theonirvana Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 5, 2015 ο αδερφος μου χρειαζεται κινητο με το παραπανω bugdet.δεν μας πειραζει αν ειναι κινεζικο απλα δεν ξερω τι παιζει με τα CC. δεν εχει τρομερες απαιτησεις: 1) να παιζει Hearthstone(ειναι το κυριοτερο) 2) 5 ιντσες max 3)να ειναι οσο γινεται καλυτερο στο browsing. Σκεφτομαι για το XIAOMI Mi4C.τι λετε? τι λεει απο σαρ? οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 όλα τα xiaomi έχουν πάνω απο μονάδα..αλλιώς θα το είχα πάρει χθες.. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. October 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) α μαλιστα.οποτε κοιταμε αλλου. το samsung A5 αξιζει την υπερβαση στο budget? καποια αλλη προταση? αυτο λεει τιποτα? http://www.skroutz.gr/s/6871261/Huawei-P8-Lite-16GB.html Edited October 5, 2015 by theonirvana Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. October 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 το σκεφτομαι σοβαρα για το Huawei.τι λετε? Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ο αδερφός μου πήρε ένα Lenovo στα 250€ τώρα ή το s60 είναι ή το s90. Εξωτερικά είναι αντιγραφή iPhone 6 αλλά γενικά μου άρεσε σαν κινητο και φαίνεται και αρκετά καλό για τα λεφτά του. Επίσης μου αρέσει που έχει μόνο οθόνες με εφαρμογές όπως το iOs. Αυτό το έχει μόνο το Lenovo ή πλέον και άλλα android;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 το σκεφτομαι σοβαρα για το Huawei.τι λετε? Το συγκεκριμένο είναι πολύ καλη συσκευή αλλά όχι για παιχνίδια καθώς η μικρή του μπαταρία δεν βοηθάει. Συσκευή που νομιζω σε καλύπτει σε όλα είναι το Lenovo P70 το οποίο είναι απο τα πιο γρήγορα στην τιμή του (antutu 40000+) με 2gb RAM, μεγάλη μπαταρία και αρκετό αποθηκευτικό χώρο (16gb). Τα μόνα μειονεκτηματα είναι η κάμερα του που δεν είναι τόσο καλη σε χαμηλό φωτισμό και ίσως το design του, αλλά αυτό είναι υποκειμενικο. Εναλλακτικά με μεγαλύτερη οθόνη (5,5) δες το Huawei honor 4x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. October 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Το Honor X σε αφηνει να μεταφερεις τις εφαρμογες απο τη μνημη του κινητου στην SD? γιατι το Xperia M που εχω εγω και το L που εχει εκεινος δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα. επισης η μπαταρια του p8 lite ειναι μεγαλυτερη απο αυτη του Xperia L ετσι? γιατι τη βγαζει σχετικα καλα τη μερα με το L οποτε φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει και με το huawei(το αναφερω απλα γιατι εχει κολλησει με το huawei Λογω design) Edited October 5, 2015 by theonirvana Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Το Honor X σε αφηνει να μεταφερεις τις εφαρμογες απο τη μνημη του κινητου στην SD? γιατι το Xperia M που εχω εγω και το L που εχει εκεινος δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα. επισης η μπαταρια του p8 lite ειναι μεγαλυτερη απο αυτη του Xperia L ετσι? γιατι τη βγαζει σχετικα καλα τη μερα με το L οποτε φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει και με το huawei(το αναφερω απλα γιατι εχει κολλησει με το huawei Λογω design) Eχω το 4χ Ναι πςρνας τιςι εφαρμογες στην sd. Μονο που χρειαζεται να παρει το ευρωπαικο μοντελο. Che2L11 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. October 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 προτινετε μου και για 5.5 αν υπαρχει και κατι αλλο :) Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Ο αδερφός μου πήρε ένα Lenovo στα 250€ τώρα ή το s60 είναι ή το s90. Εξωτερικά είναι αντιγραφή iPhone 6 αλλά γενικά μου άρεσε σαν κινητο και φαίνεται και αρκετά καλό για τα λεφτά του. Επίσης μου αρέσει που έχει μόνο οθόνες με εφαρμογές όπως το iOs. Αυτό το έχει μόνο το Lenovo ή πλέον και άλλα android;; Αν το πήρε από ελλάδα πήρε το s60/sisley. Με εναν launcher το κάνεις στυλ ios, απλώς χάνεις τα widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Αν το πήρε από ελλάδα πήρε το s60/sisley. Με εναν launcher το κάνεις στυλ ios, απλώς χάνεις τα widget. Δείτε και το MEIZU M1 note Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. October 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 το Meizu ξεφευγει σε μπατζετ. τωρα ειναι αναμεσα στο P8 lite και το honor X. το p8 lite Θα το τρεχει το hearthstone ετσι? Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 όλα τα xiaomi έχουν πάνω απο μονάδα..αλλιώς θα το είχα πάρει χθες.. Μην παραπληροφορείς. :!: Η τελευταία συσκευή της Xiaomi πριν το Mi4c, είναι το Redmi Note 2 με SAR: 0.602 W/Kg head 0.731 W/Kg body Για 5,5 ίντσες, κοίτα το Redmi Note 2 πάντως. Εξαιρετικό σε όλα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. October 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 για το Xiaomi βλεπω οτι στην Ελλαδα εχει 289!!?? ενω στο gearbest εχει 162$. τι παιζει με το gearbest? ειναι εμπιστο? θα εχει ελληνικα το κινητο? μπορω να αγορασω λογω CC? δεν εχω ξαναπαρει απο Κινα και εχω αρκετες αποριες. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Πολύ έμπιστο το Gearbest, αλλά όχι τόσο γρήγορο όσο το VickMall στις αποστολές των συσκευών. Όσο για τα Ελληνικά, απλά λες στο κατάστημα απ' το οποίο θα πάρεις τη συσκευή να σου περάσουν την Multilanguage ROM και είσαι κομπλέ και με γλώσσα. Πολλοί έχουν καταφέρει να κάνουν παραγγελίες χωρίς «κόλπα» κλπ κανονικά μέσω PayPal. Οπότε δεν θα έχεις θέμα λογικά αν όντως το αποφασίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. October 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) μαλιστα.ωραια σας ευχαριστω πολυ ολους.μαλλον καταληγω στο Xiaomi εκτος και αν δεν μπορω να το αγορασω οποτε παω για το P8 lite. α και κατι τελευταιο.με την εγγυηση τι παιζει στο gearbest και στο Vickmall? επισης η συννενοηση γινεται μεσω Mail μετα την παραγγελια ή πριν? τελωνεια κλπ παιζουν? Edited October 6, 2015 by theonirvana Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Εγγύηση δίνουν τα περισσότερα Κινέζικα καταστήματα, αν όχι όλα, 1 χρόνο. Απλά το μόνο κακό είναι ο χρόνος που θα κάνεις να πάρεις πίσω τη συσκευή, μιας και πρέπει να σταλεί στην Κίνα, να το φτιάξουν και να στο στείλουν πίσω. Συνεννόηση; What do u mean? Για την αγορά; :confused: Το στέλνουν σαν δώρο, οπότε δεν έχεις θέμα με το τελωνείο. Είναι απίθανο να το σταματήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. October 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 εννοω για την ROM κλπ :) Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Όταν κάνεις την αγορά της συσκευής, έχει ένα πλαίσιο πριν το checkout που προσθέτεις ό,τι θες να κάνουν στη συσκευή. Τους το γράφεις εκεί και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. October 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 ωραια μια χαρα.σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Τίποτα φίλε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Μην παραπληροφορείς. :!: Η τελευταία συσκευή της Xiaomi πριν το Mi4c, είναι το Redmi Note 2 με SAR: 0.602 W/Kg head 0.731 W/Kg body Για 5,5 ίντσες, κοίτα το Redmi Note 2 πάντως. Εξαιρετικό σε όλα του. Δεν έχω πρόθεση να παραπληροφορήσω κανέναν,μάλλον εσύ θέλεις να το κάνεις αυτό. είδα στο site αυτό(και σε άλλα παρόμοια) http://www.handystrahlung.ch/sar.php?Marke=Xiaomi&Suche=&Sort=Mdl&SAR= τον πινάκα των xiaomi και με απέτρεψε από την αγορά του Mi4. Eάν υπάρχει xiaomi κάτω απο μονάδα πες μας ποιο είναι αυτό? θα με ενδιέφερε κι'εμενα. Edited October 8, 2015 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Μην παραπληροφορείς. :!: Η τελευταία συσκευή της Xiaomi πριν το Mi4c, είναι το Redmi Note 2 με SAR: 0.602 W/Kg head 0.731 W/Kg body Για 5,5 ίντσες, κοίτα το Redmi Note 2 πάντως. Εξαιρετικό σε όλα του. Δεν έχω πρόθεση να παραπληροφορήσω κανέναν,μάλλον εσύ θέλεις να το κάνεις αυτό. είδα στο site αυτό(και σε άλλα παρόμοια) http://www.handystrahlung.ch/sar.php?Marke=Xiaomi&Suche=&Sort=Mdl&SAR= τον πινάκα των xiaomi και με απέτρεψε από την αγορά του Mi4. Eάν υπάρχει xiaomi κάτω απο μονάδα πες μας ποιο είναι αυτό? θα με ενδιέφερε κι'εμενα. Στην έγραψα τη συσκευή απ' το προηγούμενο μήνυμα, αλλά μάλλον απ' τη βιασύνη σου δεν την είδες καν. [via] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) 1) να παιζει Hearthstone(ειναι το κυριοτερο) 2) 5 ιντσες max 3)να ειναι οσο γινεται καλυτερο στο browsing. αυτά γράφει οτι ψάχνει ο φίλος στο αρχικό του ποστ.. άρα μιλάμε για 5ιντσο. Εγώ απλα το είχα ψάξει γιατί ενδιαφέρθηκα για το mi4,και πάντα ξεκινάω το ψάξιμο από το sar. μόλις είδα πάνω απο μονάδα πήγα παρακάτω. Να αναφέρω πάλι οτι δεν θέλω να παραπληροφορήσω κανένα.Εαν υπάρχουν διαφορετικά στοιχειά από το site που ανέβασα,,να τα δούμε.. -το site γράφει ( 0.602 W/Kg in head and 0.731 W/Kg in body, which is a little bit higher than the previous Redmi Note) οταν ξερουμε οτι το redmi note 1 εχει 1.39) κάπου μπερδεύετε το site.. Edited October 8, 2015 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Παρατήρησε ξανά τι έχω βάλει σε Bold στην πρώτη σου απάντηση και θα καταλάβεις τι θέλω να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts