paris_89 Δημοσιεύτηκε October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2015 (edited) http://i.imgur.com/FRZXXBK.png Δεν είδα να υπάρχει θέμα οπότε είπα να το δημιουργήσω, για να συζητάμε εδώ για την Nexus ναυαρχίδα του 2015 από την Huawei. Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Οθόνη: 5,7" WQHD (2560x1440p) AMOLED, Gorilla Glass 4 CPU: Qualcomm Snapdragon 810 (4x2.0GHz Cortex-A57, 4x1.5GHz Cortex-A53) RAM: 3GB ROM: 32/64/128 GB Κάμερα: 12,3MP πιθανότατα Sony IMX377 με 1,55μm μέγεθος πίξελ και Laser Auto Focus Μπροστινή: 8MP Μπαταρία: 3450mAh OS: Android 6.0 Marshmallow Άλλα χαρακτηριστικά: USB Type-C (2.0), fingerprint scanner, μεταλλική κατασκευή, γρήγορη φόρτιση Πως σας φαίνεται; Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, ειδικά γιατί φαίνεται πως πρώτη χρονιά φέτος έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην κάμερα. Επίσης και η οθόνη πιθανότατα θα είναι η καλύτερη διαθέσιμη AMOLED αφού είναι το τελευταίας τεχνολογίας πάνελ της Samsung. Αυτό που είναι λίγο σπαστικό είναι ότι δεν κάνανε να είναι το USB σε 3.1 αλλά μικρό το κακό Edited October 3, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Πολύ ωραίο κινητό με πολύ καλή τιμή στην Αμερική, δυστυχώς η Ευρώπη για άλλη μια φορά ριγμένη καθώς έρχεται με 150 ευρώ καπέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Καλή συσκευή αλλά κινεζια είναι δεν θα το έβγαζα με τπτ στην καφετέρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ναι δυστυχώς. Στην Αμερική η τιμή είναι πάρα πολύ καλή ($499)! Η επίσημη στην Ευρώπη θα είναι εξωφρενική σε αντίθεση, €650 στο Γερμανικό Play Store. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Και εμενα το μονο που με χαλαει στη συσκευή ειναι οτι δεν θα μπορω να το βγαλω στη καφετέρια. .. Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 ευτυχώς που για άλλη μια φορά τα nexus δεν είναι για όλους!!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Πανάσχημο δεν βγαίνει σε καφετέρια αυτο το πράγμα θα πέσει κράξιμο... Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Μια χαρα είναι η συσκευή, λογικα θα είναι το πιο ποιοτικα φτιαγμενο Nexus device, με ένα μεγαλο ερωτηματικο, όμως, για μενα. Αν εχει αυτό το χαλι (ναι, χαλι, χωρις κανενα ελαφρυντικο) οθονη, όπως το Nexus 6 θα είναι ο,τι χειροτερο μπορουσε να κανει η Huawei. Περιμενω τα πρωτα σοβαρα reviews, για να δω αν θα το δοκιμασω φετος ή θα προσπερασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Ναι ρε παιδιά πως να το βγάλεις στη καφετέρια με τέτοιο καρούμπαλο στην πλάτη, καλύτερα το iPhone με το σπυρί στην πλάτη χαχα Πέρα από την πλάκα πάντως όταν είχαν διαρρεύσει αρχικά κάποιες φωτογραφίες φαινόταν άσχημο, αλλά προσωπικά έχω κάνει στροφή 180° και μου αρέσει πάρα πολύ. Και το εξόγκωμα της κάμερας είναι ελάχιστο. Μια χαρα είναι η συσκευή, λογικα θα είναι το πιο ποιοτικα φτιαγμενο Nexus device, με ένα μεγαλο ερωτηματικο, όμως, για μενα. Αν εχει αυτό το χαλι (ναι, χαλι, χωρις κανενα ελαφρυντικο) οθονη, όπως το Nexus 6 θα είναι ο,τι χειροτερο μπορουσε να κανει η Huawei. Περιμενω τα πρωτα σοβαρα reviews, για να δω αν θα το δοκιμασω φετος ή θα προσπερασω... Η AMOLED όντως είναι μία ανησυχία, αλλά η ομάδα της Google πίσω από τα φετινά Nexus δήλωσε πως χρησιμοποίησε στο Nexus 6P το τελευταίας γενιάς πάνελ της Samsung. Edited October 4, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) ευτυχώς που για άλλη μια φορά τα nexus δεν είναι για όλους!!! :up: ευτυχώς που είναι τόσο ακριβό δηλαδή?:confused: Πέρα από την πλάκα πάντως όταν είχαν διαρρεύσει αρχικά κάποιες φωτογραφίες φαινόταν άσχημο, αλλά προσωπικά έχω κάνει στροφή 180° και μου αρέσει πάρα πολύ. Και το εξόγκωμα της κάμερας είναι ελάχιστο. και μένα μου αρέσει πάρα πολύ, ειδικά το graphite είναι απίστευτο http://www.droid-life.com/wp-content/uploads/2015/09/nexus-6p-12.jpg Edited October 4, 2015 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 για την καφετερία δεν το λέω λόγο εμφάνισης αλλα λόγο ότι ειναι κινεζια και αυτά δεν περνάνε εδώ στην Ελλάδα και όχι μόνο εδώ φιλικά πάντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 ευτυχώς που είναι τόσο ακριβό δηλαδή?:confused: όχι..ευτυχώς που κάποιοι βρίσκουν "απαράδεκτα αρνητικά" και δε θα το πάρουν...έτσι για άλλη μια χρονιά θα ευχαριστηθούμε μόνο εμείς το pure android και την αεράτη/σφαιράτη αίσθησή του και ταυτόχρονα θα γελάμε με τα lags και τα λοιπά των δήθεν ανταγωνιστικών ναυαρχίδων...:happy::rolleyes::O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ναι ρε παιδιά πως να το βγάλεις στη καφετέρια με τέτοιο καρούμπαλο στην πλάτη, καλύτερα το iPhone με το σπυρί στην πλάτη χαχα Πέρα από την πλάκα πάντως όταν είχαν διαρρεύσει αρχικά κάποιες φωτογραφίες φαινόταν άσχημο, αλλά προσωπικά έχω κάνει στροφή 180° και μου αρέσει πάρα πολύ. Και το εξόγκωμα της κάμερας είναι ελάχιστο. Η AMOLED όντως είναι μία ανησυχία, αλλά η ομάδα της Google πίσω από τα φετινά Nexus δήλωσε πως χρησιμοποίησε στο Nexus 6P το τελευταίας γενιάς πάνελ της Samsung. Η amoled δεν είναι καθολου ανησυχια αν είναι σοβαρη. Αν, πραγματι, ισχυει ότι πηρε τα τελευταια panels των note 5 κλπ, τοτε η συσκευή θα είναι κελεπουρι από κάθε αποψη και κορυφαια επιλογή. Αν βαλουν παλι πανελ τυπου νεξους 6, πιτα στη διχρωμια (και το full προβληματικο screen uniformity), με τραγικη φωτεινοτητα και τοσα αλλα μυρια κακα που ειχε, τοτε... NOT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) και μένα μου αρέσει πάρα πολύ, ειδικά το graphite είναι απίστευτο Σε graphite δεν με τρελαίνει τόσο, μου αρέσει περισσότερο σε white και aluminium που κάνει αντίθεση με τη μαύρη μπάρα. Από τις φωτογραφίες τουλάχιστον, γιατί από κοντά μπορεί να αλλάξω άποψη. http://images.anandtech.com/doci/9669/DSC01251_678x452.JPG Φάση έχει και το εφέ που δημιουργείται γύρω από το κινητό λόγω της αντανάκλασης του φωτός στις πλευρές http://phandroid.com/wp-content/uploads/2015/09/Nexus-6P-vs-6-DSC00074-640x362.jpg http://www.androidpolice.com/wp-content/uploads/2015/09/nexus2cee_DSC09995-668x445.jpg Η amoled δεν είναι καθολου ανησυχια αν είναι σοβαρη. Αν, πραγματι, ισχυει ότι πηρε τα τελευταια panels των note 5 κλπ, τοτε η συσκευή θα είναι κελεπουρι από κάθε αποψη και κορυφαια επιλογή. Αν βαλουν παλι πανελ τυπου νεξους 6, πιτα στη διχρωμια (και το full προβληματικο screen uniformity), με τραγικη φωτεινοτητα και τοσα αλλα μυρια κακα που ειχε, τοτε... NOT... Η επιλογή AMOLED δημιούργησε μία ανησυχία γενικά επειδή δεν ξέραμε την ποιότητα του πάνελ. Η επίσημη απάντηση της Google ήταν αυτή οπότε νομίζω πως δεν υπάρχει ανησυχία πλέον: "Yep, confirmed: Nexus 6P has the latest generation panels from Samsung. One of things we deeply care for is the quality and accuracy of the display through which all of us connect with the stuff we care about. We created a very tight spec (white-point temperature, delta-E variance, color-space accuracy, etc) for the 6P WQHD AMOLED panel, so it was important that we use the most cutting edge panel technology available." πηγήhttps://www.reddit.com/r/IAmA/comments/3mzrl9/hi_im_hiroshi_lockheimer_here_at_google_with_the/cvjpf2e?context=10000 Edited October 4, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Με ψήνει άσχημα τα Χριστούγεννα αν έρθει σε καλή τιμή. Αυτό που με προβληματίζει είναι ο αισθητήρας των δακτυλικών που είναι πίσω. Θεωρώ ότι θα είναι άβολος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Με ψήνει άσχημα τα Χριστούγεννα αν έρθει σε καλή τιμή. Αυτό που με προβληματίζει είναι ο αισθητήρας των δακτυλικών που είναι πίσω. Θεωρώ ότι θα είναι άβολος. Είναι άβολος αν το έχεις συνέχεια σε τραπέζι το κινητό. Όταν το έχεις πάνω σου όμως είναι ότι βολικότερο γιατί το δάχτυλο πάει από μόνο του σε αυτή τη θέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 όχι..ευτυχώς που κάποιοι βρίσκουν "απαράδεκτα αρνητικά" και δε θα το πάρουν...έτσι για άλλη μια χρονιά θα ευχαριστηθούμε μόνο εμείς το pure android και την αεράτη/σφαιράτη αίσθησή του και ταυτόχρονα θα γελάμε με τα lags και τα λοιπά των δήθεν ανταγωνιστικών ναυαρχίδων...:happy::rolleyes::O Ποτέ δεν έχουν lag τα άλλα κινητά... Μόλις όμως βγει η επόμενη ναυαρχίδα ή οι κάτοχοι αλλάξουν συσκευή σου λένε ότι η πλέον προηγούμενη συσκευή τους είχε lag.... Το 6p πάντως σε πρώτη φάση έχει πιο επιθετική τιμολόγηση από το 5x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssstergiosss Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Η τιμή 650€ κατά την άποψη μου είναι απαγορευτική. Πότε δεν έχω δώσει τόσα και ούτε πρόκειται. Θέλω να πιστεύω πως στο skroutz θα πέσει γρήγορα κοντά στα 500€, όπως γίνεται και με τα υπόλοιπα κινητά. Αλλά αυτό το βλέπω να συμβαίνει αρχές 2016 δυστυχώς... Παράθεση -20€ σε αξεσουάρ https://oneplus.net/gr/invite#V2TJ7NRWZH2XQZA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 για την καφετερία δεν το λέω λόγο εμφάνισης αλλα λόγο ότι ειναι κινεζια και αυτά δεν περνάνε εδώ στην Ελλάδα και όχι μόνο εδώ φιλικά πάντα :) http://img.pandawhale.com/post-38538-Friday-Ice-Cube-damn-gif-wtf-f-rjyQ.gif Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 http://img.pandawhale.com/post-38538-Friday-Ice-Cube-damn-gif-wtf-f-rjyQ.gif Τrollia ρε συ του egodemis. Άλλωστε είναι γνωστός fan της huawei.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Χαχαχαχα...σωστος ο egodemis!!! Χαλια, κινεζια λεμεεε!!! Εκτος απροοπτου, θα το εχω Τεταρτη. Θα ενημερωσω με εντυπωσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 για...απρόοπτο σε βλέπω...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Ξερεις κατι που δεν ξερω??? :p Edited October 12, 2015 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 ξέρω ότι οι πρώτες παραγγελίες από το μάρκετ έχουν παράδοση τέλος Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη...οπότε λίγο κίτρινο το βλέπω για αύριο..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Κυκλοφορεί μία φήμη από προχθές ότι οι παραγγελίες θα αρχίσουν να αποστέλλονται από σήμερα, χωρίς να είναι τίποτα επίσημο ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts