Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την εντύπωση όμως ότι οι χρόνοι δεν μηδενίζουν αν δεν φτάσει στο 100%.

Μήπως σου έχει κρατήσει και χρόνο οθόνης από πριν;

Xiaomi Mi5 White 32GB

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι παιδιά προσοχή... αν δεν παει στο 100% η μπαταρία να εχει φορτίσει πλήρως δεν μηδενίζουν οι χρόνοι .
giphy.gif

Σωστό αυτό.... Δεν παρατήρησα ότι το έβγαλε στο 95%. Πιθανότατα δεν μηδένισε και κράτησε και προηγούμενη χρήση.

Google Pixel 9 Pro XL

23ac07d54861c8654e52799e5143b41f.jpg

17 ώρες αναμονή, όλα ανοιχτά, με purenexus την 6.0 όμως.

Με την 6.01 αυτοί οι χρόνοι δεν βγαίνουν οπότε γύρισα πίσω.

2b1a2dbd11c3a6c19525046d23c1d705.jpg

Edited by virland
Xiaomi Mi5 White 32GB

Έχω την εντύπωση όμως ότι οι χρόνοι δεν μηδενίζουν αν δεν φτάσει στο 100%.

Μήπως σου έχει κρατήσει και χρόνο οθόνης από πριν;

Δεν ξερω. Σημερα που το βγαλα γυρω στο 96% μηδενισε παντως κανονικα.

Στο 96 μηδενιίζει του Nexus νομίζω... Καθώς δεν θυμάμαι που το διάβασα αλλά σε κάποιο changelog μίας ρομ έλεγε για διόρθωση του led φόρτισης να σβήνει στο 100% και όχι στο 96%. Άρα υποθέτω πως το κινητό θεωρεί ότι φόρτισε πλήρως στο 96%.

Μικρή σημασία έχει βέβαια. Εαν μηδενίζει και στο 95 ακόμα καλύτερα καθώς το 7ωρο είναι πραγματικό.

Google Pixel 9 Pro XL

23ac07d54861c8654e52799e5143b41f.jpg

17 ώρες αναμονή, όλα ανοιχτά, με purenexus την 6.0 όμως.

Με την 6.01 αυτοί οι χρόνοι δεν βγαίνουν οπότε γύρισα πίσω.

2b1a2dbd11c3a6c19525046d23c1d705.jpg

Γυρίσες πίσω στην 6;

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ναι.

Στην 6.01 εγώ δεν είχα τέτοιους χρόνους.

Και έχετε δίκιο μηδενίζει και στο 95%, παλιά δεν γινότανε αυτό!!!

Edited by virland
Xiaomi Mi5 White 32GB

Ή pure ειδικά στο τελευταίο build είχε κάποιου είδους drain έπρεπε να δοκιμασεις και κάποια άλλη εγώ έχω ποσταρει 6 ωρα sot με du αλλά και screwd με όλα ανοιχτά 24/24

Στέφανε θα δοκιμάσω και την screwed την έχω ήδη κατεβασμένη στο κινητό.

Αλλά θέλω να μείνω λίγο και με αυτή, να στρώσει να δω πως θα πάει.

Οι χρόνοι που ανέβασα είναι με μια φόρτιση.

Θέλω να την δω και λίγο παραπάνω για να έχω πιο ολοκληρωμένη εντύπωση πριν αλλάξω.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Με Pure είχα και εγώ drain. Τώρα με Cataclysm τόσο με στοκ όσο και με Elemental δεν έχω drain Και πάει μία χαρά. Και τώρα ας πούμε είμαι στο 39% με 3ωρο οθόνης και 45 λεπτά κλήσεων σε 31 ώρες. Φυσικά όλα ανοιχτά πάντα, adaptive brightness on, airplane mode δεν μπαίνει ποτέ, Οι 10-12 ώρες είναι στο δρόμο εκτός σπιτιού με 3g οι αλλες wifi και χρήση social media / chating. Και έχω ακόμα 39%!!!

Google Pixel 9 Pro XL

Πολύ καλά!!!!!

Θα την δοκιμάσω και αυτήν αργότερα.

Είχα βάλει και την chroma αλλά ίδιους χάλια χρόνους είχα και με αυτην.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Λοιπόν μου ήρθε το γυαλί της Spigen. Μιας και το είχα βρει σε προσφορά 4 λίρες και το χτύπησα μαζί με την Ultra Hybrid θήκη που την βρήκα και αυτή 6 λίρες και τα θεώρησα καλές τιμές.

Ρε παιδιά από τα προηγούμενα σχόλια λέω και εγώ τι μ****** θα είναι. Πρώτη εντύπωση είναι τέλεια. Τέλεια εφαρμογή στο τηλέφωνο, round corners που όντως έχουν καλό feelings, άριστη απόκριση οθόνης. Τώρα που κολλάει κλπ δεν ξέρω. Καμία φουσκάλα. Όλα στο 100% κομπλέ.

Google Pixel 9 Pro XL

Χαίρομαι Κώστα. Μάλλον θα μου έτυχε κάνα προβληματικό γυαλί. Αλλά είδα και reviews από το amazon.co.uk και είναι αρκετά τα μέτρια review.

Αφου σου ήρθε καλό μια χαρά τότε.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Μόνο σε μία γωνία έχει ένα ίχνος και αυτό από δική μου πατάτα επειδή το κόλλησα και το ξαναέβγαλα. Αλλά όπως λες και εσύ αφού μου ήρθε καλό χαλάλι. Και δεν εμποδίζει και την θήκη. Όλα μια χαρά. Και τα γάντια που έχω πιάνουν ενώ με το τζαμάκι στο G3 που είχα(δεν θυμάμαι εταιρεία) δεν έπιαναν.

Google Pixel 9 Pro XL

Ρε παιδια να ρωτησω. Προσπαθω 2 μερες να κανω restore τα wifi ap μου. Με το restore της Google δεν γινονται (παντα ειχα προβλημα με αυτο, δεν ξερω γιατι). Προσπαθω με titanium, τιποτα, προσπαθω με edit στο wpa_supplicant.conf τιποτα, προσπαθω με copy τιποτα. Με το που κανω restart το κανει reset το wpa_supplicant. Τι να κανω ?

ps. Κι απ΄οτι βλεπω το ιδιο και με τα SMS/MMS. Τιποτα δεν γινεται restore απο ΤΒ ?

Edited by off_d
off / d.

SMS και Call logs κάνω restore με το Super Backup. Wifi δεν ξέρω τι γίνεται, δεν τα κάνω ποτέ restore. Μου τα κάνει μόνο του. Τώρα για TB ίσως να είναι η έλλειψη busybox. Έβαλες busybox και να δοκιμάσεις?

Google Pixel 9 Pro XL

SMS και Call logs κάνω restore με το Super Backup. Wifi δεν ξέρω τι γίνεται, δεν τα κάνω ποτέ restore. Μου τα κάνει μόνο του. Τώρα για TB ίσως να είναι η έλλειψη busybox. Έβαλες busybox και να δοκιμάσεις?

Έβαλα, τιποτα. Ακομα και μετατροπη του systemless εκανα απο το terminal σε normal root. Τιποτα. Πραγματικα αυτο ειναι προβλημα για μενα. Δεν εχω sms, δεν εχω wifi. Και ενταξει τα sms θα τα φερω με αλλο backup/restore, αλλα τα wifi μου ηταν μπολικα.

off / d.

Γενικά από ότι διαβάζω το tbu έχει προβλήματα στην m , τελικά σήμερα φλασαρα παλι στοκ εριξα και την cataclysm από πάνω και systemless root 2.65 του χρόνου πάλι φλασαρισμα χαχα καλή πρωτοχρονιά σε όλη την παρέα

Δεν μου έχει κρασαρει ποτέ τίποτα... Ούτε με στοκ, ούτε με pure nexus ούτε με Cataclysm. Κάτι δεν έχει κάτσει καλά. Κάνε wipe data εφαρμογών, uninstall, reboot in twrp, wipe caches και ξανακατεβασε να δεις.

Βαλε και busybox να δεις μην φταίει αυτό.

Google Pixel 9 Pro XL

Κανενα sms restore προγραμμα δε μου λειτουργει. Κρασαρουν ολα. Sms+, Super Backup. Αγορασα το TB για να κανω restore μεσω xml και ενω φαινεται οτι τα wifi τα εκανε σωστα, στο SMS restoration κι αυτο κρασαρει !!! Μηπως να ναι το systemless ?
off / d.

Systemless έχω εγώ οπότε δεν νομίζω... Θα επαναλάβω. Busybox έβαλες?

Google Pixel 9 Pro XL

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και όλες!!!!

Λοιπόν εντυπώσεις από κάποια που δεν είχε ξανά pure συσκευή...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!

Τρομερή οθόνη.

Καλή μπαταρία...το ψάχνω ακόμα να δω με ποια ρόμ θα μείνω ικανοποιημένη.

Δεν καταλαβαίνει τίποτα...μπήκα κάποια στιγμή στο recent και βαρέθηκα να κλείνω εφαρμογές που ούτε που είχα καταλάβει ότι ήταν ανοιχτές.

Κάμερα...απλά άπαιχτη ακόμα και σε εσωτερικό χώρο.

Πολύ παιχνίδι με πολύ παραμετροποίηση.

Πολύ καλός ήχος και καθαρός χωρίς παραμόρφωση.

Δεν έχω βρει κάτι αρνητικό τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και θέλω...

Είναι από τις συσκευές που ήρθε για να μείνει....τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Nexus!!!!

173b7fcc4d36663b349bba59dcf2064b.jpg

Μια φώτο σε εσωτερικό χώρο.

ad9dbbe394e87c9fd59df6118f24003a.jpg

Και αυτή τραβηγμένη από εσωτερικό χώρο με μέτριο φωτισμό λόγω τέντας...αλλά αν κανεις ζουμ έχει απίστευτη λεπτομέρεια!!!

Xiaomi Mi5 White 32GB

Ίσως το καλύτερο nexus μέχρι αυτή τη στιγμή πιστεύω Ρεβέκκα ,αν και από την huawei δεν περίμενα κάτι λιγότερο, καλή χρονιά σε όλους