iolakos Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 screen protector βρηκα στο πλαισιο. ειναι ζελατινα για όλα τα pda.την κόβεις στα μετρα σου και την βάζεις.στο πακέτο υπαρχουν 4 του ιδίου μεγέθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Σε τι τιμή αγόρασες τα screen protector φίλε iolakos? Έμεινες ευχαριστημένος? Υπάρχουν στο site του καταστήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 20 ευρω περιπου.λογικα θα υπαρχουν και στο σαιτ.στο καταλογο του πλαισιου υπαρχουν σιγουρα.κανει καλει δουλεια. προστατευει την οθονη απο γρατζουνιες και κυριως απο το χειρισμο με τα δαχτυλα.απλα φαινεται οτι εχεις βαλλει κατι πανω στην οθονη αν δεις το κινητο απο το πλαι.τα χρωματα και οι λειτουργιες τις οθονης δεν επηρεαζονται και η γραφιδα γλιστραει πιο ευκολα.θελει ομως προσοχη στην τοποθετηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 καλησπέρα ειμαι στο ψάξιμο για αγορά carkit για το αυτοκίνητο μου ενσυρματο η bluetooth κατα προτιμηση με οθόνη έχετε να μού προτεινετε καποιο ?? Έχω ενα jeep cherokee και ενα P910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Θελω μια θηκη για το p910.Κατι σε τσαντακι να περνει δηλαδη και καμια καρτα μνημης και να εχει χωρο και για τιποτε αλλο π.χ. κανα μικρο πορτοφολι Βασικα κατι σε τσανατκι θελω και οχι θηκη αλλα να χωραει το p910 Εχει τιποτε υπ'οψιν κανεις ? Παράθεση bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Θελω μια θηκη για το p910.Κατι σε τσαντακι να περνει δηλαδη και καμια καρτα μνημης και να εχει χωρο και για τιποτε αλλο π.χ. κανα μικρο πορτοφολι Βασικα κατι σε τσανατκι θελω και οχι θηκη αλλα να χωραει το p910 Εχει τιποτε υπ'οψιν κανεις ?gia paerase mia volta apo edo olo kai kati tha vreis ;) Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Endiaferomai gia to eksoteriko pliktrologiaki gia p910i,kserei kaneis pou mporo na to vro? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 γειά σας το P910 μου εφαγε μια τουμπα και τα εξωτερικα του πλαστικα τα εχουν παίξει , μηπως κανα παληκαρι ξερει που να βρω καινουρια εκτος SE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 γειά σας το P910 μου εφαγε μια τουμπα και τα εξωτερικα του πλαστικα τα εχουν παίξει , μηπως κανα παληκαρι ξερει που να βρω καινουρια εκτος SE 9volto.(http://www.9volto.gr).Καπου στον πειραια ειναι αν θυμαμαι καλα...Ειναι πιο φτηνο απο οτι στην sony ericsson..:) Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Endiaferomai gia to eksoteriko pliktrologiaki gia p910i,kserei kaneis pou mporo na to vro? Στην Sony Ericsson.Αλλιως αν θες φθηνοτερα,πειραιας,στο 9volto(http://www.9volto.gr). Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts