v@gelis Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 τι ενοεις?τι συγκεκριμενο θεμα το κανει στις εξης εφαρμογες:viber οχι παντα,typemail,escore. αν μπορει καποιος ας με βοηθησει. Από ότι βλέπω ήδη έχεις δοκιμάσει αυτό, που θα έπρεπε να σου έχει λύσει το θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6402798#post6402798 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 τα εκανα ηδη αυτα αλλα και παλι τιποτα.στο type mail δεν ερχονται οι ειδοποιησεις και σε αλλες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 τα εκανα ηδη αυτα αλλα και παλι τιποτα.στο type mail δεν ερχονται οι ειδοποιησεις και σε αλλες εφαρμογες. Δεν είναι μόνο αυτό, στο security επίσης πρέπει να πας στη μπαταρία και να ενεργοποιηθεί από εκεί το sleep mode της εφαρμογής στο να μην κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Δεν είναι μόνο αυτό, στο security επίσης πρέπει να πας στη μπαταρία και να ενεργοποιηθεί από εκεί το sleep mode της εφαρμογής στο να μην κλείνει. Σωστος, αυτό θα ηταν το δευτερο που θα σου προτεινα... Μολις παρω τη συσκευή θα ανακατεψω την τραπουλα να δουμε τα δυνατα και αδυναμα σημεια της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 8ωρες και 45 λεπτα οθονη σε wifi σε 20 ωρες σε ασθενη που ηταν στο κρεββατι και το ειχε. 19χρονος. επαθα σοκ. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Φανταστικό νούμερο Δημήτρη. Βοηθάει πολύ η amoled. Βεβαια εγώ σε κινητο δεν έχω δει ποτέ πάνω από 5 ώρες οθόνη, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εχω το m2 note και βγαζω καθε φορα ανετα 5,5 ωρες, νουμερο με το οποιο εννοειται ειμαι πολυ ευχαριστημενος..Οι 8+ ωρες ακουγονται εξωπραγματικες! Αχ ρε πτνα κριση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Δεν είναι μόνο αυτό, στο security επίσης πρέπει να πας στη μπαταρία και να ενεργοποιηθεί από εκεί το sleep mode της εφαρμογής στο να μην κλείνει. ευχαριστω πολυ,βοηθησε αυτο που ειπες. επισης να πω οτι η μπαταρια κραταει παρα πολυ,γενικα με meizu mx5 & pro 5 ποτε δεν εχω μεινει απο μπαταρια,ενω με iPhone 6 Plus ηθελε λιγο φορτισμα για να αντεξει μερικες φορες την ημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 ευχαριστω πολυ,βοηθησε αυτο που ειπες. επισης να πω οτι η μπαταρια κραταει παρα πολυ,γενικα με meizu mx5 & pro 5 ποτε δεν εχω μεινει απο μπαταρια,ενω με iPhone 6 Plus ηθελε λιγο φορτισμα για να αντεξει μερικες φορες την ημερα. Τίποτα, γενικά όταν βλέπεις περίεργα με τις εφαρμογές κατά 99% φταίει που επεμβαίνει το security center οπότε είναι καλό να ξέρεις να το δουλεύεις. Σκέψου ότι ανάλογο security center έφερε το android τώρα με το Marshmallow οπότε ακόμα και σε stock android να πας το ίδιο πράγμα θα χρειαστεί να κάνεις. Εγώ μακάρι να είχα λεφτά τώρα και το Pro 5 θα ήταν η συσκευή που θα αγόραζα με κλειστά τα μάτια. Πραγματικά τίποτε άλλο δεν θέλω από τη συσκευή μου. Αξιόλογη κάμερα, σούπερ ήχος, πολύ καλή οθόνη, μπαταριάρα με τα όλα της, ποιότητα κατασκευής, ποιότητα ακουστικών κτλ κτλ, 4GB ram με 64 GB αποθηκευτικό χώρο και είτε δεύτερη sim ή κάρτα micro SD για ακόμα περισσότερο χώρο...γενικά αυτή η συσκευή είναι "σωστή" χωρίς να θυσιάζει κάτι σοβαρό για χάρη ομορφιάς ή σχεδίου ή λεπτότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Φανταστικό νούμερο Δημήτρη. Βοηθάει πολύ η amoled. Βεβαια εγώ σε κινητο δεν έχω δει ποτέ πάνω από 5 ώρες οθόνη, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... μολις σου ερθει το Pro5 θα δεις. Βαζω στοιχημα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Για να δούμε Δημήτρη, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στη μειζου και θα ήθελα να δω μια καλή υλοποίηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Δε μπορώ να καταλάβω ποσο μεγάλη λαλακια κανει η meizu που κλειδωνει το bootloader.. Πηγα στο ευρωπαϊκό φόρουμ της meizu, και δε διαβάζεις τίποτα αλλο, παρα ερωτηματα πως να βάλω xposed.. Ροοτ χωρις xposed πλεον, ισον τίποτα.. Το 90% των εφαρμογών που θέλουν ροοτ, θέλουν και xposed.. Τέτοια κινηταρα με κλειδωμένο bootloader.. Ουτε η σαμσουνγκ δεν τα κανει αυτα.. Ο μόνος λόγος που δεν το παίρνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 παιδια απο fastcardtech το εχει παραλαβει καποιος?ολα καλα? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Εγώ το παράγγειλα από Meizu και δίνουν τις παραγγελίες σε αυτούς και μου έκανε να έρθει 40 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Η Flyme OS 5.1.1.0 stable είναι γεγονός. Πολλες βελτιώσεις, με ελληνικα κανονικα στις διαθέσιμες γλωσσες... Οσοι πιστοι κάτοχοι... http://downloads.meizufans.eu/pro5/firmware/stable/5.1.1.0/a/update.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Η Flyme OS 5.1.1.0 stable είναι γεγονός. Πολλες βελτιώσεις, με ελληνικα κανονικα στις διαθέσιμες γλωσσες... Οσοι πιστοι κάτοχοι... http://downloads.meizufans.eu/pro5/firmware/stable/5.1.1.0/a/update.zip Εγώ που έχω beta μπορώ με update από το κινητό; Ή πρέπει να την περάσω σε φάκελο και clean data? Και οι beta είχαν κανονικά ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Εγώ που έχω beta μπορώ με update από το κινητό; Ή πρέπει να την περάσω σε φάκελο και clean data? Και οι beta είχαν κανονικά ελληνικά. Πρεπει να τη ριξεις σε φακελο και clean data. Ναι ειχαν κι οι beta, αλλα συνηθως στην τελικη εκδοση η μειζου εκοβε τις περισσοτερες γλωσσες. Αυτό φαινεται πως αλλαξε στο flyme 5 (τοσο σε pro 5 όσο και σε mx5). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Πρεπει να τη ριξεις σε φακελο και clean data. Ναι ειχαν κι οι beta, αλλα συνηθως στην τελικη εκδοση η μειζου εκοβε τις περισσοτερες γλωσσες. Αυτό φαινεται πως αλλαξε στο flyme 5 (τοσο σε pro 5 όσο και σε mx5). Πάντως στο τοπικ της mx5 ένας που αναβάθμισε σε 5.1.1.1 λέει δεν έχει ελληνικά. Μου φάνηκε περίεργο. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Πάντως στο τοπικ της mx5 ένας που αναβάθμισε σε 5.1.1.1 λέει δεν έχει ελληνικά. Μου φάνηκε περίεργο. είναι η final? stable ή beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Σε final το mx5 δεν είχε ελληνικά. Μόνο αγγλικά και κινέζικα Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 γεια σας και από εμενα παίδες πριν 2 24ώρα το πήρα και εγώ στα χερια μου και ακόμα είμαι πολύ στο ψάξιμο το update που λέτε ποιο πάνω πως γίνετε??? είναι ασφαλές η είναι όπως οι custom rom στο σ2 που είχα πριν που το παίρνεις επάνω σου για bootloop klp klp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Σε final το mx5 δεν είχε ελληνικά. Μόνο αγγλικά και κινέζικα επιβεβαιώνω κι εγώ ότι στο mx5 flyme 5.1.1.1A δεν έχει ελληνικά ούτε και στην beta 5.5.12.1. Μια χάρη! μπορεί να δοκιμάσει κανείς αν έχει smart watch το android wear μαζί με κάποιο sony bluetooth (sbh50 52 κλπ), αν δουλεύουν κανονικά μαζί (ταυτόχρονα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Αλλα κανει η μειζου στο mx5, αλλα στο pro 5? χμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskoko Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Παιδες ειναι να παραλαβω και εγω σε 1 βδομαδα περιπου το τηλεφωνο...Υπαρχει καποια εκδοση που να περιεχει ελληνικη γλωσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Παιδες ειναι να παραλαβω και εγω σε 1 βδομαδα περιπου το τηλεφωνο...Υπαρχει καποια εκδοση που να περιεχει ελληνικη γλωσσα? Ολες περιενουν φιλε τα ελληνικα σε flyme 5 ή beta 5.εγω εχω 5 beta και δεν βαζω σταθερη αφου δουλευουν ολα ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts