jipakos Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Αν κάνεις εγγραφή στο πρόγραμμα beta θα σου βγάλει την ενημέρωση για Android 8.0 Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Αν κάνεις εγγραφή στο πρόγραμμα beta θα σου βγάλει την ενημέρωση για Android 8.0Αν το λες για μένα ήμουν ήδη στην beta και μου έβγαλε ενημέρωση 36.5 mb με το secure patch Αυγούστου και πλέον είναι σε official. Απλά μου φαίνεται παράξενο τόση μικρή ενημερωση Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Και πέρσι στην 7.0 τόση ήταν η διαφορά της τελευταίας dev με την official. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό ακόμα και το ίδιο Easter egg έχει.. Μάλιστα στο Reddit λένε ότι παίζει να μην είναι η τελική stable έκδοση γιατί έχει ονομασία OPR6.170623.013. Επίσης η Google σταμάτησε πλέον το roll out για τα Pixel.. Πολύ περίεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Στην συσκευη μας εχει δει κανεις το pip???δεν παιζει ουτε τωρα με την official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Στην συσκευη μας εχει δει κανεις το pip???δεν παιζει ουτε τωρα με την official Κοίταξες το System UI Tuner??? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Ούτε το PiP δουλεύει (δεν είναι καν στο System UI Tuner) αλλά ούτε η καινούρια υπηρεσία του Auto fill του Android 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Και εγώ δεν έχω βρει κάτι... Και έχω την αίσθηση ότι είναι αρκετά πιο αργό το κινητό, σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που παίζω και στον chrome. Ίσως θέλει clean install. Δεν ξέρω. Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Και εγώ δεν έχω βρει κάτι... Και έχω την αίσθηση ότι είναι αρκετά πιο αργό το κινητό, σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που παίζω και στον chrome. Ίσως θέλει clean install. Δεν ξέρω.Την καθαρή εγκατάσταση εγώ προσωπικά την θεωρώ πολύ σημαντική μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=456221 Και ένα καλό νέο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Redmi Note 4XBest buy. Η μπαταρία, σε μέγεθος και διαχείριση, όπως θα έπρεπε να είναι σε όλα τα κινητά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Για το PiP: Μπείτε στον Chrome και μπείτε σε μια σελίδα να δείτε κάποιο βίντεο πχ Vimeo.com Μετα πατήστε τις 3 τέλειες πάνω δεξιά στο Chrome και μετά Αιτηση Ιστότοπου για Υπολογιστή Μετά αφού ανοίξει η σελίδα όπως σε υπολογιστή, πατήστε να δείτε το βίντεο σε FULL SCREEN. Όταν αρχίσει το βίντεο πατήστε το κεντρικό home button και θα ενεργοποιηθεί το PiP.. Μόνο έτσι γίνεται, και αν έχουμε YouTube RED.. Πέπει να είναι ενεργοποιημένο και το PiP στις ρυθμίσεις (κάντε αναζήτηση στις ρυθμίσεις "Picture in Picture" και θα το βρείτε..) Ξενέρα γενικότερα.. Νιώθω ότι βγάλανε το λογισμικό απλά για να το βγάλουν, να φτάσει στο 8.0 το Nexus και ξεμπερδεψουν με εμάς.. Επίσης κατάφερε κάνεις να ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ που λέει συνέχεια ότι κάτι τρέχει στο background; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Best buy. Η μπαταρία, σε μέγεθος και διαχείριση, όπως θα έπρεπε να είναι σε όλα τα κινητά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αν και βγαίνω εκτός θέματος πραγματικά η μπαταρία του είναι σε άλλο επίπεδο. Σταθερά και πολύ εύκολα φτάνεις 50-55 ώρες χρήσης με 5,5-6 ώρες οθόνης και είσαι στο 40%!!! :lol::lol: Αλλά μου λείπει η κάμερα του nexus. Όση διαφορά έχουν στην μπαταρία άλλη τόση αντίστροφα έχουν στην κάμερα. Σε απόδοση δεν έχω εντοπίσει καμία!!! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Για το PiP: Μπείτε στον Chrome και μπείτε σε μια σελίδα να δείτε κάποιο βίντεο πχ Vimeo.com Μετα πατήστε τις 3 τέλειες πάνω δεξιά στο Chrome και μετά Αιτηση Ιστότοπου για Υπολογιστή Μετά αφού ανοίξει η σελίδα όπως σε υπολογιστή, πατήστε να δείτε το βίντεο σε FULL SCREEN. Όταν αρχίσει το βίντεο πατήστε το κεντρικό home button και θα ενεργοποιηθεί το PiP.. Μόνο έτσι γίνεται, και αν έχουμε YouTube RED.. Πέπει να είναι ενεργοποιημένο και το PiP στις ρυθμίσεις (κάντε αναζήτηση στις ρυθμίσεις "Picture in Picture" και θα το βρείτε..) Ξενέρα γενικότερα.. Νιώθω ότι βγάλανε το λογισμικό απλά για να το βγάλουν, να φτάσει στο 8.0 το Nexus και ξεμπερδεψουν με εμάς.. Επίσης κατάφερε κάνεις να ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ που λέει συνέχεια ότι κάτι τρέχει στο background; Οχι δεν μπορεις.μονο κανεις να μην εμφανιση για 2 ωρες μεγιστο και μετα ξαναεμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Το Update που πήραμε χθες δεν είναι η τελική έκδοση https://plus.google.com/u/0/+DavidAlfredoGuisado/posts/7E5XpjRuYda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Το Update που πήραμε χθες δεν είναι η τελική έκδοση https://plus.google.com/u/0/+DavidAlfredoGuisado/posts/7E5XpjRuYdaΗ διαφορά θα είναι ελάχιστη αν δώσουν άλλο. Θεώρησε ότι είναι τελική. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Εγώ πήγα από 7.1.2 σε 8.0.0 με καθαρή εγκατάσταση! Μπράβο όλα πάνε ρολοι Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Εγώ πάντως τώρα την έβαλα και δεν πιστεύω ότι είναι η επίσημη. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχουν αφήσει ακόμα debugging/info μηνύματα όπως ότι αν τρέχει εφαρμογή στο background στο έχει σαν ειδοποίηση του android system η οποία δεν αφαιρείται. Εαν το έχουν κρατήσει είναι απαράδεκτο Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbasios3 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Πώς γίνεται η καθαρή εγκατάσταση; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Εγώ πάντως τώρα την έβαλα και δεν πιστεύω ότι είναι η επίσημη. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχουν αφήσει ακόμα debugging/info μηνύματα όπως ότι αν τρέχει εφαρμογή στο background στο έχει σαν ειδοποίηση του android system η οποία δεν αφαιρείται. Εαν το έχουν κρατήσει είναι απαράδεκτο Την τρέχω απο εχθές το βράδυ ,απ την beta 3 αυτό το είχα ,αλα απο εχθές που πέρασα την κανονική δεν ξανα εβγαλε το info για εφαρμογή που τρέχει στο background (playstore) ,μια χαρά και δουλευει απίστευτα σταθερά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Δεν ισχύει αυτό.. Έχει γ@μηθει να βγάζει αυτό το μήνυμα, "Η εφαρμογή τάδε εκτελείται στο παρασκηνιο" και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί γιατί είναι ειδοποίηση από το σύστημα, παρά μόνο μπορει να γίνει mute για 2 ώρες.. Το μόνο καλό είναι ότι μπορείς πλεον να κάνεις disable τις άλλες σπαστικός ειδοποιήσεις τύπου "το messenger επικαλύπτει άλλες εφαρμογές" ,κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Την τρέχω απο εχθές το βράδυ ,απ την beta 3 αυτό το είχα ,αλα απο εχθές που πέρασα την κανονική δεν ξανα εβγαλε το info για εφαρμογή που τρέχει στο background (playstore) ,μια χαρά και δουλευει απίστευτα σταθερά . Δεν ισχύει αυτό.. Έχει γ@μηθει να βγάζει αυτό το μήνυμα, "Η εφαρμογή τάδε εκτελείται στο παρασκηνιο" και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί γιατί είναι ειδοποίηση από το σύστημα, παρά μόνο μπορει να γίνει mute για 2 ώρες.. Το μόνο καλό είναι ότι μπορείς πλεον να κάνεις disable τις άλλες σπαστικός ειδοποιήσεις τύπου "το messenger επικαλύπτει άλλες εφαρμογές" ,κλπ Ακριβώς!!! Π.χ εγώ έχω LMT οπότε το δείχνει αμέσως. Όταν έκανε και update κάποιες εφαρμογές έδειχνε και το store. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουν κάνει τέτοια γκάφα σε επίσημο release. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Πώς την βλέπετε την μπαταρία μου; Πάω για αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Πώς την βλέπετε την μπαταρία μου; Πάω για αλλαγή; Δεν ξέρω πόσο θα έπρεπε να πέσει αλλά δεν νομίζω ότι είσαι για αλλαγή αν ισχύουν τα νούμερα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Σε εμένα πάντως που έχω στοκ τον 7.1.2 Δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση σε android 8!! Edited August 23, 2017 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts