Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα στην παρεα. Επειδη σκεφτομαι να αλλαξω απο s7 edge σε nexus 6p φωτογραφικα αξιζει το κινητο; θεωρώ πωε απο αποδοση μπορει να ειαι λιγο πιο γρηγορο λογω stock rom παροτι εχει 3gb ram.

Ναι αξίζει δεν θα σε απογοήτευση ειδικά σε βραδινές λήψεις υπερτερεί έχοντας κάνει σύγκριση με s7 edge και note 5 παράλληλα,δεν λέω οτι είναι καλύτερη γενικά αλλά οι διαφορές είναι μικρές αν μπορείς να το δοκιμάσεις πρώτου να το πάρεις ακόμη καλύτερα να το δεις και στην πράξη,όσο για ποιο γρήγορο σε δοκιμή που έχω κάνει στο άνοιγμα εφαρμογών είναι πάνω κάτω το ίδιο απλά το 6p δεν έχει το κλασσικό lag που έχουν τα samsung

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ συμφωνώ στο άνοιγμα των εφαρμογών ειδικά είναι το ίδιο ή και πιο αργό απλά δεν έχει τα χαζοκολληματα του s και η γενική λειτουργία του τηλεφώνου είναι πιο ομαλή και smooth. Εγώ δεν θα έκανα την αλλαγή πάντως γιατί θεωρώ ότι οι διαφορές είναι μικρές είτε υπέρ είτε κατά.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Και εγώ συμφωνώ στο άνοιγμα των εφαρμογών ειδικά είναι το ίδιο ή και πιο αργό απλά δεν έχει τα χαζοκολληματα του s και η γενική λειτουργία του τηλεφώνου είναι πιο ομαλή και smooth. Εγώ δεν θα έκανα την αλλαγή πάντως γιατί θεωρώ ότι οι διαφορές είναι μικρές είτε υπέρ είτε κατά.

Κοιτα αυτα τα μικροκολληματα σε dialer και gallery ενοχλουν. Αν μπορουσα θα πηγαινα σε pixel αλλα κατι δεν εχουν υπολογισει σωστα εκει στη google

Edited by costas_pro

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Η κάμερα του 6p είναι ανώτερη από του s7 αλλά μέχρι εκεί,ο επεξεργαστής δείχνει πλέον την ηλικία του και η διάρκεια της μπαταρίας είναι μέτρια, τώρα για άνοιγμα εφαρμογών το s7 είναι πιο γρήγορο σίγουρα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η κάμερα του 6p είναι ανώτερη από του s7 αλλά μέχρι εκεί,ο επεξεργαστής δείχνει πλέον την ηλικία του και η διάρκεια της μπαταρίας είναι μέτρια, τώρα για άνοιγμα εφαρμογών το s7 είναι πιο γρήγορο σίγουρα

Ο επεξεργαστής μέχρι στιγμής δεν έχει κανένα απολύτως θέμα σε οποιαδήποτε διεργασία στην συσκευή παίζω παιχνίδια,κάνω επεξεργασία βίντεο και 4k streaming στο kodi όλα αυτά απροβληματιστα

Η συσκευή φίλε μου είναι αργή ειδικά σε σύγκριση με το op3t που έχω τώρα η διαφορά είναι μεγάλη, επίσης πιστεύω ότι αυτός ευθύνεται για κακή διαχείριση της μπαταρίας

Η συσκευή φίλε μου είναι αργή ειδικά σε σύγκριση με το op3t που έχω τώρα η διαφορά είναι μεγάλη, επίσης πιστεύω ότι αυτός ευθύνεται για κακή διαχείριση της μπαταρίας

Δεν αντιλέγω σε αυτό λογικό γιατί είναι ποιο καινούργιος όπως και 835 θα είναι ποιο γρήγορος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανός επεξεργαστής ο 810 η 820-821

Δεν είναι καλός ο 810 χαντακωσε συσκευή με 3400 μπαταρία

Αντικειμενικά ο 810 είναι κακός! Και είναι το μεγάλο αρνητικό μιας κατά τα άλλα φοβερή α συσκευής.

Ωστόσο εγώ προσωπικά στην χρήση που του κάνω δεν έχω θέματα... Σίγουρα θα ήθελα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας αλλά μου αρκεί.

Google Pixel 9 Pro XL

Έτσι Κώστα και εγώ δεν είχα θέματα αλλά η αλήθεια είναι αυτή και είναι πικρή δυστυχώς ο 810 χαντακωσε την καλύτερη συσκευή που έχει βγάλει η Google

Το χαντακωσε νομίζω είναι σκληρή λέξη για το κινητό. Δίνει την αίσθηση μειονεκτήματος που δεν ισχύει, απλά δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση που πρέπει να έχει. Μέχρι εκεί όμως.

Δεν είναι φίλε μου βαριά λέξη η αλήθεια είναι, είμαι από τους πλέον υποστηρικτές της συσκευής κυρίως λόγο κάμερας αλλά και εμφάνισης, αλλά πριν ένα μήνα που το πήρα ξανά είδα ότι ενός χρόνου συσκευή δεν συμπεριφέρεται καλά ειδικά στη μπαταρία και στην ταχύτητα, πιστεύω ότι αν μπορούσε να βάλει τον exynos που φορούσε και το s6 η συσκευή θα ήταν στη κορυφή ακόμα και σήμερα αφού έβαλε Samsung οθοναρα βάλε ρε Google και exynos να κρατήσουμε την συσκευή χρόνια, όλοι εδώ στο νήμα ξέρουν ότι είμαι λάτρης του nexus 6p αλλά οι αλήθεια είναι αυτή

Για να καταλαβω παιδια. Η συσκευη φαινεται αργη; Δηλαδη δεν αξιζει η μετσβαση απο exynos?

Από s7 edge που είχα ναι είναι πιο αργή, αλλά η διάρκεια της μπαταρίας ειδικά είχε μεγάλη διαφορά, από το oneplus δεν το συζητάω

Είναι ότι σου είπαμε και πριν. Στις εφαρμογές είναι ίδιο ή λίγο πιο αργό απλά όλο το σύνολο είναι τελείως smooth. Αν ψάχνεις το τηλέφωνο που ανοίγει την παραμικρή εφαρμογή γρηγορότερα από κάθε άλλο δεν είναι αυτή η συσκευή που θες. Αν σε ενδιαφέρει να έχεις ένα σωστό σύνολο χωρίς χαζοκολληματα και να δουλεύει στρωτά τότε είναι μία χαρά. Πάντως μπορείς να δεις και το 3Τ που έχει ο vag. Είναι στην ίδια φιλοσοφία του nexus με γυμνό λογισμικό και τον τελευταίο επεξεργαστή.

Εγώ πάλι θα το ξαναπώ τουλάχιστον για την δικιά μου συσκευή ότι δουλεύει απροβληματιστα και δίπλα σε 7 edge το άνοιγμα εφαρμογών ήταν πάνω κάτω το ίδιο χωρίς το lag του edge πέρα της μιας φοράς το τεστ,όσο για την μπαταρία η μέρα βγαίνει, ναι θα μπορούσε και καλύτερα αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό, σίγουρα το edge γενικά είναι καλύτερο γιατί είναι και ποιο καινούργιο αλλά όχι κάτι το κραυγαλέο,άσε που ποτέ δεν θα επερνα με edge οθόνη άχρηστο εντελώς και ποιο επιρρεπή στο σπάσιμο (το τελευταίο προσωπικη άποψη χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον)

Αν δεν με ενδιέφερε το root προσωπικά θα πήγαινα σε s7 edge! Μετά σε OP3Τ και μετά σε 6P. Είμαι από τους πλέον ευχαριστημένους κατόχους εδώ και 16 μήνες και μεγάλος υποστηρικτής. Αλλά έχει να κάνει και για ποιους λόγους θέλει ο καθένας το κινητό ή τι χρήση θέλει.

Επίσης είμαι fan του stock android! Με ελάχιστες μόντες για αυτό και φαν των ρομ Krexus που έχουν αριθμημένες στα δάχτυλα των χεριών τροποποιήσεις.

Εγώ θέλω root, custom roms κλπ! Εκεί υπερέχει το 6P αν και 3Τ έχει και αυτό αρκετά πράγματα να κάνεις. Το s7 edge έχει τον knox από όσο γνωρίζω οπότε δεν ξέρω πως παίζεις μπάλα εκεί σε custom κλπ χωρίς να χτυπήσει Knox.

Google Pixel 9 Pro XL

Είναι ότι σου είπαμε και πριν. Στις εφαρμογές είναι ίδιο ή λίγο πιο αργό απλά όλο το σύνολο είναι τελείως smooth. Αν ψάχνεις το τηλέφωνο που ανοίγει την παραμικρή εφαρμογή γρηγορότερα από κάθε άλλο δεν είναι αυτή η συσκευή που θες. Αν σε ενδιαφέρει να έχεις ένα σωστό σύνολο χωρίς χαζοκολληματα και να δουλεύει στρωτά τότε είναι μία χαρά. Πάντως μπορείς να δεις και το 3Τ που έχει ο vag. Είναι στην ίδια φιλοσοφία του nexus με γυμνό λογισμικό και τον τελευταίο επεξεργαστή.

Καλα προφανως και δε με νοιαζει να ανοιγει τις εφαρμογες κλασματα του δευτερολέπτου πιο αργα. Το θεμα ειναι το συνολο να ειναι συμπαγες και να μη κολλαει πουθενά. Αυτος ο συνδυασμός με μια πολυ καλη καμερα νομιζω με καλύπτουν. Το 3T εχει τοσο καλη καμερα οσο το nexus? Τα φοβάμαι τα oneplus..

Η κάμερα του Oneplus είναι πιο κάτω επίπεδο. Καλή αλλά πιο κάτω. Έχει το HDR+ η Google που δίνει προβάδισμα. Έτσι όπως τα έχω καταλάβει εγώ οι κάμερες πρέπει να πηγαίνουν: Pixel > 6P ≥ S7 > G5 ≥ 3Τ ...

Κάπως έτσι. Δεν ξέρω τι κάνουν τα HTC και τα Huawei.

Συμφωνώ μαζί σου απλά για μένα το oneplus έχει καλύτερη κάμερα από το g5

Εγώ νομίζω ότι το g5 είναι ανώτερο από s7. Αυτό δείχνει ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές που ο καθένας βλέπει διαφορετικά τι είναι καλύτερο και τι όχι. Παρεμπιπτόντως έχω δει δείγματα από htc 10 και είναι φοβερή

Καλησπέρα στην παρέα,.

Είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και ένα χρόνο περίπου και από αυτούς που παραμένουν ακόμα ενθουσιασμένοι με την επιλογή τους. Και ενώ μέχρι χθες κομπαζα σε φίλους και γνωστούς ξαφνικά κλείνει η συσκευή από μόνη της και αναβοσβηνε το λογότυπο της google. Προσπάθησα να το κλείσω και ξανά ανοίξω αλλά έφτανε μέχρι εκείνο το σημείο που αναβοσβηνει το λογότυπο της google και δεν ανοίγει. Απευθύνθηκα στο τοπικό service (Πάτρα), μου είπαν θα κοιτάξουν για λογισμικό αλλιώς μπορεί να είναι πλακέτα όπου θα μεταφερθεί στα κεντρικά της Αθήνας και ίσως επισκευαστεί σε 1,5 μήνα (με καλύπτει η εγγύηση). Το θέμα είναι ότι 27 Απριλίου έχω επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και θα το χρειαστώ οπωσδήποτε.

Έχει συμβεί το ίδιο σε κανέναν κάτοχο; Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται; Θα διαρκέσει τόσο πολύ η επισκευή του; Υποχρεούται να μου δώσουν τηλέφωνο αντικατάστασης; Θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να επισπευσω τις διαδικασίες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πολύτιμες απαντήσεις σας!

Καλησπέρα στην παρέα,.

Είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και ένα χρόνο περίπου και από αυτούς που παραμένουν ακόμα ενθουσιασμένοι με την επιλογή τους. Και ενώ μέχρι χθες κομπαζα σε φίλους και γνωστούς ξαφνικά κλείνει η συσκευή από μόνη της και αναβοσβηνε το λογότυπο της google. Προσπάθησα να το κλείσω και ξανά ανοίξω αλλά έφτανε μέχρι εκείνο το σημείο που αναβοσβηνει το λογότυπο της google και δεν ανοίγει. Απευθύνθηκα στο τοπικό service (Πάτρα), μου είπαν θα κοιτάξουν για λογισμικό αλλιώς μπορεί να είναι πλακέτα όπου θα μεταφερθεί στα κεντρικά της Αθήνας και ίσως επισκευαστεί σε 1,5 μήνα (με καλύπτει η εγγύηση). Το θέμα είναι ότι 27 Απριλίου έχω επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και θα το χρειαστώ οπωσδήποτε.

Έχει συμβεί το ίδιο σε κανέναν κάτοχο; Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται; Θα διαρκέσει τόσο πολύ η επισκευή του; Υποχρεούται να μου δώσουν τηλέφωνο αντικατάστασης; Θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να επισπευσω τις διαδικασίες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πολύτιμες απαντήσεις σας!

Θα σου πρότεινα αν είσαι μέσα στην εγγύηση να μιλήσεις κατευθείαν με το επίσημο service και να το στείλεις μόνο σου θα γλιτώσεις πολύ χρόνο,μπορεί άπλα να θέλει πέρασμα η rom αλλιώς πάει για αλλαγή πλακέτας,αν ασχολείσαι μπορείς να δοκιμάσεις μόνο σου την πρώτη εκδοχή,τα άλλα ερωτήματα σου είναι σχετικά δεν μπορεί να σε απαντήσει κάποιος με σιγουριά

Έτσι όπως μας τα λες μάλλον πλακέτα είναι. Δυστυχώς το service με βάση τα δείγματα που έχουμε αργεί ωστόσο αυτό κάτι που δεν μπορούμε να στο πούμε με σιγουριά. Σε κάθε περίπτωση κάνε ότι σου λέει ο Τόλης είτε αφορά το service είτε την ρομ.

Όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω. Αν ασχολείσαι δοκίμασε μόνος σου διαφορετικά πάει σέρβις. Αν είναι πλακέτα, το θέμα του 1,5 μήνα δεν είναι η διαδικασία αλλά η απουσία ανταλλακτικών. Ένα παιδί είναι ήδη σε αναμονή 40 ημερών για αλλαγή πλακέτας και περιμένει ακόμα!

Google Pixel 9 Pro XL