δουμε....για το αυτοκινητακι δεν ηξεραν τιποτα... Μπαινω στο βοντασοπ παρακατω και παω στο ταμειο.... Ηταν μια κοπελα....ωχχ λεω....μολις την ρωτησω θα μου πει τι ειναι αυτο....ρωταω.......και μου λεει εξαντληθηκε και απο δευτερα θα ξαναερθουν κομματια...τιμη....49 € :eek: Στα μουλτιραμα δεν ηξεραν τιποτα....οποτε γυρναω σπιτι..... :mad: Παιρνω τηλ στο Γερμανο στην πλατεια Κυψελης... Μου λενε οτι δεν εχουν....ρωταω αν εχει καποιος αλλος Γερμανος και λενε οτι θα παρουν να ρωτησουν στην Πατησιων και να ξαναπαρω σε 5 λεπτα Ξαναπαιρνω και μου λενε εχουν,να παω να παρω.... Ωραια λεω.... :) παιρνω το λεωφορειο και φτανω....παω....ρωταω....μου λεει,εσυ εισαι που πηρες στο καταστημα της Κυψελης.....? Ναι λεω....παει αυτος και βγαζει msduo 128 σκετο :confused: .....του λεω οτι εγω θελω duo....ααα λεει αυτος αυτοι απο την Κυψελη μου ειπαν για ψηφιακη καμερα,οχι για κινητο.......εε τωρα τι του λες..... :angry: Ανεβαινοντας κανω μια σταση στο βοντα Πατησιων.....ρωταω.....με κοιταει σαν να ειμαι εξωγηινος....καλα..... Παω και στο βοντα Πλατεια Κυψελης.......μου λεει που το ξερεις εσυ?Απο το ιντερνετ του λεω....ααα κι εγω νομιζα οτι ηταν μυστικο.....μου λεει μετα τα Χριστουγεννα σιγουρα.......συννενοηση μπουζουκι με την βοντα ο τυπος....... :p Συμπερασματα: 1)msduo 128 πο δευτερα (μαλλον) 2)Τιμη CAR-100 : 49€ (φτηνο για μενα) :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Se poio katastima? eimai apo thessaloniki kai to thelw san trelos! tha mou peis pou na paw na to parw???? Το είδα στην Vodafone στον Εύοσμο. Είναι στην Μ. Αλεξάνδρου, δεν θυμάμαι αριθμό. Τιμή όπως είπα 68.99... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 Λοιπον... Χθες αποφασισα να κανω ενα μικρο search για msduo και φυσικα για το CAR-100 Xara sto kouragio sou re Fabo114 poli talaiporia travixes a re Elladara :D :D :D Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Ουτε στις δημοσιες υπηρεσιες τοσα δρομολογια!!! Χεχε!!! :happy: :happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Το νέο μου απόκτημα για το Ρ900---->SE Bluetooth Handsfree HBH 200 Φωτογραφίες ΕΔΩ!! Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicos Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Pasxos_C Το νέο μου απόκτημα για το Ρ900---->SE Bluetooth Handsfree HBH 200 Φωτογραφίες ΕΔΩ!! gia pesmas an to ipostirizi pliros??? ego to girisa piso kai pira ta $$$ pali Παράθεση hero of our nation. Noodles Romanoff and his gang won't get far! Trust in me and you'll find that...wait, I've got it here somewhere...ummm..never mind. Viva the revolution! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nicos gia pesmas an to ipostirizi pliros??? ego to girisa piso kai pira ta $$$ pali Yeappp.....υποστηρίζει φωνητική κλήση,εμφάνιση ονόματος καλούντος και αριθμού τώρα για την εμβέλεια δεν ξέρω και για την μπαταρία στο Ρ900 όσο δουλευει το ΒΤ :worry: !!!! Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Toυς πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπανε οτι μπορει μεχρι τις 4 που ειναι ανοιχτα μπορει να κανουν την παραλαβη οποτε ειπανε να ξαναπαρω αυριο να ρωτησω....:) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Pasxos_C Yeappp.....υποστηρίζει φωνητική κλήση,εμφάνιση ονόματος καλούντος και αριθμού τώρα για την εμβέλεια δεν ξέρω και για την μπαταρία στο Ρ900 όσο δουλευει το ΒΤ :worry: !!!! Απο που το πηρες και ποσο σου πηγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον spydoc Απο που το πηρες και ποσο σου πηγε? 139€ Aπό Γερμανό :) Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 απ' ότι βλέπω μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζει μόνο την δυνατότητα call list,θα το ψαξω λίγο ακόμη και βλέπουμε(δεν πειράζει όμως αφού υποστηρίζει τα Voice commands)!! Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Πανέμορφες θήκες για το Ρ900 (αν και ακριβές) ΕΔΩ Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 οι πρώτες μου εντυπώσεις απο την χρήση του ΗΒΗ200 με το Ρ900 είναι άριστες!!!!Χθές απο τις 21:00 το βράδυ έως τις 06:00 στην (δουλειά μου) το πρωϊ είχα ενεργοποιημένο το ΒΤ με αρκετές κλήσεις και παίξιμο έμεινα καταενθουσιασμένος!!!!πολύ καλή λήψη και εμβέλεια όσο λέει ο κατασκευαστής+ Ένα μεγάλο σύν είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις το ακουστικό συνεχώς στο αυτί σου αφου το ίδιο το Hf έχει δικούς του ήχους κλήσεις και το βάζεις μόνο όταν έχεις εισερχόμενη ή θέλεις να πραγματοποιήσεις ο ίδιος κλήση!!!!! Απο πλευράς αυτονομίας εκεί που έλεγα ότι θα μου ξεζουμίσει την μπαταρία του Ρ900 το ΒΤ στις 6 το πρωϊ ευχάριστα διαπίστωσα ότι η κατάσταση της μπαταρίας ήταν στο 72%!!(21:00 --->99% 06:00--->72% με ενεργοποιημένο ΒΤ αρκετές κλήσεις (δωρεάν τρίλεπτα ακόμη με συναδέλφους),2-3 παρτίδες σκάκι και 1 Video Rec 3Min +5 photos που τράβηξα!) Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pasxos_C οι πρώτες μου εντυπώσεις απο την χρήση του ΗΒΗ200 με το Ρ900 είναι άριστες!!!!Χθές απο τις 21:00 το βράδυ έως τις 06:00 στην (δουλειά μου) το πρωϊ είχα ενεργοποιημένο το ΒΤ με αρκετές κλήσεις και παίξιμο έμεινα καταενθουσιασμένος!!!!πολύ καλή λήψη και εμβέλεια όσο λέει ο κατασκευαστής+ Ένα μεγάλο σύν είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις το ακουστικό συνεχώς στο αυτί σου αφου το ίδιο το Hf έχει δικούς του ήχους κλήσεις και το βάζεις μόνο όταν έχεις εισερχόμενη ή θέλεις να πραγματοποιήσεις ο ίδιος κλήση!!!!! Απο πλευράς αυτονομίας εκεί που έλεγα ότι θα μου ξεζουμίσει την μπαταρία του Ρ900 το ΒΤ στις 6 το πρωϊ ευχάριστα διαπίστωσα ότι η κατάσταση της μπαταρίας ήταν στο 72%!!(21:00 --->99% 06:00--->72% με ενεργοποιημένο ΒΤ αρκετές κλήσεις (δωρεάν τρίλεπτα ακόμη με συναδέλφους),2-3 παρτίδες σκάκι και 1 Video Rec 3Min +5 photos που τράβηξα!) Να σαι καλα ρε pasxos.Μαλλον θα το κτυπησω και εγω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Spydoc σου υπενθυμίζω όμως ότι μετάτην τελευταία αναβάθμιση υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες και δυνατότητες του Handsfree πλήν την δυνατότητα "call list" δηλ.δεν μπορείς να δεις μια τυχόν αναπάντητη ή τις τελευταίες κλήσεις που έγιναν απο το κινητό(αδυναμία δηλ. εισαγωγής τις λίστας κλήσεων απο το Ρ900 στην οθόνη του ΗΒΗ)!!! Προσωπικά δεν με πειράζει αφού οι φωνητικές κλήσεις λειτουργούν άψογα!!!!!!Εξάλλου σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση θα υποστηριχτεί και η παραπάνω λειτουργία!!!!! Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 telika re pedia doulevi to autokinito me to p800? giati thelo na to agoraso Παράθεση ~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up: http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Με το Ρ800 δυστυχως οχι.....ελπιζουμε σε μια αναβαθμιση οπως και με το Ρ900... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Bλέπω να κυκλοφορεί στην αγορά το γνήσιο Sony Ericsson CLA-11 Car Charger και έχω την απορία αν η χρήση του παραπάνω φορτιστή έχει επιπτώσεις στην ζωή της μπαταρίας!!!! Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 lete na doulevi kati tetio http://www.nokia.com/nokia/0,4879,5797,00.html me to p800?:confused: Παράθεση ~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up: http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Χθες είδα σε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο των Telestet Centers το CAR-100 προς 78.00 (!) ευρώ και το gameboard για το Z600 με την ένδειξη "Σύντομα Διαθέσιμο" προς 33.00 ευρώ. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Τελικα φιλε Fabo ποτε θα ερθει αυτο το αυριο με την MS duo 128 στον Γερμανο??? Η μηπως εχει ηδη ερθει? Δεν εχω περασει και εγω ο αχρηστος να ρωτησω! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somade Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 agorasa apo germano sti glufada to msduo 128 gia 75 eyro kai einai super!!!!! Παράθεση sotiris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Ποιό BLUETOOTH USB Connector προτείνεται για το Ρ800/Ρ900??????είδα στο φυλλάδιο της Vodafone το αντιστοιχο της Motorola στην τιμή των 69€,είναι καλή τιμή????? Ακούω τις προτάσεις σας!!!!!!!!!!!! Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts