v@gelis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Τελικά λάθος έκανα. Ίδιο αισθητήρα έχουν. Αλλά το meizu pro 5 έχει ois? Όχι δεν έχει, αλλά δε θα σε απογοητεύσει ο φακός http://m.gsmarena.com/meizu_pro_5-review-1336p7.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Εννοείται πως θα ειναι στην top κατηγορια βρε παιδια. Εδω πλησιαζαν τα προηγουμενα meizu mx4-mx4 pro-mx5 που ηταν και αυτα για μενα πολυ δυνατα τηλεφωνα...ειχα τα 2 πρωτα και περμενω το mx5. και το pro! Επειτα το pro τωρα ειναι ακομη πολυ ψηλοτερα σε επιπεδο κατασκευης απο τα προηγουμενα που ηταν ηδη καταπληκτικα συν την αναβαθμιζμενη sony camera imx230 συν flyme 5...... Τι να συζηταμε τωρα. Το τηλεφωνο για τα λεφτα αυτα ειδικα οσοι το πηρα.ε κοντα στα 380 δολλαρια ειναι μακραν οτι καλυτερο και vfm. 380$ που το εχεις βρει φιλε δωσε link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 380$ που το εχεις βρει φιλε δωσε link Υπήρχε κουπόνι που έληξε Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmkr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 απο πιο καταστημα θα προτεινατε να το αγορασω? με βαση τιμη κ ασφαλεια αγορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Είμαι ενα βήμα πριν από την αγορά του, θα αντικαταστήσει το 1+1 που έχω. Αξίζει λετε η μετάβαση; Και άλλη μια ερώτηση, στα σχόλια το vickmall λέει πως δεν μπορεί να κάνει ρουτ, δεν θα μπορέσω εγώ να δώσω δικαιώματα ρουτ μέσω του flyme account; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Είμαι ενα βήμα πριν από την αγορά του, θα αντικαταστήσει το 1+1 που έχω. Αξίζει λετε η μετάβαση; Και άλλη μια ερώτηση, στα σχόλια το vickmall λέει πως δεν μπορεί να κάνει ρουτ, δεν θα μπορέσω εγώ να δώσω δικαιώματα ρουτ μέσω του flyme account; Εννοείται πως είναι πολύ καλύτερο . Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Κανονικα , με paypal, δεν εχεις κανενα προβλημα με καρτες Eurobank - Πειραιως. Τα του τελωνειου δεν ειναι της παρουσης, απαγορευτονται οι συζητησεις απο τους κανονισμους του φορουμ. Στελνουν με SG ή NL post, για ενημερωση σου. Τι εννοείς δεν έχει κανένα πρόβλημα ; Εμενα με eurobank μια με αφήνει μια όχι.. Πήρα μια θήκη κινητού και στις επόμενες εφαγα άκυρο.. Εκτός αβ άλλαξε τίποτα τώρα τελευταία. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Εννοείται πως είναι πολύ καλύτερο . Λογικό... Το ρουτ γίνεται μέσω flyme Account; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Λογικό... Το ρουτ γίνεται μέσω flyme Account; Ευχαριστώ τι ειναι το ρουτ παιδια? εχει βγει flyme 5 για το προ 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τι εννοείς δεν έχει κανένα πρόβλημα ; Εμενα με eurobank μια με αφήνει μια όχι.. Πήρα μια θήκη κινητού και στις επόμενες εφαγα άκυρο.. Εκτός αβ άλλαξε τίποτα τώρα τελευταία. Στο ebay υπαρχει θεμα. Σε κινεζομαγαζα, προσωπικα δεν εχω προβλημα με καμια παραγγελια... Στα του κινητου, οποιος παραλαβει πρωτος (εγω αργω πολυ ακομα) ας μας κανει ενα ωραιο review... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Κοιταει στα "ματια" το note 5 (μαλιστα στα περισσοτερα benchs το αφηνει πισω), τα 2 ταχυτερα κινητα του πλανητη αυτή τη στιγμη... Δειτε και το, πανεμορφο, πλεον flyme 5 (με default την ελληνικη γλωσσα ξανα) στο προ 5... Edited November 22, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Το δίνει κάποιο μαγαζί με το Flyme 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Το δίνει κάποιο μαγαζί με το Flyme 5? Aυτο δεν το ξερουμε στα σιγουρα. Αλλα ετσι και αλλιως θα ερθει αναβαθμιση OTA και θα περασει πανευκολα. Εδω ερχεται στο MX5 δεν θα ερθει στο PRO......... Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Πολυ δύσκολα να φοράει μαμά flyme 5. Μικρο το κακό όμως , περνιέται πανεύκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Το κακό είναι ότι το official 99% δεν θα έχει ελληνικά. Μόνο αγγλικά και κινέζικα. Μόνο σε beta μας βλέπω Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Γιατί όμως; προσωπικά θα το έχω ούτως ή άλλως σε αγγλικά, αλλα για ποιο λόγο στη beta να υπάρχουν όλες οι γλώσσες και μετά όχι; Αφού το localization είναι έτοιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Γιατί όπως λέει η meizu θέλει να σταματήσει την πώληση από κινέζικα μαγαζιά σε όλο το κόσμο. Αν έχω καταλάβει σωστά . Να τα αγοράζει όποιος θέλει από Ευρώπη εάν είναι Ευρωπαίος κλπ. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Μαλιστα, εχει να κανει με τα καναλια διανομης ε? Χμμ, για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Ναι καλά. Επίσημα από μαμά ας βάλουν ότι θέλουν. Ο μεταπωλητης μπορεί να σου βάλει ότι θες μετά πάνω ή εμείς οι ίδιοι μόλις παραλαβουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Εννοείται πως του βγάζουμε τα μάτια, δε με απασχολεί καθόλου το θέμα αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Τι έγινε, το έχει παραγγείλει κανένας; Περιμένει κανένας να παραλάβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Τι έγινε, το έχει παραγγείλει κανένας; Περιμένει κανένας να παραλάβει; παραλαμβανω σημερα με 4 GB Ram,και περιμενω με 3 απο το επισημο σιτε της Meizu που το εχω πληρωσει απο τις 3 Οκτωμβριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 παραλαμβανω σημερα με 4 GB Ram,και περιμενω με 3 απο το επισημο σιτε της Meizu που το εχω πληρωσει απο τις 3 Οκτωμβριου. :food: Περιμενουμε με τα μαχαιροπηρουνα την τροφη μας:lol: Τα νεα αποψε το βραδυ κιολας, να μας τα γραψεις:up::up::clap: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 παραλαμβανω σημερα με 4 GB Ram,και περιμενω με 3 απο το επισημο σιτε της Meizu που το εχω πληρωσει απο τις 3 Οκτωμβριου. Αναμένουμε εντυπώσεις!!! Καλορίζικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Άντε ρε φιλαράκι δώσε κάτι στο λαό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts