Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως οποίος λέει ότι το glass δεν έχει την αίσθηση και το touch της γυμνής οθόνης έχει να βάλει χρόνια, αυτή τη στιγμή φοραω της orzly που είναι φοβερό tempered με εξαιρετική αίσθηση και φυσικά απόκριση σαν να μην φοράς protector μέσα στις επόμενες μέρες περιμένω και το inteliglass από Αμερική ,όσο για τον αν χρειάζεται μπορώ να σας δείξω πως έγινε ένα glass που είχα στο note 4 ύστερα από πτώση και κράτησε την οθόνη ανέπαφη ,το κρατησα και δεν το πεταξα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης που μου έσωσε το τηλέφωνο:D

Αυτό λέω και εγώ... Κοίτα χάνεις λίγο αλλά είναι σε ελάχιστο βαθμό. Ένα ποιοτικό tempered δεν χάνει καθόλου. Απλά όσα έχω δοκιμάσει έχουν ένα θέμα. Όλα. Καθιστούν τα γάντια που έχω για touch screen μη λειτουργικά. Εκεί είνα πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει με τα καινούρια που πήρα και τα θεωρούν κορυφή στο είδος τους.

Google Pixel 6 Pro

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ότι μια συσκευή έχει gorilla glass 4,5,6 φτου και καηκα δεν σε προστατεύει από τα πάντα. Μια φορά να σου πεσει θα κάνει γρατσουνιές και θα σπάσει οπότε δίνεις κάτι λίγα για να μην πληρώσει πολλά.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

OK, πάω πάσσο. Έχω όντως να βάλω χρόνια screen protector, δεν ξέρω σε τι σημείο είναι τώρα.

Καταλαβαίνω από τα όσα λέγονται ότι είναι και θέμα χρήσης.

Προσωπικά έχει να μου πέσει συσκευή κάτω χρόνια. Αν πέσει θα είναι από κάνα μπαλκόνι οπότε και πανοπλία να φοράει δεν το σώζει.

Είμαι περίεργος όμως να δοκιμάσω ένα screen protector και αν είναι τόσο καλό και ανεπαίσθητο εννοείτε ότι αξίζει να το έχεις ως εξτρα ασφάλεια.

Αποστόλης

Μερικα facts:

- Με σοβαρο tempered glass δε χανεις καθολου από την αισθηση

- Μια χαρα μικρογρατζουνιες κανει η οθονη σε βαθος χρονου κι ας εχει γοριλλα 1,2,3,4. Δοκιμασμενο, τσεκαρισμενο, προσεγμενο με φροντιδα και προδερμ μικρες γρατζουνιες θα κανει, όπως και δηποτε....;) Δεν το συζηταω για πτωση που με εχει σωσει αρκετες φορες

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/25/6d3ecfca967c21d56d27aff4b55ac04f.jpg

Ήρθε και το προστατευτικό... έμεινε το κινητο lol

Εγώ έβαλα αυτό αλλά έχω παραγγείλει ήδη το intelli. Αλλά να σας πω την αλήθεια δεν θα το βγάλω.. Είμαι πολύ ευχαριστημένος προς το παρών. Και έκατσε μια χαρά με την πρώτη εφαρμογή

Δεν αντεξα και γω πήρα το intelli που έχει 2 μέσα, μετά από τόσα θετικά review που διάβασα μέσα έξω.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

128GB για να καθαριζουμε, τι 64...?

http://www.amazon.fr/Huawei-Nexus-6P-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9/dp/B0171WW5TS/ref=sr_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1451401866&sr=1-8&keywords=nexus+6p

Χαχα, ποιος θαρραλέος θα προχωρησει?

Καλά είναι και τα 64 Βαγγέλη

Ισχύει ναι, αν βέβαια ήθελα να κρατήσω ένα χρόνο ένα κινητο θα πηγαινα στα 128 προσωπικά :lol:

Αν κρατήσεις εσύ ειδικά χρόνο κινητό Βαγγέλη δεν θα μείνει φούρνος όρθιος:D
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Αν κρατήσεις εσύ ειδικά χρόνο κινητό Βαγγέλη δεν θα μείνει φούρνος όρθιος:D

Και μηνα να εβαζες, παλι μεσα θα ησουν....:lol:

Ακουω, τωρα, στα 575 τελικη αξιζει τον κοπο για μια δοκιμη? Θα με συγκινησει? Ακουω τους παλιους... Τι θα με χαλασει συγκριτικα με ένα νοτε 5?

Και μηνα να εβαζες, παλι μεσα θα ησουν....:lol:

Ακουω, τωρα, στα 575 τελικη αξιζει τον κοπο για μια δοκιμη? Θα με συγκινησει? Ακουω τους παλιους... Τι θα με χαλασει συγκριτικα με ένα νοτε 5?

Ωχ κατάλαβα πάει και το pro 5 χαχα, δεν ξέρω Βαγγέλη πιστεύω αν δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με φλασαρισματα θα το βαρεθεις γρήγορα

Ωχ κατάλαβα πάει και το pro 5 χαχα, δεν ξέρω Βαγγέλη πιστεύω αν δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με φλασαρισματα θα το βαρεθεις γρήγορα

Χμμμ , κοιταξε, το smoothness του meizu pro 5 μου "εδειξε το δρομο" και θα ηθελα μια στοκ εμπειρια , για δοκιμη. Το νεξους 6 τρεις φορες αγοραστηκε, και τις 3 πουληθηκε με συνοπτικες διαδικασιες. Εδώ όμως εχουμε σοβαρο form factor, ακομα πιο σοβαρη οθονη και καμερα και τρομερη ποιοτητα κατασκευης. Τι λες?

Εγώ λέω να το χτυπήσεις ,πάρε το 64αρι και μόλις το βαρεθεις (σε μια βδομάδα το πολύ) το αγοράζω εγώ ,τι λες;

Πάντως εδώ Νυρεμβέργη που ρώτησα σε μια vodafone, δεν το είχε και επειδή" έσπρωχνε" Samsung μου απαντάει "τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το κινητό και το ψάχνεις?". Μόνο τα media markt το έχουν φέρει εδώ ακόμα.

Εγώ λέω να το χτυπήσεις ,πάρε το 64αρι και μόλις το βαρεθεις (σε μια βδομάδα το πολύ) το αγοράζω εγώ ,τι λες;

Μπα, ακριβως επειδή δε βλεπω να το κραταω θα παω στη φθηνοτερη δυνατη λυση, που περιοριζει πολύ τη χασουρα σε ενδεχομενη μεταπωληση. Εχω το νου μου για κανα flash offer (amazon.de,fr) και θα το χτυπησω...;)

Εγώ πάντως να προτείνω να μην μπούμε σε αυτό το τρυπάκι με τα SOT. Ή τουλάχιστον όταν το κάνουμε να δίνουμε αναλυτικά στοιχεία. SOT σε πόσες ώρες μπαταρίας, με τι ανοιχτό και τι κλειστό, φωτεινότητες, σε πόση wifi σε πόση 3g/lte κλπ. Κύρια χρήση σε ποιες εφαρμογές κλπ. Μόνο έτσι μπορεί κάποιος να καταλάβει το SOT που βλέπει τι αντιπροσωπεύει.

Google Pixel 6 Pro

Ακριβώς αυτό ήθελα να υποδειξω και εγώ τι νόημα έχει ένα sot χωρίς λεπτομέρειες

1b0d8e7ecc66a7eb0c5c475ebc69acd1.jpg

Σχεδόν 7 ώρες SOT... :cool:

Πάμε σε λεπτομέρειες τότε

Το έβγαλα απο τη φόρτιση στο 95% η ώρα 20:00 και το screenshot η ώρα 15:04 της επόμενης μέρας με την μπαταρια στο 11%

Περίπου 6 ώρες ενδιάμεσα σε standby λογω ύπνου

Σχεδον όλες οι ώρες σε WiFi εχτός οι 6 ώρες του ύπνου που ήταν σε airplane mode και κανενα 40 λεπτο σε 3G/LTE

Από εφαρμογές κυρίως, Meta trader 4, Gmail, Facebook, Facebook messenger, Facebook pages manager, whats app, Instagram, web browsing με chrome, YouTube περιπου 20 λεπτά , κάμερα σχεδόν καθόλου

Φωτεινότητα οθόνης 35% , κανένα 20 λεπτο που ήμουν εκτός γραφέιου στο 60%

Bluetooth κλειστό

Adaptive brightness κλειστό

Ambient display κλειστό

NFC κλειστό

Location κλειστό

Πολύ καλοί οι χρόνοι... Συγχρονισμός ανοιχτός να φανταστώ. Πάντως μία αναφορά που γίνεται στο xda είναι κατά πόσο οι χρόνοι βελτιώνονται με τους kernel. Ο flar2(ElementalX) έχει την άποψη, που πιστεύω είναι και σωστή, ότι δεν μπορείς να δεις σε αυτό το κινητό βελτίωση από τον κερνελ. Ούτε καν το δικό του και για αυτό από ότι κατάλαβα τον κρατάει σχετικά απλό. Όπως ανέφερε το να κερδίσεις 20 λεπτά επιπλέον χρόνου δεν αξίζει σε αντιπαράθεση πάντα με την πιθανή χασούρα σε σταθερότητα ή απόδοση. Και η αλήθεια είναι αυτή πιστεύω. Όπως είπε και ο flar το κινητό δύσκολα θα σε αφήσει μέσα στην μέρα, ακόμα και να είσαι εκτός και είσαι σε δεδομένα και LTE.

Google Pixel 6 Pro

Πολύ καλοί οι χρόνοι... Συγχρονισμός ανοιχτός να φανταστώ. Πάντως μία αναφορά που γίνεται στο xda είναι κατά πόσο οι χρόνοι βελτιώνονται με τους kernel. Ο flar2(ElementalX) έχει την άποψη, που πιστεύω είναι και σωστή, ότι δεν μπορείς να δεις σε αυτό το κινητό βελτίωση από τον κερνελ. Ούτε καν το δικό του και για αυτό από ότι κατάλαβα τον κρατάει σχετικά απλό. Όπως ανέφερε το να κερδίσεις 20 λεπτά επιπλέον χρόνου δεν αξίζει σε αντιπαράθεση πάντα με την πιθανή χασούρα σε σταθερότητα ή απόδοση. Και η αλήθεια είναι αυτή πιστεύω. Όπως είπε και ο flar το κινητό δύσκολα θα σε αφήσει μέσα στην μέρα, ακόμα και να είσαι εκτός και είσαι σε δεδομένα και LTE.

Ναι και συγχρονισμός ανοικτός.