virland Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Έχω την εντύπωση όμως ότι οι χρόνοι δεν μηδενίζουν αν δεν φτάσει στο 100%. Μήπως σου έχει κρατήσει και χρόνο οθόνης από πριν; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Ναι παιδιά προσοχή... αν δεν παει στο 100% η μπαταρία να εχει φορτίσει πλήρως δεν μηδενίζουν οι χρόνοι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Σωστό αυτό.... Δεν παρατήρησα ότι το έβγαλε στο 95%. Πιθανότατα δεν μηδένισε και κράτησε και προηγούμενη χρήση. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) 17 ώρες αναμονή, όλα ανοιχτά, με purenexus την 6.0 όμως. Με την 6.01 αυτοί οι χρόνοι δεν βγαίνουν οπότε γύρισα πίσω. Edited December 30, 2015 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demarko007 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Έχω την εντύπωση όμως ότι οι χρόνοι δεν μηδενίζουν αν δεν φτάσει στο 100%. Μήπως σου έχει κρατήσει και χρόνο οθόνης από πριν; Δεν ξερω. Σημερα που το βγαλα γυρω στο 96% μηδενισε παντως κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Στο 96 μηδενιίζει του Nexus νομίζω... Καθώς δεν θυμάμαι που το διάβασα αλλά σε κάποιο changelog μίας ρομ έλεγε για διόρθωση του led φόρτισης να σβήνει στο 100% και όχι στο 96%. Άρα υποθέτω πως το κινητό θεωρεί ότι φόρτισε πλήρως στο 96%. Μικρή σημασία έχει βέβαια. Εαν μηδενίζει και στο 95 ακόμα καλύτερα καθώς το 7ωρο είναι πραγματικό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 17 ώρες αναμονή, όλα ανοιχτά, με purenexus την 6.0 όμως. Με την 6.01 αυτοί οι χρόνοι δεν βγαίνουν οπότε γύρισα πίσω. Γυρίσες πίσω στην 6; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Ναι. Στην 6.01 εγώ δεν είχα τέτοιους χρόνους. Και έχετε δίκιο μηδενίζει και στο 95%, παλιά δεν γινότανε αυτό!!! Edited December 30, 2015 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Ή pure ειδικά στο τελευταίο build είχε κάποιου είδους drain έπρεπε να δοκιμασεις και κάποια άλλη εγώ έχω ποσταρει 6 ωρα sot με du αλλά και screwd με όλα ανοιχτά 24/24 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Στέφανε θα δοκιμάσω και την screwed την έχω ήδη κατεβασμένη στο κινητό. Αλλά θέλω να μείνω λίγο και με αυτή, να στρώσει να δω πως θα πάει. Οι χρόνοι που ανέβασα είναι με μια φόρτιση. Θέλω να την δω και λίγο παραπάνω για να έχω πιο ολοκληρωμένη εντύπωση πριν αλλάξω. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Με Pure είχα και εγώ drain. Τώρα με Cataclysm τόσο με στοκ όσο και με Elemental δεν έχω drain Και πάει μία χαρά. Και τώρα ας πούμε είμαι στο 39% με 3ωρο οθόνης και 45 λεπτά κλήσεων σε 31 ώρες. Φυσικά όλα ανοιχτά πάντα, adaptive brightness on, airplane mode δεν μπαίνει ποτέ, Οι 10-12 ώρες είναι στο δρόμο εκτός σπιτιού με 3g οι αλλες wifi και χρήση social media / chating. Και έχω ακόμα 39%!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Πολύ καλά!!!!! Θα την δοκιμάσω και αυτήν αργότερα. Είχα βάλει και την chroma αλλά ίδιους χάλια χρόνους είχα και με αυτην. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Λοιπόν μου ήρθε το γυαλί της Spigen. Μιας και το είχα βρει σε προσφορά 4 λίρες και το χτύπησα μαζί με την Ultra Hybrid θήκη που την βρήκα και αυτή 6 λίρες και τα θεώρησα καλές τιμές. Ρε παιδιά από τα προηγούμενα σχόλια λέω και εγώ τι μ****** θα είναι. Πρώτη εντύπωση είναι τέλεια. Τέλεια εφαρμογή στο τηλέφωνο, round corners που όντως έχουν καλό feelings, άριστη απόκριση οθόνης. Τώρα που κολλάει κλπ δεν ξέρω. Καμία φουσκάλα. Όλα στο 100% κομπλέ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Χαίρομαι Κώστα. Μάλλον θα μου έτυχε κάνα προβληματικό γυαλί. Αλλά είδα και reviews από το amazon.co.uk και είναι αρκετά τα μέτρια review. Αφου σου ήρθε καλό μια χαρά τότε. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Μόνο σε μία γωνία έχει ένα ίχνος και αυτό από δική μου πατάτα επειδή το κόλλησα και το ξαναέβγαλα. Αλλά όπως λες και εσύ αφού μου ήρθε καλό χαλάλι. Και δεν εμποδίζει και την θήκη. Όλα μια χαρά. Και τα γάντια που έχω πιάνουν ενώ με το τζαμάκι στο G3 που είχα(δεν θυμάμαι εταιρεία) δεν έπιαναν. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Ρε παιδια να ρωτησω. Προσπαθω 2 μερες να κανω restore τα wifi ap μου. Με το restore της Google δεν γινονται (παντα ειχα προβλημα με αυτο, δεν ξερω γιατι). Προσπαθω με titanium, τιποτα, προσπαθω με edit στο wpa_supplicant.conf τιποτα, προσπαθω με copy τιποτα. Με το που κανω restart το κανει reset το wpa_supplicant. Τι να κανω ? ps. Κι απ΄οτι βλεπω το ιδιο και με τα SMS/MMS. Τιποτα δεν γινεται restore απο ΤΒ ? Edited December 31, 2015 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 SMS και Call logs κάνω restore με το Super Backup. Wifi δεν ξέρω τι γίνεται, δεν τα κάνω ποτέ restore. Μου τα κάνει μόνο του. Τώρα για TB ίσως να είναι η έλλειψη busybox. Έβαλες busybox και να δοκιμάσεις? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 SMS και Call logs κάνω restore με το Super Backup. Wifi δεν ξέρω τι γίνεται, δεν τα κάνω ποτέ restore. Μου τα κάνει μόνο του. Τώρα για TB ίσως να είναι η έλλειψη busybox. Έβαλες busybox και να δοκιμάσεις? Έβαλα, τιποτα. Ακομα και μετατροπη του systemless εκανα απο το terminal σε normal root. Τιποτα. Πραγματικα αυτο ειναι προβλημα για μενα. Δεν εχω sms, δεν εχω wifi. Και ενταξει τα sms θα τα φερω με αλλο backup/restore, αλλα τα wifi μου ηταν μπολικα. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Γενικά από ότι διαβάζω το tbu έχει προβλήματα στην m , τελικά σήμερα φλασαρα παλι στοκ εριξα και την cataclysm από πάνω και systemless root 2.65 του χρόνου πάλι φλασαρισμα χαχα καλή πρωτοχρονιά σε όλη την παρέα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 και το Super Backup crashαρει στο restore. damn Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Δεν μου έχει κρασαρει ποτέ τίποτα... Ούτε με στοκ, ούτε με pure nexus ούτε με Cataclysm. Κάτι δεν έχει κάτσει καλά. Κάνε wipe data εφαρμογών, uninstall, reboot in twrp, wipe caches και ξανακατεβασε να δεις. Βαλε και busybox να δεις μην φταίει αυτό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Κανενα sms restore προγραμμα δε μου λειτουργει. Κρασαρουν ολα. Sms+, Super Backup. Αγορασα το TB για να κανω restore μεσω xml και ενω φαινεται οτι τα wifi τα εκανε σωστα, στο SMS restoration κι αυτο κρασαρει !!! Μηπως να ναι το systemless ? Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Systemless έχω εγώ οπότε δεν νομίζω... Θα επαναλάβω. Busybox έβαλες? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και όλες!!!! Λοιπόν εντυπώσεις από κάποια που δεν είχε ξανά pure συσκευή... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Τρομερή οθόνη. Καλή μπαταρία...το ψάχνω ακόμα να δω με ποια ρόμ θα μείνω ικανοποιημένη. Δεν καταλαβαίνει τίποτα...μπήκα κάποια στιγμή στο recent και βαρέθηκα να κλείνω εφαρμογές που ούτε που είχα καταλάβει ότι ήταν ανοιχτές. Κάμερα...απλά άπαιχτη ακόμα και σε εσωτερικό χώρο. Πολύ παιχνίδι με πολύ παραμετροποίηση. Πολύ καλός ήχος και καθαρός χωρίς παραμόρφωση. Δεν έχω βρει κάτι αρνητικό τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και θέλω... Είναι από τις συσκευές που ήρθε για να μείνει....τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Nexus!!!! Μια φώτο σε εσωτερικό χώρο. Και αυτή τραβηγμένη από εσωτερικό χώρο με μέτριο φωτισμό λόγω τέντας...αλλά αν κανεις ζουμ έχει απίστευτη λεπτομέρεια!!! Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ίσως το καλύτερο nexus μέχρι αυτή τη στιγμή πιστεύω Ρεβέκκα ,αν και από την huawei δεν περίμενα κάτι λιγότερο, καλή χρονιά σε όλους Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts