pektis7 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Αν το πάρουμε από το Amazon Ιταλίας, πριν εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα, θα καλύπτεται κανονικά από την εγγύηση της HUAWEI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Φυσικά εφόσον εισάγεται στην Ευρώπη θα έχεις κανονικά εγγύηση αλλά δεν υπάρχει καλύτερη εγγύηση από αυτή του Amazon Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Φυσικά εφόσον εισάγεται στην Ευρώπη θα έχεις κανονικά εγγύηση αλλά δεν υπάρχει καλύτερη εγγύηση από αυτή του Amazon Δεν διαφωνώ για το Amazon. Θέλω όμως αν πάθει κάτι να το πάω στην ελληνική αντιπροσωπεία, παρά να το στέλνω στην Amazon, για πιο γρήγορο service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Όντως τα 560 του Amazon.it είναι πολύ καλή τιμή. Στην Ελλάδα θα κάνει καιρό να πέσει τόσο και μέχρι τότε θα συζητάμε για το καινούριο. Δύο ερωτησούλες ακόμα. Υπάρχει αντάπτορας Type c σε USB? Για να το συνδέσουμε σε Pc σε power bank κλπ. Ειδα σε διάφορα review και ειδικά στην Erica ότι η full ανάλυση στην κάμερα είναι σε 4:3 και για 16:9 πάει στα 8 και κάτι. Σε αυτή την ανάλυση είναι οκ οι φωτογραφίες ή χάνουν πολύ λεπτομέρεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Υπάρχει δεύτερο καλώδιο στη συσκευασία για να συνδέσεις το τηλέφωνο στο pc σου αλλά υπάρχουν και στο εμπόριο πολλές επιλογές,τώρα για φωτογραφίες ή κάμερα του είναι από τις κορυφαίες για ανάλυση και τα συναφή δεν ξέρω και πολλά αλλά το αποτέλεσμα εμένα με ικανοποιεί άλλωστε κάποιος που θα πάρει nexus σίγουρα η κάμερα δεν θα είναι το πρώτο κριτήριο Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Υπάρχει δεύτερο καλώδιο στη συσκευασία για να συνδέσεις το τηλέφωνο στο pc σου αλλά υπάρχουν και στο εμπόριο πολλές επιλογές,τώρα για φωτογραφίες ή κάμερα του είναι από τις κορυφαίες για ανάλυση και τα συναφή δεν ξέρω και πολλά αλλά το αποτέλεσμα εμένα με ικανοποιεί άλλωστε κάποιος που θα πάρει nexus σίγουρα η κάμερα δεν θα είναι το πρώτο κριτήριο Οκ για το καλώδιο. Όσον αφορά την κάμερα έχεις ένα point αλλά απ την άλλη κρίμα δεν είναι να έχεις έναν φακό με τέτοια χαρακτηριστικά και να το χαντακώνεις με λεπτομέρειες? Φοβερές φώτο βγάζει από διάφορες φωτογραφίες που έχω δει αλλά η έλλειψη OIS σε συνδυασμό με την έλλειψη 1080p 60fps και 16:9 σε ικανοποιητική ανάλυση είναι λίγο drawback όπως και να το κάνουμε. Τουλάχιστον με κανένα Mod διορθώνεται? Η με κάποια άλλη Camera App? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ειλικρινά δεν γνωρίζω οσον αφορά τα της κάμερας , κάποιο άλλο παιδί ίσως να γνωρίζει περισσότερα την συγκεκριμένη συσκευή την επέλεξα με αλλά κριτήρια , να φανταστεις παλιότερα στο nexus 6 κάποιες Ρόμ δεν είχαν καν κάμερα και εγώ ξεχνούσα να βάλω :) Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Δε γίνεται να έχει την ίδια ανάλυση και σε 16:9. Θα πρέπει να κόψει από κάπου. Ο αισθητήρας βγάζει περίπου 4000*3000 πίξελ λογικά, άρα για να είχε ίδια ανάλυση θα έπρεπε στη μια πλευρά να έβγαζε περισσότερα πίξελ. Δε χάνεις τίποτα απολύτως όμως, μόνο το μέγεθος. Μπορείς να την κόψεις και μόνος σου από την 4:3, πάλι το ίδιο θα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλώδιο υπάρχει όπως λένε και τα παιδιά απλώς μικρού μήκους. Εγγύηση υπάρχει κανονικά και Ελλάδα ακόμα και τώρα. Έτσι μου έχει απαντήσει η ίδια η Huawei. Από εκεί και πέρα στο θέμα κάμερας. Στο xda όλοι αναφέρουν το εξής "παράδοξο". Η Google Camera βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες το κινητό. Καμία εφαρμογή δεν βελτιώνει κάτι. Κάθε άλλο. Τώρα για τα 60 fps είναι κρίμα αλλά ίσως βρουν λύση να το δώσουν ή το δώσει η google αργότερα. Καθώς ο 810 είναι ικανός να το κάνει. Για το 4:3 εμένα να σου πω δεν με νοιάζει και πολύ. Το έχω αφήσει 12.2MP και 4:3 και οι φωτογραφίες του είναι τρομερές. Μόνο drawback δεν θα έλεγα την κάμερα του. Αλλά.... όπως λένε και τα παιδιά, όποιος αγοράζει νέξους τότε δεν το κάνει για την κάμερα. Οι φωτογραφίες του είναι πεντακάθαρες και άριστες. Τόσο με την κανονίκή όσο και την μπροστινή. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Δε με καταλάβατε. Δεν εννοώ ότι η κάμερα γενικά είναι drawback για την αγορά του. Απλά όταν έχεις τόσο δυνατό φακό είναι αμαρτία δύο τέτοιες ελλείψεις να μειώνουν αρκετά την κάμερα του. Χάθηκε ο κόσμος δλδ να αφήσουν το OIS? Φανταστείτε μόνο τι βραδινές ή lowlight θα έβγαζε. Το ίδιο και στο βίντεο. Εννοείται το αγοραστικό κοινό των Nexus δε δίνει τόση σημασία στην κάμερα απλά λέω ότι η Google είχε το καθαρό 10 στο τσεπάκι της και δεν το έβγαλε έξω. Όπως και να έχει η συσκευή αξίζει μέχρι τελευταία δεκάρα. Μετά από Galaxy Nexus, Nexus 4 και 5 είμαι 100% σίγουρος ότι θα το πάρω. Το 6 με είχε ξενερώσει η αλήθεια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Πάντως στο lowlight ή κάμερα του 6p βάζει κάτω πολλές ναυαρχιδες Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Συμφωνώ απόλυτα με τον Στέφανο, βγάζει απίστευτες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και εγώ είμαι από τα άτομα που κοιτάζουν το θέμα κάμερας σε ένα κινητό για αυτό είναι και το 1ο μου Nexus. Και αν είναι άψογο με τέτοιο φωτισμό δεν νομίζω ότι θα υστερεί σε φως αλλά θα είναι ακόμα καλύτερο. Τώρα στο θέμα 4:3...16:9 έχει να κάνει μόνο με το πως βλέπεις μέσα από το κινητό, στο 4:3 σου κόβει δεν έχεις όλη την οθόνη viewer αλλά αυτό γίνεται σε όλα τα κινητά, η υψηλότερη ανάλυση τους είναι νομίζω πάντα 4:3 για να την αλλάξεις πρέπει να κατέβεις σε ανάλυση. Το ότι δεν έχει ois με έχει αφήσει παγερά αδιάφορη γιατί η κάμερα του είναι απλά άπαιχτη!!!!!:D Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Εντάξει γίνεστε υπερβολικοί νομίζω. Φοβερή η κάμερα του και όντως σε low light πατάει το 90% των ναυαρχίδων αλλά τα αρνητικά να τα λέμε. Σε 4Κ το τρέμουλο πάει σύννεφο και σε 1080 τα 30fps είναι 2013 όχι 2015. Κρίμα, πολύ κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Αφού βρε φίλε την έχεις δοκιμάσει την κάμερα του και έχεις σχηματίσει άποψη ότι αυτή ή συσκευή δεν κάνει για τις ανάγκες σου γιατί μας ρωτάς για την κάμερα; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Αφού βρε φίλε την έχεις δοκιμάσει την κάμερα του και έχεις σχηματίσει άποψη ότι αυτή ή συσκευή δεν κάνει για τις ανάγκες σου γιατί μας ρωτάς για την κάμερα; Δεν με κατάλαβες κυρίως λόγω του ότι δεν είμαστε Face to face και γιατί από το πληκτρολόγιο χάνεται η αμεσότητα. Δεν πάω να το παίξω έξυπνος χωρίς να έχω ακουμπήσει την συσκευή. Απλά είναι κάποια πράγματα τα οποία είναι δεδομένα όπως και να το κάνουμε. Το να πάμε να καλύψουμε μια αδυναμία εκθειαζοντας αλλά πράγματα δεν αναιρεί την αδυναμία. Και ξαναλέω δεν είπα ότι η κάμερα του 6p δεν είναι καλή. Φοβερή είναι! Απλά θα μπορούσε να είναι τέλεια και σημείο αναφοράς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Το είπα απλά επειδή ήσουν συγκεκριμένος ,μιλησες για τρέμουλο στο 4κ και υπέθεσα ότι την δούλεψες την κάμερα εν πάση περιπτώσει δεν γνωρίζω αν οι προδιαγραφές της κάμερας είναι του 13 ή 23 κάποιος που αγοράζει μια συσκευή υποθέτω ξέρει τι αγοράζει και γιατί το αγοράζει και όταν κάποιος έχει στην λίστα του Nexus δεν το κάνει για την κάμερα,σίγουρα υπάρχουν άλλες συσκευές που θα τον ικανοποιήσουν σε αυτό τον τομέα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demarko007 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Το είπα απλά επειδή ήσουν συγκεκριμένος ,μιλησες για τρέμουλο στο 4κ και υπέθεσα ότι την δούλεψες την κάμερα εν πάση περιπτώσει δεν γνωρίζω αν οι προδιαγραφές της κάμερας είναι του 13 ή 23 κάποιος που αγοράζει μια συσκευή υποθέτω ξέρει τι αγοράζει και γιατί το αγοράζει και όταν κάποιος έχει στην λίστα του Nexus δεν το κάνει για την κάμερα,σίγουρα υπάρχουν άλλες συσκευές που θα τον ικανοποιήσουν σε αυτό τον τομέα Μα γιατί αυτό το κόλλημα πως αυτός που αγοράζει nexus δεν το κάνει και για την κάμερα?? Εγώ γούσταρω στοκ Android με χίλια αλλά τα προηγούμενα nexus υστερούσαν σε κάμερα. . Ε φέτος επιτελους που βάλανε και γαματη καμερα ειναι ολοκληρωμενο το πακέτο. Μπορεί για σένα η κάμερα να μην είναι σημαντικος παράγοντας για άλλους όμως ειναι. Ε για αυτούς που είναι σημαντικη η καμερα και λατρευουν στοκ Android το 6p είναι το ιδανικό τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Σύμφωνοι με αυτό που λες αλλά nexus=dev phone κυρίως. Ασχέτως που πλέον έχουν πάει την τιμή του στο θεό. Ενώ παλαιότερα ήταν πιο budget λύση. Γενικότερα παρόλο που έχει πάρει μερίδιο από την πίτα της αγοράς, αντικειμενικά οι αγοραστές των nexus δεν έχουν βασικό κριτήριο την κάμερα. Τώρα για την κάμερα που λέμε τόση ώρα. Και χωρίς ΟΙS πάντως η κάμερα έχει τρομακτικά ανέλπιστα εξαιρετικά αποτελέσματα. Το ότι λείπει? Ε καλά. Μην το πιάσουμε αυτό το κομμάτι. Γιατί μπορώ να βρώ πολλά. Ποιος δεν θα ήθελε 3800+ μπαταρία παρόλο που ήδη έχει καλή αυτονομία? Ποιος δεν θα ήθελε χωρίς να χάσεις τα μπροστινά ηχεία, μικρότερα Bezels άνω κάτω? Και μπορώ να συνεχίσω την λίστα. Όχι μεγάλη αλλά μπορώ. Κανένα κινητό δεν τα έχει όλα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Μα γιατί αυτό το κόλλημα πως αυτός που αγοράζει nexus δεν το κάνει και για την κάμερα?? Εγώ γούσταρω στοκ Android με χίλια αλλά τα προηγούμενα nexus υστερούσαν σε κάμερα. . Ε φέτος επιτελους που βάλανε και γαματη καμερα ειναι ολοκληρωμενο το πακέτο. Μπορεί για σένα η κάμερα να μην είναι σημαντικος παράγοντας για άλλους όμως ειναι. Ε για αυτούς που είναι σημαντικη η καμερα και λατρευουν στοκ Android το 6p είναι το ιδανικό τηλέφωνο. Όταν δίνεις 600+ € φυσικά και έχεις την απαίτηση ή συσκευή να είναι ολοκληρωμένη ,φέτος το νεξους είναι μια εξαιρετική συσκευή που θα προσελκύσει και περιστασιακούς χρήστες,εγώ μιλησα για αυτούς που είχαν και το 6 και το 5 και το 4 που τα αγόρασαν για ένα σκοπό και δεν περίμεναν να δουν reviews πχ για την κάμερα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Δεν υπάρχει παιδιά το τέλειο κινητό. Ο κάθε χρήστης αξιολογεί την συσκευή για τα χαρακτηριστικά της και κρίνει αυτός αν είναι καλύτερη με βάση της ανάγκες του και την ικανοποίηση του. Αν θέλει κάποιος την καλύτερη κάμερα ας πάει στο s6 edge plus ή σε κάνα z5. Αλλά δεν θα έχει τα αλλά καλά που έχει ένα nexus. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο. Ας πούμε εγώ που έχω πρώτη προτεραιότητα το rooting + custom roms κλπ, δεν θα μπορούσα να πάω σε Sammy με Knox ακόμα και αν έβγαζε αύριο το καλύτερο κινητό ever σε όλα του. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Τελικά παιδιά το παρήγγειλα και το περιμένω την τρίτη. Είχα όλη τη σειρά nexus από το 4 και μετά και ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος! Έλεγα να περιμένω για τα νέα κινητά με snap 820, αλλά επειδή ίσως έπαιρνα το επερχόμενο htc m10 μιας και Samsung δε νομίζω να ξαναπάρω, πήρα το 6p και βλέπω και κάνω.. Edited January 10, 2016 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλοριζικο φιλέ μου επειδή είχα και εγώ όλη την γκάμα των nexus (ακόμα και το nexus one) σου λέω ότι είναι το καλύτερο nexus που έχει φτιαχτεί ως τώρα , όλα τα reviews που έχω δει ως ώρας μιλάνε για ασήμαντη διάφορα τουλάχιστον ως προς τις επιδόσεις του 820 με τον 810 , νομίζω ότι έκανες σωστή επιλογή Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ειδα ρε παιδια απο amazon ιταλιας οτι το εχει ενας πωλητης στα 550 ευρω περιπου.Τρελη διαφορα με οτι αλλα σαιτ και να δεις. Ειναι εγκυρο αυτο πηρε κανεις?με τοσο που κανει ουτε μεταχειρισμενο δν αξιζει να δω. επισης πρεπει να ανοιξει αλλο θεμα για διαθεσιμοτητα του κινητου Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Γιατί να μην είναι έγκυρο. Άμαζον είναι! Παίρνεις κανονικά, έχουν πάρει και άλλοι από εδώ αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts