Jump to content

P800/P900: Accessories

Fokias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανεις που μπορω να βρω καλωδιο για το P900 που να κανει την ιδια δουλεια με την βαση συγχρονισμου για να μπορω να συγχρονιζω το κινητο και στο γραφειο και τι τιμη εχει?
ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

• Απαντήσεις 884
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος smyrosnik (30 Οκτ. 2004 , 03:37)

15 eyro? Milame gia to pliktrologio etsi? Stin vodafone mou zitisan 44! Apo pou to perno me 15?

απο σινωπης,πισω απο τον πυργο αθηνων,αλλα βλεπω οτι εισαι επαρχια οποτε..... :o

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hcivil (30 Οκτ. 2004 , 12:15)

Ξερει κανεις που μπορω να βρω καλωδιο για το P900 που να κανει την ιδια δουλεια με την βαση συγχρονισμου για να μπορω να συγχρονιζω το κινητο και στο γραφειο και τι τιμη εχει?

το πηρα 30Ε αλλα απο αθηνα,για πατρα δεν ξερω φιλε μου ;)

Παίδες έχω δύο ερωτήσεις...

1) Έχω βάλει στο μάτι το καινούριο Desk Speaker Stand CSS-25, ξέρει κανείς αν δουλεύει σωστά με το P900 (ενδιαφέρομαι πολύ για το ενσωματωμένο speakerphone, και φυσικά για φόρτιση και synchronization). Επίσης, καμιά πληροφορία για το πού μπορούμε να το βρούμε (στο ελληνικό site της SE δεν το έχουν ακόμα :()

2) Memory Stick Duo και πάλι... Επειδή έψαξα στο forum και μπερδεύτηκα χειρότερα, μπορεί κανείς να μου πει συγκεκριμμένα :

- α) Ποια η διαφορά μεταξύ "απλού" Duo και "MagicGate" ; Έχουν διαφορά στην ταχύτητα μεταφοράς data (έχω δει πολλά MagicGate να αναγράφουν και "high speed") ; Θα έχω κανέναν περιορισμό με το MagicGate (λόγω copyright protection, κλπ) ;

- β) Τελικά, υπάρχει MS Duo (όχι Pro) παραπάνω από 128ΜΒ ; Κυκλοφορούν διάφορες φήμες, ακόμα και σε αυτό ακριβώς το forum (για παράδειγμα, εδώ) ! Έστω και "memory select", αλλά σε Duo, όχι απλό MS...

...ουφ... αυτά. Σόρρυ που σας πρήζω αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα μια και καλή ! Μην πάρω τίποτα και μετά ανακαλύψω ότι μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο, ή ακόμα χειρότερα, ότι αυτό που πήρα με περιορίζει ή δεν δουλεύει και καθόλου !

Αν διαβάζετε ακόμα μέχρι εδώ... θενκς για κάθε βοήθεια :)

nixx

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nixx ( 3 Νοέ. 2004 , 20:49)

Παίδες έχω δύο ερωτήσεις...

1) Έχω βάλει στο μάτι το καινούριο Desk Speaker Stand CSS-25, ξέρει κανείς αν δουλεύει σωστά με το P900 (ενδιαφέρομαι πολύ για το ενσωματωμένο speakerphone, και φυσικά για φόρτιση και synchronization). Επίσης, καμιά πληροφορία για το πού μπορούμε να το βρούμε (στο ελληνικό site της SE δεν το έχουν ακόμα :()

nixx

http://www.expansys.com/product.asp?code=113610&asource=P910I

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (30 Οκτ. 2004 , 16:52)

το πηρα 30Ε αλλα απο αθηνα,για πατρα δεν ξερω φιλε μου ;)

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου μηπως θα μπορουσες να μου πεις απο που το πηρες στην αθηνα και κυριως τον κωδικο του για να το ψαξω?

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hcivil ( 4 Νοέ. 2004 , 08:03)

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου μηπως θα μπορουσες να μου πεις απο που το πηρες στην αθηνα και κυριως τον κωδικο του για να το ψαξω?

το μαγαζι ειναι το procordia και το τηλ.ειναι 210-7777076 νομιζω οτι ο κωδικος ειναι DCU-11 Παντως δεν υπαρχει και αλλο καλωδιο ;)

• 2 weeks later...

Παιδια!!

Screen protectors για το p900 που θα βρουμε? Δεν εχω πιστωτικη οποτε δεν μπορω να παραγειλω απο ιντερνετ!!!

Κανενε μαγαζι?

__________________kostas ntinos______________

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas ntinos (14 Νοέ. 2004 , 23:11)

Παιδια!!

Screen protectors για το p900 που θα βρουμε? Δεν εχω πιστωτικη οποτε δεν μπορω να παραγειλω απο ιντερνετ!!!

Κανενε μαγαζι?

κανε υπομονη λιγο,σε 10 μερες θα μου φερει ενας φιλος απο γερμανια με 6Ε την μια ;) στειλε μου pm γιατι θα ξεχασω να σου πω ;)

Guest lagoudakis
παιδια μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια αν τα screen protectors ειναι ιδια και για το 800-900-910; :oρωταω επειδη εχω πει σε εναν φιλο να μου στειλει μερικα κομματια ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (18 Νοέ. 2004 , 23:30)

παιδια μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια αν τα screen protectors ειναι ιδια και για το 800-900-910; :oρωταω επειδη εχω πει σε εναν φιλο να μου στειλει μερικα κομματια ;)

Όλα τα ίδια είναι γιατί πολύ απλά παίζει ρόλο το μέγεθος της οθόνης που από το Ρ800 μέχρι το Ρ910 έχει παραμείνει αμέταβλητο. :)

129026.png?1640591734

Φιλοι μου γεια σας.

Θελω να παρω το p900 και θα ηθελα να βαλω gps.

Θελω να μου προτεινετε καποιο καλο του εμποριου και να μου πειτε εαν γινετε εκτος της ευρωπης να εχει και Ελλαδα.

Ενα ακομα που θελω να με συμβουλεψετε ειναι εαν γινετε την οθονη που βλεπω στο p900 απο το gps, αν μπορω με καποιο προγραμμα να την βγαλω μεσω bt ή υπερυρθες ή καλωδιου στην οθονη του αυτοκινητου μου.

Δηλαδη να βγαλω av out απο το p900.

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. και περιμενω νεα σας.

Aκομα εαν γινετε με το p910 συμβουλεψτε με.

Στέφανος Πάτρα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefocus (19 Νοέ. 2004 , 13:38)

Φιλοι μου γεια σας.

Θελω να παρω το p900 και θα ηθελα να βαλω gps.

Θελω να μου προτεινετε καποιο καλο του εμποριου και να μου πειτε εαν γινετε εκτος της ευρωπης να εχει και Ελλαδα.

Ενα ακομα που θελω να με συμβουλεψετε ειναι εαν γινετε την οθονη που βλεπω στο p900 απο το gps, αν μπορω με καποιο προγραμμα να την βγαλω μεσω bt ή υπερυρθες ή καλωδιου στην οθονη του αυτοκινητου μου.

Δηλαδη να βγαλω av out απο το p900.

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. και περιμενω νεα σας.

Aκομα εαν γινετε με το p910 συμβουλεψτε με.

Ρίξε μία ματιά στο θέμα Ρ800/Ρ900 και GPS ,θα σου λυθούν πολλές απορίες.

Αν παρόλο αυτά θέλεις να ρωτήσεις κάτι μη διστάσεις. :)

129026.png?1640591734

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (19 Νοέ. 2004 , 09:51)

Όλα τα ίδια είναι γιατί πολύ απλά παίζει ρόλο το μέγεθος της οθόνης που από το Ρ800 μέχρι το Ρ910 έχει παραμείνει αμέταβλητο. :)

σε ευχαριστω για ακομα μια φορα φιλε bill ;) ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (18 Νοέ. 2004 , 23:30)

εχεις ακομα ενα;

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος artakigeorge (28 Νοέ. 2004 , 09:43)

Παιδιά , κι εγώ αν περισεύει κανενα screen prot.???

υπαρχει,αλλα πως να στο στειλω;εισαι αθηνα; :o

Ouf teleiosa kai ta accessories epitelous.OOOOoola ta diavasa kai lysh mporo na doso mono se ena thema pou diavasa.

H parathrhsh htan h ekshs: Ta akoustika sto handsfree ths SE den exoun to idio megethos kalodiou kai einai asxhmo.

Lysh: Den exoun to idio megethos giati to megalytero to pernas piso apo ton laimo sou gia na to peraseis sto ayti sou kai oxi apo mprosta opote pleon to kalodio erxetai sta isa tou.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535

Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me.....

• 2 weeks later...

Τελικα παιδες ποσο γρηγορα να πηγαινει αυτο το αμαξακι?

Και κατι ακομα...θελω ενα GPS bluetooth για το P910i μου...εχει καποιος?

Ποιο ειναι το καλυτερο κ πιο αξιοπιστο κατα τη γνωμη σας?

Χαρτες της Ελλαδα κ γενικοτερα με πολλες πληροφοριες για καθε περιοχη υπαρχουν?Για το εξωτερικο?

Το κοστος δεν με απασχολει...μιας κ θα το πληρωσουν οι γονεις μου γιατι αυτοι το θελουν!

Παρακαλω τα φωτα σας!!

• Nokia 7250
  • Sony Ericsson P900
  • Τωρα το Sony Ericsson P910i ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος denial (20 Δεκ. 2004 , 00:54)

Re paidia pou mporw na vrw Memory Stick Duo Pro sthn a8hna?

Efxaristw !

Στα καταστήματα 'Γερμανός' θα βρεις σίγουρα.

Σου προτείνω πάντως το 'PhotoAgora' που βρίσκεται ψηλά στη Στουρνάρη (πριν την πλατεία Εξαρχείων) όπου προμηθεύτηκα μία Duo Pro 512mb (SanDisk,η οποία είναι και πιο γρήγορη από τις αντίστοιχες της Sony) στη τιμή των 72 ευρώ. :)

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (20 Δεκ. 2004 , 02:24)

Στα καταστήματα 'Γερμανός' θα βρεις σίγουρα.

Σου προτείνω πάντως το 'PhotoAgora' που βρίσκεται ψηλά στη Στουρνάρη (πριν την πλατεία Εξαρχείων) όπου προμηθεύτηκα μία Duo Pro 512mb (SanDisk,η οποία είναι και πιο γρήγορη από τις αντίστοιχες της Sony) στη τιμή των 72 ευρώ. :)

Wraios re file na eisai kala :)

Ean exeis kapoio thlefwno tous steilto mou me pm gia na mhn paw tsaba kentro.

Efxaristw !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος denial (20 Δεκ. 2004 , 14:34)

Wraios re file na eisai kala :)

Ean exeis kapoio thlefwno tous steilto mou me pm gia na mhn paw tsaba kentro.

Efxaristw !

Κλικ (το τηλέφωνο είναι στο τέλος της σελίδας) :)

129026.png?1640591734

Εκτος απο την κλασσικη θηκη που ειχε το κουτι μεσα τι θηκες κυκλοφορουν σε καταστηματα (δηλαδη οχι για αγορα μεσω ιντερνετ) ξερει κανεις?