gmorfeas Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Βρήκα όλες τις εκδόσεις για το huawei αλλά όχι για το lg. Υπάρχουν κάπου; Έχει βρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Αρχές του Φλεβάρη βγαίνει το επίσημο AW 2.0! Άντε να δούμε αν θα καταφέρουμε ποτέ να κάνουμε πληρωμές από το ρολόι στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Έχεις διαβάσει πουθενά τι θα γίνει με το bt που αναλύω παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Όχι, δεν έχω δει κάτι. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Στα άλλα smart watch δουλεύει αυτό; Είναι δηλαδή θέμα συσκευής ή του λειτουργικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Παιδιά αν βγει η official wear 2 για το ρολόι σφύριξε το για να το γυρίσω σε official και να βγάλω την Beta που έχω.. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Έχω την εντύπωση ότι θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες. Πάντως δε θα έχει σοβαρές διάφορες η τελευταία beta από την official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Έχει ένα Bug η τελευταία όπως και η προηγούμενη.. Όταν απαντάς σε κλήση από το ρολόι δεν ενεργοποιεί το μικρόφωνο του ρολογιού με αποτέλεσμα να μην σε ακούει ο άλλος. Πρέπει να πατήσεις Mute Call και μετά να το ξαναπατήσεις για να δουλέψει Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Εγώ το δουλεύω αποκλειστικά standalone, όποτε δεν έχω τέτοια θέματα. Το βασικό μου τηλέφωνο είναι iPhone, όποτε η συνεργασία με το android wear είναι υποτυπώδης (αν και με το τελευταίο update της εφαρμογής κατι πάει να γίνει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Άρχισε η διανομή; Περιμένω πως και πως να δω τι θα γίνει με το πρόβλημα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τι έγινε τελικά. Θα περιμένουμε να ξεστοκάρει η lg τα καινούργια για να δούμε εμείς το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ακόμα τίποτα από wear 2? To Nixon mission πήρε σήμερα το update... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 αρχές Μαΐου η αναβάθμιση για το Watch Urbane 2nd Edition σύμφωνα με την LG. Το G Watch R και το Urbane έχουν ξεκινήσει ήδη να αναβαθμίζονται https://plus.google.com/+LGMobile/posts/1FejXjA7jzP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 παιδια ξερετε που μπορουμε να το βρουμε φτηνοτερα απο 399 ? ebay, amazon, ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 εστω μεταχειρισμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Πόσο απαράδεκτοι είναι; Ακόμα να πουλήσουν τα καινούργια τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemnik Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Βγηκε το update μαγκες! Το ρολοι πεταει. Περασα την ota σε 20 λεπτα..αλλα δυστυχως το android pay δε δουλευει στην ελλαδα ακομα. Μεγαλη διαφορα στη μπαταρια αν και ειναι νωρις ακομα. Οσοι το θελουν μπειτε στη σελιδα του forum του ρολογιου στο google+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 εκανα την αναβαθμιση κι εγω. αργησε πολυ να την κατεβασει. πολυ πιο ομορφο το ρολοι ετσι. πιο χρηστικο μενου. το μονο θεματακι που εχω παρατηρησει ειναι οτι ειναι πιο ευαισθητη η χειρονομια που αναβει η οθονη για να δεις την ωρα. καλυτερο μεν οταν θες να δεις την ωρα γιατι δεν περιμενεις αυτα τα 1-2 δευτερολεπτα που περιμενες αλλα αναβεις πολλες φορες χωρις να το θες. εχει κ το nfc του, αντε να ερθει το pay στην ελλαδα να κανουμε δουλεια ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΥΓ καμια καλη εφαρμογουλα για σχεδιασμο watch face ξερουμε; εχω παρει την pujie, συμπαθητικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 αγόρασα κι εγώ σήμερα ένα μεταχειρισμένο,άψογο βεβαία lg. Πολύ ωραίο.ξεκάθαρη υπεροχή και στην οθόνη σε σχέση με άλλα. Ο προηγούμενος χρήστης είχε περάσει android wear 2 beta. Αυτό μπορεί να πάρει αυτόματα την official αναβάθμιση; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Καλησπέρα. Μετά από ένα χρόνο και κάτι λειτουργίας χωρίς προβλήματα, ξαφνικά εχτές το βράδυ ενώ είχε ξεκινήσει να φορτίζει μετά από λίγο σταμάτησε. Από τότε έχω κάνει διάφορα αλλά δεν έγινε κάτι. Ο φορτιστής και το καλώδιο δουλεύει. Τι κάνουμε τώρα; Στην Ελλάδα έχει service για τα ρολόγια ή LG ή πρέπει να το στείλω εξωτερικό και που; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmorfeas Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Προς ενημέρωση των κατόχων... Τελικά κάλεσα την εξυπηρέτηση της lg. Μου έστειλαν courier που πήρε το ρολόι και μου το επέστρεψαν σε μία εβδομάδα περίπου (αφού μου είχαν στείλει μήνυμα πως θα καθυστερήσει λόγω αναμονής του ανταλλακτικού) με καινούργιο σώμα. Δηλαδή καινούργιο ρολόι εκτός από το λουράκι. Όλα αυτά χωρίς να πληρώσω ούτε ένα ευρώ. Να πω τι αλήθεια δεν το περίμενα. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν από εμένα στην lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 (edited) Παίδες, ξέρει κανένας αν μπορούμε να βρούμε ανταλλακτικό λουράκι; Από Ελλάδα, έστω και από την αντιπροσωπεία. Το δικό μου κόπηκε ελάχιστα εκεί που ενώνεται με το σώμα, όχι τελείως, αλλά έτσι όπως είναι το κόψιμο δεν το κόβω να αντέχει και πολύ, και κάνει και ένα σπαστικό κλακ με την παραμικρή κίνηση, προφανώς επειδή το βυσματάκι της κεραίας μπαινοβγαίνει. Προς το παρόν ανταλλακτικά βρήκα μόνο εδώ, αλλά η τιμή είναι αρκετά ψηλή, στα 30 το ένα και στα 58 και τα δύο μαζί με εργαλείο, συν οτί θα πάρει κανένα μήνα να έρθει από Κορέα. Edit: Τελικά μίλησα με LG όπου με παρέπεμψαν σε άλλη εταιρεία που ασχολείται με το σέρβις. Δυστυχώς τα λουράκια δεν μπορούν να γίνουν παραγγελία, υπήρχε μόνο το ένα (αυτό με την αγκράφα, όχι αυτό που μου κόπηκε δηλαδή) και μου έδωσαν τιμή γύρω στα 38 αν θυμάμαι καλά. Οπότε για ανταλλακτικά μάλλον η σελίδα πιο πάνω είναι μονόδρομος. Edited August 1, 2018 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts