dealer_xm Δημοσιεύτηκε December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2004 Μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να κλειδωσω τα cds με το Nero, ωστε να μη μπορει κάποιος να αντιγράψει το περιεχόμενο τους, παρα μόνο να το διαβάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dealer_xm (21 Δεκ. 2004 , 16:57) Μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να κλειδωσω τα cds με το Nero, ωστε να μη μπορει κάποιος να αντιγράψει το περιεχόμενο τους, παρα μόνο να το διαβάσει? Άμα το βρεις, πες το και στις εταιρείες λογισμικού, γιατί δεν το έχουν καταφέρει ακόμα. Όχι δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 lol....rohami.. mporeis na anaptykseis diko sou algoritmo padws.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dealer_xm Δημ. December 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Πολύ έξυπνος ο rohamis :p , και αν ήθελα εγω να κάνω backup ενα γνήσιο cd, ωστε αν καταστραφει να εχω το περιεχομενο του, πως θα το έκανα???????? Εσυ θα αγοραζες τετοιο cd??? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts