Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/25/6d3ecfca967c21d56d27aff4b55ac04f.jpg

Ήρθε και το προστατευτικό... έμεινε το κινητο lol

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/25/6d3ecfca967c21d56d27aff4b55ac04f.jpg

Ήρθε και το προστατευτικό... έμεινε το κινητο lol

Αυτό πραγματικά μας ενδιαφέρει γι review άντε να σου έρθει και το κινητό να δούμε αν αξίζει το γυαλι

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Αυτό πραγματικά μας ενδιαφέρει γι review άντε να σου έρθει και το κινητό να δούμε αν αξίζει το γυαλι

Θα το δοκιμάσω και θα σας πω την γνώμη μου.

Καλή επιλογή φαίνεται να ειναι και αυτό, tempered glass απο την Spigen μιας και έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την εταιρεία

http://www.amazon.co.uk/Protector-Spigen-Tempered-Easy-Install-Glas-tR/dp/B016CBF5VO

Εγώ έχω πάρει αυτό

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006MMHBNY?redirect=true&ref_=ya_st_dp_summary

Έχω το τηλέφωνο και περιμένω το γυαλι

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Και εγώ τα ίδια έχω τηλέφωνο περιμένω tempered glass της orzly και θήκη της spiegen , τελικά ρουταρε κανείς άλλος το τηλέφωνο ή μόνο εγώ του την μπουμπουνησα;
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Και εγώ τα ίδια έχω τηλέφωνο περιμένω tempered glass της orzly και θήκη της spiegen , τελικά ρουταρε κανείς άλλος το τηλέφωνο ή μόνο εγώ του την μπουμπουνησα;

Περιμένουμε review για το γυαλί! Το ρουτ ήταν εύκολο;

Βρε παιδιά εγώ με adb ρουταρα αλλά υπάρχει και το nexus root toolkit που είναι τρία κλικ υπόθεση

στο αμαζον it επεσε στα 619!!!

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

στο αμαζον it επεσε στα 619!!!

Το 32αρι

10chrs

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Άντε να αρχίσει να πέφτει ή τιμή να μαζευτούν κι άλλοι να ανοίξει και νήμα για τροποποιήσεις ...πάντως αν κάποιος ρουταρει του συνιστω την chroma πάει σφαίρα...

Το 32αρι

10chrs

και 607,90 στο ισπανικο!!!:lol:

Eμένα τελικά κατάφερε να κάνει την παραγγελία ένας φίλος μου στο amazon.fr πριν μία βδομάδα, επειδή εμένα δεν δέχονταν την κάρτα μου. Έλεγε ότι θα έρθει μεταξύ 25 και 27 Νοεμβρίου. Tώρα του έστειλαν mail για καθυστέρηση μέχρι 19 Δεκεμβρίου. Ευτυχισμένο το 2016. #never

Έμαθα μέσα απο τη wind,οτι θα το φερει για τις γιορτές στα 680 ευρω...

Και λίγο off topic,το motorola nexus 6 έχει πέσει-θα πέσει- στα 450 ευρω περίπου

Έμαθα μέσα απο τη wind,οτι θα το φερει για τις γιορτές στα 680 ευρω...

Και λίγο off topic,το motorola nexus 6 έχει πέσει-θα πέσει- στα 450 ευρω περίπου

Ποιος δίνει 450 ?

http://www.expansys.com.gr/google-nexus-6-32gb-cloud-white-267464/

giphy.gif

[ATTACH]64573[/ATTACH] έτοιμο ρουτ και customized επειδή έχουμε nexus....

[ATTACH]64573[/ATTACH] έτοιμο ρουτ και customized επειδή έχουμε nexus....

Διαστημικό:p

Ποιος δίνει 450 ?

http://www.expansys.com.gr/google-nexus-6-32gb-cloud-white-267464/[/quote

Αυτό έμαθα,αυτό εγραψα;)

Στο αμερικανικό Amazon το δίνουν 200 δολάρια αυτή τη στιγμή λόγο black Friday

http://www.ebay.co.uk/itm/272049070022?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

οποιος θελει στα 19 ευρω σπιτι. τσιμπισα ενα

Το έχω κάνει pre order και στο expansys :P οποίο μου το στείλει πρώτο κερδίζει !! Τεράστια μαχη αναμένεται μεταξύ amazon.de και expansys.com.gr. Προτιμώ expansys γιατί θα μου κατσει συνολικα 20 ευρώ πιο φτηνά! ! Ας είναι καλά η έταιρεία που θα το πάρω χωρίς ΦΠΑ

Το έχω κάνει pre order και στο expansys :P οποίο μου το στείλει πρώτο κερδίζει !! Τεράστια μαχη αναμένεται μεταξύ amazon.de και expansys.com.gr. Προτιμώ expansys γιατί θα μου κατσει συνολικα 20 ευρώ πιο φτηνά! ! Ας είναι καλά η έταιρεία που θα το πάρω χωρίς ΦΠΑ

Έχεις πιάσει το νόημα εσύ!!!:p

Καλημερα.Να ρωτησω ρε παιδια το expansys.com.gr το στελνει κατευθειαν Ελλαδα και δεχεται καρτες mastercard μεσω paypal;
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Καλημερα.Να ρωτησω ρε παιδια το expansys.com.gr το στελνει κατευθειαν Ελλαδα και δεχεται καρτες mastercard μεσω paypal;

Στέλνει Ελλάδα.Δεν κατάλαβα την άλλη ερώτηση.Δέχεται και PayPal για προϊόντα που έχει άμεσα διαθέσιμα.Το expansys δε γνωρίζει και δε χρειάζεται να γνωρίζει αν το PayPal σου είναι συνδεδεμένο με MasterCard.

Έχουμε μια φίλη που μένει Αμερική και θα έρθει την επόμενη βδομάδα Ελλάδα και λέγαμε να της πουμε να πάρει το κινητο για να γλιτώσουμε τα χρήματα.

1η ερωτηση: Από που μπορώ να δω πόσο κάνει το κινητό εκεί γιατί στο Αμαζον εχει πολλές διαφορετικές τιμές και δεν ξέρω τι να κοιτάξω.

2η ερώτηση: Υπάρχουν περιορισμοί ή γενικά κάποιες διαφορές αν το πάρω από Αμερική σε σχέση με την Ελλάδα?

3η ερώτηση: Με την εγγύηση τι ισχύει?

4η ερώτηση: Κάπου είχα διαβάσει ότι τα μοντέλα που έρχονται ευρώπη είναι πιο καινούρια σε σχέση με αυτά στην Αμερική, δηλαδη ειναι revised. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μπα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχουμε μια φίλη που μένει Αμερική και θα έρθει την επόμενη βδομάδα Ελλάδα και λέγαμε να της πουμε να πάρει το κινητο για να γλιτώσουμε τα χρήματα.

1η ερωτηση: Από που μπορώ να δω πόσο κάνει το κινητό εκεί γιατί στο Αμαζον εχει πολλές διαφορετικές τιμές και δεν ξέρω τι να κοιτάξω.

2η ερώτηση: Υπάρχουν περιορισμοί ή γενικά κάποιες διαφορές αν το πάρω από Αμερική σε σχέση με την Ελλάδα?

3η ερώτηση: Με την εγγύηση τι ισχύει?

4η ερώτηση: Κάπου είχα διαβάσει ότι τα μοντέλα που έρχονται ευρώπη είναι πιο καινούρια σε σχέση με αυτά στην Αμερική, δηλαδη ειναι revised. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μπα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1. Μπορεί να το πάρει από το play store, το 32αρι βγαίνει περίπου 490€ με τους φόρους.