mobo Δημοσιεύτηκε December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2004 Εχω wi-fi και μοιράζομαι την dial-up μου με έναν δεύτερο υπολογιστή. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την συντόμευση για τον έλεγχο της σύνδεσης του internet στο δεύτερο υπολογιστή? Το είχα κάνει αλλα δεν θυμάμαι τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 μηπως εννοεις "Establish a dial-up connection whenever a computer on my network attempts to access the Interneτ" Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Το έχω ενεργοποιημένο αυτό, αλλα δεν υπάρχει συντόμευση στο 2ο pc. Δεν μπορεί να ανοίξει μόνο του τη σύνδεση. Πρέπει δηλαδή να πηγαίνω στον 1ο υπολογιστή και να ανοίγω ή να κλείνω τη σύνδεση με το internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts